- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.541
malesef kilo almıyorum d.k. hapı beni bi eritti hapı bıraktım hala aynıyım1 gr koymadım üstüne halbuki kocaman bi popom olsun isterdim :90: artık hamile kalınca büyür heralde
kocaman popon olup da napıcan, ne giysen çıkıyor...popo büyürken göbek de boş durmuyor tabi,biri arkadan öteki önden başlarını alıp gidiyorlar... bence bir daha düşün derim
ayyyy olsun çıksınyiyorum yiyorum büyüsün diye cıkss hep aynı eşimde sakın kilo alma böyle çok iyisin diyo ama ben çok istiyorum kadın olurca büyür sandım hiç bi değişiklik yok hamile olunca büyür heralde ayyyy kız gibi ne o öyle kadının geniş kalçalısı daha güzel olmazmı
daha önce içine girdigin cillop gibi kıyafetler olmayınca görürsün güzel mi oluyo yoksa kötü mü
arkadaşlar bende forumda yeniyim ve malesef vajinismusum.bu forumda parmak egzersizlerini duydum ve yapmayı düşünüyorum fakak eşim kızlık zarı konusunda çok hassas bu parmak egzersizleriyle kızlık zarıma birşey olurmu?
razıyım güzelim yeterki koca popom olsun
canım cevapladıgın için çok sagol peki ben daha vajinama bile bakamıyorum yani kendi cinselliğimle hiç ama hiç barışık değilim peki siz bunu nasıl yendiniz beni biraz bu konuda aydınlatırmısınız
canım emin ol bizlerde senden farklı değildik...parmak egzersizini yapmak ilk duyduğunda imkansızmış gibi geliyor insana ama hiçte öyle değil merak etme sende yapabilrsin yeterki ben bu işi başarıcam de ve kararlı ol...
evet canim bende öyle yapicam, cünkü kendimi zaten iyi hissetmiyorum egzersiz yapamicam.bence iyileş, ondan sonra egzersiz yap.
ben 2 parmağa geçtim kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?