- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.801
ciddi bir haber analında haydar dümenin yardımcı olmak yerine para tuzağı olduğunu izlemiştim.Ben inanmıyorum ona.
ciddi bir haber analında haydar dümenin yardımcı olmak yerine para tuzağı olduğunu izlemiştim.Ben inanmıyorum ona.
teşekkürler helpless ciğim..dediğin gibi yapıcam..acele ediyorum biraz başarmak için o yuzden panikliyorum sanırım 3 gün sonra yurt dışına gidicem 20 gün yokum eşimden ayrıyım yani o yuzden başarmak istedim üstelik adetimi geciktirici hap yutuyorum bide başarırım belki diye onu bile durdurdum:)) sanırım telaşe yapıyorum o yuzden çok ..Dediğin gibi önce kayganlıştırıcımı alayım sonra aleti p..s boyutuna getireyim öle çalışayım olmadı dönünce devam ederiz ..umarım beni bekler eşim başaramıycamı düşünüyodu ve ayrılmak sitediğni sölemişti zor vazgeçirdik..ŞİMdi bu akşam gene p..s olmadı ya korkuyorum başaramıycamı düşünücek diyee...elimden geldiği kadar pes etmeden çalışmaya devam edicem bakalım muhakkak pes edecektir bu vaji ....
Basardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaslar dün gece en sonunda bende basardım !!!!!
Hala inanamıyorum ya - olduuuuuuuuu !!!!!
Lütfen lütfen biri benim adımı o parlayan harflerle yazsın !!!!!
Hep onun hayalini kurmustum cünkü !!!! Basardim ya !!!!
canım ailem annem ve ablalarım baştan beri haberdarlar ve destek verıyorlar telden çok şükür ama kayınvalıdemın bılmesını asla istemem ölurum yaa kahrımdan eşim sölemedı tabı erkek olmak farklı bısey ama ben gıdersem aılemın yanına belkı oda dökulebılır çunku eşim uyurken çekıp gıdıcem bunu yapmak zorundayım canım belkı asıcam 1 sene olmasını ıstemıorum asdıkdan sonra gerıye dönduğumde evlılığımın ılk yılları berbattı demek ıstemıyorum bu süreci tek basıma yasamak zorunda değilım ve o yüzden kararlıyım zaten bır gun bıle boşa gecmesın artık bunu aşıyım ve rahat bır uyku uyuyum bu hıc paraylada paha piçilemez benım için psikolajım çok ciddi bozuldu o adama da cıddı guvenıyorum sıtesıne gırıp ıncelersen bunu aşamayan doktorlar bıle gıdmıss basarmıs teşekkur mektupları kısmı var bakarsan eğer baska çaremde yok psikoloğa gıtmekde ıstemıorum cunku oda bir süreç acaba kaç seansta çözulcek ben bır anda çözmek ıstıorum canım anlıyormusun hıslerımı????????
doğu bölgesindeyiz şuan görev icabı eşime mektup yazdım sabaha karşı aıilemin yanına istanbula gidicem orda haydar dümene gidicem karar verdim çok bu acıyı bır gun yaşayamıcam çok hassa bır yyapım var kendıme bısey yapmaktan korkuyorum eşim bu gece çok kızdı nefret dolu bakdı kapıyı çıarptı odaya gitti uyumaya
günaydınlaar hepinizee,
Venüsten canım yaa sağol ne güzel anlatmışsıın ,üstte denedim ama yüzüne dönük oldugum pozisyonda yapamadım akşam, sonra egzersizlerimi yaptıgım pozisyonda deneyelim dedik misyoner pozisyonu öylede gitmedi ,sonra koltuga oturdum açtım bacaklarımı gene olmadı..ittiriyor ittiriyor yook gitmiyo hiç anlamadım gitti.sonra parmak denemek istedi elini tuttup tabi önce sonra o sonuna kadar soktu orta parmagını ilk defa izin verdim sonra çalıştıgım aleti ben soktum git geller yaptım yavaş yavaş onun eline teslim ettim oda gitgeller yaptı ,en azından bu gelişmeyi göserebildim biliyorsunuz güven problemim vardı ..Gel gelelim pe...s olmuyooor..Diyorumki aletin etrafını genişletsem öyle çalışsam 5 cm fark var p..sle nerdeyse..hatta p...s ten dahada kalınlaştırsam diyorum öle çalışsam ...nasıl kalınlaştırsam sert plastik pişey etrafına ne sarsam streç felan mı....
mrb arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim kullandığınız kayganlaştırıcılar nerde satılıyor benimde bazı arkadaşların gibi aynı sorun var sanki duvar var ve o duvarı bir türlü geçemiyoruz birde bildiğiniz kas gevşetici ilaç varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim
günaydın canımm.öncelikle tebrik ederim seni eşinin dokunmasına da izin veriyorsun artık gördün mü bak herşey nasıl çorap söküğü gibi geldi.çok sevindim senin adına.bence sen gidiceğin için de panik yapıyorsun bir an önce olsun diye.olmazsa bu 3 gün eşinin parmağıyla egsersiz yaparsın yada aparatını kalınlaştırarak yaparsın.burdaki arkadaşlardan duymuştum pamukla falan aparatları kalınlaştırıyorlarmış diye.sonrada etrafına ister streç kullan ister prz...f.kayganlaştırıcıyı da mutlaka sür.belki sen döndüğünde yeni bi hayat başlar sizin için.öyle ümit ediyorum.bu azmin karşısında vaji mi dayanır yaw.sen yine kasmışsındır kendini farkında olmadan o yüzden olmamıştır dün gece.bugün olmazsa yarın olur sıkma canını.eşin de istiyor demekki artık bak ne güzel işte.başarmaman için hiç bi sebep yok artık.bu arada venüstenin dediği pozisyonda da egsersiz yaptım ben gayet rahat oldu bide öyle dene.
teşekkür ederim canım baştan beri hep yanımdasın allah razı olsuun..İşallah başarımız yakındır her ikimizinde yani benim yaptıklarım gözünde buyumesin inanaki sen bulundugun durumdaki pozisyonda bile başarabilirisin ..Ben daha önceleri 3 parmak yaparkende p...s denedim gene hüsran oldu ..TEK tesellim ozamanlar bu kadar rahat diildim ve başka cisim sokamıyordum şimdi bunları yapabiliyorum en azından p...se adım adım yaklaşıyorum biraz ağır gidiyor ama napalım pes etmek yoook...Buyuk ihtimal kastım kendimi gene anlamadan sanırım ebatı beni tedirgin etti canım yaa:)) çalıştıgım aletten enlii o yuzen dediğin gibi kalınlaştırıp egzersiz yapiim diyorum sonra tekrar denerim ..işte panigim 3 gün sonra gidicem ya eşim vazgeçerse gene diyeee tam yumuşamışkeen o sebepten çok tedirginim.....
bu tarz problemi olan kişilere bilmiyorum bi öneri olsun diğe yazıyorum belki eşinizle biraz bu tarz bi filim seyretmeniz ordaki kişi görünce siiznde bu konuda kendinizi hazır hissedip deneme yapmanıza yardımcı olabilir bence bide bunu deneyin belki bizim terbiyemize aykırı olabilir ama bunu yapan birini görünce kendinize güven duyabilirsiniz
mrb arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim kullandığınız kayganlaştırıcılar nerde satılıyor benimde bazı arkadaşların gibi aynı sorun var sanki duvar var ve o duvarı bir türlü geçemiyoruz birde bildiğiniz kas gevşetici ilaç varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim
günaydınlaar hepinizee,
Venüsten canım yaa sağol ne güzel anlatmışsıın ,üstte denedim ama yüzüne dönük oldugum pozisyonda yapamadım akşam, sonra egzersizlerimi yaptıgım pozisyonda deneyelim dedik misyoner pozisyonu öylede gitmedi ,sonra koltuga oturdum açtım bacaklarımı gene olmadı..ittiriyor ittiriyor yook gitmiyo hiç anlamadım gitti.sonra parmak denemek istedi elini tuttup tabi önce sonra o sonuna kadar soktu orta parmagını ilk defa izin verdim sonra çalıştıgım aleti ben soktum git geller yaptım yavaş yavaş onun eline teslim ettim oda gitgeller yaptı ,en azından bu gelişmeyi göserebildim biliyorsunuz güven problemim vardı ..Gel gelelim pe...s olmuyooor..Diyorumki aletin etrafını genişletsem öyle çalışsam 5 cm fark var p..sle nerdeyse..hatta p...s ten dahada kalınlaştırsam diyorum öle çalışsam ...nasıl kalınlaştırsam sert plastik pişey etrafına ne sarsam streç felan mı....
Değmez mi ??? Haydar Dümen kadar bu Türkiye de bu işi bilen var mı ki ?
Ben onun sihirli reçetesiyle yaptım ve acısız...
denemek isteyen denesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?