Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr Nice mutlu senelere inşşş. vajili olanların kalmadığı bir forum diliyorum inşşşş:)) inşş bebek haberlerini konuşuruz 2011 de.
Bu arada bişi sorcam. şimdi biz geçenlerde deneme yapmıştık ben üstte olduğum pozisyonda. sanki birazı girmiş gibi duruyodu. anestol sürmüştüm uyuşmuştu. ama emin değildm giridğinden eşimde girdi sanırım demişti. ama kıpırdayınca çıktı. bende girmemiş dedim. acaba birazcıkın olmuşmudur:) şimdi regl olduğum için deneyemiyorum. ama regl geçtikten sonra bidaha deneyecem. anestol sürcem . inşş almışmdır vede devamı gelirrrr. hepinize tekrardan nice güzel yıllar. öptümmmmmmmm hepinizi.

bende üstteki pozisyonda başaranlardanım az kalmış sanada canım.Evet bir kısmını almışsın girdikten sonra derin nefes al ve ıkınarak nefesini ver bu arada p..si ittir Allahın izni ile reglden sonra tamamını alırsın merak etme.

herkese mutlu yıllar
bu bi başlangıç degil aslında ama öle kabul edelim ve
herkesin herşey gönlünce olsun...........

Dun gece yazamadim arrkadaslar.herkese mutluyillar.yeni yilda herkese saglik,huzur,mutluluk diliyorum.
Venüstencim yeni yasin kutlu olsun.hersey dilediğince olsun canım

inşşş canım inşş almışımdır. reglde çok uzun sürüyo. 9 gün. hmencik bitsede denesem. gaza geldim vallaa. inşş doktora gerek kalmaz. içimden bi ses yapacam diyo. yada regl olduğum için deneyemiyorum ya ondanöle geliyo. inşşş yenicem bu vaji belasınııııııııııııııııııı......

insallah yeneceksiniz hepiniz

slm kızlar içmediğim halde iğrenerek denediğim sarhoş olmak, anestol, haplar işe yaramamıştı..bir aydır burayı takip ediyorum, parmak egzersizi başlamaya karar verdim ama, serçe parmağı bir boğum almıştım, sonra serçe parmak yarısı aldım emlayla.. parmak olayını denemek istemiyorum bu da zor geliyor, tekrar parmak egzersizinde de başarısız oldum.5 aylık evliyim son bir ayda parmakta da çok fazla ilerleyemedim, çünkü itici ve zor geliyor.reglim dün bitti... bu akşam kısa yoldan haydar dümen reçetesiyle denemeyi düşünüyorum, her ilacı aldım, inş size mutlu haberi yazarım, bir kere olduktan sonra gerisi kolay olur gibi geliyo, dua edin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…