- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.021
tebrıkler cnm ..ıste bu kadar bıttı gıttıhala şoktayımda ondannnnnnnnnn
başardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
evet başardııııııııııııııııııııııııııım inannamıyorum ama başardım başka açıklaması yok :)
hepiniz kurtulacaksınız sakın vazgecmeyın bayanlar sakın
herzaman yanınızdayım
tam anlamıyla olmasada bazı seyler olacak ınanıyorum
acı yok hıcbısey yok ınanın bana
hala şoktayımda ondannnnnnnnnn
başardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
evet başardııııııııııııııııııııııııııım inannamıyorum ama başardım başka açıklaması yok :)
hepiniz kurtulacaksınız sakın vazgecmeyın bayanlar sakın
herzaman yanınızdayım
tam anlamıyla olmasada bazı seyler olacak ınanıyorum
acı yok hıcbısey yok ınanın bana
denizinkızı tebriklerler. rabbim bidaha öle sıkıntı yaşatmasın. bize senin sevinicini yaşatsın inş.... bende yapayım ne olur. dün kötü bi gece geçirdim yine. eşim sinirlendi doktora gitsem bile yapamazmışım ben. doktordan sonra kaçacak sığınacak bi yerim kalmayacakmış. doktora gittikten sonra olmazsa sanırım işler çok karışacak. ne yapacam bilmem. hipnoterapiyi araştırıyorum. çünkü egzersiz yapamıyorummmmmmmm maalesef yapamıyorum. eşim biraz sabırlı olsa denyeceem ama ne moral bıraktı nede egzersiz yapma isteği. benim sonun hüsran olucak sanırım. bu arada bana cvp yazan arkadaşlarada çok teşekkür ederim. keşke bu gereksiz beynim biraz açılsada odaklansaa . offffffffffff çok sıkıldımmmmm((
venüstencimmm bende hiç birrrrrrrr ilerleme yok gerileme var sanırım.. şöle güsel bi dayağı hak ediyorum valla:)) oy oy neyse kızlar çıkıyorum ben. bu sıkıntıyla yok yemek yap yok ortalığı topla. hiç bişi yapasım yok valla. aaaa bide ne diycem dün bi yazı okudum bi terapist yazmıştı. diyoki hastalarına diyomuş ilişki sırasında baş parmağınızı diğer elinizi yumruk yapıp içine koyun sıkmaya başlayın. sıkarken vajinanızın uyuştuğunu düşünün. ben dün eşimle tartıştıktan sonra öle yaptım. tabi eşim yanımda uyuyodu:)) ama sanki vajinamdaki kasların çok alıdığını hissettim. vallahi.. tabi eşimle deneme sırasında bu aklıma gelmedi. aklıma geldiğindede yapamadık. isterseniz sizlerde deneyin. öptüm hepiniğzi
kızlar vbenüsten bende ilerlemeye yok hep aksilikler denk geldik ara verdik falan birde şimdi regl dönemim sonra da eşim yurtdışına çıkıyor ben bir süre annmede kalıcam nasıl olucak bilmiyorum ama durumlar kötü 6 ayda bitiyor evlilikte
denizinkizi tebrik ederim cnm allah bidaha yaşatmasınnn... venusten cnm ya bende bu ara yapamıyorum regl olcam ağrım olduğu için ondan sonra devam etcem zaten daha ilerlemede yok daha en baştayım ya offf...
bendede var bu illet 5 senedir bende parmak egzersizlerinin hepsini yapıyorum 3 parmağa kadr p..s yarıya kadar ama oda benim kendi elimle yerleştiriyorum ben artık bebek istiyorum ama oda olmuyor tabi yarım yamalak benim yarıdan sonrasında sorun var dr kızlık zarın duruyor dedi bilmiyorum omu engel alalım dedi bende istemedim öle duruyor alınsada bi faydası olurmu bilmiyorum hepinizi çok iyi anlıyorum 5 ene önce kimse bilmiyordu bu illeti neler yaşadım başka bi form vardı ozaman hatta ilk ben açmıştım konuyu adını bile bilmiyordum hastalığı benki parmağımı değdiremezdim şimdi kendimce baya yol katettim en son çare dr a gidicem ama bu seferde kremlerle denicem çünkü o aşamadan sonra sorun yaşıyorum bu reçete vardıya onu denicem aslında hepsi psikolojik biliyorum herşeyin farkındayım okadar araştırdımki en ince nokatsına kadar egzersiz nefes yani ne varsa yinede yardımcı olabileceğim bişi olursa sevinirim parmak egzersizi yapamıyorum diyenleride anlıyorum bende öleydim işte 3 parmak oluyor kendi kendime acı hissettirebiliyorum ama p..s olmuyor yarıda kalıyor ... neyse hepinizi anlıyorum umarım en kısa zamanda başarıp yeni yıla başarmış olarak girersiniz :)
canımcım daha 14 gün var 2010 yılının bitmesine :) 23 aralıkta sayfada nöbet tutucam bütün yenenleride toplayıp oklava ile egzersiz yaptıracağız sizebak 1 hafta regl sayıyorum 1 haftan kalıyo geriye aramızda hiç egzersiz yapmamış arkadaşlardan 1 haftada egzersiz yapıp başaranlar oldu siz niye yapamayasınız tüm korkularınızı ve vajiyi 2010 yılında bırakın yeni bir sayfa açın herşeyin psikolojik olduğunu biliyorsun bak bazen yerimizde sayarız hiç ilerlemiyoruz sanırız ama sonra bi bakmışız olmuş bitmiş olumsuz düşünme reglini atlat önce sonra kendi kendini motive et biz arada gaz veririz sana ben bunu yaparım diye telkinde bulun kendine....hepinizi anlıyorum gel gitlerinizi, karamsarlığınızı, kendinizden nefret etmenizi hepimiz yaşadık şimdi eski bi anı olarak kaldı hafızamızda geldi geçti... vaji hem zor hem kolay bi illet...yenene kadar dünyanın en büyük sorunuyla uğraştığımızı sanıyoruz yendikten sonrada yuhhhh bu kadarmı basitti diye şaşırıp kalıyoruz... hadi kızlar hem siz şaşırın hem bizi şaşırtın
denizinkızı tebriklerler. rabbim bidaha öle sıkıntı yaşatmasın. bize senin sevinicini yaşatsın inş.... bende yapayım ne olur. dün kötü bi gece geçirdim yine. eşim sinirlendi doktora gitsem bile yapamazmışım ben. doktordan sonra kaçacak sığınacak bi yerim kalmayacakmış. doktora gittikten sonra olmazsa sanırım işler çok karışacak. ne yapacam bilmem. hipnoterapiyi araştırıyorum. çünkü egzersiz yapamıyorummmmmmmm maalesef yapamıyorum. eşim biraz sabırlı olsa denyeceem ama ne moral bıraktı nede egzersiz yapma isteği. benim sonun hüsran olucak sanırım. bu arada bana cvp yazan arkadaşlarada çok teşekkür ederim. keşke bu gereksiz beynim biraz açılsada odaklansaa . offffffffffff çok sıkıldımmmmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?