Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bana anlatabilir misiniz 2 parmaktan sonra ne yapmam gerekiyor, kafam karıştı benim :))

canım 2 parmağın tamamını alabiliyorsan içeride makas hareketi yapman lazım parmaklarını küs şeklinde içeriye alıyorsun ve içeride açıp kapatıyorsun bunuda yaptıktan sonra eş parmağında sıra önce tek parmak sonra 2 parmak yaptıktan sonra p...s denemesine geçebilrsiniz hadi kolay gelsin bebişim :87:

özel mesaj atamıyorum kızlar, emla kremi aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum, bana özelden yazabilir misiniz???
şimdiden teşekkürler,

canımcım 2 parmağa kadar emlasız geldiysen artık alıştın demektir en sona sakla emlayı bence nohut büyüklüğünde vajinin içine sürülüyor 5-10 dk içinde uyuşturuyor ama emlasız yapabildiğin kadar yap egzersizleri en son çare baktınki olmuyor emla denersin

başlamaya çalıştım yapamadım eşimle denedik. kasılıyorum kendimi çekiyorum ben. emla aldım daha denemedik ama.

Canım seni çok iyi anlıyoruz...Hepimiz bunları yaşadık,bende ilk egzersizimi denediğimde bacaklarım zangır zangır titremişti..Aynayı al karşına serçe parmağı vajinin üzerinde tut bir müddet..Derin nefes al,verirken ıkın ve yavaş yavaş ittir popo yönüne doğru.Serçe parmaktan ürküyorsan,benim gibi ilk denemeni kulak çubuğuyla yapabilirsin.Tv izlerken yaparsan kafan dağılmış olur,oraya çok fazla odaklanmamış olursun..Cesaret edip tekrar tekrar denemelisin,zaten bir kere aldın mı gerisi çok daha kolay oluyor...Hijyen açısından eldiven,streç film ve kayganlaştırıcıda kullanmanı tavsiye ederim.Lütfen benim gibi fazla erteleme canım..

ahh o duvar var ya o duvarr :)
yıkcam onu bennn...zamana ihtiyacım var sadece

Merhabalar ben egzersiz yapan eskilerden biri olarak bırakmadım.Eş parmağıyla 2 parmaktayım kendime de mumdan aparat yapıp 2 kat peçeteye sarıp kalınlaştırdım onunla çalışıyorum ama zorlanıyorum doğrusu.Şu anda regl dönemindeyim bitmek üzere, ama fazla hızlı ilerlemiyorum ben.Sık sık yazamıyorum ama sizi takip ediyorum ve çok yardımınız görüyorum.Hepinize teşekkürler...

bende bu sitenin çok faydasını gördüm doğrusu gerçekten bende teşekkür ediyorum..canım çok iyi yerdesin..ben daha başlardayım...regl bitsin devam etcem bende...faydası olacak inanıyorumm..aslında birde kadın olmanın farkına varmakla da başlıyo mücadele bence...

bende bu sitenin çok faydasını gördüm doğrusu gerçekten bende teşekkür ediyorum..canım çok iyi yerdesin..ben daha başlardayım...regl bitsin devam etcem bende...faydası olacak inanıyorumm..aslında birde kadın olmanın farkına varmakla da başlıyo mücadele bence...

bu çok güzel canımm sakın bırakma dewam et çok az kalmış
aşama aşama çalış en ince aparattan en kalın olanına dogru bu şekilde zorlanmazsın
eger direk kalın aparatla denersen bu işini biraz zorlaştıra bilir

herkese iyi geceler kızlaarrr uyku vakti...erken kalkıyorumm..büyük bir merak ve inançla takipteyimmm....iyi geceler ve iyi sabahlara uyanmak dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…