Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ARKADAŞLAR yeni yılınız kutlu mutlu olsun inşallah yeni yılda herkes vajiyi geride bırakır VENÜSCÜM seninde doğum günün kutlu olsun allah daha nice sağlıklı mutlu eşinle ve inşallah evlatlarınla uzun ömürler versin....

Hepinize iyi seneler arkadaşlar ... İnşallah yeni yılda tüm sıkıntılarımızdan en başta bu dertten kurtuluruz.

VENÜSTEN Doğum günün kutlu olsun nice nice senelere :) Tüm isteklerin gerçek olsun inşallah.

Dua ederiz canım inşallah başarırsınn .
regl bitiminden sonraki günlerde rahim çok genişlermiş.. yumurtlama dönemleri olduğu için sanırım.
İnşallah başarırsın. yeterki inan olacağına. Başaramasanda üzülme parmak egzersizi ile burada çok kişi başarmış bizde yapabiliriz Allahın izni ile. Bende tekrardan başladım , azda olsa gelişme var en azından. Yani çözümsüz bişey değil yeterki üstüne gidelim bu hastalığın

selam kızlar yazdan berı sessız sessız bu sayfayı okuyorum basaranlara bende sevınıyorum ıcımden dıyorum ınsallah bende yaparım...bız 3,5 yıllık evlıyız severek evlendık ama malum ıs olmadı bıraz ıhmal bıraz korkaklık adı her neyse olmadı ıste esımle hep bırden olacagı dusunerek basladık hepsıde husranla sonuclandı bugun denedık olmadı esım dedı orayı tanımaya calısalım parmagınla oyna dedı bende orta parmagımla oynarken bırazını soktum 1. bogum oldu sonra 2. bogum oldu ama hıc acımadı(daha once hıc parmak egzersızı yapmadım) sonra cıkardım esım dedı benım parmagımla olsun ama ben hemen panık yaptım esım ısın ıcıne gırınce acıdı. sımdı sıze sormak ıstedıgım ben hızlı basladım(orta parmak 2. bogum) yarın neyle devam etmelıyım? burdakı ınsanlar kulak copuyle baslamıs..ben nasıl devam etmelıyım bı de ne kadar sure devam edıyıo bu calısmalar?yardım edın lutfen cok saskınım kendıme ınanamadım

rahım flimi cektiren varmı aranızda nasıl cekıolar bısey sokuolarmıs yenı yendım vajıyı acaba kasaarmıyım korkuyorum cesaretım yok cektıren varmı napıolar kısaca bahsetsenız

hoşgeldin canım allah yardım etsin ...baş sayfaları oku orda öncelikle nasıl başlaman gerektiği yazıyo aynen takip et başarma süren sana bağlı nekadar düzenli yaparsan okadar çabuk halledersin sen başla biz yardımcı oluruz takıldığın yerlerde canım başarılar...

Bende bişey sorabilirmym ; ben bir boğum ancak alabiliodum önceleri sıkıntı oluodu şimdi daha rahat çok azda ileri gtti . ikinci boğuma nasıl gelcem
ilerisi sıkışık gibi. o hani nefes egzersizlerini de parmak egzersizi sırasındamı yapmam lazım :44:

Banada yardımcı olurmusunuz

[selam kızlar iyi seneler :)) venüsten geçmiş doğu günün kutlu olsun eşim uzaklara gitti arkadaşlarr o yüzden 1 hafta deneme bişey yok tamda 2 kez yapmıştık araya zaman girdi döçnünce sorun olur mu arkadaşlar ne dersiniz birde biz 2 defa üstte denedik üstte deneyen arkadaşlara bişey sormak istiyorum sonra alt tarafa geçince sorun olmaz dimiiiiiiiiiii

başlardaki cevaplara baktım alttaki bilgiyi buldum. benim doktorun verdiği yöntemlerin aynısı tekrarlamak için kopyaladım.
ya ancak ben rahat olduğum halde bir parmak ikinci boğuma geçemiyorum napcamm

PARMAK EGZERSİZLERİ

ilk olarak vajina yapsı konusunda bilgi sahibi olmalısın.girişin hemen arkasında boru gibi bir yapı var bu yapı okerdon şeklinde yani içine giren cisim ne kadar kalın olursa olsun genişler.düşünsene ordan çocuk çıkıyor.
daha sonra gleiten jel diye bir jel var ondan al bikaç kutu ve söyleyeceğim şeyleri bu jel yardımıyla sırasıyla yap.egzersizler sonuçlanana kadar birleşmeye çalışmak yasak.

egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.

egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.

egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç

egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.

egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.

egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.

egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.

egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.

egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.

egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.sonrası serbest sevişme
allah kolaylık versin.

canım benım cevapladıgın ıcın cok sagol senın hıkayenı okumustum gercekten en cok etkılendıgım kısı sendın kac sene sonunda basarabılmıssın bıde 3 cocuk sahıbı olmana ragmen yapamamıssın okudugumda cok sasırmıstım bravo gercekten azımle sonunda basardın sanırım bu baslık sayesınde olmustu. artık devam etmesını bende ıstemıyorum esımle bırbırımızı cok sevıyoruz olmasını cok ıstıyorum onun yuzundekı o mutlulugu gormek emınım herseye bedeldır...cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz esımde sorun var zaten ısımız zor su meseleyı halletsek...

Serçe parmak 2 boğum sokmayı başardığımda çoksevinmiştim, sonra gerisi gelmemişti. Haydar dümen reçetesiyle kurtulmayı planladım kısa yoldan. Ön hazırlığı en az yarım saat sürüyor.2 kas gevşetici 1 ağrı kesici uyuşturucu sprey, emla , sıcak kompres... Ama malesef daha deneyemeden heyecandan yapamadım..eşime hiç izin vermedim... Haftalardır beni bekleyen psikolojin hazır olduğunda yapalım diyen eşimi bir kez daha hayal kırıklığına uğrattım bu akşam, o suçluluk, üzüntü ve uyuşuklukla, kaslarda rahattı, serçe parmağımın tamamını soktum ( bu arada 1 aydır ilerleyemiyordum parmak konusunda) içimde gidip geldim eşime gösterdim çok sevindi..hatta zevk alıyor muyum diye bile düşünmeye başladım, daireler çizdim yarım saat öyledevam ettim. sonra işaret parmaığımı da soktum ve aynılarını yaptım.. buyüzden çookmutluyum.( herkes yaptıklarını anlatıyor ben hiç yapamıcakmışım sandım haftalarca inanın siz de yapacaksınız)
parmağını sokamayan arkadaşlar ve Jas-min şunu keşfettim en zor kısmı parmaığın 1.boğumunu sokmak gerisi çok kolaymış popoya doğru derin nefes alldıktan sonra verirken ıkınarak parmağınızı itekliyorsunuz.. Artık kendime daha çok güveniyorum ve bir kaç hafta içinde yapabileceğimi umuyorum inş ..

Çok iyi gidiyorsun canım devamıda gelecektir inşallah merak etme.Ama egzerszilere ara verme sakın.En iyi iyileşme yöntemimiz bu unutma güzel haberlerini bekliyoruz

Merak etme canım araya zaman girmesi seni etkilemesin birkere yaptın ya gerisi geliyor sorun olmaz.ben hala önce üstte girişten sonra altta yapıyorum oda zamanla olur önemli olan senin rahat yapabilmen sende göreceksin denemeler sık sık yapıldıkca nasıl ilerleyeceksin:92:

ayyy gerçekten mi yaa . evet o birinci boğumu alana kadar alışana kadar neler çektim :)
inşallah devamını getirebilirim. ilerisi yok gibi gelio siz böle bir parmağı aldım diyorsunuz ya nasıl şaşırıyorum bir bilseniz :) inş en kısa zamanda kurtulursunuz.
Ve bende bir an önce ilerleyebilirim. bugün gene deniycem ikinci boğuma bi gelebilsem ah ahh
ya peki orada illa ıslaklık olması gerekiyormu :44: bende çok az olur ondan mı zorlanıom acaba ...

bugun ılk defa gel gıt oldu tam anlamıyla ılıskı oldu sonunda cok garıptı ama sankı popoya :) baskı gıbı garıp bır hıs oluyo sızdede oluyomu tek sıkıntım butun bunları usteyken rahat yapabılıyorum alttayken zorlanıyorum sanırım kastıgım ıcın ama uste cok rahatım sızede tavsıyem uste olun daha rahat oluyorr

ilk zamanlar oluyor o basınç,baskı.. daha sonraları korku bittiğinde ıslaklık daha fazla oldugundan hissedemiyorsun içeride neler oluyor ? baskı neden olmuyor diyorsun.. zevk almak için hissetmek için çırpınıyorsun.. yani gayettt tabii baskı hissetmen..

alt tarafta daha rahat olacak hayatım ,alttayken bayan daha az hissediyor :)) en azından sen yorulmayacaksın.. ama bayan orgazmı hızlandırmak,erkeğin orgazmını geciktirmek için ilk bayan üstteyken ilişki yaşamak daha iyi ..

orgazm olamayan bayanlara bu pozisyon yaptırılıyormuş , bir de bizim parmak egzersizlerini değişiği.. parmağı içlerine alıp kasıp bırakmaları isteniyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…