Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

malesef kilo almıyorum d.k. hapı beni bi eritti hapı bıraktım hala aynıyım 1 gr koymadım üstüne halbuki kocaman bi popom olsun isterdim :90: artık hamile kalınca büyür heralde

kocaman popon olup da napıcan, ne giysen çıkıyor...popo büyürken göbek de boş durmuyor tabi,biri arkadan öteki önden başlarını alıp gidiyorlar... bence bir daha düşün derim

kocaman popon olup da napıcan, ne giysen çıkıyor...popo büyürken göbek de boş durmuyor tabi,biri arkadan öteki önden başlarını alıp gidiyorlar... bence bir daha düşün derim

ayyyy olsun çıksın yiyorum yiyorum büyüsün diye cıkss hep aynı eşimde sakın kilo alma böyle çok iyisin diyo ama ben çok istiyorum kadın olurca büyür sandım hiç bi değişiklik yok hamile olunca büyür heralde ayyyy kız gibi ne o öyle kadının geniş kalçalısı daha güzel olmazmı

daha önce içine girdigin cillop gibi kıyafetler olmayınca görürsün güzel mi oluyo yoksa kötü mü

arkadaşlar bende forumda yeniyim ve malesef vajinismusum.bu forumda parmak egzersizlerini duydum ve yapmayı düşünüyorum fakak eşim kızlık zarı konusunda çok hassas bu parmak egzersizleriyle kızlık zarıma birşey olurmu?

hoşgeldin canım öncelikle geçmiş olsun...bende parmak egzersizi ile yendim ama egzersiz sırasında kanamam falan olmadı sonrasındada kırmızı gelmedi dr sordum normal olduğunu egzersiz ile vajinanın esnetildiğini dolayısıyla kırmızı gelemeyebileceğini söyledi...eşinle bu konuyu konuşman gerekli...mümkünse jinekolojik muayene olup istersen drla eşini konuşturabilirsin daha ikna edici olabilir...çünkü vajiyi yenmenin tek yolu egzersiz başka yolu yok malesef...

razıyım güzelim yeterki koca popom olsun

ya ne güzel işte kilo almıyorsun bundan daha güzel ne olabilirki :) ya daha 40 günlük evliyim 5 kilo aldım kahretsin nefret ediyorum şu iştahımdan 52 kilodan çıktım 57 ye varya bi bıraksam ucunu heralde kendimi 100 kilo bulurum öyle iştahlıyım bence bu halinin tadını çıkar fıstığım

Egzersiz yapan/yapmaya çalışan arkadaşlar :

1- Gülcel
2- Happyselly
3- Msbactery
4- Aylin06
5- Masalelif
6- Sera87 (2 parmak/5cm mum)
7- Kardelenima
8- Aydazeren
9- Hndckr
10- Filesta
11- Masumcat(2 parmak/eş)
12- Bus45
13- Pamukelma (2 parmak)
14- Narcicegi16
15- Polimer (2 parmak)
16- Dilber1983
17- Aisha2010
18- Nilayy_84
19- İlayda_23
20- Obsess (1 parmak)
21- Canan1345
22- Sarısekerim86
23- Kuzeyyildizi79
24- Coolfresh
25- Burcum86
26- Metahayal
27- Unfaithful24
28- Hevalll
29- Deniz1987
30- Duman85
31- Sahara84
32- Vaveyla86
33- Hfz_kubra
34- Nill87
35- Naz8
36- Zezeze
37- Sadekahve
38- Zeytin96
39- 16450
40- Vagi
41- Ummu_heyya
42- Nadi
43- Denizinkizi
44- Zeynepyaso
45- xxsevdaxx
46- Nar1905

egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim...

canım cevapladıgın için çok sagol peki ben daha vajinama bile bakamıyorum yani kendi cinselliğimle hiç ama hiç barışık değilim peki siz bunu nasıl yendiniz beni biraz bu konuda aydınlatırmısınız

canım emin ol bizlerde senden farklı değildik...parmak egzersizini yapmak ilk duyduğunda imkansızmış gibi geliyor insana ama hiçte öyle değil merak etme sende yapabilrsin yeterki ben bu işi başarıcam de ve kararlı ol...

egzersiz yapan eski arkadaşlar acaba yendilerde ondanmı gelmiyorlar yoksa egzersizleri bıraktılarda ondanmı gelmiyorlar merak ediyorum açıkcası ?????

merhaba kızlar bende 1 sene öncesine kadar vajinusmus denen illetle uğraşıyordum 1,5 sene yaşadım bu sıkıntıyı eşim çok anlayışlıydı ama yinede psikolojim bozulmuştu bu siteyle tanıştıktan sonra burda yazılanları başaranları okudukça cesaretim arttı ve başardım üstelik ne dr tavsiyesi nede egzersiz yapmadan... kesinlikle psikolojik beyinde bitiyor biraz cesaret istiyor şimdi 3 aylık bir bebeğim dünya tatlısı bir kızım var dünyanın en güzel şeyi şimdi diyorum keşke korkmasaydım daha önce başarabilseydim ve bebeğime daha önce kavuşsaydım ..zaman çabuk geçiyor cesaretinizi toplayın ve ben başarıcam diyin inanın başarıcaksınız herkese kolaylıklar diliyorum allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…