Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet arkadaşlar vajili yada vajiyi yenmiş, ilk gecesi başarısız olmuş arkadaşlar lütfen bu foruma yazarken şöyle kırmızı geldi böyle acıdı gibi şeyler yazmayın burada egzersiz yapan arkadaşlar ciddi şekilde etkileniyor herkesin başına böyle bişey gelecek diye bi olay yok ama vajili psikolojisi hep kötü olacak düşüncesinde olduğundan zaten korkuları bu yönde o yüzden etkileniyorlar...ilk denemeniz kötü geçmiş olabilir ama lütfen burada egzersiz yapan arkadaşları tedirgin etmeyen onları motive edebilecek tecrübelerinizi yazın...bu sorun yüzünden çoğu arkadaşın yuvası dağılmak üzere amacımız bir an önce herkesin bu illetten kurtulması...yazmak istediğiniz diğer tecrübelerinizi vajinusmusu yendikten sonra bölümüne yazabilirsiniz...buraya genelde egzersiz yapan yenmeye çalışan arkadaşlar geliyor ve bu yazılanlar onları korkutuyor iyi kötü yazılan herşeyi okuyorlar belki faydası olur diye...bu arada ister netten araştırın isterseniz jinekoloğunuza sorun ilk ilişkide kırmızı gelmesi acıması tamamen kasmamızdan normalinde kendimizi bıraktığımızda rahat olduğumuzda hiç bir şekilde acı ve kırmızı yok...p...s girişinde hissedeceğiniz şey karıncalanma gibi bi his birde çiş yapacakmış gibi bir his bunlarda zaten alışınca geçiyor...

canım merhaba nolur pes etmeeeee... bende asla parmak yapamam dedim kaç gün cesaret edemedim ..sonra aman parmak benim istersem yapmam çekerim dedim önce bunu kabullen parmağını koy üstüne sokma bekle tv karşısında kafanı dağıt sonra ıkın yavaşca birazcık sok bekle istemediğin birşeyi yapamazsın zaten gerisi gelcek canım inan yaptıkça heveslenceksin başka yoluuuu yokkkk bunu yapmalısın dr gitsen oda parmak egz veriyo bak ben 3 4 kere tek parmak yaptım ve hemn p...se geçtim başardım canım ki ben 17 senedir yapamıyordum bak ben yaptıysam sende yaparsın ...nolur cesue olun senin neyin eksik burda başaran arkadaşlardan biz arkandayız canım korkma dr boşuna paranı verme başarınca burda balayına harcarsın paranı canım başarılar sana sorularına hazırız...

Evet venüstene bende katılıyorum..Öyle bir psikolojiki bu o kadar olumlu cümlenin içinden,olumsuzları cımbızla seçip acaba dedirtiyor insana...Hepimiz yaşadık bunları ama rahat bir ilişkide böyle birşey yok.Onun için paylaşım yaparken kelimelerde seçilik çok önemli,egzersiz yapan arkadaşları etkilememek için...

tebriklerr :)) sen devamlı hırs yap ve başarını da kutlayalım ,hayatım :)) 12 cm aldığına göre bu işin sonuna gelmişsin... tebrik ederim.. başarılarının devamını bekliyoruz...

arkdşlar ben bu sorunu aşalı11 ay oldu..6 ay mucadele ettım 17 aylık ewlıyım..maddi olarak dr gdemeyck varsa burdan sorabılırsnz anlatrm nasıl çözdklerını...belkı azda olsa yardmm dokunur inşallah..yaşayan anlar ancak bunu

valla nasıl çözdüğünü merak ettim bizi bilgilendirirsen sevinirim

valla nasıl çözdüğünü merak ettim bizi bilgilendirirsen sevinirim

6 ay yapamadm kendmde aşamadm.hiç bir deneyımım olamadı...parmak vs hcbse..dr araştrdk ank. gttm eşimle.
1.gün sdce konustı ve kısa bır muayene ile derecesıne baktı emla ve bepanten alıp öbürgun gttm.
2.gün özel bir odada dr kremlerle masaj yaptı o bölgeye..bır taraftan baska konular actı kafamı dağittı..sonra bir baktm içimde brsey var..dilatör.tut elinle bunu dönder ileri geri oynat dedi yaptm bır acı yok..çıkardm serce parmağı kdrdı..brdaha yerleştrdm acı yok..o gun orda yarım saat clştm onunla.yanıma eşim geldi oda yardmcı oldu.o aksam 2 saat ödev şeklınde evde kremlenıp çlştm
3.gün tekrar gttm kremlen dedı yaptm geldi..bakalım bir derken oyaladı bısekılde anlamadm içime bir buyuk boyunu yerleştrmş ben dgerıyle dvm etcz sanmştm..şaşrdm cunku onu da anlaamdm..aynı işlemler tekrar..döndürme,git gel yap tekrara cıkar ve yerleştr şeklınde yarım saat çalıştm aksam ewde eşimle çalştm dılatörle yaniiii...
4. ve sonn günnn bır buyuk boyuyla en buyuk boy..kural şu:bol kremlenıyorsun dılatörüde kremlıosun,kafanı boşaltıosun ..aşağı eğimli almadan nefes alıorsun,alırken içine nefesi bırakırken alıyorsun ve oranın gercekten buyuk bir boşluk oldgnu hıssedıorsun.kaslar tamamen gevsıo bır sure sonra dolgunluktan baska brsey hssetmıorsun...dğer gun ewmze dönduk..ilşkı yasaktı tedavı byounca bılemıorsn sonucu aslnda..ilk deneem e öncesi aynı işlemlerle en buyuk dilatöörle çalştm ardndan eşimi çağrdm ve ilşkı oldu..acısz sızısız...içimiz bomboşşşşş kızlar..bunu dr suz sızde yapabılırsnz...unutmayalım vajina aşağı eğimli,popoya doğru nefeslerı unutmuorz..arada kegel egzersızı yapın ...ordakı kasları çekin itin oturdgnz yerde..wc dw tuvaletınızı yarıda bırakın tutun,bırkaç aşamada yapın..ordakı kaslara emretmeyi öğretin..patron beynınız...içinizdeki boşluk beynınızde saklı..öğretin ona....

bende doktora gitmeyi düşünüyorum. başka türlü yapamıyorum. kendimden nefret ettim artk. nasıl yapamıyorum diye. başka çözüm kalmadı. ama hipnterapi uzmanı arıyorum. kısa zamanda çözülsün diye. keşke bi mucize olsada doktora gerek kalmasa. ama eşim deneme bile yapmak istemiyo. ne olcak bilmem(((

gittiğin doktorun adını söleyebilirmisin canım bide ücreti. çok uçuk fiyatlar söz konusu. ama mecbur gitcem bendee.bu arada yazdığın bilgiler için teşekkürler.

gittiğin doktorun adını söleyebilirmisin canım bide ücreti. çok uçuk fiyatlar söz konusu. ama mecbur gitcem bendee.bu arada yazdığın bilgiler için teşekkürler.

aynen bende aynı durumdayım bir ara iyiydi ama şu an hiçbişi yapamıyorum doktorun adını söylersen çok sevinirim

cnm bende 2 yıllık evlıyım ve yenı cozdum bak bende kesınlıkle yapamam dıyenlerdenım ama sımdı ınankı yzık gecen 2 seneme hepsı psıkolojık doktora gıdıp para dokme derım sana yaptıracagı egzersız ve krem vermek olacaktır tabıkı yınede sen bılırsın ama ınankı yapabılırsın kafamızda buyutuyoruz egzersızlerıne sıkılmadan hergun devam et anestol krem var onu al bolca sur egzersızını yap sonrda p.... denemesı yap zaten hıssetmıyorsun bıle hadı kendıne guven basaracagına ınan bak dıyorum acımıyo sadece ıdrar yanması gıbı bıse hıssedıosun acımasının tek nedenı kendımızı kasmamısmıs ben kırmızıyı bıle hıssetmedım kendımı serbest bırakınca kendılıgınden oldu lutfen arkadsım kendıne guvenn ınankı halladersınnn

merhaba; bende 4 aylık evliyim dr a artık gitmiyorum, kendm yapacağım karar aldım. ilk anlarda değdirmeyecek kadar korktum, ittim, ağladım, şimdiler de parmak egzersizine başladım. serçe parmağımın ilk boğumuna kadr. ama içim yine titriyor. tam alışamadım sanırım. daha hızlı olması için ne yapmam gerek. eşimde sıkıldı bu vajinsmstan zarı mı bozmamı istemiyor, ben yapacağım dedi ama nasıl???

vajinismus yaşayan arkadaşların hepsine önce allahtan şifa diliyorum...inanın düşündüğünüz kadar zor değil .....acımıyor diyenlerde ayy çok acıdı diyenlerinde söylediklerini unutun.elbette biraz acıyacak çocukmusunuz siz okadar acıya dayanamayacaksınız.ayrıca çok kanda gelmiyor azıcık.eşinizin görüp içinin rahatlayacağı kadar.seler sular akmıyo .diyenler yalan söylüyor.yada abartıyor..biz üstün ırkmıyız yapıyoruzda siz yapamayacaksınız.hayvanların bile yaptığı bu basit şeyi allahın bu kadar donanımlı yarattığı üstün yartılmış insan mı yapamayacak.vajinanayı yaratan penisin girecegi şekilde yaratmış.esnek bir yapısı var.penis girdikçe esniyor ve penisi sarıyor.çapı penisin çapı kadar uzunluğuda penisin uzunluğu kadar ortalama.tabiki bire bir değildir bu ölçüler ama penisi kabul edecek ölçülerde çapı penisten çok küçük uzunluğu ondan çok kısa değil.ayrıca bebekler vajinadan geçerek doğuyorlar.nekadar esnek varın siz düşünün eskiden annelerimiz evlerde doğum yaparmış büyük bir yırtılma olsa kanamadan hepsi ölürdü dimi.benim bebeğim yok bilmiyorum nasıl oluyor ama demek ki çok az bir yırtılma oluyor yani buda şunu gösteriyor vajina esnek oldukça bir bebeğin geçiş yolu ola bilecek kadar ortalama .lütfen bunları okuyun ve umarım işinize yarar..tekrar şifalar dilerim allahtan.

anestol krem işe yarar mı bir ara eş parmak egzersizini sorunsuz yaptım araya bişiler geldi sonra yapamadım

selam canım anestolle ben denedim ama pek etkisi yok kesinlikle emla krem almanı tavsiye ederim..aray bieşeyler girmesiyle alakası yok canım beyninle alakası var ...bence cesur ol bir an önce başarmak istiyorsan hemen egzersizlere başla inan çok kısa zaman da yeniceksin önceki sayfalara bak çok umutsuz vakalr vardı ama başarmayan kalmadı ...yardımına hazırız biz hep burdayız canım...

selam arkadaşım deiklerine aynen katılıyorum benide çok korkutmuşlardı bu benim 17 seneme mal oldu ama başardıktan sonra bunların nasıl bir abartı olduğunu anladım doğum içinde aynen dediğin gibi ben vajiliyken 3 tane doğurdum korkulcak birşey olsaydı insanlar bu kadar doğurmazdı ...verdiğin bilgiler için teşekkürler canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…