- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.661
slm kızlar içmediğim halde iğrenerek denediğim sarhoş olmak, anestol, haplar işe yaramamıştı..bir aydır burayı takip ediyorum, parmak egzersizi başlamaya karar verdim ama, serçe parmağı bir boğum almıştım, sonra serçe parmak yarısı aldım emlayla.. parmak olayını denemek istemiyorum bu da zor geliyor, tekrar parmak egzersizinde de başarısız oldum.5 aylık evliyim son bir ayda parmakta da çok fazla ilerleyemedim, çünkü itici ve zor geliyor.reglim dün bitti... bu akşam kısa yoldan haydar dümen reçetesiyle denemeyi düşünüyorum, her ilacı aldım, inş size mutlu haberi yazarım, bir kere olduktan sonra gerisi kolay olur gibi geliyo, dua edin kızlar.
selam kızlar yazdan berı sessız sessız bu sayfayı okuyorum basaranlara bende sevınıyorum ıcımden dıyorum ınsallah bende yaparım...bız 3,5 yıllık evlıyız severek evlendık ama malum ıs olmadı bıraz ıhmal bıraz korkaklık adı her neyse olmadı ıste esımle hep bırden olacagı dusunerek basladık hepsıde husranla sonuclandıbugun denedık olmadı esım dedı orayı tanımaya calısalım parmagınla oyna dedı bende orta parmagımla oynarken bırazını soktum 1. bogum oldu sonra 2. bogum oldu ama hıc acımadı(daha once hıc parmak egzersızı yapmadım) sonra cıkardım esım dedı benım parmagımla olsun ama ben hemen panık yaptım esım ısın ıcıne gırınce acıdı. sımdı sıze sormak ıstedıgım ben hızlı basladım(orta parmak 2. bogum) yarın neyle devam etmelıyım? burdakı ınsanlar kulak copuyle baslamıs..ben nasıl devam etmelıyım bı de ne kadar sure devam edıyıo bu calısmalar?yardım edın lutfen cok saskınım kendıme ınanamadım
hoşgeldin canım allah yardım etsin ...baş sayfaları oku orda öncelikle nasıl başlaman gerektiği yazıyo aynen takip et başarma süren sana bağlı nekadar düzenli yaparsan okadar çabuk halledersin sen başla biz yardımcı oluruz takıldığın yerlerde canım başarılar...
hoşgeldin canım allah yardım etsin ...baş sayfaları oku orda öncelikle nasıl başlaman gerektiği yazıyo aynen takip et başarma süren sana bağlı nekadar düzenli yaparsan okadar çabuk halledersin sen başla biz yardımcı oluruz takıldığın yerlerde canım başarılar...
Serçe parmak 2 boğum sokmayı başardığımda çoksevinmiştim, sonra gerisi gelmemişti. Haydar dümen reçetesiyle kurtulmayı planladım kısa yoldan. Ön hazırlığı en az yarım saat sürüyor.2 kas gevşetici 1 ağrı kesici uyuşturucu sprey, emla , sıcak kompres... Ama malesef daha deneyemeden heyecandan yapamadım..eşime hiç izin vermedim... Haftalardır beni bekleyen psikolojin hazır olduğunda yapalım diyen eşimi bir kez daha hayal kırıklığına uğrattım bu akşam, o suçluluk, üzüntü ve uyuşuklukla, kaslarda rahattı, serçe parmağımın tamamını soktum ( bu arada 1 aydır ilerleyemiyordum parmak konusunda) içimde gidip geldim eşime gösterdim çok sevindi..hatta zevk alıyor muyum diye bile düşünmeye başladım, daireler çizdim yarım saat öyledevam ettim. sonra işaret parmaığımı da soktum ve aynılarını yaptım.. buyüzden çookmutluyum.( herkes yaptıklarını anlatıyor ben hiç yapamıcakmışım sandım haftalarca inanın siz de yapacaksınız)
parmağını sokamayan arkadaşlar ve Jas-min şunu keşfettim en zor kısmı parmaığın 1.boğumunu sokmak gerisi çok kolaymış popoya doğru derin nefes alldıktan sonra verirken ıkınarak parmağınızı itekliyorsunuz.. Artık kendime daha çok güveniyorum ve bir kaç hafta içinde yapabileceğimi umuyorum inş ..
[selam kızlar iyi seneler :)) venüsten geçmiş doğu günün kutlu olsun eşim uzaklara gitti arkadaşlarr o yüzden 1 hafta deneme bişey yok tamda 2 kez yapmıştık araya zaman girdi döçnünce sorun olur mu arkadaşlar ne dersiniz birde biz 2 defa üstte denedik üstte deneyen arkadaşlara bişey sormak istiyorum sonra alt tarafa geçince sorun olmaz dimiiiiiiiiiii
Serçe parmak 2 boğum sokmayı başardığımda çoksevinmiştim, sonra gerisi gelmemişti. Haydar dümen reçetesiyle kurtulmayı planladım kısa yoldan. Ön hazırlığı en az yarım saat sürüyor.2 kas gevşetici 1 ağrı kesici uyuşturucu sprey, emla , sıcak kompres... Ama malesef daha deneyemeden heyecandan yapamadım..eşime hiç izin vermedim... Haftalardır beni bekleyen psikolojin hazır olduğunda yapalım diyen eşimi bir kez daha hayal kırıklığına uğrattım bu akşam, o suçluluk, üzüntü ve uyuşuklukla, kaslarda rahattı, serçe parmağımın tamamını soktum ( bu arada 1 aydır ilerleyemiyordum parmak konusunda) içimde gidip geldim eşime gösterdim çok sevindi..hatta zevk alıyor muyum diye bile düşünmeye başladım, daireler çizdim yarım saat öyledevam ettim. sonra işaret parmaığımı da soktum ve aynılarını yaptım.. buyüzden çookmutluyum.( herkes yaptıklarını anlatıyor ben hiç yapamıcakmışım sandım haftalarca inanın siz de yapacaksınız)
parmağını sokamayan arkadaşlar ve Jas-min şunu keşfettim en zor kısmı parmaığın 1.boğumunu sokmak gerisi çok kolaymış popoya doğru derin nefes alldıktan sonra verirken ıkınarak parmağınızı itekliyorsunuz.. Artık kendime daha çok güveniyorum ve bir kaç hafta içinde yapabileceğimi umuyorum inş ..
bugun ılk defa gel gıt oldu tam anlamıyla ılıskı oldu sonunda cok garıptı ama sankı popoya :) baskı gıbı garıp bır hıs oluyo sızdede oluyomu tek sıkıntım butun bunları usteyken rahat yapabılıyorum alttayken zorlanıyorum sanırım kastıgım ıcın ama uste cok rahatım sızede tavsıyem uste olun daha rahat oluyorr
[selam kızlar iyi seneler :)) venüsten geçmiş doğu günün kutlu olsun eşim uzaklara gitti arkadaşlarr o yüzden 1 hafta deneme bişey yok tamda 2 kez yapmıştık araya zaman girdi döçnünce sorun olur mu arkadaşlar ne dersiniz birde biz 2 defa üstte denedik üstte deneyen arkadaşlara bişey sormak istiyorum sonra alt tarafa geçince sorun olmaz dimiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?