Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bebe yağında venüsten haklı olabilir..dediğim gibi dr söyledi ama ben yağlı prezervatif kullanmıştım.. ekstra bir şeye gerek kalmadı.. ve sorunda oluşmadı..
bebe yağını dr söyledi diye yazdım,bak mantar falan yapıyormuş drların bi tarafları bi taraflarına tutmuyor,benimki önermişti :)) aman hee sonra aracı olmayayım :)) kolay gele..

bebişim kesin o yapmıştır diyemem ne kadar yıkarsam yıkayayım parmaklarda mikrop kalıyor birde ben çok akıllıyımya bi daha parmağımı sokamam diye öyle tutuyodum içerde artık parmak buruşuyodu :90:ne komik günlerdi kendimden utanıyorum bazen düşündükçe safmıyım neyim

geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin...öncelikle ilişki denemeniz oldu muhtemelen sen o anda korkuyormusun kasılıyormusun ? sorunu tam olarak anlatırmısın ?

Amin inş denememiz oluyor ama bacaklarım çok kasılıyor yani bacaklarım illa ki bi yerde duracak kaldırmıcam eğer ki hani sırt üstü uzanırsam çok fazla açmassam sorun yok ama diğer her türlü sorun var direk kasılıyorum. Psikologa mı gitmem gerek acaba

kasmanın sebebi ne peki ? korktuğun içinmi ? canın acıyacak diyemi ? bacaklarını kastığın halde normal ilişki yaşıyomusunuz?

kasmanın sebebi ne peki ? korktuğun içinmi ? canın acıyacak diyemi ? bacaklarını kastığın halde normal ilişki yaşıyomusunuz?

Korku daha çok yani deneyebiliyoruz ama kan falan gelmedi. Ama sadece o pozisyonda deneyebiliyoruz başka türlü olmuyor. Bi de bu konularda bilgisizim konuşacak da kimsem yok.

Çok tşk ederim inş bi gün başarırım

benim acelem yok eşimden kaynaklı aramızda 10 yaş fark var onada hak veriyorum..biraz dogru ustumden atmak konusunda haklısın evet niye çünki eşim bebekte bebek diye tutturmus durumda oldugundan su gunlerımı n tadını cıkaramıyorum..o niye benle aynı dusunmuyor uzuluyorum ama degıstıremıyorum hayırlısı olsun demekten baska sansım yok gıbı

Ne güzel inş hayırlısı ile olur bebeğiniz.

Korku daha çok yani deneyebiliyoruz ama kan falan gelmedi. Ama sadece o pozisyonda deneyebiliyoruz başka türlü olmuyor. Bi de bu konularda bilgisizim konuşacak da kimsem yok.

canım bence sen vajili değilsin sadece alışman gerek yavaş yavaş alışacaksın o yüzden çok fazla kafana takma kendini rahat bırakmaya çalış ve sürekli kendine telkinde bulun...burada rahatça yazabilirsin hepimiz birbirimize kimseye anlatmayacağımız şeyleri anlatıyoruz artık aile gibi olduk burada

off bende bu illetle uğraşıyorum ya..6 sene sevdik birbirimizi evlendik..ve şimdi bu vaji ile uğraşıyoruz...ne olacak ne yapacam sadece yarısını alabiliyorum gerisi duvar sanki..parmak egzersizinde de orta parmağın 2.boğumu hepsi bu...ama ben egzersiz yaparken ve ilişki denemeleirnde hiç krem kullanmadım.hiç kremle denemedik yani..bu vajeyi yenen arkadaşalrın yardımına ihtiyacım var.teşekkürlerr..

Ya kesinlikle hastalik degil bu,sadece kafa da olusan bi problem..
Kadinligimizi yasayamiyoruz cünki cinselik ayip kötü birsey mis gibi büyüyoruz biz müslüman kizlari, ondan sonra böyle sorun yasiyoruz..
He bende yasadim yasamadim degil, ben doktora gitmistim beni muayane etti hic bir sey yok dedi,
rahat birakirsan hic canin acimicak emin ol kesinlikle kendinizi kasmayin iliski esnasinda..

ben sadece acıdan korkuyorum off aslında öyle dayanılmayacak bir acı da hissetmiyorum ama ilerlese acıyacak falan diye düşünüyorum.bu arada bende kan falan da gelmedi yarıya kadar ilerleme oldu ama hala kan yok

ben sadece acıdan korkuyorum off aslında öyle dayanılmayacak bir acı da hissetmiyorum ama ilerlese acıyacak falan diye düşünüyorum.bu arada bende kan falan da gelmedi yarıya kadar ilerleme oldu ama hala kan yok

Hmmm bazi bayanlarin kizlik sari cok esnek oluyomus bir kac seferde kan geliyomus..
bazi kizlarin hic kizlik sari olmuyomus belki de kandadi az kanad siz farketmediniz olabilir mi acaba???

hayatımızın en komik günleriydi..şimdi o korkulara bakıp gülerken,şükrediyorum.. aman iyi ki yaşamışız bee :))))

haha bitanem o bişey mi benim kocamla aramda 15 yaş var.. ama bekledik 2 sene valla :))) benim vaji nedenim de bebek olayıydı.. aralık ocak gibi bebiş yaparız diye taa o zamanlar planladım... bu yazın halledeyim diye gittim dr a :)) hani ocakta denicez ya :)) eşime demiştim bebek düşünürsek gideriz dr a :)) ama feci günlerdi bizim için zor bir evlilik oldu(ama iyiki oldu).. eğitim-ev-iş-ve bebek olayı da olsaydı ben şuan eğitimimi tamamlayamazdım.. ben evlilik istemeyen tiptim :)) aşk bu tipimi kaydırdı.. kariyer yolundaydım (eşim yaptı herşeyi ben korunamam bunca yıl bekledi,ben ilaç alamadım psikolojimi bozdu evlenmeden 1 ay önce başladım ,mahvetti beni :)) yani harap haldeydim

eşim hala der yoksa planladın mı falan diye ?? yok diyorum psikkolojik inanmıyor,,dr bile ikna edemedi benim durumumu ::))))..

ben az kalsın yine vajiye dönüyordum ilk kondomsuz ilişkimizde de venüsten moral verdi ,sağolsun.. çatlak hocam benim :))

eşinin yaşı çok değilse bekle :))

Hmmm bazi bayanlarin kizlik sari cok esnek oluyomus bir kac seferde kan geliyomus..
bazi kizlarin hic kizlik sari olmuyomus belki de kandadi az kanad siz farketmediniz olabilir mi acaba???

kan değil kırmızı arkadaşlar :)) anlaştık ?? etkiliyor,çünküm
normal demek ki kasmadın... zardan değil kılcal damardan geliyormuş o kırmızı..
benden de hiç gelmedi ..problem yok bebiş :))
esnektir büyük ihtimalle zarın.. hatta şu zara da hymen diyelim kızlar :)) hani zar deyince de etkilenenler varsa...

yaa bir mutluluk var bende :)) devamlı gülen yüz koyuyorummmm

Bebişimmmmm yoksa yoksa sennnnnn hamilemisin ???*

anam bi durun benide bekleyin benim bebişim tekmi kalacak

Slm bocusscuğum,nasılsın?Ayy bende başardığımda pre...f kullanmıştık.Şimdide pre..le korunuyoruz ve yakın zamanda çocuk planlıyoruz,Allah kısmet ederse tabii..ama ben pre.. kullanmadan nasıl olacak diyede düşünüyorum..Arasında çok fark var mı?acaba..Daha mı kolay hiç bilmiyorum,onun içinde biraz tereddüt ediyorum..

hayatımızın en komik günleriydi..şimdi o korkulara bakıp gülerken,şükrediyorum.. aman iyi ki yaşamışız bee :))))

evet şimdi komik geliyor o zaman yusuf yusuftuk eşim beni taklit edip duruyor kuş gibi çırpınıyormuşum daha dokunmadan sanki yataktan havalanıp uçacaktın diyo anam yatakta büyük kaç kaç nereye kadar sonunu bulamıyodum en çok neye yanarım biliyomusun balayında o kadar sarhoş olup hiç bişeyin tadına varamamak üzüntüden ne yediğim yemekten bi şey anladım ne aşk banyosundan ne de bi dünya para döktürüp yaptırdığım spa lardan hiç bişey rahatlatamadı beni halbuki zaten ben rahatmışım kendi kendimi düşüne düşüne kasmışım bırakın gitsin yawwww kas kas nereye kadar

Ben de 5 aylık evliyim.İki hafta kadar önce bu siteyi keşfettim ve ümit verdi bana. her gün yüzlerce sayfa içinden okuyabildiğim kadarını okuyorum. Ama parmak egzersizi yapamıyorum. Aslında unutturuyorum kendime ve erteliyorum. Denedim en fazla serçe parmak 1 boğum olabildi.Birbirimize destek olarak halledelim artık kızlar, en kısa zamanda LÜTFEN :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…