Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım benim,bu senin başarın...Sen cesaret gösterip egzersizlere başlamasaydın,biz ne dersek diyelim olmazdı..biliyorsun.Bunun yanında ufakta olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana..Bir kere olduysa,bitmiştir bu olay.sen bunu başardın artık...2.si çok daha kolay olacaaak...

Son düzenleme:

aslında gülcelciğim sana bir bozuk atmak gerek.. aa hadi hızlan artık eşin yurtdışına cıkana kadar egzersizlerini hızlandır.. aksilikler malesef oluyor bu aşamadayken..ben şeytan karışıyor derdim..
hangi egzersizdesin yakın mısın ? yakınsan hızlan artık şöyleeee 2011 e kadın gir... artık sıra sende bir de yanlış hatırlamıyorsam sera87 de ... sizin başarı hikayelerinizi görmek istiyoruz,artık.. plz plz pleaseeeee...... :44:

vajinismus yaşayan arkadaşların hepsine önce allahtan şifa diliyorum...inanın düşündüğünüz kadar zor değil .....acımıyor diyenlerde ayy çok acıdı diyenlerinde söylediklerini unutun.elbette biraz acıyacak çocukmusunuz siz okadar acıya dayanamayacaksınız.ayrıca çok kanda gelmiyor azıcık.eşinizin görüp içinin rahatlayacağı kadar.seler sular akmıyo .diyenler yalan söylüyor.yada abartıyor..biz üstün ırkmıyız yapıyoruzda siz yapamayacaksınız.hayvanların bile yaptığı bu basit şeyi allahın bu kadar donanımlı yarattığı üstün yartılmış insan mı yapamayacak.vajinanayı yaratan penisin girecegi şekilde yaratmış.esnek bir yapısı var.penis girdikçe esniyor ve penisi sarıyor.çapı penisin çapı kadar uzunluğuda penisin uzunluğu kadar ortalama.tabiki bire bir değildir bu ölçüler ama penisi kabul edecek ölçülerde çapı penisten çok küçük uzunluğu ondan çok kısa değil.ayrıca bebekler vajinadan geçerek doğuyorlar.nekadar esnek varın siz düşünün eskiden annelerimiz evlerde doğum yaparmış büyük bir yırtılma olsa kanamadan hepsi ölürdü dimi.benim bebeğim yok bilmiyorum nasıl oluyor ama demek ki çok az bir yırtılma oluyor yani buda şunu gösteriyor vajina esnek oldukça bir bebeğin geçiş yolu ola bilecek kadar ortalama .lütfen bunları okuyun ve umarım işinize yarar..tekrar şifalar dilerim allahtan.

bebişim oklavanı hazırla bence böyle olmayacak :90: 14 günleri var yaptılar yaptılar yapamadılar baklava açarız artıkın

bebişim oklavanı hazırla bence böyle olmayacak :90: 14 günleri var yaptılar yaptılar yapamadılar baklava açarız artıkın

:)) hepsi olmasa da işin dibine gelip,nazlanan gelinlerimizi döferiz :))
yeni gelenler eskimeden bitiriyor..eskiler,takiptekiler girip haber bile vermiyorlar..
yenileri tebrik ediyoruz.. eskilerden de rapor bekliyoruz.. yılbaşı ağacı mı süslüyorsunuz nerdesiniz yahu ?
75- Aisha2010 (10/12/2010) (kk)
76- Zerdam (12/12/2010) (kk)
77- Kuzeyyildizi79 (13/12/2010)(kk)
78- Denizinkizi (16/12/2010)(kk+dr)

77 ile 78 yeni sayılırdı..maşallah bitirdiler.. hallettiler..

masumcat ,gülcel ,happyselly,aylin,sera87,kardelinna sıradaki gelinlerimiz bunlar olmalı.. yılbaşına kadar hepsi kesin cözmeli...
baharcık hamile,zümrüt girmez oldu fakat venüstenciğim merak etme nazlıyla biz oklavaları hazırlıyoruz.. yanındayız aksi bir durumda :))

walla ben burada 78 adet elinde oklava olan hatun görmek istiyorum yoksa noelleri kötü geçer benden söylemesi noel anne olup basarım evlerini kıyafetimde var hazır

o kadar yırtılmalı,kanamalı örnekler vermişsin ki ben vajiyi yendiğim halde okurken vajinamı kastım.. insanları doğumdan korkutacaksın yahu..ne yırtılması kumaş mı orası.. acılma de bisey de..bu cok bilenlerin yüzünden vajili olunuyor.. uslüba dikkat lütfen.. ve biraz daha samimi.. anladığım kadarıyla yardım etmek istiyorsun fakat önce forumu oku.. bu kadar hassas insanlara böyle bir yorumla yardım edilmez..
vajinismus yaşadın mı cok merak ediyorum ...
eğer yaşadıysan böyle anlatmana şaşırırım..
böyle yorumlar buradaki hi kimsenin işine yaramaz,aksine işini zorlaştırır.. lütfen biraz daha hassasiyet..

kesinlikle katılıyorum daha dun yasadım işte ve hanii yalanmı mı soyluyorum ben 2 damla kkırmızı geldı bir gram acı hissetmedim yalan söyleyecek halım yok öyle birşey olsa onuda söylerdim adaplı usulüne göre ama tabıkıde acıyacak gibi bir cümleyi bende sizin gibi yanlış buldum.kasmazsanız hiçbirşey olmaz arkadaşlar olmaz idda ediyorum kişiye göre değişir elbette ama en önemlisi kendini serbest bırakmak ve beyinde bitirmek birde

ama hani benim adım niye beni yazmadınız. hiçmi ümit yok bende:))))

aa venüsten ne o fantezi mi kıjj :)) noel anne falan :))) hayrola f?

ayyyyy bebişim hem fantezi hemde değişiklik olsun dimi geçen yıldan noel baba vardı zaten bu senede noel anne oldu yılbaşı benim doğum günüm bütün dünya neyi kutluyor sanıyorsunuz anacım o kutlamalar falan hep benim için hep çok şımarık gördüm kendimi :92::84:

aa vallahi bilmiyordum..bu sene daha bilincli kutlayacağım :))

mümkünse rica ediceğim bebişim birde kocişim bana yılbaşı gecesi evlenme teklif etmişti oooo 3ü bir arada bi kutlama

ohoo benim icin kabus olan şu günler ..senin iple cektiğin günler.. kışı sevmem de :)) iyiymiş valla :) desene 2010 un son karanlığı senin iin cok güzel olacak.. tütütüt maşallahhh diyeyim ahanda dilimi de ısırdım..

yawru kuşum 2010 benim içinde kötü bir yıldı bir an önce bitsin yeni bir yıl başlasın hiç sevmedim hayatımın en kötü yılıydı...inşallah hepimiz için dertsiz tasasız çooooooooooook mutlu huzurlu güzel bir yıl olur 2011

denemeyı ancak onula yaparsan mumkun cnm baska türlü mumkun olmaz bnm ilk gece zarar görmüştü yırtılmıştı brs zorlayınca ma ilşkı olmmaamıştı yanı tedavıde zaten kanama olmadı...
hızlandrmak ıstıosan brk parmak işinı ben parmaktaqn huyluyum...ama baska şeylerde sorunum yok...bol bepanten ve emla kullan vajına bölgene ve eşine..belının altın da yastık koy...gercekkten soyluorm sana ilk giriş dar gbı görunsede sonrası açılıorr..topla cesaretını..bacaklarını serbest bırak..açık bir deyiş olacak ama ben bunu kola şişesine benzetıorm ağzı dar 2 cm kadar gerisi kocaman bir boşluk..ve o dar kısım kendını rahat bıraktgnda gevşiyip açılıorrr...lütfen cesaret doktorlara para yağdrmaya luzum yok yapabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…