- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.121
canımcım dr bana bebe yağını önermemişti gleit gelen önerdi ama sonra hiç bi yerde bulamadık evdede bebek yağı vardı onu kullanmaya başladım dr söyledim oda dediki mantar yapıyor diye biliyorum ama sen rahatsan zararı yoksa kullan 1 ay falan kullandım tam vajiyi yendim diye sevinirken mantar/enfeksiyon ve kanımda mikrop çıktı ama bunu yapan bebe yağımıdır yoksa eldivenle yapamadım çıplak elle yaptım ondanmıdır bilmiyorum ama benim sana tavsiyem ultrason jeli kullanman hem daha ucuz....
bebe yağında venüsten haklı olabilir..dediğim gibi dr söyledi ama ben yağlı prezervatif kullanmıştım.. ekstra bir şeye gerek kalmadı.. ve sorunda oluşmadı..
bebe yağını dr söyledi diye yazdım,bak mantar falan yapıyormuş drların bi tarafları bi taraflarına tutmuyor,benimki önermişti :)) aman hee sonra aracı olmayayım :)) kolay gele..
geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin...öncelikle ilişki denemeniz oldu muhtemelen sen o anda korkuyormusun kasılıyormusun ? sorunu tam olarak anlatırmısın ?
Amin inş denememiz oluyor ama bacaklarım çok kasılıyor yani bacaklarım illa ki bi yerde duracak kaldırmıcam eğer ki hani sırt üstü uzanırsam çok fazla açmassam sorun yok ama diğer her türlü sorun var direk kasılıyorum. Psikologa mı gitmem gerek acaba
kasmanın sebebi ne peki ? korktuğun içinmi ? canın acıyacak diyemi ? bacaklarını kastığın halde normal ilişki yaşıyomusunuz?
forumu biraz gözden geçir..
ondan sonra zümrütün bir listesi var,ödev listesi.. onları yapacaksın.. bize rapor vereceksin:)) bizde senin yanında olacağız..
adetlerin için bir dr a görün bence..
ilk ödevimiz ayna egzersizi..beyine vajinanın organımız olduğunu benimsetiyoruz.. elimiz kolumuz gibi esrarengizi olmayan sıradan bir organ olarak görmemizi sağlıyor..
aynayı ve eline kayganlaştırıcı alıp ..oraya masaj yapıyorsun.. inceliyorsun..
burası benim en değerli varlığımın çıkcagı yer,eşimle mutluluğumu sağlayacak bir organım gibi telkinlerle (genişlet telkinlerini :)) orayı inceliyorsun..
sonracıma işaret parmağını birinci boğuma kadar içine alıyorsun.. ilk egzersizde problem yaşayabilrisin hepimiz yaşadık.. beyninde büyütme oradan bebek çıkıyor hayatım.. parmağın küçücük kısmı mı girmeyecek ?? bunu yapan kadınlar nasıl yapıyorsa sende yapabilirsin,fizyolojik bir problem değil psikolojik bir problem o yüzden kendini nasıl ikna edebiliyorsan et ..
beynindeki ertelemeyi kaldır..ben bugün başlıyorum ve başaracağım de .. eşimi kaybetmemek için,mutlu olmak için,evliliğim için yapmak zorundayım de.. ki öyle ...
başarılarrr :90:
evlilikte yeniymiş..şöyle 1 sene falan doyun birbirinize.. çocuk büyük sorumluluk bir daha atamayacagınız,kaçamayacagınız bir şey biz 23 aylık evliyiz fakat hala doyamadık yalnızlığımıza,rahatlığımıza..ama mecburuz bebek yapmaya..
bence biraz başbaşa kalın..hem vajiyi de yendin bundan sonrası daha güzel.. sıkıntılı günlerinizi birazcık unutun.. keyfini yaşayın..birazcık daha alış ilişkiye.. hem tüm kontrollerini yaptırırsın alışana kadar.. sonra korunmazsın .. jinekoloğa git,kanına ,şekerine baktır.. diş çürüğü falan varsa onlara el at.. hamilelik öncesi jinekolog senden birkaç daha test isteyecek onları yaptır..
1-2 ay geçer sen bunları yaptırana kadar zaten :)) sonra da yaparsınız bebişinizi...sen biran önce olsun,o günler geçsin üstümden atayım diye düşünüyorsun.. ama bu stresinde zevkini yaşa..
yaşadığımız hiçbir şey nedensiz değil.. bak sitedekiler yaşadı bize yardımcı oldular.. biz yaşadık,kaç kişiye de rehber oluyoruz..sırlı bir görev diye düşünüyorum bu..
biz denedik fakat benden az önce pembe renk geldi..galiba reglencem tutmadı :)) ben bu işi beceremicem galippa :))ilişkiden sonra lopp diye wc peşine koşuyorum..dayanamıyorum( insan denedi mi de sonuç istiyor be..şüpheler geliyor acaba olmucak mı diye..
hayırlısı artıqın :)
benim acelem yok eşimden kaynaklı aramızda 10 yaş fark var onada hak veriyorum..biraz dogru ustumden atmak konusunda haklısın evet niye çünki eşim bebekte bebek diye tutturmus durumda oldugundan su gunlerımı n tadını cıkaramıyorum..o niye benle aynı dusunmuyor uzuluyorum ama degıstıremıyorum hayırlısı olsun demekten baska sansım yok gıbı
Korku daha çok yani deneyebiliyoruz ama kan falan gelmedi. Ama sadece o pozisyonda deneyebiliyoruz başka türlü olmuyor. Bi de bu konularda bilgisizim konuşacak da kimsem yok.
Ya kesinlikle hastalik degil bu,sadece kafa da olusan bi problem..
Kadinligimizi yasayamiyoruz cünki cinselik ayip kötü birsey mis gibi büyüyoruz biz müslüman kizlari, ondan sonra böyle sorun yasiyoruz..
He bende yasadim yasamadim degil, ben doktora gitmistim beni muayane etti hic bir sey yok dedi,
rahat birakirsan hic canin acimicak emin ol kesinlikle kendinizi kasmayin iliski esnasinda..
ben sadece acıdan korkuyorum offaslında öyle dayanılmayacak bir acı da hissetmiyorum ama ilerlese acıyacak falan diye düşünüyorum.bu arada bende kan falan da gelmedi yarıya kadar ilerleme oldu ama hala kan yok
bebişim kesin o yapmıştır diyemem ne kadar yıkarsam yıkayayım parmaklarda mikrop kalıyor birde ben çok akıllıyımya bi daha parmağımı sokamam diye öyle tutuyodum içerde artık parmak buruşuyodu :90:ne komik günlerdi kendimden utanıyorum bazen düşündükçe safmıyım neyim
benim acelem yok eşimden kaynaklı aramızda 10 yaş fark var onada hak veriyorum..biraz dogru ustumden atmak konusunda haklısın evet niye çünki eşim bebekte bebek diye tutturmus durumda oldugundan su gunlerımı n tadını cıkaramıyorum..o niye benle aynı dusunmuyor uzuluyorum ama degıstıremıyorum hayırlısı olsun demekten baska sansım yok gıbı
Hmmm bazi bayanlarin kizlik sari cok esnek oluyomus bir kac seferde kan geliyomus..
bazi kizlarin hic kizlik sari olmuyomus belki de kandadi az kanad siz farketmediniz olabilir mi acaba???
kan değil kırmızı arkadaşlar :)) anlaştık ?? etkiliyor,çünküm
normal demek ki kasmadın... zardan değil kılcal damardan geliyormuş o kırmızı..
benden de hiç gelmedi ..problem yok bebiş :))
esnektir büyük ihtimalle zarın.. hatta şu zara da hymen diyelim kızlar :)) hani zar deyince de etkilenenler varsa...
yaa bir mutluluk var bende :)) devamlı gülen yüz koyuyorummmm
haha bitanem o bişey mi benim kocamla aramda 15 yaş var.. ama bekledik 2 sene valla :))) benim vaji nedenim de bebek olayıydı.. aralık ocak gibi bebiş yaparız diye taa o zamanlar planladım... bu yazın halledeyim diye gittim dr a :)) hani ocakta denicez ya :)) eşime demiştim bebek düşünürsek gideriz dr a :)) ama feci günlerdi bizim için zor bir evlilik oldu(ama iyiki oldu).. eğitim-ev-iş-ve bebek olayı da olsaydı ben şuan eğitimimi tamamlayamazdım.. ben evlilik istemeyen tiptim :)) aşk bu tipimi kaydırdı.. kariyer yolundaydım (eşim yaptı herşeyi ben korunamam bunca yıl bekledi,ben ilaç alamadım psikolojimi bozdu evlenmeden 1 ay önce başladım ,mahvetti beni :)) yani harap haldeydim
eşim hala der yoksa planladın mı falan diye ?? yok diyorum psikkolojik inanmıyor,,dr bile ikna edemedi benim durumumu ::))))..
ben az kalsın yine vajiye dönüyordum ilk kondomsuz ilişkimizde de venüsten moral verdi ,sağolsun.. çatlak hocam benim :))
eşinin yaşı çok değilse bekle :))
hayatımızın en komik günleriydi..şimdi o korkulara bakıp gülerken,şükrediyorum.. aman iyi ki yaşamışız bee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?