- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.641
Yeni yılın sağlık, sevgi, mutluluk, huzur, kahkaha, barış ve bol şans getirmesini dilerim.
Saygı ve Sevgiler,
bu arada benimde doğum günüm kutlu olsun
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr Nice mutlu senelere inşşş. vajili olanların kalmadığı bir forum diliyorum inşşşş:)) inşş bebek haberlerini konuşuruz 2011 de.
Bu arada bişi sorcam. şimdi biz geçenlerde deneme yapmıştık ben üstte olduğum pozisyonda. sanki birazı girmiş gibi duruyodu. anestol sürmüştüm uyuşmuştu. ama emin değildm giridğinden eşimde girdi sanırım demişti. ama kıpırdayınca çıktı. bende girmemiş dedim. acaba birazcıkın olmuşmudur:) şimdi regl olduğum için deneyemiyorum. ama regl geçtikten sonra bidaha deneyecem. anestol sürcem . inşş almışmdır vede devamı gelirrrr. hepinize tekrardan nice güzel yıllar. öptümmmmmmmm hepinizi.
BAŞARDIIIIIIIIIIIIMMMMM....... hiç anlamadan bi baktım olmuş:)))))) vajiyi 2010da bıraktım:))))
Yeni yılın sağlık, sevgi, mutluluk, huzur, kahkaha, barış ve bol şans getirmesini dilerim.
Saygı ve Sevgiler,
BAŞARDIIIIIIIIIIIIMMMMM....... hiç anlamadan bi baktım olmuş:)))))) vajiyi 2010da bıraktım:))))
Saygı ve Sevgiler,
bende üstteki pozisyonda başaranlardanım az kalmış sanada canım.Evet bir kısmını almışsın girdikten sonra derin nefes al ve ıkınarak nefesini ver bu arada p..si ittir Allahın izni ile reglden sonra tamamını alırsın merak etme.
inşşş canım inşş almışımdır. reglde çok uzun sürüyo. 9 gün. hmencik bitsede denesem. gaza geldim vallaa. inşş doktora gerek kalmaz. içimden bi ses yapacam diyo. yada regl olduğum için deneyemiyorum ya ondanöle geliyo. inşşş yenicem bu vaji belasınııııııııııııııııııı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?