Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bence 7 cmde çok iyi...Zaten vaji uyarılma olmadığı zaman 9-10 cm uzunluğunda olan bir yapı..uyarılıp ıslandığında genişleyip,uzuyor...p,,,boyutuna uygun hale geliyor...Zaten yaptıkça çok daha rahat olacaktır..

aynen öyle.. sen bence eşli egzersizlere geç.. sera87 gerçi dilatörle devam ediyorsun ama eş parmağı senin psikolokin için uygunsa onu yap(eşe güven artıyor) şu 5 gün..haftaya haftasonu da gelinimiz ol p...s e geç :))
bir de ilk denemende tavsiye ediyorum: ben ilkinde yapmadım ama ..bazen yapıyoruz.. çok gaza getirici oluyor.. orgazm olamayan hanımlara da tavsiyem..
kama sutra müziği :)) ya da şu eski seksi pop şarkıları.. işte lorna papi chulo,sonra shagy sexy lady,50 cent bunlar feci gaza getiriyor ..şarkı söylenirken seksi ses ile söyleniyor ya biraz gambazlıyor :)) tavsiye ederim.. ( kısa zamanda orgazm olmak için yaptıgım taktik ) yine çok açık oldum kızlar :)) ama bu hakikaten işe yarıyor :))) o müzikle hızlanıyorsun..

masaj yaptırırken nasıl yavaştır o müzik,masör gaza gelip hızlanmasın masaj yaptıran dinlensin diye..

bu da şevk edici :)) birlikte erotic film izlemekten daha etkili.. bi de olayı siz daha da abartın :)) herşeyi yazamıyorum..dans falan :)) ilk ilişkiye girer gibi değil de sanki vajinismus yaşamamış gibi davranın.. moralmen unutturuyor..

bu kadar açık olamayan beni kınayan arkilerim olabilir.. özür diliyorum.. ben yaşadığım ve kolaylaştığına inandığım şeyleri önerdim. herkeste bu böyle olacak demiyorum..deneyin diyorum..mucks kıjlarr

Son düzenleme:

canım lütfen kendini üzme hepimiz aynı şeyleri yaşadık benimde eşimde ne sorunlar oldu. kaç kere evde baygınlık sinir krizi geçirdim. kaç kez pencereden kendimi atarken kendime geldim. ama hepsi geçiyor.bende de ulusoya gitmeyi düşünmüştüm onun sitesine üyeydim sürekli başarı mailleri geliyordu onları okuyordu. aradım müsait değildi ve o zamanlarda 4.000 tl istemişti bizden gözümüzü kararttık gidecektik ama olmadı iyiki de olmamış kendim başardım. param cebimde kaldı. yapamıyorum deme kesinlikle hergün dene bende çokfazla düzenli egzersiz yapamamıştım. benim kurtarıcım gleit gelen jel ve emla kred oldu başarır başarmazda 2sini de bıraktım. ulusoya gidenlerle de görüştüm. oda parmak değil aparatla yaptırıyor yaylım ve emla ve gleit gelen jel kullandırıyormuş.aynı evde bizim yaptığımız gibi.az daha cesaret et canım inan şuan çektiğin acıdan çok çok daha az bi acı acı bile değil. hele yaptıktan sonra yaşadığın mutluluk tarif edilemez. ne olursun dene canım. bak ben başardım ve 2.5 yıl sonunda başardım neler neler çektim ama şimdi bebiş bekliyorum Allah nasip ederse. sen de yapacaksın başaracaksın. biz güveniyoruz.

canımmmm hoş geldin ne kadarlık oldu bebişin ?

canımmmm hoş geldin ne kadarlık oldu bebişin ?

hoşbulduk canım benim.1 hafta sonra 4 aylık olacak tatlım büyüyor gitgide.sen neler yapıyorsun.benim yanıma da kk yazabilirsin canım bende burası sayesinde başardım vajiyi.sizlerin yardımı olmasa bu mutluluğu yaşayamazdım. zehra nın bebiş ne zaman doğdu haber alabildiniz mi. iyimiymiş. ben çok geri sayfaları okuyamadım.sizleri kocaman öpüyorum canım buraya girince çok mutlu oluyorum. sen zaten çok pozitif enerji veriyorsun.

cinsiyeti belli oldumu peki ? karnın şişmeye başladımı ? canın bişey istiyomu ? walla bizde toparlanmaya çalışıyoruz d.k hapını bırakalı 3 ay oldu nerdeyse hap 3 ay daha koruyor diyorlardı şimdilik korunmuyoruz ama stresliyim onunla alakalı çabuk bebiş yakalayamam diye düşünüyorum ama çokta takıntı yapmıyorum Allahın takdiri ama 2011 de kesinlikle bebişim olmasını istiyorum hamişleri görünce annelik duygularım tavan yapıyor herşeyin hayırlısı Allahtan...

daha henüz belli değil tatlım bugün doktor kontrolüm var gösterirse bizim bebiş belli olabilir bugün. bu haftalarda görünebiliyormuş çünkü.evet canım doğum kontrol hapı bıraktıktan bi süre sonra daha koruyor. ama çok fazla da düşünmemek gerekir. hep ilişkiyi bebeğim olsun diye düşünerek yaparsan oda bilinç latından ters etki yapabiliyormuş. ben hiç yumurtlama dönemime bile bakmadan şans eseri haile kaldım hiç beklemiyordum.stres çok etiliyor canım. Allahım hayırlı zamanda size nasip etsin inşallah. birde benim sana çok nacizane bir tavsiyem var canım kendim yaşadığım içn söylüyorum. bebek düşünmeye başladıysanız mutlaka bi doktora git ve sorun varmı yokmu araştırsın sorun derken bende yok poip var dediler. bebğpi etkiler ama yapacağımız bişey yok bebek olmadan önce önlemi alınmalıydı dediler. idrarımda iltihap vardı hamileykende ilaç kullanılamıyor malum. kullanıyorsun ama çoketkili olmayan ilaçlar oda ne kadar fayda sağlıyor. kan tahlilleri vs herşeye önceden bakılmasında fayda var. ben bu haftaya kadar çok zor bi hamilelik geçirdi. doktorlar ha şimdi düşecek ha birazdan düşecek deiler. ama benim bebişim inat etti yaşamak için ve bana tutundu. Allahım inşallah bi sorun yoktur. bugün tekrar gidicez işte. kilo konusuna gelince beim iç karnım yokmuş canım birde zayıf hamile kaldım onun için karnım hemen şişti. şuan göbüşüm baya şiş ama bu beni mutlu ediyor. çok hoşuma gidiyor valla göbeğime dokunup duruyorum. birde bu aylarda biraz zor ama onu hissetmek ben biraz biraz karnımda seyrime gibi hareket hissediyorum. Allahım isteyen herse nasip etsin.çok çok güzel bi duygu.eşimde çok büyük değişikliler var.
tekl sorunum canım bana ilişki yasak bu yaşadığım yok düşük tehlikesi, yok polip falan filan ilişki yaşamıyoruz. inşşalah bebeğimiz doğduktan sonra tekrar yaşamam bu sorunu .

ben kazadan sonra kasığımdaki ağrı için jinekoloğa gittim smear testi yaptırayım dedim ama zaten çok acım vardı yaptıramadım kadında çok anlayışsız biriydi ama ultrasonla baktırdım daha önce mantar/enfeksiyon ve kanımda mikrop vardı onlar için tedavi gördüm şu an hiç bir sorunum yok drda zaten temiz hiç bir şey yok dedi hapı bırak 3 ay gibi etkisi sürebilir sonrasında 3 ay deneyin eğer olmazsa tahlil yaparız dedi..hapı bırakalı 3 ay oldu önümüzdeki 3 ay bakalım neler olacak

anladım canım hadi bakalım senden bebiş haberleri duymaya hazırlanalım o zaman:) inşallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz tatlım.dua edicem bende sende dualarını eksik etme benden baharcım napıyo. nasıl gidiyormuş hamilelik o da çok sık giremiyor sanırım.

ya arkadaklar bende ki durum nedir bilmiyorum biraz arkadaşımlar yakınlaşsak benden vajina bölgesinden yogun beyaz bi sıvı geliyo hemen iç çamaşırımı ıslatcak derecede bu durum normalmi yani tam bi ilişki yaşamıyoruz sadece diğerlim bi öpüşme için bile bukadar uyarılma olabilirmi ?

senin adına nekadar sevindim bilemzsin söylediklerin öyle umut verici ki bende 4 aylık evliyim ve hergünüm gözyaşıyla geçiyor.okadar berbat vir durum ve psikoloji ki ama inan yazdıkların sakinleştirici etki yaptı.çok saol paylaşımın için.umarım bende başarırım.

samimi olmadığımı nerden çıkarttınız merakettim.okuduğum makaleler ve dr.ulusoyun .süleyman esendalın vb.pek çok dr.bu konuyla ilgili yazılarını okudum.ve öğrendiklerimi paylaşmak istedim.yardımcı olmak isterdim ama olmamış olumsuz etkilediğim arkadaşlar varsa gerçekten çok üzüldüm.umarım hepiniz sorunlarınızı en kısa sürede hallaedersiniz.allah yardımcınız olsun.

canım öncelikle kafandaki ben iyiyleşemicem takıntısını atmalısın herkes yapıyo benmi yapamıcam diyip kendini rahatlatmalısın bu psikolojik bir sorun fizyolojik değil unutma cnm

iyiki de üye olmuşum burda bu sorunu yenipte yazanlar var ya büyük sevap kazanıyor kesinlikle.beynime işleniyor ve rahatlıyorum acımıyor kasma Allah razı olsun sayenizde çözecem inşallah desteğinizi bekliyorum

selam canım öncelikle buraya üye olman başarının %20 sidir.sen azmet yenecem de ve buna odakaln inan yenememen için hiç bir sebep yok bak ben defalarca anlattım kendi hikayemi ama seni hırslandıracaksa birdaha anlatayım canım ben 17 senedir vajiliydim gitmediğim dr. hoca kalmadı sonra yapamayınca peşinide bıraktık taki burayı bulana kadar burdaki arkadaşlar o kadar iyiki tanımadığım halde çok seviyorum ve hep nonlar için dua ediyorum...önce parmak egaersizi için zorladılar ben parmak egzersizi nedemek bakamıyıordum bile yani acaip vahimdi durumum...ama azmettim tek parmak yaptım 4 5 kere sonra p...se geçtim çünki aparat çok uzak geliyodu aparat alırsam p....side alırım dedim ve daha ilk dednememde başardım ama bu başarı hem benim hem burdaki bahar venüsüm..bocusss ...ve şuan hatırlayamadığım arkadaşlarındır... onların telkinleri ve benim peşimi bırakmamaları sayesinde yendim bunca senem boşuna geçmiş canım nolur siz geç kalmayın buraya giren başarmadan çıkamaz yeterki güven ve çok içten iste canım biz takipteyix ve burdayız yardıma hazırız canım..sen hangi aşamadasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…