Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ciddi bir haber analında haydar dümenin yardımcı olmak yerine para tuzağı olduğunu izlemiştim.Ben inanmıyorum ona.

Vajiyi yenmeden önce bende Haydar Dümene gitmeyi düşünmüştüm...ve tamda o zamanlar tv izlerken,o programı bende izlemiştim..O kadar para verip başaramadığını söyleyen ve ağlayan bayanları görünce çok üzülmüştüm,bende mi böyle olacağım?diye..hiç çözemeyeceğimi sanmıştım ama neyseki öyle olmadı..Bu forumdaki arkadaşlar sayesinde bende yendim..Allaha şükür..

kuzeyim yıldızım p...s denemesi yaparken üstte olmanı tavsiye ederim eşin hiç bi şey yapmasın sadece ereksiyon halinde olsun yeter sen üstte sırtın eşine dönük olacak şekilde yani ters otur ve eşine p....s vaji girişine yerleştirip eliyle tutmasını söyle ve sen yavaş yavaş otur takıldığın an nefes egzersizi yap baktınki ilerleyemiyosun eşin klıtorisine dokunsun bilinç altın zevki hissetsin sonra tekrar nefes egzersizi alıp ittirmeye çalış popo yönüne doğru zaten başı hemen kayar içeri bu arada kayganlaştırıcıyı ihmal etme bir kısmını içeriye aldıktan sonra duvar sandığımız yerde takılabilrsin o yüzden yavaş yavaş git gel yapmaya başla bu hem senin anlamadan içeri kaydırmanı sağlar hemde eşinin ereksiyonunun devam etmesini...benim sana tavsiyem bu şekilde yapman birde böyle dene bakalım ve egzersizlerini çiş yaparmış gibi durup (vajinin iyice açıldığı pozisyon bence o) şekilde yapabiliyormusun ? artık eninde sonunda olacak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin vajinin

mrb arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim kullandığınız kayganlaştırıcılar nerde satılıyor benimde bazı arkadaşların gibi aynı sorun var sanki duvar var ve o duvarı bir türlü geçemiyoruz birde bildiğiniz kas gevşetici ilaç varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim

Tebrik ederim tatlım, Allah bir daha yaşatmasın...

günaydınlaar hepinizee,

Venüsten canım yaa sağol ne güzel anlatmışsıın ,üstte denedim ama yüzüne dönük oldugum pozisyonda yapamadım akşam, sonra egzersizlerimi yaptıgım pozisyonda deneyelim dedik misyoner pozisyonu öylede gitmedi ,sonra koltuga oturdum açtım bacaklarımı gene olmadı..ittiriyor ittiriyor yook gitmiyo hiç anlamadım gitti.sonra parmak denemek istedi elini tuttup tabi önce sonra o sonuna kadar soktu orta parmagını ilk defa izin verdim sonra çalıştıgım aleti ben soktum git geller yaptım yavaş yavaş onun eline teslim ettim oda gitgeller yaptı ,en azından bu gelişmeyi göserebildim biliyorsunuz güven problemim vardı ..Gel gelelim pe...s olmuyooor..Diyorumki aletin etrafını genişletsem öyle çalışsam 5 cm fark var p..sle nerdeyse..hatta p...s ten dahada kalınlaştırsam diyorum öle çalışsam ...nasıl kalınlaştırsam sert plastik pişey etrafına ne sarsam streç felan mı....

canım sen zaten kararını vermişsin illa da gitmek istiyosan git içinde kalmasın.maddiyatın da elveriyomuş.benim de maddi açıdan bi sıkıntım yok çok şükür ama neden o kadar para vereyim ki doktor da aynı egsersizi vericek olduktan sonra.benim için en son çare doktor olucak.herşeyi yaptım baktım ki olmuyo o zaman ben de düşünebilirim ama şimdi kesinlikle düşünmüyorum.haydar dümen egsersiz vermiyo olabilir ama bidünya ilaç veriyo.tamam bu ilaçlarla yapıcaksın olucak diyelim peki bu ilaçları ne kadar kullanıcaksın ki.hem kendin de demişsin kaç yıldır evli olanlar bile acıyo diyolar diye.bu ilaçları alınca bi daha ömür boyu etkisi mi olucak sanıyosun.ha psikoljik açıdan da telkin ediyomuş diyosan ben burda psikolojik açıdan yeterince doyum alıyorum.ben 1,5 yıllık evliyim 8 yıldır,17 yıldır bu sorunu yaşamış olan arkadaşlar var aramızda.sen daha 6. aydan pes etmişsin.seni gerçekten bizden iyi kimse anlayamaz.doktora gidip 1 günde çözebilirsin ama ben sonrası kısmında endişeliyim açıkçası.sizin zaten birlikteliğiniz olmuş bi kaç kez.emin ol bizden daha kolay olucaktır senin bu sorunu aşman.beni de yanlış anlamanı istemem ayrıca.düşündüğümü söyleyen biri olduğum için belki sana yanlış gelebilir söylediklerim ama demek istediğim hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz senden farklı değiliz yani.senin açından tek korkum tedavi sonrası da aynı sorunu yaşaman.Allah yardımcın olsun canım umarım tez zamanda kurtulursun bu durumdan.bi de benim düşüncem doktor falan değilim ama bence sen vajinismus değilsin.çünkü biz eşimizin oraya dokunmasına bile izin vermiyoduk ki sen ilişkiye girebiliyormuşsun.bol şans diliyorum sana inşallah herşey yoluna girer

Canım bence illa doktora gidiceksen bu Haydar Dümen olmasın...

günaydın canımm.öncelikle tebrik ederim seni eşinin dokunmasına da izin veriyorsun artık gördün mü bak herşey nasıl çorap söküğü gibi geldi.çok sevindim senin adına.bence sen gidiceğin için de panik yapıyorsun bir an önce olsun diye.olmazsa bu 3 gün eşinin parmağıyla egsersiz yaparsın yada aparatını kalınlaştırarak yaparsın.burdaki arkadaşlardan duymuştum pamukla falan aparatları kalınlaştırıyorlarmış diye.sonrada etrafına ister streç kullan ister prz...f.kayganlaştırıcıyı da mutlaka sür.belki sen döndüğünde yeni bi hayat başlar sizin için.öyle ümit ediyorum.bu azmin karşısında vaji mi dayanır yaw.sen yine kasmışsındır kendini farkında olmadan o yüzden olmamıştır dün gece.bugün olmazsa yarın olur sıkma canını.eşin de istiyor demekki artık bak ne güzel işte.başarmaman için hiç bi sebep yok artık.bu arada venüstenin dediği pozisyonda da egsersiz yaptım ben gayet rahat oldu bide öyle dene.

canım kayganlaştırıcılar eczanede de var büyük marketlerde de var.ama kas gecşetici konusunda yardımcı olamıycam.kullanmadım çünkü hiç.

teşekkür ederim canım baştan beri hep yanımdasın allah razı olsuun..İşallah başarımız yakındır her ikimizinde yani benim yaptıklarım gözünde buyumesin inanaki sen bulundugun durumdaki pozisyonda bile başarabilirisin ..Ben daha önceleri 3 parmak yaparkende p...s denedim gene hüsran oldu ..TEK tesellim ozamanlar bu kadar rahat diildim ve başka cisim sokamıyordum şimdi bunları yapabiliyorum en azından p...se adım adım yaklaşıyorum biraz ağır gidiyor ama napalım pes etmek yoook...Buyuk ihtimal kastım kendimi gene anlamadan sanırım ebatı beni tedirgin etti canım yaa:)) çalıştıgım aletten enlii o yuzen dediğin gibi kalınlaştırıp egzersiz yapiim diyorum sonra tekrar denerim ..işte panigim 3 gün sonra gidicem ya eşim vazgeçerse gene diyeee tam yumuşamışkeen o sebepten çok tedirginim.....

aisha2010 cığım taze gelin :))) sen nasıl başardın canım ya hangi pozisyonda yapıcam ben aletle yapıyorum rahat eşim karşısındada yaptım ama p..se gelince itti iiti gitmiyooor ..o yuzden aleti daha kalınlaştırıp egzersiz yapmayı düşünüorum...Niye girmiyor anlamadım gittti ...

benim için destek olmak çok büyük bi zevk canım.Allah senden de razı olsun.ayrıca yavaş da ilerlediğini düşünmüyorum hiç.hergün yeni bir ilerleme kaydediyosun.hem geç olsun ama güç olmasın önemli olan o.eşinin bu saatten sonra vazgeçiceğini sanmıyorum.daha önce hiç yaptırmadığın şeyleri artık yaptırabiliyosun ona.sanmıyorum bu azim ve başarı karşısında vazgeçsin,pes etsin.şimdi olmadı sen döndüğünde mutlaka olucak ben çok güveniyorum sana bu konuda.

bu tarz problemi olan kişilere bilmiyorum bi öneri olsun diğe yazıyorum belki eşinizle biraz bu tarz bi filim seyretmeniz ordaki kişi görünce siiznde bu konuda kendinizi hazır hissedip deneme yapmanıza yardımcı olabilir bence bide bunu deneyin belki bizim terbiyemize aykırı olabilir ama bunu yapan birini görünce kendinize güven duyabilirsiniz

canım teşekkür ederiz ilgine

canım dr lar su bazlı kayganlaştırıcıyı öneriyorlar bulabilirsen gleit gelen alabilirsin ama ben istanbulda bile bulamadım eczacılar üretimden kaldırıldı dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum...ultrason jeli alabilirsin hem daha ucuz hemde bildiğim kadarıyla bir yan etkisi yok...eczanelere sorabilirsin eğer bulamazsan hastane yakınlarına tıbbi malzeme satan medikaller açılmış oralardan temin edebilirsin...ben 1 tl. ye 1 lt ultrason jeli aldım toptancıdan ama eczanede 1 lt. 5. tl. ye satılıyor diye biliyorum...kas gevşetici olarak kullanmadığım için bilmiyorum ama eczacı yardımcı olacaktır....

canım bende onu diyorum yüzüne dönük pozisyonda yapamaman normal çünkü ikinizinde o an gözlerinizdeki tedirginlik belli oluyor ve bu ilerlemeni engelliyor ters oturduğunuzda ikinizde birbirinizin yüz ifadesini görmüyosunuz o yüzden çok daha kolay ilerliyorsun çünkü ben kendimden biliyorum çok kontrolcüyüm ve her ne kadar eşime sonsuz güvendiğimi sansamda o anda bilinçaltımda bir güvensizlik oluyordu kendimi kontrol edemiyordum birde böyle dene bence....

Değmez mi ??? Haydar Dümen kadar bu Türkiye de bu işi bilen var mı ki ?

Ben onun sihirli reçetesiyle yaptım ve acısız...

denemek isteyen denesin...

sihirli reçete diye bişey yok canım. onlar tamamen para tuzağı, zaaflarımızı sömürüyorlar haksız kazanç sağlıyorlar bukadar yüksek fiyatlar hiçte normal değil ameliyat yapsa o para tutmaz taş atıpta kolumu yoruluyo veriyo bi emla krem bide fıs fıs tamam. o kadar parayı veriyorsun seni muhattap olarak karşına bile almıyormuş toplu seans yapıyormuş herkesin içinde anlatmak zorunda kalıyormuşun sorunu yada derdini varmı böyle bi iğrençlik yaa. günah yaa günah
sihirli değnek senin elinde azmin ve düzenli çalışmanla bu kabus BİTERRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…