- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.061
gittiğin doktorun adını söleyebilirmisin canım bide ücreti. çok uçuk fiyatlar söz konusu. ama mecbur gitcem bendee.bu arada yazdığın bilgiler için teşekkürler.
denemeyı ancak onula yaparsan mumkun cnm baska türlü mumkun olmaz bnm ilk gece zarar görmüştü yırtılmıştı brs zorlayınca ma ilşkı olmmaamıştı yanı tedavıde zaten kanama olmadı...
hızlandrmak ıstıosan brk parmak işinı ben parmaktaqn huyluyum...ama baska şeylerde sorunum yok...bol bepanten ve emla kullan vajına bölgene ve eşine..belının altın da yastık koy...gercekkten soyluorm sana ilk giriş dar gbı görunsede sonrası açılıorr..topla cesaretını..bacaklarını serbest bırak..açık bir deyiş olacak ama ben bunu kola şişesine benzetıorm ağzı dar 2 cm kadar gerisi kocaman bir boşluk..ve o dar kısım kendını rahat bıraktgnda gevşiyip açılıorrr...lütfen cesaret doktorlara para yağdrmaya luzum yok yapabılırsın
ankarada jınekolog dr süleyman eserdağ ..tunalı caddesinde ...3500 ödedım 3 gunde btti..üstüste gittim cnm..maddı durumu elveren gdebılır..ama tekrar söyluorm olmaz dıye bse yok kendnzde yapabılırsnz..inşallah dualarım sizlerle cok ıyı anlıorm ben
ayrııca gdebılecek olan ve aklına koyan varsa ekstra bırsey söyleyım..orda bırcok bayan vardı bızler gbı hepsi bir umutla gelmiş aynı dönemdeydik ve hepside başarmş aldım haberlerini ben telefonla...yanı sdce benle ılgılı bır durum deıl...ıkıncı gun bie hepimizin yuzu gülüordu ılk adımı aştgmz için...burda sihirl bir durum mu var bılmıorm ama oraya bır amaç için gdıoz belkıde mecbur hssedıorz parada werıoz..tedavıde davranıssal ve bilişsel terapi gbı bılgıleerde verılıor cd verılıor toplam 4 gunde ewındesın..başarılar
pazartesı adetım bıtıo sımdı belkı acele etme tadını cıkar dıceksınız ama 2 sene uzun bı zamn zaten yeterınce zaman kaybettık sorular vs vs kızlar yumurtlama donemım onumuzdekı hafta baslıoo cokmu acık yazıom gercı bızler nelerı paylasıyoruz demii yawww:))) sizce 12 den vurmak için napmalıyım yani kolay hamıle kalmamın yolları dıcem sacmamı oldu anladınız sız benı yaaa ay utandım hale bak sankı okadar seyı paylasan ben degılımyanı mesala ogunler ıcılmesı gereken bıtkı cayı yada ne bılım ılıskı anı oncesı sonrası bıseler vs vs cok ıstıyorumm yaa
[/QUOTE]
aslında gülcelciğim sana bir bozuk atmak gerek.. aa hadi hızlan artık eşin yurtdışına cıkana kadar egzersizlerini hızlandır.. aksilikler malesef oluyor bu aşamadayken..ben şeytan karışıyor derdim..
hangi egzersizdesin yakın mısın ? yakınsan hızlan artık şöyleeee 2011 e kadın gir... artık sıra sende bir de yanlış hatırlamıyorsam sera87 de ... sizin başarı hikayelerinizi görmek istiyoruz,artık.. plz plz pleaseeeee...... :44:
bebişim oklavanı hazırla bence böyle olmayacak :90: 14 günleri var yaptılar yaptılar yapamadılar baklava açarız artıkın
:))hepsi olmasa da işin dibine gelip,nazlanan gelinlerimizi döferiz :))
yeni gelenler eskimeden bitiriyor..eskiler,takiptekiler girip haber bile vermiyorlar..
yenileri tebrik ediyoruz.. eskilerden de rapor bekliyoruz.. yılbaşı ağacı mı süslüyorsunuz nerdesiniz yahu ?
75- Aisha2010 (10/12/2010) (kk)
76- Zerdam (12/12/2010) (kk)
77- Kuzeyyildizi79 (13/12/2010)(kk)
78- Denizinkizi (16/12/2010)(kk+dr)
77 ile 78 yeni sayılırdı..maşallah bitirdiler.. hallettiler..
masumcat ,gülcel ,happyselly,aylin,sera87,kardelinna sıradaki gelinlerimiz bunlar olmalı.. yılbaşına kadar hepsi kesin cözmeli...
baharcık hamile,zümrüt girmez oldu fakat venüstenciğim merak etme nazlıyla biz oklavaları hazırlıyoruz.. yanındayız aksi bir durumda :))
bende istiyorum altın harflerle adım yazılsın bıktım artık kurtulmak istiyorum bu illetden Allahım guc ver yardım et
bende istiyorum altın harflerle adım yazılsın bıktım artık kurtulmak istiyorum bu illetden Allahım guc ver yardım et
Canım benim,merak etme sende kurtulacaksın inşallah...Seninde adın yazılacak böyle ışıltılı harflerle...Nasılsın? Hangi aşamadasın?
canım oncelıkle teşekkürler ve inan hepiinizin kurtulmasını istiyorum en yakın zamanda 2011 12 gun flan kaldı eger üstüne durursan gerçekten aşarsın bak ben 18 gunde aştım ama arada adet dönemim var 5 gun falan onu cıkardınmıı aynı bu sure ıcınde basarılabılır ınan buna ve Allaha a dua et..
bu arada doktorlarımız psikologlarımızın cokta hakkının yenmesını istemiyorum ben 1 seneyi geçkin zamandır ugrasıyorum ve doktora gtmedden hiç bir aşama kaydedemedim..ha şu konuda haklısınız psikolog var psikolog var fark var kimi tamamen paraya dökmüş duurmda ama destek gereklii durumlar var ben kendı kendıme asamazdım psikologumun hakkını yiyemem..1500 tl ye hallettik bu işi..eğerkii su donemde olmasaydım izmire murat ulusyo a gidecektim ama Allah yardım etti gitmeme gerek kalmadı 10000 e mal olurdu yaklasık git gel otel tedavi derken..ve ona bire razıyım dıyordum ben yeterkı olsunda diye düşnüüp..doktorumuzu iyi seçersek gerçekten yüzde 85 90 etkiler insanı..
bende reglim böyle ara gırmesı kötu oluyorr ben egzersiz hıc yapmadımda eşimle denıyoruzz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?