- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #28.941
ben varım. slmlar. :) 4 aylık vaji var.
bu tarihi hiç unutmuycaaaam 8 sene öncesini sildiiim ..evlilik yıldönümüm bu geceeeeeee ilk kez tatttıııım...inanmıycaksınız ama ben akşam rüyamda kendimi beyazlar içinde görmüştüm yani gelinlik değildi ama beyaz etek ceket şapka beyaz tüllü bide bembeyaz ayakkabı ..belkide maluuum oldu bana:)))) sabahki yaşadıklarıma bir bakın agladım durdum moralim bozuktu ..birde gece ki halime bakın ....:79: huzurlu bi şekilde gidebilicem çok şükür yurt dışına bunu gerçekleştirdim ...Sizlerin desteğini asla unutamam tek tek isim yazarsam atladıklarım olabilir...o yuzden sizler kendinizi biliyorsunuz hepinize çooooooooook teşekkür ediyorum allah razı olsun.bütün dilekleriniz gerçek olsuuun...ama daha yardımlarınıza ihtiyacım olucak emla yı ilk kez kulandım bide bu kremden kurtulmak var:))))) sabah görüşürüz hepinizi öpüyoruuuuuum ....
ayyyyy hep bunu gormek ıstıyordum bır gun benım adımda yazılırmı dıyordum cok sukurrrrr offf aglıcam sukurler olsun sagolun yaaaa ıyıkı varsınız sizi seviyorummmmmm
canım tebrik ederim çok sevindim
isminden pek ışıltı inş yakın zamanda biz başarnlarda ismimizi sizde kıdemle bebiş bekleyenlerde isminizi yazdırırsınız
tesekur ederım ısallah cnm...ben ınanıyorum bu sayfada herkes yenecek yeterkı kendıne guvensın herkes
bu tarihi hiç unutmuycaaaam 8 sene öncesini sildiiim ..evlilik yıldönümüm bu geceeeeeee ilk kez tatttıııım...inanmıycaksınız ama ben akşam rüyamda kendimi beyazlar içinde görmüştüm yani gelinlik değildi ama beyaz etek ceket şapka beyaz tüllü bide bembeyaz ayakkabı ..belkide maluuum oldu bana:)))) sabahki yaşadıklarıma bir bakın agladım durdum moralim bozuktu ..birde gece ki halime bakın ....:79: huzurlu bi şekilde gidebilicem çok şükür yurt dışına bunu gerçekleştirdim ...Sizlerin desteğini asla unutamam tek tek isim yazarsam atladıklarım olabilir...o yuzden sizler kendinizi biliyorsunuz hepinize çooooooooook teşekkür ediyorum allah razı olsun.bütün dilekleriniz gerçek olsuuun...ama daha yardımlarınıza ihtiyacım olucak emla yı ilk kez kulandım bide bu kremden kurtulmak var:))))) sabah görüşürüz hepinizi öpüyoruuuuuum ....
tatlım yalnız bi sorun var, eşim kızlığıma zarar vermemi istemiyor, onu ben yapacağım, hisedeceğim, göreceğim diyor. onu yapamadıktan sonra ben seni dr a cerrahi müdahale ile de açtırırdım diyorparmak egzersizi zarı esnekleştirmiyor mu? yada yırtılma.
egzersizde çok ileri gidemiyorum, ikinci boğuma bu yüzden geçemedim, eşim benmkiyle yap diyor.
o zaman sorun ortadan kalkar diyorum ama huylanıyorum.yapabilsem keşke....
merhaba tatlım, hayırlı olsun evliliğin ve başarın :) parmak egzersizine yeni başladım. serçe parmağımın ilk boğumuna kadar denedim, içim gıdıklandı, çok huylandım. bi endişem daha var. parmak egzersizleri yaparken kızlığımı bozmaktan kaygılanıyorum. parmak egzersizi yapmadan sadece emla kullanıp eşiminkini kullansam olmaz mı :) ben tez canlıyım hemen olmasını istiyorum. emla kremin siparişini verdim, umarım işe yarar.:))) benm gibi tırsak birine iyi gelir mi acabaaaa ???
canımmmm kendine biraz güven sen bunu başaracaksın ya olmaması için bi sebep var mı
bak bence sen egzersizlere başla bu seni rahatlatacaktır p...kalınlıgındaki aparatı deneyebilirsin eşinle deneyebilirsin buna sen karar ver sen sadece ilişki esnasında kendini kasıyorsun hani bi başlangıç için sorun yaşamıyorsun senin işin çok daha kolay başaracaksın
zeynepyasoo keske bırakmasaydın sakinleşip devan etseydın emınım tamamı olurdu o acı basta olur yanma gıbı bır sey degıl mı ıkınmanı tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?