- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.601
kızlaaaaaaarrrr)slm sizi özledim 1aydan fazladır yokum!!neler oldu neler???26 ekim gecesi BAŞARDIK TAM OLARAK 29 Ekim de son adetimi gördüm ve hamileyim!!!inanamıyorum bu kadar çabuk olduğuna...1 ay egzersiz yaptım ve başardım ve üstüne 1 ay içinde hamile kaldım )hepinize sonsuz teşşkürr.özellikle;venüsten,derinxx.bocuss,nazlı,aslıcanımcım...şimdin hatırlayamadığım ama hep yanımda ve destek olan kardeşlerim allah razı olsun.gebeliğimde de beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum,sizi seviyorum...
ayyyy ne güzel canım maşallah yaaaa darısı bizimde başımıza inşallah... inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla bebişi kucağına alırsın inan senin adına çok sevindim
Arkadaşlar şu iş egzersiz olmadan olmazz mı yaaa
kızlaaaaaaarrrr)slm sizi özledim 1aydan fazladır yokum!!neler oldu neler???26 ekim gecesi BAŞARDIK TAM OLARAK 29 Ekim de son adetimi gördüm ve hamileyim!!!inanamıyorum bu kadar çabuk olduğuna...1 ay egzersiz yaptım ve başardım ve üstüne 1 ay içinde hamile kaldım )hepinize sonsuz teşşkürr.özellikle;venüsten,derinxx.bocuss,nazlı,aslıcanımcım...şimdin hatırlayamadığım ama hep yanımda ve destek olan kardeşlerim allah razı olsun.gebeliğimde de beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum,sizi seviyorum...
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar sınavlarımı bitirip geldim nihayet. jinekoloğa gittim benim kızlık zarım birazcık kalınmış ama olmayacak gibi değil dedi. zaten kızlık zarı esneyebilen bir yapıya sahip dedi. anestol ve bebe yağı yazdı ama ben önceden emla almıştım onu kullanacağım. ilk birkaç gün eşin parmağıyla oraya emla sürüp yuvarlak masajlar yapsın dedi önce tek parmakla genişleterek daire şeklinde masaj yapsın sonra iki parmakla masaj yapsın ve sonra bol kayganlaştırıcı sürüp deneyebilirsiniz 1 haftada halledersiniz dedi. inşallah herkes atlatır bu durumu emla çok acıtırsa die korkuyorum bide her masajda kullanın dedi.gerçekten emla ile hissetmezmiyim? nasıl yapcam şimdi acaba başka doktoradamı gitsem sizin yorumlarınıza ihtiyacım varrrrr lütfen biri birşeyler yazsın çok ihtiyacım var 3. kez aynı şeyleri yazarak sayfayı işgal ettiğim için üzgünüm ama biri sesimi duysun lütfen
canım sorunu daha önce de görmüştüm ama çok fikir sahibi olmayınca cevap vermiyeyim dedim.hem işgal etmek ne demek tabiki sorucaksın.kullanan arkadaşlar yanma yaptığını söylüyor emlanın ama çok faydasını gören de var.ben kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum.bugün burası biraz sessiz ondan cevap verememişlerdir.emla ile hissedilmiyormuş dediklerine göre.vajinin içine sürüyormuşsun biraz yanma yapıyormuş o kadar.eminim kullanan arkadaşlar gördüklerinde sana daha açıklayıcı bilgi vericeklerdir.
kesinlikle hissetmezsin..
çok teşekkürler canımcım ilgin için bende bu durumdan o kadar bunaldımki artık biran önce kurtulmak istiyorum ama şu lanet olası cesaretsizlikle yapamıyorum. zaman geçtikçe geçiyor ve üzüntüm her geçen gün dahada katlanıyor. benden sonra evlenenler çok yol katettiler ben daha yol alamadım bütün ruhum yorgun artık
hepimiz aynı durumdayız canım sıkma canını.zaten cesaretsizliğimizin sonucu değilmi bu sorun ama aşıcaz hepsini zamanla inşallah.baksana herkes parmak egsersiziyle başlıyor bi süre sonra pe..s denemesini başarıyor.bizim başaranlardan bi farkımız yok ki.insanın psikolojisi gerçekten çok kötü etkileniyor malesef insanı depresyona sürüklüyor bu durum.herkesin başarma süresi farklı olabilir o yüzden yol alamadım diye düşünme burda olman bile yol aldığını gösteri.sen egsersizlerini yap gör bak ne güzel olucak herşey
yaaa niye kimse yok kızlaar nerdesiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?