- 6 Mayıs 2010
- 645
- 3
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.861
kızlar canım çok sıkkın ağlamak tan başkabişey gelmiyoru şuan elimden..çok öfkeliyim kızgınım ..eşimle tartıştık biraz..bir kez p..s denemesi yaptık ve olmadı biliyorsunuz..OLMADI DİYE BANA İNANMIYOR .yapamıcaksın hiç bizaman dedi..ne yapıyosunki hep aynı yerdesin hiçbir ilerleme yok sende dedi..bir sürü laf saydı saydı moralimin içine ettti...2 haftadır deli gibi egzersiz yapıyorum baskı altında hemde hiç eşimin desteği olmadan..birince denemede olamdı diye bu kadar şey söylenirmi..Sen beni istemiyosun diyor sorun orda diyor..hiç bizamanda istemicen diyor..ben butun olumsuz davranışlarına ragmen bacaklarımı açıp p..si itirmesine izin veriyosam nasıl istemiyorum anlamadım..daha önce değil açmak dokundurtmuyodum bile...sürekli aşağlıyıcı konuşuyor sürekli ailesine anlattı durumu 5 ay önce beni yerin dibine soktu bunlara ragmen herşeye ragmen gayret ediyorum yenmek için((( kalkıp ta hiçbir ilerleme yok beceremicen başaramıcan diye konuşuyor sinir hastası oldum sayesinde anlatamıyorum kendimi ona ..bana bu sabah bunları diycene az daha gayret et başarıcana inanıyorum dese bu kadar üzülüp ağlamazdım...bana bu tarz yaklaşan adam beni istemiyosun sen kabulenmiyosun diyor sonra ..tamam o yılardır sabretti bekledi yoruldu sıkıldı ben sanki çokmu güllük gülüstanlık yaşadım benim için çok mu kolaydı herşey neden anlatamıyorum neden üstüme geliyor bu kadar anlamadım artık çok yoruldum can çekişiyorum inanın yüzdüm yüzdüm sonuna geldim diyorum ama o inanmıyor ve alt üst ediyor bir anda butun inancımı gene yıkılmak istemiyorum başarıcam diyorum sen ne dersen de ama onun destegi olmadan anca bu kadar yapabiliyorum o sadece hazır olda bekliyor oluyorsa oluyor olmuyorsa becereksiz oluyorum...şimdi beni bu kadar üzdü bir iki saat sonra bişey olmamış gibi gelicek (( resmen oyuncaga döndüm elinde allahım artık biran önce başarmak istiyorum onun bu hareketlerinden kurtulmak istiyorum yetmedimi çektiklerim (((
kızlar canım çok sıkkın ağlamak tan başkabişey gelmiyoru şuan elimden..çok öfkeliyim kızgınım ..eşimle tartıştık biraz..bir kez p..s denemesi yaptık ve olmadı biliyorsunuz..OLMADI DİYE BANA İNANMIYOR .yapamıcaksın hiç bizaman dedi..ne yapıyosunki hep aynı yerdesin hiçbir ilerleme yok sende dedi..bir sürü laf saydı saydı moralimin içine ettti...2 haftadır deli gibi egzersiz yapıyorum baskı altında hemde hiç eşimin desteği olmadan..birince denemede olamdı diye bu kadar şey söylenirmi..Sen beni istemiyosun diyor sorun orda diyor..hiç bizamanda istemicen diyor..ben butun olumsuz davranışlarına ragmen bacaklarımı açıp p..si itirmesine izin veriyosam nasıl istemiyorum anlamadım..daha önce değil açmak dokundurtmuyodum bile...sürekli aşağlıyıcı konuşuyor sürekli ailesine anlattı durumu 5 ay önce beni yerin dibine soktu bunlara ragmen herşeye ragmen gayret ediyorum yenmek için((( kalkıp ta hiçbir ilerleme yok beceremicen başaramıcan diye konuşuyor sinir hastası oldum sayesinde anlatamıyorum kendimi ona ..bana bu sabah bunları diycene az daha gayret et başarıcana inanıyorum dese bu kadar üzülüp ağlamazdım...bana bu tarz yaklaşan adam beni istemiyosun sen kabulenmiyosun diyor sonra ..tamam o yılardır sabretti bekledi yoruldu sıkıldı ben sanki çokmu güllük gülüstanlık yaşadım benim için çok mu kolaydı herşey neden anlatamıyorum neden üstüme geliyor bu kadar anlamadım artık çok yoruldum can çekişiyorum inanın yüzdüm yüzdüm sonuna geldim diyorum ama o inanmıyor ve alt üst ediyor bir anda butun inancımı gene yıkılmak istemiyorum başarıcam diyorum sen ne dersen de ama onun destegi olmadan anca bu kadar yapabiliyorum o sadece hazır olda bekliyor oluyorsa oluyor olmuyorsa becereksiz oluyorum...şimdi beni bu kadar üzdü bir iki saat sonra bişey olmamış gibi gelicek (( resmen oyuncaga döndüm elinde allahım artık biran önce başarmak istiyorum onun bu hareketlerinden kurtulmak istiyorum yetmedimi çektiklerim (((
canımmmm((
üzülme yaaa sen hiç pes etme dedim ya egzersizleri tamamlamadan p...denemesi yapma
ona yenecegini bunu başaracagını söyle bu konu hakkında hiç bişi söyleme motivasyonumu bozma de bak hatta inanmıyorsa egzersizi onun yanında yap bu çok daha iyi olur en son aşaman neydi şimdi hatırlayamadım eşine göster bak bunu alıyorsam p..yide alabicem de
8 sene uzun bi zaman birbirinize anlayışlşı olmaya çalışın
bak şimdi hemen gücünü topla we eşinin gözü önün de egzersizini yap tmm mı
canım nazlıyla helples yazmış ama aynı şeyleri söyliycem bende.sakın moralini bozma,kendine güven.erkekler bizim kadar sabırlı değil malesef.bunu ancak hırs yaparak aşabilirsin.bak bende 12 sene sonra yendim.eşimin desteği pek olmadı bütün egzersizlerimi yaparak denemeye geçtim.ilk denememde yarısı oldu sonrasında tamamı..
lütfen eşini duymazdan gel.ikiniz için de çok zor bir durum ama unutma biz kadınlar daha güçlüyüz.şimdi egzersizlere devam et ve hazır hissettiğinde gücünü göster.sonrasında da eşinin sana davranışları bak gör nasıl değişecek..
hadi inş yakında güzel haberini bekliyoruz..
P..s denemesi yaptıgımız gece karşısında yaptım egzersiz hatta o itirdi aleti izin verdim ilk kez gitgeller yaptı..bunları ona söylüyorum bana hikaye anlatma diyor..gördük ne kadar yaptıgını diyor.daha ne yapmmaı istiyoru anlamadımki ben daha önce bunların hiç birini yapamıyordum ki söylüyorum ..tuturdu bişey sen bana güvenmiyon beni istemiyon o yuzden p..s i alamıcaksın ..sürekli öle konuşuyor..olumlu tek kelime çıkmıyor agızından..çalıştıgım egzresiz aleti p..sten daha dar..dün gece sardım streç o boyuta getirdim ama egzersiz yapamadım gitmedi..sonra çözdüm tekrar eski haline getirdim denedim yapabiliyorum egzersiz..ne yapıcamı bilemedim yaaa.(( p..s denemesinde jel bile kulanmadık zaten adet dönemindeyim hap kulanıyorum gelmesin diye hepsinin gerginliğide var 2 gün sonra gidicem..1 sefer olmadı diye sölemedigini koymadııı.. (( yok 15 yaşında kız yapıyomuşta sen beceremiyonda diyorum ya saydı bir sürü....benim şuan çalıştıgım aletin boyu 15 cm eni 11 cm bunu rahat alıyorum ...p...s denemesinde takılıyorum bacaklarımı kapatmıyorum rahat açıyorum eşim ittiriyor iitiriyor gitmiyor popomu kasıyorum sanırım bu kesin başka da ne yapıcam bilmiyorum yeterince gevşeyemiyorum..diyorum ki olmadı emla krem ve jel alayım ne biliim p..s denemesi için en azından bunları kualnayımmm..kafayı sıyırmak üzereyim ..her konuda üzerime geliyor en basit şelerde bile ..yemek konusunda bile tartışıyoruz. et çıkarmıştım dolaptan..nasıl pişiriim diye sordum diye bile bagırıyor çağırıyor..kaç senedir eşini tanıyamadınmı felan diye azarladı (( senin sevdiğin tarzda pişiririm belki canın bu şekilde çekmiştir dedim..demedini koymadı yinee çıktı gittti ((
öfke bazen olmadık şekilde olm adık yerlere kadar yansıyor
sen şimdi bunları hiç duyma ne derse desin sen bu iş öncelikle kendin için başaracaksın
motivasyonunu düşürme
bi bebe yagı al mutlaka onları kullanmadan zor olur canım ve dedin ya inceyi alıyorum kalını alamadım diee sen bunları sırayla yap eger hemen kalın aparatla denersen zaten olmaz ki
bak önce en ince sonra onun biraz kalını sonra biraz daha kalın derken en kalın
yani senin boy boy aparatların olsun bunu kendinde yapabilirsin mum ile muma peçete sar streç filmle etrafını sar tmm bu da bi aparattır yani birden en kalınla deneme olmaz ki zaten
işallah ya toparlamaya çalışıyorum kendimi her seferinde ama çok kırılıyorum yaptıklarına, egzersiz yapıyorum rahat ama p..s te takılıyorum buda onu kabulenemiyor beni istemiyosun bana güvenmiyosun yapamıcaksın hiçbir zaman diyorr...bacaklarımı rahat açıyorum işte ittiriyor itiriyor hiç açılma olmuyor vajide..napmam gerekiyor bilemiyorum çok mu kasıyorum p..se gelince kendimi acaba..tekrar denemeye de ikna edemiyorum inanmıyor bana bir sefer yapamadık söylemedigi kalmadı ikincidede olmazsa napıcam...çalıştıgım alet buyuklugu küçüklügü önemli mi acaba p..s le aynı boyuta mı getirip çalışayım biraz daha...birde adet dönemindeyim belk ibaşarırım diye hap yutuyorum kaç gündür ..bu yuzdende gergin olabilrimiyim bilmiyorum..ama egzersiz aletini alıyorummm RAHAT ...OOOF ANLAM veremiyorum hiç...p..s i nasıl başarıcamm....
canım p...s denemesinde emla kullandın mı..kullanmadıysan bi dene derim ben emlayla başardım.sonraki denemelerde kullanmadım.bence dene onunla kesinlikle olacaktır.en azından ilki olduğunda kendine güven gelecektir yapabildiğini görüncede devamı gelecektir..
çalıştığın aletin büyüklüğü elbette önemli küçüklerden başlayarak en son p...s kalınlığındaki aparatla çalışırsan p.. olur..hadi canım ben sana güveniyorum,sen de kendine güüven başaracaksın ve çok mutlu olacaksın..
canım benim üzme kendini.bazı erkekler anlayışsız oluyorlar işte.burdaki bir çok arkadaş eş desteğiyle daha kısa zamanda yendi bu illeti.malesef bende senin gibi eşimden hiç destek görmedim.o da yapabileceğime inanmıyordu.doktorada gitmek istemiyordu.zor bela ikna ettim birkaç kez gittik bir yer varamadık.olmasını çok istiyordu fakat ne bu konu hakkında konuşuyor nede birşey yapıyordu.çıldırmak üzereydim artık hiç birşeyden zevk alamıyordum.niye yapamadığımı düşünmekten iştede sürekli hatalar yapıyordum.ne ailemle nede arkadaşlarımla birlikte olmak istiyordum.kendimi yalnızlıkla cezalandırıp sürekli ağlıyordum.sonunda burayı buldum.allah razı olsun burdaki kızlar çok destek oldu.kısa zamanda yenemedim ama çok şükür bitti.şimdi ya bunun içinmi bu kadar beklemişim dedim.bak gör yakın zamanda sende böyle düşüneceksin.sana bu durumda güçlü olmak,eşine kulak asmadan egzersizlere devam etmek düşüyor.zor bir durum biliyorum canım ama malesef başka yapacak birşey yok. bak ne güzel egzersiz yapabiliyorsun.inan bana p...s aparattan çok daha kolay.az kaldı canım biraz daha sabır.allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda yeneceksin.
fusuncuk aynen tam üstüne bastın anlatığın durumdayım şuanda ...hiç kimse ile gürşmek istemiyorum resmen eve kapattım kendimi çözücem başarıcam diye mucadele edip duruyorumm. Allah razı olsun kızlardan 1-2 saat önce çok kötüydüm.ama şimdi rahatladım .Kaldıgım yerden devam edicem pes etmek yoook...
balım cara arkadaşımda yazmış emla krem çok işe yarıyor.bende emla ile başardım.ilk p..s deneyiminde kullandım sonra bıraktım.
p...s aparatının tamamına bepanthen krem sürdüm.ucunada emla krem böyle yarım saat kadar egzersiz yaptım.sonrasında eşimin yanına gittim.birde bizde ben hazır hissediyodum eşim yaklaşmıyordu.sanırım başarısız olma korkusu onlardada oluyor.neyse o da ikna olunca deneme başarılı oldu.ve ben hiç olduğunu filan anlamadım. bir daha bir daha baktım evet olmuştu.bide p..s denemesinde sen üstte ol p...si popoya doğru ittir.o yerini buluyor.takıldığın yerde nefes al verirken eşin ittirsin.başaracaksın canım buna inan.
canım çok teşekkür ederim. egzersizlere devam edicem. nişanlım sanırım mayıs gibi yani (5. yıldönümümüzde) gelicek.. o zamana kadar bu sorunu çözmüş olarak çıkmak istiyorum karşısına.. dilerim herkes en kısa sürede atlatır bu sorunu.egzersizlere dewam etmelisin 1. parmak 2. parmak ardından küs şeklinde yaparak daha sonra mum deneyerek bunu çözebilirsin
ayrıca ewli olmamayışında bunun bi sebebi olabilir vajinismus olmanın yani ayrıca eger yanlış yazmadıysan 8 yaşında masturbasyonda etlkili olabilir
nese bunlara girmeye gerek yok sen sırayla parmak egzersizlerini dene kayganlaştırıcı,krem veya bebe yagı da kullanırsan daha ii olur
dediklerini yapıcam canım çok teşekkür ederim.Yani bir yerlerde teknik hatalar yapıyorum ama sizlerin yardımlarıyla başarıcam işallah....
Değmez mi ??? Haydar Dümen kadar bu Türkiye de bu işi bilen var mı ki ?
Ben onun sihirli reçetesiyle yaptım ve acısız...
denemek isteyen denesin...
Arkadaşımm benım akrabam gıttı kız 3 yıl ılışkıye gıremedı yaa adam bır gunde çözdu hem psikolajık hemde tıbbi yöntemleri var o senın görüşün dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?