- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.921
kızlar önce egzersiz yaptım bephanthene sürüp..sonra emla krem sürdüm ucuna egzerisz aletinin o şekilde egzerisz yaptım.sonra eşimi çagırdım ..üstünde oldugum pozisyonda denedik aldım:))) hatta hisetmedim hiç o girdi dedi...sonra sırt üstü yattım öle denedik öyle de aldım.sonra bacakları diktik haaya öylede yaptık.sonra ters döndüm oturarak öle denedik.koltuga oturdum karşıma geçti öle denedik.:))))))))) kızlar her pozisyonda alabildimm..ama işte emla krem uyusturdu o yuzden hisetmedim hiç bişey...Şİmdi ben başarmış sayılıyomuyum..LÜTFEN SABAH BİLGİ VERİN inanamıyorum çünkü hala..))) ve 2 saattir hala sızım var yanıyo çok kötü orası bu normal mi sürekli çişim varmış gibi his var...bu yanmam geçmeden de ikinci bi deneme yapmak istemiyorum...işallah yarın geçer...GÜLME kirzlerine girdim bu gece kaç kere kontrol ettim baktım içerde sonuna kadar hemde..ama işte tedirginim emlasız nasıl yapcam ...bu şekilde yapan arkadaşlarımdan bilgi edinmem gerek...Hala başardım yazmaya çekiniyorum ..sabah beni ayıltııın lütfen ben kendimde diilim...:)))))
canım merhabalar bende 3 aylık evliyim yeni başardım sayılır.
emla kremle parmak egzersizlerine başlamayı tavsiye ederim.benim başarmam bu şekilde oldu
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM..daha başarmadın ama başarmış gibi destek oldun bana çok çok teşekkür ederim..Zaten senin de sıran geliyor.egzerisler yolunda gittimi başarılmayacak gibi değil... 20 gün sonra herzaman burada olucam daha emladan kurtulma egzersizlerim olucak... hep beraber egzerisze devam edicezzz.:)))))).ama ben emla ile bu kadar basit olucanı hiç düşünmedim çok şaşırdım gerçekten. hani kızlar hep anlatırlardı böle başardık diye doğruymuş..girdiğini hisetmiyosun hiç tekrar tekrar kontrol etme ihtiyacı duydum gerçekten içerdemi diye:)))))adam beni şekilden şekile soktu şimdi oturamıyorum:))))) tekrar ister diye korkuyorum.Doktorum bana (fito )diye krem yazmıştı ondan süreyim olmadı içine o iyi geliyo tahrişlere....bugun alış verişe çıkıcaz eşimle 1 gün sonra kardeşime gidicem yurt dışına işallah keyifli bir 20 gün geçirirm .bu bana balayı hediyesi gibi oldu:))))) dönüşüm muhteşem olur umarııım:))))özlemiş oluruz hem biribirimizi eşimle ,,allah herşeyin hayırlsıını nasip etsin hepimizeeee.....
hosgeldın aramıza burda bırlıkte yenıcez ...yeterkı ıste az met ınan basarırısın..egzerszı deneıdnmı hıc
kızlar.. dua edin bana da.. bu akşam denicem p...s
emlasız 2 parmak eş egzersiz yapıyoruz.. emla sürdürüp p...s girişiminde bulunucam.. ilk sefer böyle olsun da :)) bakim bi noluyo
Canım dualarımız seninle...
Sen eşli egzersizde 2 parmak emlasız alabiliyorsan,bu akşam kesin başarılı olursun...Bende ilk emlayla başarmıştım..3-4 denemeden sonra bıraktım emlayı..Şimdi rahatlıkla oluyor..İnşallah seninde olacak...
günaydııın kızlaaar:)))
eşimde bende uyuyamadık dün gece hiç sabah 6 da yattı uykuya , bende kesik kesik uyuyabildim:))) Benim hala sızım var napıcam , idrarımı yaparken yanıyor otururken ,öksürürken, acaba çok mu zorladık pozsiyondan pozisyona geçtik ya bir kerede fazla deneme yaptık...birde eşime yavaş dememe ragmen gitgelleri hızlı yaptı...Şimdi denemek istiycek biliyorum ama bu yanmalarım ve sızı yuzunden biraz gerginim...napmalıyım...1 gün sonrada gidiyorum araya bir 20 gün gircek ..Hani sık sık ilişki yaşayın alışcaksın diyosunuz ya,böyle aralar girdiği oldumu hiç aranızda yani tekrar deneyince oluyormu...Emlayıda yavaş yavaş azaltırım vaji alışınca bırakırım...giriş sagladım defalarca ama emlasız tam başarımı kabul eder benimki ,,,Oyuzden Başardım diye yazmaya çekinioruuuuuum....Şoktayım sanırım halaaa
kızlar önce egzersiz yaptım bephanthene sürüp..sonra emla krem sürdüm ucuna egzerisz aletinin o şekilde egzerisz yaptım.sonra eşimi çagırdım ..üstünde oldugum pozisyonda denedik aldım:))) hatta hisetmedim hiç o girdi dedi...sonra sırt üstü yattım öle denedik öyle de aldım.sonra bacakları diktik haaya öylede yaptık.sonra ters döndüm oturarak öle denedik.koltuga oturdum karşıma geçti öle denedik.:))))))))) kızlar her pozisyonda alabildimm..ama işte emla krem uyusturdu o yuzden hisetmedim hiç bişey...Şİmdi ben başarmış sayılıyomuyum..LÜTFEN SABAH BİLGİ VERİN inanamıyorum çünkü hala..))) ve 2 saattir hala sızım var yanıyo çok kötü orası bu normal mi sürekli çişim varmış gibi his var...bu yanmam geçmeden de ikinci bi deneme yapmak istemiyorum...işallah yarın geçer...GÜLME kirzlerine girdim bu gece kaç kere kontrol ettim baktım içerde sonuna kadar hemde..ama işte tedirginim emlasız nasıl yapcam ...bu şekilde yapan arkadaşlarımdan bilgi edinmem gerek...Hala başardım yazmaya çekiniyorum ..sabah beni ayıltııın lütfen ben kendimde diilim...:)))))
ayyyyy hep bunu gormek ıstıyordum bır gun benım adımda yazılırmı dıyordum cok sukurrrrr offf aglıcam sukurler olsun sagolun yaaaa ıyıkı varsınız sizi seviyorummmmmm
Hoşbuldum hepinizi :) ilaç gibi geldiniz :) Dr a gidiyordum ama artık sıkıldım gitmiyorum. Serçe parmağımın ilk boğumuna kadar 1 kez denedim.içime bişeyler oluyor huylanıyorum. Emla krem kullanıp direkt eşiminkini denesem olurmu? emla kremi içine mi sürmem gerek? bir an önce olsun istiyorum. eşimde bende sıkıldık, her deneme başarısız.ve ağlamaklı geçiyor. eşim çok anlayışlı, nasl katlanıyor şaşıyorum.artık yeteeeeeeeeeer die ağladım geçen gece bunaldım.
şimdi eşim geldi elinde emla kremle :))))
tatlım yalnız bi sorun var, eşim kızlığıma zarar vermemi istemiyor, onu ben yapacağım, hisedeceğim, göreceğim diyor. onu yapamadıktan sonra ben seni dr a cerrahi müdahale ile de açtırırdım diyoremla kremi içeriye sürmen gerek canım.bunun içinde egzersiz yapmalısın.parmaktan huylanıyorsan aparat kullan tatlım.aparatları kendin hazırlayabilirsin.mesela ilk olarak doğum günü mumunu strechleyip üzerine kaygalaştırıcı sürüp başlayabilirsin.zamanla rahat yaptıkça kalınlığı arttırısın.
bende sana bu konuda yardımcı olurum :) trip at bol bol. yüzünü as. konuşma sessiz kal. onun bulunduğu yerde oturma odaya git pencereden bak. belli müdet yanına gitme, o gelsin yanına.kızlar affınıza sıgınarak konu dısşında birsey sorucam . yakın gördügüm için sizleri . eşime kızgın oldugumu tavrımı belli edemiyorum ne yapmam lazım tecrübeli arkadaslardan fikir bekliyorum.. tesekkürler..
canım tebrikler inan hergün neti açtığımda senin güzel haberlerini görmek istiyordum çokkkk sevindim gözyaşlarıma hakim olamıyorum şuan o tahriş bendede oldu alışıncaya kadar biz hergün yaptık yaptıkça geçiyor emlayla bende yaptım bırakmaya korktum ama bırakınca yanmada kesiliyo dahada kolay yapacaksın canım sen bunu başardın emlasızda yapacak kadar cesursun tekrar tebrikler ....
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM..daha başarmadın ama başarmış gibi destek oldun bana çok çok teşekkür ederim..Zaten senin de sıran geliyor.egzerisler yolunda gittimi başarılmayacak gibi değil... 20 gün sonra herzaman burada olucam daha emladan kurtulma egzersizlerim olucak... hep beraber egzerisze devam edicezzz.:)))))).ama ben emla ile bu kadar basit olucanı hiç düşünmedim çok şaşırdım gerçekten. hani kızlar hep anlatırlardı böle başardık diye doğruymuş..girdiğini hisetmiyosun hiç tekrar tekrar kontrol etme ihtiyacı duydum gerçekten içerdemi diye:)))))adam beni şekilden şekile soktu şimdi oturamıyorum:))))) tekrar ister diye korkuyorum.Doktorum bana (fito )diye krem yazmıştı ondan süreyim olmadı içine o iyi geliyo tahrişlere....bugun alış verişe çıkıcaz eşimle 1 gün sonra kardeşime gidicem yurt dışına işallah keyifli bir 20 gün geçirirm .bu bana balayı hediyesi gibi oldu:))))) dönüşüm muhteşem olur umarııım:))))özlemiş oluruz hem biribirimizi eşimle ,,allah herşeyin hayırlsıını nasip etsin hepimizeeee.....
ben varım. slmlar. :) 4 aylık vaji var.kimse yok mu bugün yaaaa:))) egzersiz ve denemelerdesiniz sanırım kolay gelsin..... mutlu haberlerle gelin inşallah:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?