Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rica ederim canım olmaması diye bır sey yok bi neden yok olacak inşallah sadece olumsuz düşünme gerıldıgınde eşini üstünden cekmeden derın derın nefes al ver o da yavas yavas bastırsn sen bu arada ıkın :)) yanma olabılır o da cok normal herkes de oluyor bebe yagı varsa bolca sürsün eşin daha kolay olur bır de yatay biçimde içeri seyetmeye calışsın eşin dıkey degıl de kalçaya yatay sekılde umarım anlatabılmışımdır

Anlıyorum arkadaşımm:) bebe yağı değilde jel kullanıyoruz biz her zaman olumlu düşünuyorum bazen umutsuzluğa kapılsamda kendime güveniyorummm önce istediğime ulaşıp sonrada keyfini çıkarmayı düşünüyorum :))

Selam

ayni seyleri yeni evlendigimzde yasadim esimle, cok aciyo du hele doktora da gitmis tim,beni muayane etti hersey normal dedi bana, ve bana hic ömrümde cinsel tacis yasadinmi diye sordu,
tek problem kendimi asiri derecede kasmamdan kaynaklandigini söyledi.
ve ben bunun su ana kadar hastalik bile oldugunu bilmiyordum.

Ben Almanyada da yasiyorum ve böyle bisey kesinlikle duymadim hastalik oldugunu.
Biz Türk kizlari Cinsel iliski ayip yasak diye büyüoruz hani cinselik kötü bisey nis gibi,oda kafaya yerlesiyo tabiki kendimizi rahatbirakip cinselik yasiyamiyoruz.

Aynen arkadaşım öyle yetişdiğimiz için belki de bilinçaltı cinsellik bir çatışma haline geldi yani fobi gibi birşey oldu bende böyle bir ailede yetiştim hep kızlık korunmalı cinsellik uzak tehlikeli oldu bizim içiN bir yandan evlilik öncesi yanlış yapmadık o yönden ailelerimize teşekkür etmeliyiz ama bizde neyazıkkı böyle bir sonuç oluşdurdu

kızlar iyi geceler , biran önce başarmanız için bol bol dualar edicem sizlere....sakın ha pes etmeyin uzatmayın benim gibi bu kadar yıl...ben bu akşamda deneme yapamadım biliyosunuz sabah yola çıkıcam ve hazırlıkla ugraştım hep...artık döndüğümde ne olur nasıl olur hiç bilmiyorum.
Kızlar benim moralim çok bozuk yaaa( Nasıl anlatayım bunca yıl evliliğimiz süresince ister istemez eşime karşı hep bir güvensizliğim oldu ...yani ben kadınlıgımı tam olarak yapamadığım için acaba aldatıyomudur bişeler ceviriyomudur..yani ona cinsel açıdan yaklaşamayışımın sebeplerinden biride bunlar genel bir güvensizliğim vardı.Herneyse herşeyi bi kenara koydum canla başla egzersizleri çalışıp yendim...bu gecede şeytan dürtü beni evi toparlıyodum eşim uyuyor şimdi ve cebinde bir adet banka makbuzu buldum alıcı bir bayandı havale yatırmış nakit para tanımadıgım bir isim hemde dün yatırmış ..nasıl sorucam bilemiyorum..sabah beni o götürecek hava alanına orada mı sorsam bakalım ne cevap vericek Allahım napıcam ben yaaa ,şüphelerle yaşamak çok zor inanın ...Biliyorsunuz o ayrılmak istemişti sonra ben şans istedim adamı zorla durdurdum yani başarıcam ve başardıktan sonra gene beni istemezsen o zaman bakarız demiştim...Sürekli çok geç artık,çok geç kaldın artık deyip durdu, ikna oldu tabi deneyelim dedi..gerisini biliyosunuz 2 hafta çalıştım başlarda istemiyorum felan demişti sonra ne olduysa ok dedi ilişkiye girdik...belkide takıntı yapıyorum ama ne bileyim hep içimde bazı şüpheler oluyor benden hep bişeler gizliyor gibime geliyor..sabah sorucam valla kime yolladı o parayı ...artık 20 gün sonra döndüğümde görüşürüz kızlar ,gitiğim yerdede nete girebilme imkanım var ama anlaşılır diye çekinirim bu sayfaya girmeye artık eve geldiğimde yazarım ...:)Allaha emanet olun ,işallah döndüğümde bir sürüüüü başarmış arkadaşımı görürüm....Sizlere şimdiden mutlu, huzurlu ,sağlıklı yıllar dileriiiiim....

canım moralini bozma en zorunu aşmışsın:))) yavaş yavaş olur sıkıntı yapma kendine.. nefes al verirken de yavaşca ittir. tabii bolca jelle:))

canım çok teşekür ederim o mesajı yazdıkdan sonra hırs yapdım ve mumu peçeteyle sarıp streç ledikden sonra ( yaklaşık çevresi 10 cm uzunluğuda 12 cm ) hepsini aldım çok sevindim yarın o aparatı kalınlastırcam inş bende kurtulcam bu illetden

canım sen şuan böyle şeyler düşünme bence başardın ve devamını getir.ama inan kuşkularla yaşanmıyor bu hastalık bizleri paranoyak yapıyor gereksiz kıskanclıklar oluyor.canım bence kocan seni cok sevıyo sevmesse 8 yıl sabırla beklemezdı esazdan her babayiğidin harcı değil bence böyle şeyler kondurma eşine benim eşim yapmazde o beni seviyo de benim hastalıgımda yanımda oldu de... bence o havale olayını hıc sorma onun dısında olması muhtemel cok sey var netten ( sahibinden.com hepsiburada.com vs vs ) gibi sitelerden birsey almıs olabilir yanı benım eşimde alır böyle ve havale yapar yanı bence sıkıntı yapacak bırsey yok Allah a sığın ve dua et bence güven eşine.... hayırlı yolculuklar Allah kazasız belasız dönmeyi nasip etsin inanıyorum hersey cok guzel olucak dualarım senınle...

ah kızlar ah. ne zamandır giremiyodum nete. bağlantımız yoktu. neyse dün girdim nete. başaran arkadaşlar var çok sevindim. keşke bende başarmış olsaydım. artık çok sıkıdlım ve şunu anladım ben parmak egzersizi yapamıyorum. istemiyorum vede artık eşimin sabrı kalmadı. dr ulusayu aradım 5 bin lira istiyo. dr ender vardar tv ye çıkmıştı geçenelrde. onu aradım o daha uygun ama tereddütlüyüm ya çözülmezse bu sefer parayay yazık. kredi çekmeyi düşünüyorum artık. eşim 1 gün iyi 2 gün kötü. çok sinirleniyo bana kırıcı şeylr sölüyo. dayanamıyorum artık. ne olur bana yardım edin.....şua an yazarken bile ağlıyorum. dr ender vardara giden varmı aranızda acaba yada duyan bilen. çünkü ben şunu anladım parmak egzersizi yapamıyacam. ya bir anda olacak. ki öle arkadaşlar vardı eski yazılarda okuduğumda. egzersizleri azıcık yapıp başarmış. bende azıcık yaptım artık yapamıyorum direk olsun istiyorum. geçen emla sürdüm. çok kötü oldum. uyuştu orası ama tuhaf oldum deneyemedik bile. anestol alıp onu deneyecem. bide pasiflora alırım bugün belki. evliliğim çatırdıyo bunu görüyorum ama hiç bişi yapamıyorum. Allahım ne olur yardım ett:.....

zezeze

cok üzüldüm durumuna (( inşAllah yuvan dağılmadan başarırsın ağlama lütfenn herkesler nasıl başardıysa sen de öyle başarabilirsin ben vajılı degıldım ama ona benzer bi korku yasadım tam olarak ne oldugunu anlayamasam da kalbim seninle çok üzüldüm inan ki dua ile başla hem rahatlarsın hem manevi güc olur eşinle dene belki olabilir yavas yavas ıkınarak derin derin nefes alarak

Arkadaşım benim akrabam 3 yıl ilişkiye giremedi haydar dümende çözdü 3 mılyar alıyo bende yarı vajiyım bende aramısdım 6 aylık evlıyım aşarım dıye beklıorum sitesine gir bak ara istersen ben asistanıylada görüşmüştüm adam çözüyor bınlercede örneği var direk akrabamdan bılıyorum tam bır umutsuz vakaydı evliliği kurtuldu o sayede tabı sen bılırsın arkadaşım allah hepımızın yardımcısı olsun

bebişim başaran herkes senin yaşadıklarını yaşıyor.ilk başta olmuyor diyoruz ama biraz üzerine gidince başarı kaçınılmaz oluyor.egzersizler itici geliyor biliyorum ama sabırla yapınca inan bana yenememen için hiçbir neden yok.bende senin gibi kendim başaramam diyordum ama başardım.öncelikle kafandaki bütün kötü düşüncelerden,güvensizlikten kurtul.doktora gitmek istiyorsan sen bilirsin ama biraz üzerine gidince kendinde başarabilirsin.sonuçta onlarda egzersiz yaptırıyor sadece o kadar para verince insan kendini mecbur hissediyor ve egzersizleri doktor kontrolünde yapıyorsun.herşey sende bitiyor canım.

sağolun kızlar. ne olur dua edin bende bol bol dua ediorum. eşim denemek istemiyo. korkuyo olmayacak yine diye. doğrusu bende o yüzden denemek istemiyorum. bu akşam dediğim ilaçalrı alıp deneyecem artık. inşş işe yarar. doktor konusunda da sölediğim doktorlar hipnozla çözüyolarmış o yüzden yatkın geldi. ama ya çözülmezse boşa yerre borç öde. ne yapacam bilmiyorum inşş çözerim. inş çözeriz. bu arada yazılarınız için çok tşk iyi geliyo inanın.

canım hayırlısıyla git gel inşallah.gelince de pe..s denemelerine devam edin mutlaka.ortada bişey varsa zaten er ya da geç ortaya çıkar.o yüzden sıkma canını herşey olucağına varır.bunları düşünmemeye çalış belki de gerçekten hiç bir suçu yoktur.sen başarının tadını çıkarmaya çalış.2011 geçen 8 yılının tüm acılarını unutturur inşallah sana

Allah yardımcın olsun canım.eşler malesef anlayışsız olabiliyor bazen.duymamazlığa gel ya da öyle yapmaya çalış diyeyim.zor da olsa.parmak egsersizlerini bence kimse isteyerek yapmıyodur ben de biran önce olsun bitsin istiyorum ama deneyip de o anki moral bozukluğunu tekrar tekrar yaşıycağıma egsersiz yaparak yavaş yavaş alışayım diyorum.tabi seni senden iyi kimse bilemez çok denedim ama yapamıyorum diyosan hipnozla bu sorunu çözen doktorlardan bilgi al.hipnoz beyindeki korkuyu yok ediyor ama devamlılığı ne kadar bundan mutlaka emin olman lazım ki o kadar borca girip o kadar parayı veresin.hipnoz yoluyla başaran arkadaşlar da var aramızda aslında yazını görselerdi eminim yardımcı olurlardı.eski yazılardan bulup o arkadaşlara mesaj atarak bilgi al bence mutlaka işine yarar

sevgili arkadaşlar belki bana düşmez ama bu acıdı meselelrini özelden konussanız olmazmı acaba tam şöyle bir dönüm noktasındayım ve benım gıbı olan arkadaşlar mutlaka vardır ama siz öyle ucu girdi acıdı yandı deyince güveni kaybediyor ınsan ben aklımdn sureklı acımıcak diye kendı kendıme söylerken sizin bu gibi cümleleriniz ister istemez etkiliyor tabikide bunları konusacaksınız ama böyle bir durum oldugundan özelden konusalım bence..bunu basarmıs olan nazli ve venusten arkadaşımız özeldende yardımcı oluyorlar böyle arkadaşlarımız mutlaka vardır onlarla paylaşırsak özelden bazılarımızın gözüde korkmamış olur..umarım beni haksız bulmazssınnz

kesinlikle hakveriyorum sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…