Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim.. Allah başka sıkıntı vermesin.Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına inşallah..

canım merhabalar bende 3 aylık evliyim yeni başardım sayılır.
emla kremle parmak egzersizlerine başlamayı tavsiye ederim.benim başarmam bu şekilde oldu

merhaba tatlım, hayırlı olsun evliliğin ve başarın :) parmak egzersizine yeni başladım. serçe parmağımın ilk boğumuna kadar denedim, içim gıdıklandı, çok huylandım. bi endişem daha var. parmak egzersizleri yaparken kızlığımı bozmaktan kaygılanıyorum. parmak egzersizi yapmadan sadece emla kullanıp eşiminkini kullansam olmaz mı :) ben tez canlıyım hemen olmasını istiyorum. emla kremin siparişini verdim, umarım işe yarar.:))) benm gibi tırsak birine iyi gelir mi acabaaaa ???

selam ben vaji değilim ama sırf seni takip etmek için giriyordum bu foruma ve senin adına çok sevindim, yanmaları demişsin ben 3,5 yıllık evliyim araara benim bile yanmalarım oluyor bazen üstüni oturamıyorum birde siz çok pozisyon denemişsiniz e aparat falanda vardı normal yani merak etme, tadını çıkar

hosgeldın aramıza burda bırlıkte yenıcez ...yeterkı ıste az met ınan basarırısın..egzerszı deneıdnmı hıc

Hoşbuldum hepinizi :) ilaç gibi geldiniz :) Dr a gidiyordum ama artık sıkıldım gitmiyorum. Serçe parmağımın ilk boğumuna kadar 1 kez denedim.içime bişeyler oluyor huylanıyorum. Emla krem kullanıp direkt eşiminkini denesem olurmu? emla kremi içine mi sürmem gerek? bir an önce olsun istiyorum. eşimde bende sıkıldık, her deneme başarısız. ve ağlamaklı geçiyor. eşim çok anlayışlı, nasl katlanıyor şaşıyorum.artık yeteeeeeeeeeer die ağladım geçen gece bunaldım.

şimdi eşim geldi elinde emla kremle :))))

kızlar.. dua edin bana da.. bu akşam denicem p...s

emlasız 2 parmak eş egzersiz yapıyoruz.. emla sürdürüp p...s girişiminde bulunucam.. ilk sefer böyle olsun da :)) bakim bi noluyo

kızlar.. dua edin bana da.. bu akşam denicem p...s

emlasız 2 parmak eş egzersiz yapıyoruz.. emla sürdürüp p...s girişiminde bulunucam.. ilk sefer böyle olsun da :)) bakim bi noluyo

Canım dualarımız seninle...
Sen eşli egzersizde 2 parmak emlasız alabiliyorsan,bu akşam kesin başarılı olursun...Bende ilk emlayla başarmıştım..3-4 denemeden sonra bıraktım emlayı..Şimdi rahatlıkla oluyor..İnşallah seninde olacak...

kızlar affınıza sıgınarak konu dısşında birsey sorucam . yakın gördügüm için sizleri . eşime kızgın oldugumu tavrımı belli edemiyorum ne yapmam lazım tecrübeli arkadaslardan fikir bekliyorum.. tesekkürler..

canıımmm coooook sevindim:))) Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.. tebrik ederim bundan sonra da herşey düzelecek bak göreceksin.. eşinden ayrı olduğun zamanda da egzersizlerini ihmal etmezsen hiçbir problem yaşamazsın canım benim tekrar tebrik ederim...

nasıl sevındım anlatamam canım yazını okurken gozlerım doldu allahım sukurler olsun basardın merak etme gerısı gelır biz 2 gun once ılk defa kremsız yaptık ınankı bende dıyodumkı kremsız yapamam ama yaptık o yanmalar cok normal bendede oldu merak etme gececektır kendını sıcak tut derım tezeee gelunnnnn

emla kremi içeriye sürmen gerek canım.bunun içinde egzersiz yapmalısın.parmaktan huylanıyorsan aparat kullan tatlım.aparatları kendin hazırlayabilirsin.mesela ilk olarak doğum günü mumunu strechleyip üzerine kaygalaştırıcı sürüp başlayabilirsin.zamanla rahat yaptıkça kalınlığı arttırısın.

tatlım yalnız bi sorun var, eşim kızlığıma zarar vermemi istemiyor, onu ben yapacağım, hisedeceğim, göreceğim diyor. onu yapamadıktan sonra ben seni dr a cerrahi müdahale ile de açtırırdım diyor parmak egzersizi zarı esnekleştirmiyor mu? yada yırtılma.
egzersizde çok ileri gidemiyorum, ikinci boğuma bu yüzden geçemedim, eşim benmkiyle yap diyor.
o zaman sorun ortadan kalkar diyorum ama huylanıyorum.yapabilsem keşke....

bende sana bu konuda yardımcı olurum :) trip at bol bol. yüzünü as. konuşma sessiz kal. onun bulunduğu yerde oturma odaya git pencereden bak. belli müdet yanına gitme, o gelsin yanına.
bunu çok sık yaparım ben :) laf çaktır hep.
sorun neyse onu yüzüne söyle. su istediğinde bardağı masaya sertçe koy. şekillerinde değişiklik olduğunu farkettir :)))
aslında çok güzel kızdığını belli etmemek. keşke bende öyle olsam. trip atmada üstüme yoktur:)))
sexs yapma, verme.:)))

canım tebrikler inan hergün neti açtığımda senin güzel haberlerini görmek istiyordum çokkkk sevindim gözyaşlarıma hakim olamıyorum şuan o tahriş bendede oldu alışıncaya kadar biz hergün yaptık yaptıkça geçiyor emlayla bende yaptım bırakmaya korktum ama bırakınca yanmada kesiliyo dahada kolay yapacaksın canım sen bunu başardın emlasızda yapacak kadar cesursun tekrar tebrikler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…