Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar egzersiz yapdım çevresi 12 cm olan aparatın hepsını aldım artık bu aparatta gtl gel yapmaya calıscam cok rahat olmam lazım bunda sonra p..ns kalınlıgında aparatı deniycem ve p...s yapcam inş bu ay halledicem ALLAH ın iznyle ama işimi şansa bırakmak istemıyorum en büyük aparatta cok rahat olunca deniycem yani bnım suanda tam anlamıyla ıcıme almam 20 dk suruyo birden alabilmem lazımkı p..s de hayal kırıklıgı yaşamayım.... dua neolur

Arkadaşlar bu emlayı içe sürün diyorsunuz da vajinanın içine uygulanan bişey değil ki sakıncaları olabılır kadın doğum uzmanına sormuştum kullanma bir yararı olmaz dedi bu olay psikolajik zaten acıyla alakası yokk

selam venüsten yok allah korusun ayrılma falan yok allaha şükür sadece 6 ay oldu evliliğimiz hala aynı noktadayım demk istedim yok yılbaşına kadar sözüm söz 12 gün kaldı adet te bitti iyi haberler vericem inşallah eşim gitse de haftaya gelecek inşallah gitmezz bakalımmm

bayanlar napıyorsunuz bakalım
ben vajinismusu aştım biliyorsunuz artık rahatımda baya baya zamanla dahada iyi olacaktır..
fakat şimdide şöyle bir duurm var hamılelık benım dogumdan korkum var fena derecede
eşimde cocuk ıstıyor hemen ama ben dogumdan korkum oldugundan hazır hıssetmıyorum
vajinismuslu olup ayrıca hamılelıkten korkan dogum yapan arkadaşlarım bana ulaşırsanız yardım edersenız sevınırım lütfen ay bitmeyecekmı bu cılem yahu :2:

benim doğurma değil de korunma korkum oldu.. yani ben bebiş istemiyordum(eğer o 2 ay içerisinde olsaydı okulum bir sene uzayacaktı )..kondomsuz yapamamıştım bi kere kasmıştım.. ama şimdi bu ay korunmadan denedik olmaz diye korkum oldu :))) bakalım ya tutarsaa :)) doğurmaktan korkma oksitosin diye mi ne bir hormon var bu hormon doğum esnasında salgılanıyor , oradaki genleşmeyi sağlıyor.. doğuma yardımcı..tam olarak hatırlamıyorum liseden kalma bir bilgi.. belki daha ayrıntılı faydaları da vardır.. yani hayatının en güzel şeyi oradan çıkacak onu düşün :)) olmadı sezeryan var hayatım.. vajinismusun çözümü oldu onun mu olmucak ??
psikolojik hazırlığına bişey diyemicem.. bende hazır değilim ama okul bitince olsun,2 yıl bakayım sonra iş hayatına öyle atılırım diye plan yaptık :)) kocişim iyi kandırdı.. senin içinde uygun zamansa al eline 2 3 bebek dergisi , en istemeyen kadın bile istiyor onları görünce.. zaman olarak uygun değilse eşine anlat istemediğini..

evleneli ay falan oldu hazırım aslında şöyle bir
ay geçsin diyorum bazen bazende olsa bı an önce diyorum hazır olmadıgım tek durum doğum korkusu epidural doğumda var tabı ama kimi iyi diyor onada kimi kötü bilemiyorum herzaman risk vardır belkıde..bende onu dıyorum bu kadar zamandır bunu aşıcam diye uğraştım tam mutlu oldum şurda bi kaç gun şimdide bu bunuda atlatsam yuk kalkıcak omzumdan..birde şunu okudum genelde vajinismuslu olanlar genelde sezeryan yapıyormus keske normal yapabılsek korkmadan etmeden..umarım senınkide olur en kısa zamanda ıkınızde istiyorsanız sorun yok zaten :) biz korunmuyoruzda valla heran hersey olabilir hayırlısı ya Allah ım hepimize güç kuvvet akıl fikir sabır sağlık versin ne diyim herkesin gönlüne göre olur herşey inş..şu dogum korkumuda bi atlatırsam değmeyin keyfime..

birde şimdi eski yazılara falan bakıyorumda cok kişi söylemiş eşim daha istekliydi vajinismusluyken falan diye bizdede öyle bir duurm var gibi ama bakalım :S daha yenı sayılırız duzelir inşallah

canımcım dualarımız seninle....kendini şartlandırma şunu şöyle yapmayalım bunu böyle yapmalıyım diye yoksa strese girip kendini rahat bırakamazsın boşver ister 20 dk ister 40 dk sürsün sonunda yapman gereken egzersizi yapıyorsun ya...deneme esnasında ne kadar bilinçaltını boşaltırsan o kadar rahat olursun..egzersiz yaparken tv seyret, müzik dinle biraz uzağına bir kitap koy onu okumaya çalış bunun gibi beynini başka şeylere yönlendir göreceksin farketmeden oluvermiş....bire hep aynı pozisyonda egzersiz yapmaya çalışma farklı şekiller dene mümkünse şekilden şekile gir ben en son koltukta bacağımın tekini koltuğun üstüne attım tekinide yere öyle egzersiz yaptım iyice açıldı vaji bide istesende kasamıyosun bacağın biri aşağıya sarkarken ve içeride 2 parmak varken bu mümkün olmuyor şaşırıp kalıyosun ne kadar kolay girdi bu defa diye düşün oturuken bile sürekli usturuplu oturmaya alışmış olan biz vajililer namus abidesiyiz ya o şekilde bacakları açıp uzanmak bile bana ne kadar ters gelen bi şeydi ama insan gerçekten bi şeyleri başarmak istiyosa şeytana bile pabucunu ters giydiren o zekasını kullanıyor sonunda hepiniz zeki hatunlarsınız lütfen artık bilinçaltınızın size küçük oyunlar oynamasına izin vermeyin kandırın onu

canım banada dr emla kullanma demişti ama ben yinede almıştım her ihtimale karşı şükürler olsunki ihtiyacım olmadı ama sonrasında çok ara verdik ve bir takım sorunlar oldu kaza geçirdik ve benim korkularım hortladı malesef sonrasında 1-2 defa emla kullandım zaten çokta merak ediyordum emla o bölgeyi uyuşturuyor ve yanma yapıyor belkide emla kullananlar o yanmaya konsantre oldukları için içeriye p...s girdiğini hissetmiyorlar yada emla sürdüm acımayacak psikolojisi güvence veriyor kullanılan ilaç psikolojik bi ilaç değim ama vajililerin psikolojisine iyi geldiği kesin...zaten anladığım kadarıyla burada herkes son çare olarak emlaya başvuruyor...

Allah kimsenin ağız tadını bozmasın tez vakitte yenesin inşallah

canımcım benim sana tavsiyem kadınlığını iyice yaşamadan anneliğe soyunma 1-2 ay geçsin en azından bi alış hem bu arada araştırma fırsatın olur kendini anneli hazırlarsın...yinede sen bilirsin bebişim....

Bnde 2 aylık evliyim sanırım vajinusmusum napacağımı da bilmiyrum. Adetlerim düzensiz sorun üzerine sorun. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Napmalıyım sizce bana bi akıl verin yardım lütfen

yok canım zaten psikologumuz ay dedi ama eşim daha az olsa deyınce 3 ay dedi 3 ay en azında 2 ay gecer zaten i,nşallah o sürede hisedebilirim çünki şuanda hala kız gibi hissediyorum kendimi dogum korkumu atlatmam lazımmmmmm bu arada girişlerde hala biraz zorlanıyorum devamında bir sorun yok 2.de zevkte almaya başladım snaırım normal gibi durumum değilmii girişde zaman la kolaylaşır inşallah

selam kızlar daha önce gleit gel çok iyi gelmişti ecaneye gittim kalmamış akşama deneme var beeb yağpı kullanıcaz zararı var mı yok muı tam bilmiyorumm ama ne önerirsiniz..

selam kızlar daha önce gleit gel çok iyi gelmişti ecaneye gittim kalmamış akşama deneme var beeb yağpı kullanıcaz zararı var mı yok muı tam bilmiyorumm ama ne önerirsiniz..

bende gleit gelen kullanıyorum once bebe yağıyla başlamıştık ama ben onda pek rahat olmuyorum nedense jel daha iyi sanki ama zararı yok sanırım doktorlar oneriyor cunkı..gecen aldıgımda kalmadıgı ıcın ty&jo die bi jel aldım buda güzel sanki araştırdım zararıda yok yazıyor hamıleler de kullanabılıyormus artık bilmiyorum..

evlilikte yeniymiş..şöyle 1 sene falan doyun birbirinize.. çocuk büyük sorumluluk bir daha atamayacagınız,kaçamayacagınız bir şey biz 23 aylık evliyiz fakat hala doyamadık yalnızlığımıza,rahatlığımıza..ama mecburuz bebek yapmaya..
bence biraz başbaşa kalın..hem vajiyi de yendin bundan sonrası daha güzel.. sıkıntılı günlerinizi birazcık unutun.. keyfini yaşayın..birazcık daha alış ilişkiye.. hem tüm kontrollerini yaptırırsın alışana kadar.. sonra korunmazsın .. jinekoloğa git,kanına ,şekerine baktır.. diş çürüğü falan varsa onlara el at.. hamilelik öncesi jinekolog senden birkaç daha test isteyecek onları yaptır..
1-2 ay geçer sen bunları yaptırana kadar zaten :)) sonra da yaparsınız bebişinizi...sen biran önce olsun,o günler geçsin üstümden atayım diye düşünüyorsun.. ama bu stresinde zevkini yaşa..

yaşadığımız hiçbir şey nedensiz değil.. bak sitedekiler yaşadı bize yardımcı oldular.. biz yaşadık,kaç kişiye de rehber oluyoruz..sırlı bir görev diye düşünüyorum bu..

biz denedik fakat benden az önce pembe renk geldi..galiba reglencem tutmadı :)) ben bu işi beceremicem galippa :))ilişkiden sonra lopp diye wc peşine koşuyorum..dayanamıyorum ( insan denedi mi de sonuç istiyor be..şüpheler geliyor acaba olmucak mı diye..
hayırlısı artıqın :)

dr bana bebe yağı önermişti.. fakat ben bebe yağı hiç kullanmadım.. ama kötü bişey olsa önermezdi heralde :)) kolay gelsin bebiş..

Bnde 2 aylık evliyim sanırım vajinusmusum napacağımı da bilmiyrum. Adetlerim düzensiz sorun üzerine sorun. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Napmalıyım sizce bana bi akıl verin yardım lütfen

geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin...öncelikle ilişki denemeniz oldu muhtemelen sen o anda korkuyormusun kasılıyormusun ? sorunu tam olarak anlatırmısın ?

forumu biraz gözden geçir..
ondan sonra zümrütün bir listesi var,ödev listesi.. onları yapacaksın.. bize rapor vereceksin:)) bizde senin yanında olacağız..
adetlerin için bir dr a görün bence..

ilk ödevimiz ayna egzersizi..beyine vajinanın organımız olduğunu benimsetiyoruz.. elimiz kolumuz gibi esrarengizi olmayan sıradan bir organ olarak görmemizi sağlıyor..
aynayı ve eline kayganlaştırıcı alıp ..oraya masaj yapıyorsun.. inceliyorsun..
burası benim en değerli varlığımın çıkcagı yer,eşimle mutluluğumu sağlayacak bir organım gibi telkinlerle (genişlet telkinlerini :)) orayı inceliyorsun..

sonracıma işaret parmağını birinci boğuma kadar içine alıyorsun.. ilk egzersizde problem yaşayabilrisin hepimiz yaşadık.. beyninde büyütme oradan bebek çıkıyor hayatım.. parmağın küçücük kısmı mı girmeyecek ?? bunu yapan kadınlar nasıl yapıyorsa sende yapabilirsin,fizyolojik bir problem değil psikolojik bir problem o yüzden kendini nasıl ikna edebiliyorsan et ..
beynindeki ertelemeyi kaldır..ben bugün başlıyorum ve başaracağım de .. eşimi kaybetmemek için,mutlu olmak için,evliliğim için yapmak zorundayım de.. ki öyle ...
başarılarrr :90:

canımcım dr bana bebe yağını önermemişti gleit gelen önerdi ama sonra hiç bi yerde bulamadık evdede bebek yağı vardı onu kullanmaya başladım dr söyledim oda dediki mantar yapıyor diye biliyorum ama sen rahatsan zararı yoksa kullan 1 ay falan kullandım tam vajiyi yendim diye sevinirken mantar/enfeksiyon ve kanımda mikrop çıktı ama bunu yapan bebe yağımıdır yoksa eldivenle yapamadım çıplak elle yaptım ondanmıdır bilmiyorum ama benim sana tavsiyem ultrason jeli kullanman hem daha ucuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…