- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.881
bizzat konuştum gül hanımla...asistanı olur...arkadaşım gitti. lanet ederek döndü..şuan hamile. sürtünme yoluyla hamile kaldı kızcağız. korkudan sezeryan doğum yaptı.. bu işin asıl uzmanına gitti ve 3 günde düzenli hipnorz ve egzersizle başardı şok yaşamadan. haydar dümen orada zorla ilişkiye sokmaya çalışmış..bu nedir yaaa? ne rezalet??? moraliniz bozmak istemem ama yanlış adres......
kızlar dun baya asama kaydettıkonce kremle yaptık sonrada aksam kremsız yaptık sonuna kadar oldu dıyemem kasılmalarda oldu arada ama resmen gıt gel yaptık egzersız yapar gıbı cok mutlu oldum allah hepınızden razı olsun once allahın sonrada sızlerın destegıyle bu asamaya geldım bebişşşş istıyorumm dua edın kızlarrrrr BEN YAPTIYSAM HEPINIZ YAPARSINIZ KIZLAR HEPSI PSIKOLOJIDE BITIOO BASARACAKSINIZZ
kızlar dun baya asama kaydettıkonce kremle yaptık sonrada aksam kremsız yaptık sonuna kadar oldu dıyemem kasılmalarda oldu arada ama resmen gıt gel yaptık egzersız yapar gıbı cok mutlu oldum allah hepınızden razı olsun once allahın sonrada sızlerın destegıyle bu asamaya geldım bebişşşş istıyorumm dua edın kızlarrrrr BEN YAPTIYSAM HEPINIZ YAPARSINIZ KIZLAR HEPSI PSIKOLOJIDE BITIOO BASARACAKSINIZZ
ayyy bir kişi daha kurtuldu yaşasın
tebrikler
merhaba 4 aylık evliyim.eşimi çok seviyorum. ama kendimi istemsiz kasıyorum. dr a gittim ve artk gitmiyorum yarıda bıraktım. çok sıkıldım, hep konuşuyoruz, uygulamada ben kasılıyorum. korku ve heyecanla bacaklarım titriyor.ilk zamanlar kendime bile bakamazken şimdilerde parmak egzersizine başladım. dokunmaya bile korkuyordum.nasıl başaracağım bilemiyorum. en azından paylaşmam konuşmam gerektiğini düşündüm
Zerdam tebrik ederim...Allah mutluluğunuzu daim etsin..İnşallah bebiş haberinide alırız yakın zamanda..
bizzat konuştum gül hanımla...asistanı olur...arkadaşım gitti. lanet ederek döndü..şuan hamile. sürtünme yoluyla hamile kaldı kızcağız. korkudan sezeryan doğum yaptı.. bu işin asıl uzmanına gitti ve 3 günde düzenli hipnorz ve egzersizle başardı şok yaşamadan. haydar dümen orada zorla ilişkiye sokmaya çalışmış..bu nedir yaaa? ne rezalet??? moraliniz bozmak istemem ama yanlış adres......
Merhaba canım...Hoşgeldin aramıza şanslısınki daha 4 aylık evliyken bulmuşsun burayı..Parmak egzersizlerine başladıysan bu çok güzel baya iyi durumdasın demek..Önemli olan başlayabilmek zaten,gerisi çorap söküğü gibi geliyor..Hangi aşamadasın şuanda..
CANIM BENIM ONCELIKLE GUNAYDIN..VE SENI CANI GONULDEN KUTLUYORUM BASRADINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....TEBRIKLERR.... ZATEN ILK DNEMELER EMLAYLA OLUYO BEN 4 KE ZONLA YAPTIM SONRA IYICE ALISINCA BIRAKTIM ..SAKIN YAPAMAM DEME EMLASIZ YAPACAKSIN....ARTIK BUTUN GECMISNIZI SIL TAZE GELINkızlar önce egzersiz yaptım bephanthene sürüp..sonra emla krem sürdüm ucuna egzerisz aletinin o şekilde egzerisz yaptım.sonra eşimi çagırdım ..üstünde oldugum pozisyonda denedik aldım:))) hatta hisetmedim hiç o girdi dedi...sonra sırt üstü yattım öle denedik öyle de aldım.sonra bacakları diktik haaya öylede yaptık.sonra ters döndüm oturarak öle denedik.koltuga oturdum karşıma geçti öle denedik.:))))))))) kızlar her pozisyonda alabildimm..ama işte emla krem uyusturdu o yuzden hisetmedim hiç bişey...Şİmdi ben başarmış sayılıyomuyum..LÜTFEN SABAH BİLGİ VERİN inanamıyorum çünkü hala..))) ve 2 saattir hala sızım var yanıyo çok kötü orası bu normal mi sürekli çişim varmış gibi his var...bu yanmam geçmeden de ikinci bi deneme yapmak istemiyorum...işallah yarın geçer...GÜLME kirzlerine girdim bu gece kaç kere kontrol ettim baktım içerde sonuna kadar hemde..ama işte tedirginim emlasız nasıl yapcam ...bu şekilde yapan arkadaşlarımdan bilgi edinmem gerek...Hala başardım yazmaya çekiniyorum ..sabah beni ayıltııın lütfen ben kendimde diilim...:)))))
CANIM BENIM ONCELIKLE GUNAYDIN..VE SENI CANI GONULDEN KUTLUYORUM BASRADINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....TEBRIKLERR.... ZATEN ILK DNEMELER EMLAYLA OLUYO BEN 4 KE ZONLA YAPTIM SONRA IYICE ALISINCA BIRAKTIM ..SAKIN YAPAMAM DEME EMLASIZ YAPACAKSIN....ARTIK BUTUN GECMISNIZI SIL TAZE GELIN..AZMIN ICIN< SENI TEBRIK EDIYOURM..HERKEZE ORNEKSIN....SIZI OLAYI CK NORMAL ..GECICEKTIR ...
kızlar önce egzersiz yaptım bephanthene sürüp..sonra emla krem sürdüm ucuna egzerisz aletinin o şekilde egzerisz yaptım.sonra eşimi çagırdım ..üstünde oldugum pozisyonda denedik aldım:))) hatta hisetmedim hiç o girdi dedi...sonra sırt üstü yattım öle denedik öyle de aldım.sonra bacakları diktik haaya öylede yaptık.sonra ters döndüm oturarak öle denedik.koltuga oturdum karşıma geçti öle denedik.:))))))))) kızlar her pozisyonda alabildimm..ama işte emla krem uyusturdu o yuzden hisetmedim hiç bişey...Şİmdi ben başarmış sayılıyomuyum..LÜTFEN SABAH BİLGİ VERİN inanamıyorum çünkü hala..))) ve 2 saattir hala sızım var yanıyo çok kötü orası bu normal mi sürekli çişim varmış gibi his var...bu yanmam geçmeden de ikinci bi deneme yapmak istemiyorum...işallah yarın geçer...GÜLME kirzlerine girdim bu gece kaç kere kontrol ettim baktım içerde sonuna kadar hemde..ama işte tedirginim emlasız nasıl yapcam ...bu şekilde yapan arkadaşlarımdan bilgi edinmem gerek...Hala başardım yazmaya çekiniyorum ..sabah beni ayıltııın lütfen ben kendimde diilim...:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?