- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.101
bayanlar napıyorsunuz bakalım
ben vajinismusu aştım biliyorsunuz artık rahatımda baya baya zamanla dahada iyi olacaktır..
fakat şimdide şöyle bir duurm var hamılelık benım dogumdan korkum var fena derecede
eşimde cocuk ıstıyor hemen ama ben dogumdan korkum oldugundan hazır hıssetmıyorum
vajinismuslu olup ayrıca hamılelıkten korkan dogum yapan arkadaşlarım bana ulaşırsanız yardım edersenız sevınırım lütfenay bitmeyecekmı bu cılem yahu :2:
benim doğurma değil de korunma korkum oldu.. yani ben bebiş istemiyordum(eğer o 2 ay içerisinde olsaydı okulum bir sene uzayacaktı )..kondomsuz yapamamıştım bi kere kasmıştım.. ama şimdi bu ay korunmadan denedik olmaz diye korkum oldu :))) bakalım ya tutarsaa :)) doğurmaktan korkma oksitosin diye mi ne bir hormon var bu hormon doğum esnasında salgılanıyor , oradaki genleşmeyi sağlıyor.. doğuma yardımcı..tam olarak hatırlamıyorum liseden kalma bir bilgi.. belki daha ayrıntılı faydaları da vardır.. yani hayatının en güzel şeyi oradan çıkacak onu düşün :)) olmadı sezeryan var hayatım.. vajinismusun çözümü oldu onun mu olmucak ??
psikolojik hazırlığına bişey diyemicem.. bende hazır değilim ama okul bitince olsun,2 yıl bakayım sonra iş hayatına öyle atılırım diye plan yaptık :)) kocişim iyi kandırdı.. senin içinde uygun zamansa al eline 2 3 bebek dergisi , en istemeyen kadın bile istiyor onları görünce.. zaman olarak uygun değilse eşine anlat istemediğini..
kızlar egzersiz yapdım çevresi 12 cm olan aparatın hepsını aldım artık bu aparatta gtl gel yapmaya calıscam cok rahat olmam lazım bunda sonra p..ns kalınlıgında aparatı deniycem ve p...s yapcam inş bu ay halledicem ALLAH ın iznyle ama işimi şansa bırakmak istemıyorum en büyük aparatta cok rahat olunca deniycem yani bnım suanda tam anlamıyla ıcıme almam 20 dk suruyo birden alabilmem lazımkı p..s de hayal kırıklıgı yaşamayım.... dua neolur
Arkadaşlar bu emlayı içe sürün diyorsunuz da vajinanın içine uygulanan bişey değil ki sakıncaları olabılır kadın doğum uzmanına sormuştum kullanma bir yararı olmaz dedi bu olay psikolajik zaten acıyla alakası yokk
selam venüsten yok allah korusun ayrılma falan yok allaha şükür sadece 6 ay oldu evliliğimiz hala aynı noktadayım demk istedim yok yılbaşına kadar sözüm söz 12 gün kaldı adet te bitti iyi haberler vericem inşallah eşim gitse de haftaya gelecek inşallah gitmezz bakalımmm
bayanlar napıyorsunuz bakalım
ben vajinismusu aştım biliyorsunuz artık rahatımda baya baya zamanla dahada iyi olacaktır..
fakat şimdide şöyle bir duurm var hamılelık benım dogumdan korkum var fena derecede
eşimde cocuk ıstıyor hemen ama ben dogumdan korkum oldugundan hazır hıssetmıyorum
vajinismuslu olup ayrıca hamılelıkten korkan dogum yapan arkadaşlarım bana ulaşırsanız yardım edersenız sevınırım lütfenay bitmeyecekmı bu cılem yahu :2:
canımcım benim sana tavsiyem kadınlığını iyice yaşamadan anneliğe soyunma1-2 ay geçsin en azından bi alış hem bu arada araştırma fırsatın olur kendini anneli hazırlarsın...yinede sen bilirsin bebişim....
selam kızlar daha önce gleit gel çok iyi gelmişti ecaneye gittim kalmamış akşama deneme var beeb yağpı kullanıcaz zararı var mı yok muı tam bilmiyorumm ama ne önerirsiniz..
evleneli ay falan oldu hazırım aslında şöyle bir
ay geçsin diyorum bazen bazende olsa bı an önce diyorum hazır olmadıgım tek durum doğum korkusu epidural doğumda var tabı ama kimi iyi diyor onada kimi kötü bilemiyorum herzaman risk vardır belkıde..bende onu dıyorum bu kadar zamandır bunu aşıcam diye uğraştım tam mutlu oldum şurda bi kaç gun şimdide bu bunuda atlatsam yuk kalkıcak omzumdan..birde şunu okudum genelde vajinismuslu olanlar genelde sezeryan yapıyormus keske normal yapabılsek korkmadan etmeden..umarım senınkide olur en kısa zamanda ıkınızde istiyorsanız sorun yok zaten :) biz korunmuyoruzda valla heran hersey olabilirhayırlısı ya Allah ım hepimize güç kuvvet akıl fikir sabır sağlık versin ne diyim herkesin gönlüne göre olur herşey inş..şu dogum korkumuda bi atlatırsam değmeyin keyfime..
birde şimdi eski yazılara falan bakıyorumda cok kişi söylemiş eşim daha istekliydi vajinismusluyken falan diye bizdede öyle bir duurm var gibi ama bakalım :S daha yenı sayılırız duzelir inşallah
selam kızlar daha önce gleit gel çok iyi gelmişti ecaneye gittim kalmamış akşama deneme var beeb yağpı kullanıcaz zararı var mı yok muı tam bilmiyorumm ama ne önerirsiniz..
Bnde 2 aylık evliyim sanırım vajinusmusum napacağımı da bilmiyrum. Adetlerim düzensiz sorun üzerine sorun. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Napmalıyım sizce bana bi akıl verin yardım lütfen
Bnde 2 aylık evliyim sanırım vajinusmusum napacağımı da bilmiyrum. Adetlerim düzensiz sorun üzerine sorun. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Napmalıyım sizce bana bi akıl verin yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?