- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.841
bendeeeee
ne yaptın canımm son durumun ne
merak ettim açıkcası
mrb kızlar bahar helples zerr ve daha bir çok arkadaşımız beni biliyorlar bende 1 yıl bu vajiyle uğraştım bir gün bu siteyi keşfettim ve cidden ogün hayatım değişti 1gün boyunca oturup tüm sayfaları okudum ve sağolsun arkadaşlarda destek olodular ben o gece yendim 28 temmuz unutmam ogünü sonra bebek istiyorduk oyüzden hiç korunmadım ve bu ay hamile kaldım 5+3 haftalık hamileyim demek istediğim şu yeterki isteyin oluyor şartlamak bu rahatsızlığın en önemli kozu demek kolay yapmak zor diye düşünmeyin inanın yapmakta kolay allah herkesin yardımcısı olsun amin.
iyi geceler kızlar , saatlerdir egzersiz yapmak için ugraşıyorumaletin etrafını streç filmle kapladım p..s boyutuna getirdim hatta şekil olarak ta benzettim ama malesef hiç giriş yapamadım 2 saat bacaklarım açık hep ugraştım yok ilerlemedi..sonra streç filmi söktüm tekrar normal hali ile birkaç kez egzersiz yaptım ama içerde yanma gibi mi desem yara varmış gibimi desem öle bir sızı gibi bişey hisettim tahriş olmuş olabilir günlerdir egzersiz yapıyorum..p..se geçemicem galiba daha kızlar..adet günüm geldi çattı ,hap yutuyorum gelmesin diye onun gerginliği var 2 gün sonra yurt dışına çıkıcam onun gerginliği var 20 gün ayrı kalıcam eşimden üstümde yorgunluk var enerjiim bitti galibaaa...belki biraz dinlenmek iyi gelicek dönünce tekrar başlarım kaldıgım yerden ama eşim ne tepki vericek bilmiyorum başaramadan gidicem tedirginim başarırırm diye ümit etmiştim demmekki biraz daha çalışmam gerek egzersize..
zeynep yaso
benım de ılk gecem cok acılı gecmıstı ben yüzyüze yapmaya korktugum ıcın dıger sekılde oluodum ama baktım hep boyle olmuo bıgun esım de cok cesaretlendırdı misyoner pozisyonda bacaklar 90 derece dik :) sekılde yavas yavas oldu ve ınan kı dıgerınden cok daha acısız hatta hıc acısız bır de boyle dene
Arkadaşımm hemen hemen aynı sıralamada yaşamış sorunlarımızı:)) misyoner pozisyonda olmasını çok ıstıyorum çunku diğer pozisyonlarda çok acıdığı için içimde fazla durmasını ıstemıyorum zaten artıkda denemıorum tamamen kendımı mısyoner pozisyonuna odakladım bizde öle denedık bacaklarımı havaya dıkdık ama ozaman da kalçamı havaya kaldırıom refleks olarak sen ne güzel aşmışsın ya:) bende bı aşabılsem 6 aylık evlıyıım çok ıstıorum aşmayı
dıger turlu daha cok acıyor bak bunu düşün sen daha kolayını yapmaya calışıosun :) şöyle yapın bacaklarını dik baya eşin de dikine degıl hanı onun bı yolu var afedesın bası gırınce cup diye kayan :) işte oraya yerleştırsın ve yavas yavas bastırsın sen de ıkın baya o zaman kasamazsın ve gülmeye calış yani komık seyler düşün beni eşim ister istemez güldürüodu komık seyler anlatıodu bırden oldugunu goreceksın hiç kalçanı kasma hatta sen baska tarafa bak
Göz bandı taktım dün zaten eşimi itmedım kalçamı falanda kaldırmadım daha rahattım göz bandı kullancam ınsan daha çok moda gırıyor :) bırde antidepresanımdan ıkı tane içicem baya mayışdırıyor doktor vermişdi inş olur dıyorum yaaaa haydar dumene gıdmeyı düşünuyodum dün gece bavulumu bıle hazırladım ama eşim bırakmıyor olucağına ınanıyor 6 aylık evlığim daha fazlada uzamasını ıstemıorum allahıma yalvarıyorum yaaa(
aa canım ne haydar dumenı senın onluk ne işin var sen sadece gerılıosun esını gordugun için onu da bak sakın vazgecmeyın esın bırakmasın ilişki halındeyken yavas yavas ittirsin sen de ıkın olmaması için bı neden yok kii orası kabul etmıs zaten bu gece deneyin bence :)) sakın gıtme araya ayrılık sokma
aa canım ne haydar dumenı senın onluk ne işin var sen sadece gerılıosun esını gordugun için onu da bak sakın vazgecmeyın esın bırakmasın ilişki halındeyken yavas yavas ittirsin sen de ıkın olmaması için bı neden yok kii orası kabul etmıs zaten bu gece deneyin bence :)) sakın gıtme araya ayrılık sokma
Eşim bu gece çalışıyor yarına artk:) çaresızlıkten bende gıdmek istedım doktoraa insanın psikolajısını çok etkiliyor yaa( sen nekadar yaşadın bu sorunu???????
Canım eşim gitmeme izin vermedi inş. bunu başarırım yaa dün aslından başarısız olmuşduk ama ilerleme kaydetmişdik uyku bandı takdım moda girerim diye eşimi itmemişdim kendimi ölece bırakdım ama giremedi kendimi istemsiz kasdım gene heralde yarın antideprasanımdan içicem işte böyle:)
Egzersizlere nerden başliycağımı bilemiyorum... Bu sorun artık canımı çok yakıyor, aglama krizlerine giriyorum. kendimi çok kötü hissediyorum
canımmm öncelikle sakin ol başarmamam için bi sebep yok
öncelikle biraz durumundan bahset neler yaşadın şimdiye kadar herhangi birşey yaptın mı
egzersiz gibi biraz anlatırsan daha çok yardımcı olabiliriz
20 yaşımdayım, istanbulda yaşıyorum.. Bakireyim, daha önce kimseyle beraber olmadım.Benimde Nişanlım Amerika'da öğrenci ve 4-5 ayda bir görebiliyorum kendisini.
son geldiginde kararlıydık ve artık beraber olucaktık. Fakat herkesin bildigi gibi son anda engelledim onu ellerimle ittim, bacaklarımı sıktım. sonrasında defalarca denedik olmadı, vajinismus olabilirsin dedi bana. Artık bir birleşmenin gerçekleşmesi için sadece tedavi görmem gerektigini kendi başıma çözemiycegimi, sürekli denemenin anlamsız oldugunu söylüyor. Ağlama krizlerime anlam veremiyor, yine de beni kırmamak için seçtiği kelimelere özen gösteriyordu. Dolasıyla beni anlamadıgını düşünüyorum. O gittikten sonra internetten vajinismusla ilgili bilgiler edindim, tedavi yöntemlerine baktım. 8 yaşımdan beri masturbasyon yapıyorum, kendime dokunma, zevk alamama gibi problemlerim yok. Masturbasyonla tatminde olabiliyorum fakat bir birlikteliğe izin veremiyorum istemdışı olarak engelliyorum. Erkek arkadaşım gittikten sonra internetten uzunca konuştuk.bana vajinismus terapistine gitmemi söyledi, ben de böyle birşeyi sorun haline getirmek beni umutsuzluga düşürür daha kötü olurum deyip istedigini reddettim. Günlerdir parmak egzersizi deniyorum. 1 parmagımı alırken hiç zorlanmadım. bu sorunu çözmemin tek yolunun rahat olmaya, anı yaşamaya ve sevişmeye konsantre olup birden gelişmesi olucağına inanıyorum. Bugün bu sorunu tek başıma halledicem, kızlık zarından kurtulucam dedim kendi kendime, (çok itici farkındayım ama) bir havuç soktum. Başlarda canım yanmadı yarısına kadar aldım, sonrasında canım yanmaya başladı duvar vardı sanki önümde ve pes ettim ve çıkardım.. Nişanlıma anlattım bunu ve tekrardan tek başıma başaramiycagımı dile getirdi. Ben bu sorunu onu işin içine katmadan çözmek istiyorum, çünkü onun bana o an inançsız bakması beni derinden etkiliyor ve bütün inancım umudum enerjim kayboluyor o anda. Ne yapıcağımı bilemiyorum, ilkini onunla denemek içimden gelmiyor artık, ve ağlama krizlerine girdiğim anlarda saçma sapan şeyler geliyor aklıma (havuç gibi) Nasıl çözücem hiç bilmiyorum :S kendimi çok kötü hissediyorum
kızlar canım çok sıkkın ağlamak tan başkabişey gelmiyoru şuan elimden..çok öfkeliyim kızgınım ..eşimle tartıştık biraz..bir kez p..s denemesi yaptık ve olmadı biliyorsunuz..OLMADI DİYE BANA İNANMIYOR .yapamıcaksın hiç bizaman dedi..ne yapıyosunki hep aynı yerdesin hiçbir ilerleme yok sende dedi..bir sürü laf saydı saydı moralimin içine ettti...2 haftadır deli gibi egzersiz yapıyorum baskı altında hemde hiç eşimin desteği olmadan..birince denemede olamdı diye bu kadar şey söylenirmi..Sen beni istemiyosun diyor sorun orda diyor..hiç bizamanda istemicen diyor..ben butun olumsuz davranışlarına ragmen bacaklarımı açıp p..si itirmesine izin veriyosam nasıl istemiyorum anlamadım..daha önce değil açmak dokundurtmuyodum bile...sürekli aşağlıyıcı konuşuyor sürekli ailesine anlattı durumu 5 ay önce beni yerin dibine soktu bunlara ragmen herşeye ragmen gayret ediyorum yenmek için((( kalkıp ta hiçbir ilerleme yok beceremicen başaramıcan diye konuşuyor sinir hastası oldum sayesinde anlatamıyorum kendimi ona ..bana bu sabah bunları diycene az daha gayret et başarıcana inanıyorum dese bu kadar üzülüp ağlamazdım...bana bu tarz yaklaşan adam beni istemiyosun sen kabulenmiyosun diyor sonra ..tamam o yılardır sabretti bekledi yoruldu sıkıldı ben sanki çokmu güllük gülüstanlık yaşadım benim için çok mu kolaydı herşey neden anlatamıyorum neden üstüme geliyor bu kadar anlamadım artık çok yoruldum can çekişiyorum inanın yüzdüm yüzdüm sonuna geldim diyorum ama o inanmıyor ve alt üst ediyor bir anda butun inancımı gene yıkılmak istemiyorum başarıcam diyorum sen ne dersen de ama onun destegi olmadan anca bu kadar yapabiliyorum o sadece hazır olda bekliyor oluyorsa oluyor olmuyorsa becereksiz oluyorum...şimdi beni bu kadar üzdü bir iki saat sonra bişey olmamış gibi gelicek (( resmen oyuncaga döndüm elinde allahım artık biran önce başarmak istiyorum onun bu hareketlerinden kurtulmak istiyorum yetmedimi çektiklerim (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?