- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.561
ben egzersiz yapamıyorum
hala aynı yerdeyimm..
bana anlatabilir misiniz 2 parmaktan sonra ne yapmam gerekiyor, kafam karıştı benim :))
özel mesaj atamıyorum kızlar, emla kremi aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum, bana özelden yazabilir misiniz???
şimdiden teşekkürler,
Moralini bozma sakın..Başladın mı egzersizlere?Ne aşamadasın,canım?
başlamaya çalıştım yapamadım eşimle denedik. kasılıyorum kendimi çekiyorum ben. emla aldım daha denemedik ama.
hala aynı yerdeyimm..
kuzummm benim cnm benimm sana tavsiye etdiğim gibi eşin yapsın bende dokunamıodum ama beyinde bu olay..elbet bigün olacak bu sadece zamanı uzatıosun aslında düşününce olacagını biliosun hepimiz aynıydık burada duvar vardı hani duvar?yok öle bişey burcummmm
egzersiz yapan eski arkadaşlar acaba yendilerde ondanmı gelmiyorlar yoksa egzersizleri bıraktılarda ondanmı gelmiyorlar merak ediyorum açıkcası ?????
ahh o duvar var ya o duvarr :)
yıkcam onu bennn...zamana ihtiyacım var sadece
yaaa kızlar bu emla adlı krem kozmetiğemi giriyo yoksa dr reçeteye yazarmıı...?
kozmetik degil canım ama dr reçeteye yazar
ben ilk aldıgımda dr a yazdırmıştım
Merhabalar ben egzersiz yapan eskilerden biri olarak bırakmadım.Eş parmağıyla 2 parmaktayım kendime de mumdan aparat yapıp 2 kat peçeteye sarıp kalınlaştırdım onunla çalışıyorum ama zorlanıyorum doğrusu.Şu anda regl dönemindeyim bitmek üzere, ama fazla hızlı ilerlemiyorum ben.Sık sık yazamıyorum ama sizi takip ediyorum ve çok yardımınız görüyorum.Hepinize teşekkürler...
Merhabalar ben egzersiz yapan eskilerden biri olarak bırakmadım.Eş parmağıyla 2 parmaktayım kendime de mumdan aparat yapıp 2 kat peçeteye sarıp kalınlaştırdım onunla çalışıyorum ama zorlanıyorum doğrusu.Şu anda regl dönemindeyim bitmek üzere, ama fazla hızlı ilerlemiyorum ben.Sık sık yazamıyorum ama sizi takip ediyorum ve çok yardımınız görüyorum.Hepinize teşekkürler...
herkese iyi geceler kızlaarrr uyku vakti...erken kalkıyorumm..büyük bir merak ve inançla takipteyimmm....iyi geceler ve iyi sabahlara uyanmak dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?