Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haydar dümenin reçetesini bende denemiştim .o zaman egzersiz yapmaya başlamamıştım.2-3 kez denedim olmadı.sonra bırakıp egzersizle çözdüm.
canım reçetede kas kevşetici kuiflex vardı.fiyatı 4 tl gibi bişey.inş işine yarar.

canım bak herşeyi tek tek yeniyorsun bunuda yeneceksin inan bana orda hiç birşeye toslamıyor tam orda sal bir saniye sal hemen bak duvar falan kalmıyo acı hiç yok canım gayret sona yaklaşmışsın artık vaktini boşa harcama ben öyle yaptım p...s başı girdi sanki duvar vardı orda sonra nolursa olsun ya dedim ve saldım kendimi oldu korkma az kaldı bir saniyelik cesaret canım hadi üzme bizide kendinide bu gece dene tekrar emin ol salınca anlamıyon bile ...

HELPLESS CİĞİM malesef orda egzersiz yapma imkanım biraz zor ..ama başa dönücemi sanmıyorum ya beynime baya bir kabul etirdim vajinin müsait oldugunu.sadece p..si kabul etiremiyorum oda olcak işallah yakında..:)

güzelim sen apartları bile alıyorsun p....s daha kolay ..başarıcaksın gitmeden allahın izniyle...

herkese merhaba canlarım kayınvalidemler var nete giremiorum ama fırsat bulduğumda bakıyorum başaranlar adına o kadar mutlu oldumki çok tebrik ediorum hepinizi kocaman öpüyorum.

meraba canım nasılsın başladın mı egsersizlere?

yok canım başlayamadım. bi kaç gün annemlerde kaldık işim dolayısıyla.
bi d eben tek başıma başlayamıyorum eşimle beraber egzersizlere başlıcam onun yardımıyla öyle düşünüyorum.
havada çok soğudu insanın deneyesi gelmiyoo kalın kalın giyinmek istiyorum :)

ewt ya havalardanda insanın başlayası gelmiyo bende öle soğuk sıkı sıkı giyiniyorum içimden gelmiyo bile egzersiz yapmak ya napcaz biz böle yaa :18:

havaların kısa zamanda normale dönmesini diliyorumm..
yarın çalışıcam pazar pazar kocişimi evde bırakıp gidicemmm pffff

mrb kızlar bahar helples zerr ve daha bir çok arkadaşımız beni biliyorlar bende 1 yıl bu vajiyle uğraştım bir gün bu siteyi keşfettim ve cidden ogün hayatım değişti 1gün boyunca oturup tüm sayfaları okudum ve sağolsun arkadaşlarda destek olodular ben o gece yendim 28 temmuz unutmam ogünü sonra bebek istiyorduk oyüzden hiç korunmadım ve bu ay hamile kaldım 5+3 haftalık hamileyim demek istediğim şu yeterki isteyin oluyor şartlamak bu rahatsızlığın en önemli kozu demek kolay yapmak zor diye düşünmeyin inanın yapmakta kolay allah herkesin yardımcısı olsun amin.

hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin

kızlarrrr mazeret yok getirmeyin beni orayaaa
Bi kere artık mewsimler normale dönmez dahada çok soguk olur
çok üşüyosanız alın bi elektirikli soba oturun önüne kaçmak yokkkkkk
hergün deneyin egzersizleri kısa zamanda yeneceksiniz inş...

Canımmmm benimmm çok ama çok istiyordun rabbim sonunda nasip etti
hayırlısıyla kucagına da saglıklı bi şekilde almayı nasip eder inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…