Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler tatlım, Allah bir daha yaşatmasın...

canım başardın işte daha neee TEBRİKLER... canım emladan kurtulmak basit hepimiz önce emla ile sonra emlasız yaptık sende yapacaksın.ilki olduya bundan sonrası basit.çok ara vermeden gün aşırı yapın..tekrar tebrikler...

tabiki başardın işte budur canım tebrikler nekadar sevindim anlatamam.

canım gözun aydın. cok sevındım. emeklerın bosa gitmedi bak

Günaydınlar, herkese merhaba.Emla yı bende denemek istiyorum. ben koyu bi vajinusmusum:) bırakın yapmayı, dokunma aşamasına yeni geldim. 4 Aylık evliyim. Eşime acıyorum, benm gibi birine katlanabiliyor

canım emlayı deneyebilmen için önce egzersiz yapman lazım.Burda herkez böyle yendi.
Egzersiz yapmak başlarda bana da imkansız gelmişti ama başlayınca inan öyle kolay ki..
Kendine ve eşine acımayı bırak,öyle bir yere varamazsın ancak kendine güvenerek başarabilirsin tabi egzersizlerle..
Şimdi serçe parmağınla başla gerisi gelir..Takıldığın yerlerde buraya yaz mutlaka cevap alırsın..

Günaydınlar, herkese merhaba.Emla yı bende denemek istiyorum. ben koyu bi vajinusmusum:) bırakın yapmayı, dokunma aşamasına yeni geldim. 4 Aylık evliyim. Eşime acıyorum, benm gibi birine katlanabiliyor
hosgeldın aramıza burda bırlıkte yenıcez ...yeterkı ıste az met ınan basarırısın..egzerszı deneıdnmı hıc

canım tebrik ederim
bendede emlayla başardığım için tedirginlik olmuştu.hatta o kadar çok emla sürmüştümkü eşimin p...side uyuşmuştu zavallı oda hiçbişey anlamamıştı merak etme geriside gelecektir.yavaş yavaş azaltarak bırakırsın canım.

günaydııın kızlaaar:)))
eşimde bende uyuyamadık dün gece hiç sabah 6 da yattı uykuya , bende kesik kesik uyuyabildim:))) Benim hala sızım var napıcam , idrarımı yaparken yanıyor otururken ,öksürürken, acaba çok mu zorladık pozsiyondan pozisyona geçtik ya bir kerede fazla deneme yaptık...birde eşime yavaş dememe ragmen gitgelleri hızlı yaptı...Şimdi denemek istiycek biliyorum ama bu yanmalarım ve sızı yuzunden biraz gerginim...napmalıyım...1 gün sonrada gidiyorum araya bir 20 gün gircek ..Hani sık sık ilişki yaşayın alışcaksın diyosunuz ya,böyle aralar girdiği oldumu hiç aranızda yani tekrar deneyince oluyormu...Emlayıda yavaş yavaş azaltırım vaji alışınca bırakırım...giriş sagladım defalarca ama emlasız tam başarımı kabul eder benimki ,,,Oyuzden Başardım diye yazmaya çekinioruuuuuum....Şoktayım sanırım halaaa

hay maşallah başarmış da değişik pozisyonlara bile başlamışsın kocaman maşallah sanacanım benim inan ki çok sevindim.çık artık şoktan taze gelinolmuş bitmiş bile işte.emlayı da zamanla azalta azalta bırakırsın nolucak dert etme onu.20 günlük aranın da seni etkileyceğini sanmıyorum bu saatten sonra.bu mutluluğu yaşadıktan sonra başa dönmek istemezsin eminim ki.gelince de egsersiz yaparsın bikaç gün sonra başlarsınız yine.sızı da tahrişten olmuştur.ben parmakla çalıştığım halde oluyo sen kocaman aparatlarla çalıştın hep.olması çok normal.eşin de 8 yılın intikamını mı almış neçok çoook tebrik ediyorum seni başarıcağından hiç şüphem yoktu zaten darısı başıma inşallah.

tebrik ederim zerdam.önce başarının tadını çıkar,bebişi de bikaç ay sonra yaparsın.çok sevindim senin adına darısı başımıza

kuzey yıldızı ve diğer başaran arkadaşlar tebrikler başarınız daim olsun inş.
kuzeyciğim baya başarmışsın işte hayırlı uğurlu olsun biraz fazla deneme yapmışsınız ya ondandır ağrın
ama geçer bundan sonrada aynı performansı bekliyoruz...

vajiyi yenmek için çaba österen arkadaşlar benim yenmemdeki en büyük neden burdaki arkadaşlar ve emladır.canım öyle azdırki ben yaptıysam siz haydi haydiye yaparsınız güvenin kendinize:92::92:

canım merhabalar bende 3 aylık evliyim yeni başardım sayılır.
emla kremle parmak egzersizlerine başlamayı tavsiye ederim.benim başarmam bu şekilde oldu

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM..daha başarmadın ama başarmış gibi destek oldun bana çok çok teşekkür ederim..Zaten senin de sıran geliyor.egzerisler yolunda gittimi başarılmayacak gibi değil... 20 gün sonra herzaman burada olucam daha emladan kurtulma egzersizlerim olucak... hep beraber egzerisze devam edicezzz.:)))))).ama ben emla ile bu kadar basit olucanı hiç düşünmedim çok şaşırdım gerçekten. hani kızlar hep anlatırlardı böle başardık diye doğruymuş..girdiğini hisetmiyosun hiç tekrar tekrar kontrol etme ihtiyacı duydum gerçekten içerdemi diye:)))))adam beni şekilden şekile soktu şimdi oturamıyorum:))))) tekrar ister diye korkuyorum.Doktorum bana (fito )diye krem yazmıştı ondan süreyim olmadı içine o iyi geliyo tahrişlere....bugun alış verişe çıkıcaz eşimle 1 gün sonra kardeşime gidicem yurt dışına işallah keyifli bir 20 gün geçirirm .bu bana balayı hediyesi gibi oldu:))))) dönüşüm muhteşem olur umarııım:))))özlemiş oluruz hem biribirimizi eşimle ,,allah herşeyin hayırlsıını nasip etsin hepimizeeee.....

canım tebrik ederimmm.. çok sebvindim senin adına ...
maşallahhhhh

kızlar biliyosunuz ben başarayım diye adetimi geciktiriyodum doktorun tavsiye etiği hapla..Ne yapayım artık keseyimmi hap yutmayı yoksa son 1 günüm kaldı .zaten 20 gün olamıycam eşimle ..sızım geçince bir deneme daha yapayımmı..Tabi geçerse akşamdan beri hala devam....Daha fazla da engellemek istemiyorum reglimi başka problemler çıkar sonra diye korkuyorum ,sonuçta dogal olanı durdurmaya çalışıyorum.....

selam kızlar bende biliyorsunuz birkaç kez deneme yapmıştık zorla olmuştu ama gel git yapamamıştık durumda bir değişiklik olmadı bizde biraz ara vermiştik sonra da 2 gündür karnım ağrıyor adet olucam ama adet bitiminde herşeye kaldığım yerden devam edeceğim... biraz da moralimizi bozan başka olaylar oldu ondan etkilendik...
ama kuzey yıldızına çok sevindim bunca zamanddan sonra başardı daha da çok yüreklendim

pe..s denemesine geldiğim zaman ben de emlayla deniyeyim o zaman.eşine de kapak olmuştur artık bu durum.kadınların istedikten sonra yapamıycağı hiçbişey yokturşimdi git kafanı dinle 20 gün.üzerindeki yükü attın artık.gelince kaldığın yerden devam edersin.yeni gelinliğin tadını çıkar.bundan sonra herşey çok daha güzel olucak

günlerdir seni takip ediyorum çok sevindim tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…