- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.821
mrb arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim kullandığınız kayganlaştırıcılar nerde satılıyor benimde bazı arkadaşların gibi aynı sorun var sanki duvar var ve o duvarı bir türlü geçemiyoruz birde bildiğiniz kas gevşetici ilaç varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim
canım bak herşeyi tek tek yeniyorsun bunuda yeneceksin inan bana orda hiç birşeye toslamıyor tam orda sal bir saniye sal hemen bak duvar falan kalmıyo acı hiç yok canım gayret sona yaklaşmışsın artık vaktini boşa harcama ben öyle yaptım p...s başı girdi sanki duvar vardı orda sonra nolursa olsun ya dedim ve saldım kendimi oldu korkma az kaldı bir saniyelik cesaret canım hadi üzme bizide kendinide bu gece dene tekrar emin ol salınca anlamıyon bile ...Kızlaaar yardımınıza ihtiyacım olucaaak..lütfen yardımcı olun eşimle deneme yaptık bu akşam olmuyoooor itiriyor itiriyor girmiyooor ..nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum yaa..tam eşim ikna oldu uzun zamandır biliyosunuz onun soğuklugu ile ugraşıyorum ilk defa kabul etti beni bekledi egzersiz yaptım önce git geller yaptım ..çok iyidi ..sonra eşimle deniyeyim dedim yoook olmadıııı napıcam yaa nasıl başarıcam bir akıl verin ...çok kokruyorum eşimi tekrar kaybedicem diye hazır yumuşamışken başarmalıyım artık....Tabi güzel bir gelişme daha olduuu parmagını denedi yavaş yavaş ve oldu hisetmedim ilk defa izin verdim eşime biliyosunuz güven problemim vardı....Sonra egzersiz aletimle yaptım karşısında git geller yaparken ona teslim ettim aleti yavaş yavaş sonra o gitgeller yaptı bu kokrumuda yendiiim çok şükür izin verdim sonunda...ama gel gelelim p...s olmuyoooor...yarın gene deniycez ve nasıl yapıcamı bilemiyorum....Egzersizlerimi zaten yapıyorum rahat karşısındada yapıyorum ama p...s hiç ilerlemiyor tosluyor resmennnn...
HELPLESS CİĞİM malesef orda egzersiz yapma imkanım biraz zor ..ama başa dönücemi sanmıyorum ya beynime baya bir kabul etirdim vajinin müsait oldugunu.sadece p..si kabul etiremiyorum oda olcak işallah yakında..:)
merhaba kızlarr.
meraba canım nasılsın başladın mı egsersizlere?
yok canım başlayamadım.bi kaç gün annemlerde kaldık işim dolayısıyla.
bi d eben tek başıma başlayamıyorum eşimle beraber egzersizlere başlıcam onun yardımıyla öyle düşünüyorum.
havada çok soğudu insanın deneyesi gelmiyoo kalın kalın giyinmek istiyorum :)
bi süre böle gitcek ama havalar ya pazar günü çalışcan demek zor ya
mrb kızlar bahar helples zerr ve daha bir çok arkadaşımız beni biliyorlar bende 1 yıl bu vajiyle uğraştım bir gün bu siteyi keşfettim ve cidden ogün hayatım değişti 1gün boyunca oturup tüm sayfaları okudum ve sağolsun arkadaşlarda destek olodular ben o gece yendim 28 temmuz unutmam ogünü sonra bebek istiyorduk oyüzden hiç korunmadım ve bu ay hamile kaldım 5+3 haftalık hamileyim demek istediğim şu yeterki isteyin oluyor şartlamak bu rahatsızlığın en önemli kozu demek kolay yapmak zor diye düşünmeyin inanın yapmakta kolay allah herkesin yardımcısı olsun amin.
yok canım başlayamadım.bi kaç gün annemlerde kaldık işim dolayısıyla.
Bi d eben tek başıma başlayamıyorum eşimle beraber egzersizlere başlıcam onun yardımıyla öyle düşünüyorum.
Havada çok soğudu insanın deneyesi gelmiyoo kalın kalın giyinmek istiyorum :)
Kimler burda arkadaşlar..?
mrb kızlar bahar helples zerr ve daha bir çok arkadaşımız beni biliyorlar bende 1 yıl bu vajiyle uğraştım bir gün bu siteyi keşfettim ve cidden ogün hayatım değişti 1gün boyunca oturup tüm sayfaları okudum ve sağolsun arkadaşlarda destek olodular ben o gece yendim 28 temmuz unutmam ogünü sonra bebek istiyorduk oyüzden hiç korunmadım ve bu ay hamile kaldım 5+3 haftalık hamileyim demek istediğim şu yeterki isteyin oluyor şartlamak bu rahatsızlığın en önemli kozu demek kolay yapmak zor diye düşünmeyin inanın yapmakta kolay allah herkesin yardımcısı olsun amin.
Kimler burda arkadaşlar..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?