- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.041
nazli1987 aypar bahar07 çok teşekkür ederim artık daha rahat olacağına ınanıyorum bende bi kere oldu bi daha neden olmasın ki değilmi :)
nazli1987 evet bana hep söylemiştin yakında diye doğru cıktı venusten ve sen özel mesajlarınızlada bana destek oldugunuz için teşekkür ediyorum..
ve evet dilerim herkes kurtulsun herkes..düşmanımın bile başına gelmesini istemem asla..
burda yazıyor ya arkaşlarımız ben yaptıysam herkes yapar
evet arkadaşlar şuna emın olun ben yaptıysamda herkes yapar
ne kadar ccanım tatlıdır ve bu konuda ne kadar cesaretsizdim ve şuanki geldiğim duurm benim için mucize gibi..mutluyummmmmmmmm ve bende o yazıdan istiyorum denizinkızı diye
Canım benim,bu senin başarın...Sen cesaret gösterip egzersizlere başlamasaydın,biz ne dersek diyelim olmazdı..biliyorsun.Bunun yanında ufakta olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana..Bir kere olduysa,bitmiştir bu olay.sen bunu başardın artık...2.si çok daha kolay olacaaak...[
fuusncuk öncellikle teşekker ederim :))
nazli1982 emin ol destek cok onemlı cnım ve ben senın ve venusten ın destegını hısettım birşey soracagım zaman ilk siz ikiniz geliyordunuz aklıma ınanın bana :)
şimdi tam anlamıyla ilişki olarak yaşamadıgım ıcın henuz hala heyecan duyuyorum bakalım bugunde deneyecegız inşallah herşey herseferınde daha rahat oldugunu gördüm bu olayda bundada öyle olur diye düşünüyorum :)
ve hala size zaman zaman soracagım seyler mutlaka olacaktır bu yüzden yendım deyip çekilmicem burdan irtibatı koparmayalım
Canım benim,bu senin başarın...Sen cesaret gösterip egzersizlere başlamasaydın,biz ne dersek diyelim olmazdı..biliyorsun.Bunun yanında ufakta olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana..Bir kere olduysa,bitmiştir bu olay.sen bunu başardın artık...2.si çok daha kolay olacaaak...[
fuusncuk öncellikle teşekker ederim :))
nazli1982 emin ol destek cok onemlı cnım ve ben senın ve venusten ın destegını hısettım birşey soracagım zaman ilk siz ikiniz geliyordunuz aklıma ınanın bana :)
şimdi tam anlamıyla ilişki olarak yaşamadıgım ıcın henuz hala heyecan duyuyorum bakalım bugunde deneyecegız inşallah herşey herseferınde daha rahat oldugunu gördüm bu olayda bundada öyle olur diye düşünüyorum :)
ve hala size zaman zaman soracagım seyler mutlaka olacaktır bu yüzden yendım deyip çekilmicem burdan irtibatı koparmayalım
Herzaman yardıma hazırım,canım.Ayyy o heyecan bendede oluyordu ama gayet rahat oldu..Tabiki 2.si daha kolay olacak..mesela ilk aparat denemenle ikincisi arasında bile ne kadar rahat olduğunu,aradaki farkı hatırla..Buda öyle rahat oluyor..ben öyle düşünüyordum.
kızlar vbenüsten bende ilerlemeye yok hep aksilikler denk geldik ara verdik falan birde şimdi regl dönemim sonra da eşim yurtdışına çıkıyor ben bir süre annmede kalıcam nasıl olucak bilmiyorum ama durumlar kötü 6 ayda bitiyor evlilikte
aslında gülcelciğim sana bir bozuk atmak gerek.. aa hadi hızlan artık eşin yurtdışına cıkana kadar egzersizlerini hızlandır.. aksilikler malesef oluyor bu aşamadayken..ben şeytan karışıyor derdim..
hangi egzersizdesin yakın mısın ? yakınsan hızlan artık şöyleeee 2011 e kadın gir... artık sıra sende bir de yanlış hatırlamıyorsam sera87 de ... sizin başarı hikayelerinizi görmek istiyoruz,artık.. plz plz pleaseeeee...... :44:
bebişim oklavanı hazırla bence böyle olmayacak :90: 14 günleri var yaptılar yaptılar yapamadılar baklava açarız artıkın
:))hepsi olmasa da işin dibine gelip,nazlanan gelinlerimizi döferiz :))
yeni gelenler eskimeden bitiriyor..eskiler,takiptekiler girip haber bile vermiyorlar..
yenileri tebrik ediyoruz.. eskilerden de rapor bekliyoruz.. yılbaşı ağacı mı süslüyorsunuz nerdesiniz yahu ?
75- Aisha2010 (10/12/2010) (kk)
76- Zerdam (12/12/2010) (kk)
77- Kuzeyyildizi79 (13/12/2010)(kk)
78- Denizinkizi (16/12/2010)(kk+dr)
77 ile 78 yeni sayılırdı..maşallah bitirdiler.. hallettiler..
masumcat ,gülcel ,happyselly,aylin,sera87,kardelinna sıradaki gelinlerimiz bunlar olmalı.. yılbaşına kadar hepsi kesin cözmeli...
baharcık hamile,zümrüt girmez oldu fakat venüstenciğim merak etme nazlıyla biz oklavaları hazırlıyoruz.. yanındayız aksi bir durumda :))
vajinismus yaşayan arkadaşların hepsine önce allahtan şifa diliyorum...inanın düşündüğünüz kadar zor değil .....acımıyor diyenlerde ayy çok acıdı diyenlerinde söylediklerini unutun.elbette biraz acıyacak çocukmusunuz siz okadar acıya dayanamayacaksınız.ayrıca çok kanda gelmiyor azıcık.eşinizin görüp içinin rahatlayacağı kadar.seler sular akmıyo .diyenler yalan söylüyor.yada abartıyor..biz üstün ırkmıyız yapıyoruzda siz yapamayacaksınız.hayvanların bile yaptığı bu basit şeyi allahın bu kadar donanımlı yarattığı üstün yartılmış insan mı yapamayacak.vajinanayı yaratan penisin girecegi şekilde yaratmış.esnek bir yapısı var.penis girdikçe esniyor ve penisi sarıyor.çapı penisin çapı kadar uzunluğuda penisin uzunluğu kadar ortalama.tabiki bire bir değildir bu ölçüler ama penisi kabul edecek ölçülerde çapı penisten çok küçük uzunluğu ondan çok kısa değil.ayrıca bebekler vajinadan geçerek doğuyorlar.nekadar esnek varın siz düşünün eskiden annelerimiz evlerde doğum yaparmış büyük bir yırtılma olsa kanamadan hepsi ölürdü dimi.benim bebeğim yok bilmiyorum nasıl oluyor ama demek ki çok az bir yırtılma oluyor yani buda şunu gösteriyor vajina esnek oldukça bir bebeğin geçiş yolu ola bilecek kadar ortalama .lütfen bunları okuyun ve umarım işinize yarar..tekrar şifalar dilerim allahtan.
walla ben burada 78 adet elinde oklava olan hatun görmek istiyorum yoksa noelleri kötü geçer benden söylemesinoel anne olup basarım evlerini kıyafetimde var hazır
o kadar yırtılmalı,kanamalı örnekler vermişsin ki ben vajiyi yendiğim halde okurken vajinamı kastım.. insanları doğumdan korkutacaksın yahu..ne yırtılması kumaş mı orası.. acılma de bisey de..bu cok bilenlerin yüzünden vajili olunuyor.. uslüba dikkat lütfen.. ve biraz daha samimi.. anladığım kadarıyla yardım etmek istiyorsun fakat önce forumu oku.. bu kadar hassas insanlara böyle bir yorumla yardım edilmez..
vajinismus yaşadın mı cok merak ediyorum ...
eğer yaşadıysan böyle anlatmana şaşırırım..
böyle yorumlar buradaki hi kimsenin işine yaramaz,aksine işini zorlaştırır.. lütfen biraz daha hassasiyet..
:))hepsi olmasa da işin dibine gelip,nazlanan gelinlerimizi döferiz :))
yeni gelenler eskimeden bitiriyor..eskiler,takiptekiler girip haber bile vermiyorlar..
yenileri tebrik ediyoruz.. eskilerden de rapor bekliyoruz.. yılbaşı ağacı mı süslüyorsunuz nerdesiniz yahu ?
75- Aisha2010 (10/12/2010) (kk)
76- Zerdam (12/12/2010) (kk)
77- Kuzeyyildizi79 (13/12/2010)(kk)
78- Denizinkizi (16/12/2010)(kk+dr)
77 ile 78 yeni sayılırdı..maşallah bitirdiler.. hallettiler..
masumcat ,gülcel ,happyselly,aylin,sera87,kardelinna sıradaki gelinlerimiz bunlar olmalı.. yılbaşına kadar hepsi kesin cözmeli...
baharcık hamile,zümrüt girmez oldu fakat venüstenciğim merak etme nazlıyla biz oklavaları hazırlıyoruz.. yanındayız aksi bir durumda :))
ama hani benim adım niye beni yazmadınız. hiçmi ümit yok bende:))))
ama hani benim adım niye beni yazmadınız. hiçmi ümit yok bende:))))
aa venüsten ne o fantezi mi kıjj :)) noel anne falan :))) hayrola f?
ayyyyy bebişim hem fantezi hemde değişiklik olsun dimigeçen yıldan noel baba vardı zaten bu senede noel anne oldu yılbaşı benim doğum günüm bütün dünya neyi kutluyor sanıyorsunuz anacım o kutlamalar falan hep benim için hep çok şımarık gördüm kendimi :92: :84:
aa vallahi bilmiyordum..bu sene daha bilincli kutlayacağım :))
mümkünse rica ediceğim bebişimbirde kocişim bana yılbaşı gecesi evlenme teklif etmişti oooo 3ü bir arada bi kutlama
ohoo benim icin kabus olan şu günler ..senin iple cektiğin günler.. kışı sevmem de :)) iyiymiş valla :) desene 2010 un son karanlığı senin iin cok güzel olacak.. tütütüt maşallahhh diyeyim ahanda dilimi de ısırdım..
merhaba; bende 4 aylık evliyim dr a artık gitmiyorum, kendm yapacağım karar aldım. ilk anlarda değdirmeyecek kadar korktum, ittim, ağladım, şimdiler de parmak egzersizine başladım. serçe parmağımın ilk boğumuna kadr. ama içim yine titriyor. tam alışamadım sanırım. daha hızlı olması için ne yapmam gerek. eşimde sıkıldı bu vajinsmstanzarı mı bozmamı istemiyor, ben yapacağım dedi ama nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?