Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben foruma bi kaç ay önce yazmıstım benımde 6 aylık bir vaji sorunum vardı..üstüne üstlük parmak egzersizide yapamıyordum.yazıları takip ettım hep ama yazma işini başardıktan sonra yapmak istedim .cok sıkta girme fırsatım olmuyor.burdaki herkese yardımcı olmak isterim çünkü bizim gibi bu sorunu yaşayan insanları bizden başka kimse anlayamaz..ben yendim diyorum ama kırmızı gelmedi..nasıl oldugunu anlatayım...
eşimle ufak bi tartışma yaşadık akşam yatmadan önce sonra ben yattım o daha sonra geldı yanıma sarıldı bana..ama hiç bişi yaşamak istemiyordum o an..hatta sinirliydim..sonra nasıl olduysa sevişmeye başladık..biz vajiyi yenmek için penis egzersizleri yapıyoduk ama gırmıyodu yada cok az gırıyodu..sonra orası duvar gıbı kalıyordu imkansızdı yanıı.sevisirken hıc egzersız havasında gecmedı hıc beklemıyordum yanı..kendımı tamamıyle rahat bıraktım ..onceden bacaklarımı hafıf acardım korktugumda kapatırdım ama o anda kendıme telkınler verdım rahat bırak dıye bacaklarımıda rahat bıraktım snr gırdıgını hıssetıım ama hıc acı falan yok..hatta garıp bı sekılde zevk bıle aldım snr bıraz daha rahat bıraktım snr eşim su anda tamamını aldın oldu dedı..ben o an bi panik dırek kastım kendımı snr esım kasma dedı ..ben soktayım hayır olamaz nasıl aldım alamam dıyorum o an bıle beynım kabullenmedı sankı..kendım baktım ınanamadım cunku ..gercekten almıstım..snr cıktı dırek kırmızı bekledım ama yok..cok rahat bıraktııgımdan olabılımı bılmıyorum cunku gercekten hıc acı duymadım..yalnız ertesı gun çamasırımda cok az bır renkllenme gordum ama azıcıktı..ertesı gun bıde bıraz bel ve kasık agrım vardı onun harıcınde bısı olmadı..yanı tam olarak oldu dıyebılırmıyım bılmıyorum ama bu kadarı benı cok ama cok mutlu etmeye yettı sızlerle paylasmak istedım..hıc korkmayın korkulcak bısı yok dıcem ama bu yazıları okurken ve bu sorunu sız yasarken bılıyorum oyle gelmıyor ama gercekten oyle..bırakın acıyı zevk bıle aldım dıyorum..cok guzeldı ınanın..ısın püf noktası kendınızı salmak..sadece rahat bırakın ve zevk almaya bakın..illa olacak dıyede denemeye baslamayın..herkesın allah yardımcısı olsun bu mutlulugu herkes yasasın ben sabaha kadar yuzumde anlamsız bir gulumsemeyle yatakta saga sola donup durdum..allah herkese nasıp etsın..

canım ya ne güzel bir haber bu.inan kendim olmuş gibi oldum.bende peşinden geliyorum o zamn.hadi hayırlısı.umarım bundan sonrası çok daha güzel olur.

tebrik ederim Allah başka dert vermesin:)

selam kızlar.dün gece ilk defa pe..s denemesi yaptık.hep giriş kısmının zor olucağını düşünürdüm ama hiç de öyle olmadı.löp diye giriverdi hem de kayganlaştırıcısız.yalnız hepsini alamadım yarıya kadar falan anca alabildim.biyere geldikten sonra ittirsek de girmedi bitürlü.hatta ittirdikçe pe..s de kıvrılıp durdu hiç olmadı yani.sonra kayganlaştırıcı sürdük ama yine aynısı oldu.denemediğimiz pozisyon kalmadı desem yeridir ama anladım ki en rahatı benim üstte ters olarak durduğum pozisyon.sonra bi de emlayla deneyelim dedik ama heralde az sürmüşüz çünkü beklememize rağmen hiç bi şekilde uyuşma olmadı.bi de emla zaten ilerilere temas ettirene kadar sanırım aşağılarda kalıyo.biraz gel git falan da yaptık ama olmadı işte bitürlü.kasların olduğu kısımda zorlanıyorum.kasmadığımı sanıyorum ama heralde kasmışımdır çünkü ilk defa denediğim için çok panik oldum çok heyecanlandım ama çok da güzeldi bu hissi yaşamak.regl zamanım da geldi çattı bakalım haftasonu yine deniycez inşallah bu sefer olur olmazsa da olana kadar devam.bu bile benim için çok büyük bi başarı.sizce o kısmı nasıl aşabilirim?bi de heyecandan nefes alıp vermeyi bile unuttumonun da etkisi vardır muhakkak.o kısmı da aştımmı tamamdır

tebrikler canım . darısı yapamayan arkadaslarımın basına insallah.

canım ne güzel ilerlemişşin baya.sonuna gelmişşin bak.
kendını olabıldıgınce rahat bırak heyacanlanma hela hiç panik yapma sakın.içindeyken derin derin nefes al ver ama unutma heyecandan
göreksin basaracaksın.az kalmıs cunku . yenı yılda taze gelin olacaksın buna yürekten inanıyorum :2

canım ya ne güzel bir haber bu.inan kendim olmuş gibi oldum.bende peşinden geliyorum o zamn.hadi hayırlısı.umarım bundan sonrası çok daha güzel olur.

inşallah canım..gel tabi peşimden herkes gelsin..ben kendımı gercekten ümitsiz vaka olarak görenlerdendim.ben yaptıysam herkes yapar kii zaten o kadar büyütmüşüz ki gözümüzde yaptıktan sonra geçen zamana yaşadığın sıkıntılara acıyosun.herkese tavsiyem çok güzel bişi olduğunu düşünün ben öyle yendim..aşmak niyetiyle degılde bu gece yasayacagımdan zevk alacagım seklınde dusunun..ve o esnada da o şekilde hareket edin..eşlerimizde bu sürecte bızımle birlikte etkılenıyorlar..olmasını ıstedıgınız anı hıssettıgınızde sız onu kendınıze cekın..o zmaanı ıstemekte onemlı..cunku ben basaramadıgım zamanlarda bunu yapmadıgımı farkettım.yanı aslında o an ıstemıyoruz olmasını snr ertelıyoruz gene olmuyor..ılk önce isteyıp ıstemedıgımızı acık bı sekılde kendımıze sormamız gerekıyor..kendımce olsun artık dıyodum ama o an geldıgınde ıstemıyodum bı suru bahane uretıyodu beynım..bence bu sorunu aşmada ilk adım bu..

teşekkür ederim canımevet başarıya doğru hiç bu kadar yaklaştığımı hissetmemiştim şimdiye kadar.daha ümitliyim artık.ilk defa yaptığımız için sanırım ondan çok panik oldum.bi de egsersiz de çok fazla yapamamıştım ben.gerçi dün parmakla da deneyelim biraz alışsın içi dedik ama gerçekten parmağı almak pe..si almaktan daha zormuş onu farkettim.inşallah reglim gelmez de haftasonu da deneyebiliriz

az kaldı canım az. hiçbir zman ümidini kaybetme umutsuzluga düşme.
ilk oldugundan panık olman normal. ıkıncısınde daha kontrollü olursun.bence hafat sonunu bekleme bugunun tadını cıkar

az kaldı canım az. hiçbir zman ümidini kaybetme umutsuzluga düşme.
ilk oldugundan panık olman normal. ıkıncısınde daha kontrollü olursun.bence hafat sonunu bekleme bugunun tadını cıkar

ay inşallah canım.çok tuhaf duygular içerisindeyim zaten dün geceden beri.hatta ilk girdiğinde şoktan inanamadım bile.bi kaç defa yaptım heyecandan tansiyonum düştü sanırım bi titreme bi baş dönmesi falan bi süre bekledim sonra yine denedik.inşallah güzel haberler verebilirim yakında

verecegınden emınım canım. merakla bekliyoruz guzel haberlerini.
bizde elimizden geldıgınce yardımcı olmaya clısıyoruz burda.
sana tavsiyem rahat ol ıkıncısınde bırak kendını kasma.olacak olacak olacak

herkeseee mutlu yıllarrrrrrr kızkarrrr inşallah 2011 hepimizz için hayırlı olurr bütün sorunlarımızı çözerizzz inşallah vajiyide yenerizz vee 2011 de bebişlerimizi kucağımızaaa alırızz 2011 YILI BİZİM YILIMIZ OLSUN KIZLARRRRR MUTLU HUZURLU YILLAR DİLİYORUM HERKESE ÖPÜYORUM HEPİNİZİİİ....

canlarım hepinize mutlu seneler diliyorum.umarım 2011 de şans bizden yana olur da hepimiz bu dertten kurtuluruz2010 kötüydü ama 2011 den çok umutluyum.bu gece dilediğiniz herşeye kavuşun inşallah emi.iyi ki varsınız nice senelere

KIzlar hepinize iyi yıllar diliyorum...
Umarım 2011 mutluluk getirir hepimize...
Bu yılda herkesin vajiyi yenmesini dilerim...
Mutlu yıllar hepinize...

Yeni yılın sağlık, sevgi, mutluluk, huzur, kahkaha, barış ve bol şans getirmesini dilerim.

Saygı ve Sevgiler,

bu arada benimde doğum günüm kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…