Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar,bende yaklaşık 5 aylık evlyim ve vajiyim,evlendikten 1 ay sonra psikologa gittik ama hem maddi hem manevi olumsuz geldiği için kendi başımıza çözmeyi deniyoruz. bi süredir burda yazan yöntemleri deniyoruz,ilk başlarda elimi bile dokunamazken zamanla tek parmakla başlayıp nerdeyse son aşamaya kadar geldik,şimdi çok rahat p...s büyüklüğünde dilatörü alabiliyorum, ama tek sorun p...s denemesi yapmaya çalışınca yine kasılıp kalıyorum bunu kendi çabalarıyla yenen arkadaşlar sizce bu normalmi yoksa ben kendimi mi kandırıyorum ilerleme katettiğimi düşünerek?? acaba sizde benim hissettiğim gibimi hissediyodunuz? birde ben jinekologa gidince zar konusunda herşeyin normal oldugunu orda gördüğünü söylemişti ama benden hala kan gelmedi jinekolog onu gördüyse olmaması anormal diilmi???

slm kızlar,bende yaklaşık 5 aylık evlyim ve vajiyim,evlendikten 1 ay sonra psikologa gittik ama hem maddi hem manevi olumsuz geldiği için kendi başımıza çözmeyi deniyoruz. bi süredir burda yazan yöntemleri deniyoruz,ilk başlarda elimi bile dokunamazken zamanla tek parmakla başlayıp nerdeyse son aşamaya kadar geldik,şimdi çok rahat p...s büyüklüğünde dilatörü alabiliyorum, ama tek sorun p...s denemesi yapmaya çalışınca yine kasılıp kalıyorum bunu kendi çabalarıyla yenen arkadaşlar sizce bu normalmi yoksa ben kendimi mi kandırıyorum ilerleme katettiğimi düşünerek?? acaba sizde benim hissettiğim gibimi hissediyodunuz? birde ben jinekologa gidince zar konusunda herşeyin normal oldugunu orda gördüğünü söylemişti ama benden hala kan gelmedi jinekolog onu gördüyse olmaması anormal diilmi???

merhaba canım bende 2 aylık evliyim ve bizde malesef başarısız olduk bu zamana kadar. bende jinekoloğa gittim ve benim kızlık zarımın birazcık kalın olduğunu söyledi. anestol krem ve bebe yağı yazdı ama ben önceden emla krem almıştım. bunlarda eşimin parmağıyla oraya yuvarlak masajlar yaparak parmağıyla orayı esnetmesini söyletmişti. şuanda regl olduğum için bitmesini bekliyorum. inşallah biran önce yeneriz bu sorunu. ama şunuda unutma kızlık zarının yapısı esnek bir yapıya sahipmiş bundan cesaretlenerek başaracağımıza inanıyorum. ayrıca sen egzersizlerdede son aşamaya kadar gelmişsin inanıyorumki en kısa zamanda burada başarını okuyacağız... lütfen birbirimize dualar edelim

Naz8 cnm inş. dediğin gibi en kısa zamanda herkes kurtulur su sorundan... ilk zaten gelip buraya yazıcam başardımm diye:) yazanları görünce hiç tanımasamda mutlu oluyorum daha bi cesaretleniyorum.. Allah yardım etsin hepimize

bebişim herkesten kırmızı gelecek diye bişey yok bendende gelmedi mesela egzersiz yaparak esnetiyoruz biz...hiç takılma bunlara sen egzersizlerine devam et canımcım hadi en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

canımmmm niye sakinsin o zaman forumu inletmen lazımmm aaaaaaa

hala şoktayımda ondannnnnnnnnn
başardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
evet başardııııııııııııııııııııııııııım inannamıyorum ama başardım başka açıklaması yok :)
hepiniz kurtulacaksınız sakın vazgecmeyın bayanlar sakın
herzaman yanınızdayım
tam anlamıyla olmasada bazı seyler olacak ınanıyorum
acı yok hıcbısey yok ınanın bana

ne güzel yaaa :) gözün aydın arkadaşım...

işte bu tebrik ederimmmmmm nasıl oldu anlat bakalım arkadaşlarda okusun

tebrikler canııııııııııııııııııımmmmmmm darısı başımızaaaa. nasıl başardııııınnnn???

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize darısı olmayanların başına :)
şimdi şöylekii tedaviye başladım bilenler biliyor
önce kulak çöpü 2. gun serçe parmagı ama ben kendı parmagımla yapamadım eşimin parmağıyla
3. gün işaret denedi ama bir bogum oldu 4.gün 2 boğum ve 5. gun tamamıyla yaptım 6.gune geldiğimizde iki parmaga geçtik bunuda yapmam tam anlamıyla uc gunu buldu ve sonrasında rahatlıkla yapmaya basladım artık kasmıyorum parmakta sonra adet oldum tabı bu benı uzmustu ama boşa üzülmüşüm artık son asamaya gelmiştik p.. ucu denememiz gerekiyordu ve önce işaret sonra ıkı parmak ve p.. denemeye basladık ilk başta heyecanladım yavasca ucu girdi acı falan hisetmedim sadece heyecan o yuzden aynı sekılde baya kıpırdamadan durdum sonra yavaş yavaş yavaş yavaş hepsi girdi sonra yavasca hareket ettim o zaman heyecanlanıyordum zaten doktorumda cok hareket yok demişti neyse biraz duurp biraz hareket ederek artık alıştım duruma ve bıraktık önceden parmak cıkarken bıle gerılıyordum ama artık pe..s te bile gerilmedim rahatca cıktı işte böyle tam anlamıyla bir ilişki yaşamadım yani o yüzden tam başardım diyemedim başta sizleree ama çogu gitti azı kaldı sanırım önemli olan kısım gitti gibi değilmi ne dersiniz

ve ve ve sunu sakın unutmayın canlarım ben burda kan acı gıbı seylerin geçmesinden rahatsız biri olarak...
şuna inanınkiii acı yok kan yok hiçbirşey yok yok yok yok
yeterki beyninizde bitirin önce ve sonrada rahat bırakın kendinizi serbest bırakın.. demeyın bunu yapabılsek ne işimiz var burda..
benkii her anlamda zor bir insanım zor bir durumdaydım iki haftada aştıysam bunu aşacaksınız arkadaşlar ama önce cıkarın acı kan gibi kelimeler yok kafanızdan silin bunları silerseniz cok cok daha kolay aşacaksınız..bunu yaşayanlara sorun nolur varmı yokmu dıye..
hersey duzelecek inanın güvenin

evet aynen katılıyorum forumda bunu başaran 100 kişiden fazla arkadaş var hiç çekinmeyin burada yakalayamıyosanız özel msj atın ama sorun lütfen acı yok kırmızı yok düşündüğümüz korktuğumuz hiç bişey yok kuruntularımız gereksiz bu kadar kişi sizinle aynı sorunu yaşamış olan arkadaş yalan söylüyor olamaz değilmi ?

tebrik ederim çok sevindim senin adına ne kadar zamandır uğraşıyordun vajinismusla

teşekkür ederim canım 1 sene yi geçkin süredir vajinismustum ama caba vermıyordum ugrasmıyordum daha ocne gıttım doktora ama ıkı seans bıraktım sonra..şimdi yenıden basladıgımda cok zaman gecmeden çözdüm inanın kolay çözülebilecek bi durum..
ve venusten bende sana katılıyorum bu kadar kişi hakkaten yalan söylemiş olamaz kendınızı sıkmazsanız kırmızı yok acı yok bunu defelarca tekrarlamaya karar verdım..o acıyor diyen arkadaşlarımız kendılerını kastıkları ıcın yaşıyorlar bunu sadece buna inanın guvvenın..ve yapın alıştırmalara başlamayan arkadaşlar başlayın yarıda bırakmayın yoruldum deyıp bırakmayın aynen devam edin..eşinize kızıp bırakmayın yada başkasına herhangi bir durumda mana aramayın ararsanız cok bulunur..karar verin ve başlayın vazgecmedende tamamlayın

Canııııım,çok tebrik ediyorum... Çok mutlu oldum senin adına.Biliyorduuum başaracağından emindim.. Allah başka dert vermesin,mutluluğunuz daim olsun... Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına olsun,inşallah...

Son düzenleme:
canım tebrikler sen olayı bitirmişsin başarmışsın...daha ne istiyon tamamen almışsın benimde öyle yavaş yavaş oldu şimdi korkma artık tamamen dene çok yavaş olmana gerek yok canım tekrar tebrikler...

canım kasılman normal daha tam kafandan atamamışsın bazı şeyleri ...merak etme birdahaki denemende kasılmıycaksın inşallah rahat bırak kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar kolay louyo inan bana ..sen kendini rahat bırakırsan orası hem esner hem uzar canım ....başarılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…