- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.581
bu çok güzel canımm sakın bırakma dewam et çok az kalmış
aşama aşama çalış en ince aparattan en kalın olanına dogru bu şekilde zorlanmazsın
eger direk kalın aparatla denersen bu işini biraz zorlaştıra bilir
Yok ben zaten kendi tek parmağımla başladım, sonra 2 parmak sonra eşimin parmağı sonra onun 2 parmağı...sırayla gittim merak etmeyin.Ama eşimin 2 parmağına yeni geçtiğimiz için orda henüz çok rahat değilim.Mesela küs yapıp içerde açıp kapatınca içim gıcıklanıyor.alışmadan sonraki aşamaya geçmiyorum merak etmeyin :) yılbaşına kadar halledebilirsem çok mutlu olucam ama olmazsa da fazla sürmeyeceğini umut ediyorum.Eşim de çok güzel ilerliyorsun bence biz bunu halledicez korkma diyor.Hepinizden Allah razı olsun, sizin de karşınıza böyle yardımsever kişileri çıkarsın...
kozmetik degil canım ama dr reçeteye yazar
ben ilk aldıgımda dr a yazdırmıştım
kızlar yardımmmm vajinamda kaşıntı cok mantar mı oldum acep ofofff:85:
Kızlar evet malesef mantar bir yıgın ilac hemen kurtulsam ölücem.
arkadaşlar vajiyi dr yardımı almadan sadece kk sayesinde yenenleri yanlarına (kk) olarak belirttim + dr yardımı alanlarıda yazdım yanlış hatırladığım varsa belirtsin lütfenbu arada kırmızı takımdan yeni ataklar bekliyoruz hadi kızlar vajiyi 2010da bırakın 2011e taşımayın :92:
cnm valla bende bebek istiyorum ınsallah lur. 9 ay bu vajinismus denen illeti cektım. bu sıteye uye olduktan 2 hafta sonra yendim bu hastalıgı bes ay oldu yeneli suan hersey cok normal ama bebek olmuyodoktora mı gıtsem ne?
arkadaslar bende bu konuyu bırazda olsa :) yenen bırı olarak tekrar denemelerı bırakmıyorum tabı
yanı bır aparatla mumla falan denerken bır yerde duruyor orda zorluyorsunuz ama ordan gecerken cok az bır acı oluyor bunu farkettım sonrası zaten genıs bır havuz:) maksat o bogum noktasını gecebılmek
yada boyle mı dıger arkadaslarda boylemı hıssettı acaba??
Merhabalar ben egzersiz yapan eskilerden biri olarak bırakmadım.Eş parmağıyla 2 parmaktayım kendime de mumdan aparat yapıp 2 kat peçeteye sarıp kalınlaştırdım onunla çalışıyorum ama zorlanıyorum doğrusu.Şu anda regl dönemindeyim bitmek üzere, ama fazla hızlı ilerlemiyorum ben.Sık sık yazamıyorum ama sizi takip ediyorum ve çok yardımınız görüyorum.Hepinize teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?