Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben varım. slmlar. :) 4 aylık vaji var.

jinekolağa da gittim ultrasonla her şeyime baktırdım. tüm boyutlar,kanallar, darlık herşey çok normal. orada sorun yok. pskloğa gittim vajinusmus, kadın doğuma gittim direkt olarak vajinsms dedi. psklğa 4 seans gittim serçe parmk egzersine kadar geldim orda bıraktım. dr a gitmeden yeneceğim die karar aldım. bu benm başarım yada başarısızlğm olacak dedim. ama eşim kızlığımı kendisi bozmak istyor. dr da bana fazla sokma parmağını dedi sokmazsam kremide süremem
ağlama krizi, bacakları kapama, kasma, titreme, itme kakma herşey mevcuttu bende, şimdilerde penisi tutup üzerine oturma çabasındayım ama penis başı öne kayıyor içine giremedi. denedim biras kasıldı titredim kalktım. olmadı. bacaklarım inanılmaz yoruluyor. felç geçiriyorum sanki. ellerim terliyor. vücudumdan akan ter yatağıma işemiş gibi ıslaklık veriyor. o derece bir korku var. kalbimn atışları hızlanıyor, itiyorum eşimi. o da bıktı benden, bende bıktım vajinsmustan.
dr tamamen pskoljk sende bitiyor dedi. bilinçaltıma cinselliğin kötü olduğunu nakış gibi işlediler küçükken benm asıl derdim egzersiz değl. zarı yırtmadan bu işi yapmak.ama nasıl???

tebrık ederım cok mutlu oldum sen bu mutlulugu hakeetın dılerım Allah dan sekız yıl cekdıgın uzuntuyu unutturtur omür boyu mutlu olursun inş

ayyyyy hep bunu gormek ıstıyordum bır gun benım adımda yazılırmı dıyordum cok sukurrrrr offf aglıcam sukurler olsun sagolun yaaaa ıyıkı varsınız sizi seviyorummmmmm

canım tebrik ederim çok sevindim

isminden pek ışıltı inş yakın zamanda biz başarnlarda ismimizi sizde kıdemle bebiş bekleyenlerde isminizi yazdırırsınız

canımm inan bana o kadar sevindim ki ağlıyorum şuanda çünki uzun zaman geçmiş kimbilir neler yaşadın..Allah başka dert vermesin..umarım ömür boyu yaşamazsın hiç böyle birşey..yazdıklarını okuyordum zaten tanımadıgım halde o kadar sevindm ki tarif bile edemem..çok mutlu ol bundan sonra inşallah herşey düzelir herşey :)

anladım bitanem.ama bundan başka birçare yok ki.keşke bizlerde çoğu kişi gibi ilk gecemizde yapabilseydik.yanlış bilgiler,yaşadığımız üzücü olaylar yüzünden ne yazıkki bu durumu yaşıyoruz. cerrahi müdahelede yaptırsan bu psikolojik bir durum olduğundan dahada soğursun yine çözüme ulaşamazsınız zaten.parmak egzersizlerinin amacı orayı esnetmek ve birşeylerin girebildiğini kapalı gibi gözüken yerin aslında genişlediğini görebilmek.burda bazı arkadaşlar egzersiz yaptıkları halde iilişkilerinde kırmızı geldi.bazılarındanda gelmedi.bendende hiç gelmedi.
eşinle konuş canım egzersizleri birlikte yapın.onunda kafasındasoru işareti kalmaz böylece.

canım benim önceki mesajlara bakarsan aynı soruyu bende sormuştum
bana tek serçe parmağını içine al onu alabiliyosan zaten tamamdır dediler işten geldim denedim gayet rahat aldım zarada bişi olmadı sonra pazar sabahı oldu kahvaltıdan sonra bir kaşık pasiflora içtim(rahatlamak için) emla sürdüm girişe ve içersine sonradaeşimde vazalin sürdü kendininkine okadra kolay olduki sanki az acı oldu ama okadar olsun sonra az kanama oldu bitti gitti
bide bacaklarını ne kadar açarsan okadar rahat olur:82:

zerdacığımm başarın daim olsun bak şükürler olsun üstünden kocaman bi yükü attın darısı diğer arkidişlerimize:81::81::81::81:

günaydııın kızlaaar hepinizee çook teşekkür ederim güzel temennileriniz için...Hele birde adımı yazmışsınız parıltılı parıltılı çok duygulandım...İnsan başarınca şoka mı giriyo nedir hiç inanasım gelmiyorrr:)))) bunca yıl olmadı ya alışkanlık mı oluyor nedir..benim sızım hala geçmedi kızlar özelikle wc de daha çok hisediyorum..eşim denemek istedi tekrar ama ben çekindim..bu akşam 2 ci kez denemeyi düşünüyorum ama gene biraz emla sürerim diye düşünüyorum en azından öncekinden biraz daha az kulanırım..zaten çok pahalı idareli kulanmam gerek emlayı:))))yarın yola çıkıcam 20 gün yokum biliyorsunuz eger 1 seferde bırakır gidersem başıma kakacak kesin benimki..o yuzden içimizin rahat olması açısından bir sefer daha yapmalıyız ..sonra döndüğümde düzenli devam ederiz ilişkimize...Düzenli yapın alışıcaksın diyorsunuz ya işte bu beni biraz tedirgin ediyor 2 hafta ara vericem ya ,zorlanırsam nolcakk...zaten evdede olsam 1 haftam adet dönemi ile geçicek çünkü tam zamanı şuan mecbur o ara verilicek....Hayırlısı artık ben gözümle p...s i içerde gördüm ya artık ölsemde gam yemem..Çünkü bu şekilde kalıcam zanediyordum ömrümün sonuna kadar ....

Arkadaşım misayoner pozisyonda bacaklarımı dikdim ucu girdi biraz acıdı belkide kasdığımdan ,yara hissi gibi başka pozisyonlardada aynı şeyi hissetmişdim ozaman çok acımıştı tabi kıyasalanamaz bile ama inş. devamı gelir yaaa artık olmasını istiyorum hemde çokkkk

zeynepyasoo keske bırakmasaydın sakinleşip devan etseydın emınım tamamı olurdu o acı basta olur yanma gıbı bır sey degıl mı ıkınmanı tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…