Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar dun baya asama kaydettık once kremle yaptık sonrada aksam kremsız yaptık sonuna kadar oldu dıyemem kasılmalarda oldu arada ama resmen gıt gel yaptık egzersız yapar gıbı cok mutlu oldum allah hepınızden razı olsun once allahın sonrada sızlerın destegıyle bu asamaya geldım bebişşşş istıyorumm dua edın kızlarrrrr BEN YAPTIYSAM HEPINIZ YAPARSINIZ KIZLAR HEPSI PSIKOLOJIDE BITIOO BASARACAKSINIZZ

zeynepyasocum...umarım biran evvel yenersin bu illeti.. umarım dediklerimi yanlış anlamazsın biz vajili kadınlar çok duygusal oluyoruz hüsrana uğramandan korkarım neden bu konuda uzamnlara başvurmuyorsun onlarda da 1-2 günde başarabiliyorsun..

tebrikler canım boravoo inşallah bebişin gelir hemen

arkadaslar bende çok korkkmuştum ilk gece ve 3gün birlikte olmadık ben ağlamaya basladım tabi spnra sıcak bi duş aldım bol banyo köpüklü yumuşayınca girmesi de kolay oluypr gevşiyosun resmen deneyin derim

ayyy bir kişi daha kurtuldu yaşasın
tebrikler

merhaba 4 aylık evliyim.eşimi çok seviyorum. ama kendimi istemsiz kasıyorum. dr a gittim ve artk gitmiyorum yarıda bıraktım. çok sıkıldım, hep konuşuyoruz, uygulamada ben kasılıyorum. korku ve heyecanla bacaklarım titriyor.ilk zamanlar kendime bile bakamazken şimdilerde parmak egzersizine başladım. dokunmaya bile korkuyordum.nasıl başaracağım bilemiyorum. en azından paylaşmam konuşmam gerektiğini düşündüm

Merhaba canım...Hoşgeldin aramıza şanslısınki daha 4 aylık evliyken bulmuşsun burayı..Parmak egzersizlerine başladıysan bu çok güzel baya iyi durumdasın demek..Önemli olan başlayabilmek zaten,gerisi çorap söküğü gibi geliyor..Hangi aşamadasın şuanda..

muayene hanesıne gıdın demedım kı ben ılaclarını alın sadece yoksa para yetıstırmezsın muayenesıne zaten...

kızlar önce egzersiz yaptım bephanthene sürüp..sonra emla krem sürdüm ucuna egzerisz aletinin o şekilde egzerisz yaptım.sonra eşimi çagırdım ..üstünde oldugum pozisyonda denedik aldım:))) hatta hisetmedim hiç o girdi dedi...sonra sırt üstü yattım öle denedik öyle de aldım.sonra bacakları diktik haaya öylede yaptık.sonra ters döndüm oturarak öle denedik.koltuga oturdum karşıma geçti öle denedik.:))))))))) kızlar her pozisyonda alabildimm..ama işte emla krem uyusturdu o yuzden hisetmedim hiç bişey...Şİmdi ben başarmış sayılıyomuyum..LÜTFEN SABAH BİLGİ VERİN inanamıyorum çünkü hala..))) ve 2 saattir hala sızım var yanıyo çok kötü orası bu normal mi sürekli çişim varmış gibi his var...bu yanmam geçmeden de ikinci bi deneme yapmak istemiyorum...işallah yarın geçer...GÜLME kirzlerine girdim bu gece kaç kere kontrol ettim baktım içerde sonuna kadar hemde..ama işte tedirginim emlasız nasıl yapcam ...bu şekilde yapan arkadaşlarımdan bilgi edinmem gerek...Hala başardım yazmaya çekiniyorum ..sabah beni ayıltııın lütfen ben kendimde diilim...:)))))

bu tarihi hiç unutmuycaaaam 8 sene öncesini sildiiim ..evlilik yıldönümüm bu geceeeeeee ilk kez tatttıııım...inanmıycaksınız ama ben akşam rüyamda kendimi beyazlar içinde görmüştüm yani gelinlik değildi ama beyaz etek ceket şapka beyaz tüllü bide bembeyaz ayakkabı ..belkide maluuum oldu bana:)))) sabahki yaşadıklarıma bir bakın agladım durdum moralim bozuktu ..birde gece ki halime bakın ....:79: huzurlu bi şekilde gidebilicem çok şükür yurt dışına bunu gerçekleştirdim ...Sizlerin desteğini asla unutamam tek tek isim yazarsam atladıklarım olabilir...o yuzden sizler kendinizi biliyorsunuz hepinize çooooooooook teşekkür ediyorum allah razı olsun.bütün dilekleriniz gerçek olsuuun...ama daha yardımlarınıza ihtiyacım olucak emla yı ilk kez kulandım bide bu kremden kurtulmak var:))))) sabah görüşürüz hepinizi öpüyoruuuuuum ....

Teşekkür ederim. Vajinusmusu bilenlerle konuşmanın daha faydalı olacağını düşündüm, tesadüfen buldum burayı.2 aydır Dr a gitmiyorum, kendim halledeceğim die karar aldım. Şu anda serçe parmağımın ilk boğumunu 1 kez denedim. huylandım, içimden parça koparıyorlarmış gibi hisettim. uyuşturucu sprey almayı düşünüyorum.her denememin sonunda başarısız olmaktan o kadar yoruldum ki, eşim çoook anlayışlı asla hakkını ödeyemem. ama o da çok istiyor nereye kadar dayanacak. en çok ona üzülüyorum.(( 1 ay sonra doğum günü var. ona en büyük hediye bu olacak.

CANIM BENIM ONCELIKLE GUNAYDIN..VE SENI CANI GONULDEN KUTLUYORUM BASRADINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....TEBRIKLERR.... ZATEN ILK DNEMELER EMLAYLA OLUYO BEN 4 KE ZONLA YAPTIM SONRA IYICE ALISINCA BIRAKTIM ..SAKIN YAPAMAM DEME EMLASIZ YAPACAKSIN....ARTIK BUTUN GECMISNIZI SIL TAZE GELIN..AZMIN ICIN< SENI TEBRIK EDIYOURM..HERKEZE ORNEKSIN....SIZI OLAYI CK NORMAL ..GECICEKTIR ...

Günaydınlar, herkese merhaba.Emla yı bende denemek istiyorum. ben koyu bi vajinusmusum:) bırakın yapmayı, dokunma aşamasına yeni geldim. 4 Aylık evliyim. Eşime acıyorum, benm gibi birine katlanabiliyor

tebrik ederm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…