Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde bu sabah bir problemim oldu .. dün ilişki yaşadık fakat hard oldu biraz.. sabahta kırmızı geldi çok azcık..acaba bebişe bişi olmuş mudur ? neden kırmızı geldi .. dr randevumuz yarın... ve ben çok korkuyorum.. :26:

Yasmincim
parmağın hepsini alınca a ne kolay diyorsun bak görürsün inşallah penitede öle olur

slm kızlarr..öncelikle hepiniz geçmiş yeni yılını kutluyorum.umarım bu yıl da hepimiz için en hayırlısı olur.venüstenciğiminde geçmiş doğum gününü kutluyorum.umarım yeni yaşın sana uğur getirir tatlım:81:

kızlar bizde artık 4.denememizi yaptık.ilk yarıya kadar sorun yok gelgitlerde oluyor çok rahat bi şekilde ama sonrasında zor ilerliyorum ve kayganşlaştırıcı kullanmıyorm.onun etkisi olabilir mi? bi de ben üstte olmak istiyorm genelde bayanlar o pozisyonda çok rahatmışta ben duramadım bi türlü üstte nasıl oluyor ya üstte diz üstü mü duruluyor off bi türlü olmadı biz genelde karşılıklı oturarak ilerliyoruz ilk yarısında problem olmuyorda ben oturduğum için gerisi ıkına sıkıla zorla ilerliyor..offfffffff

merhaba arkadaşalr, bu sorun insanın psikolojisini o kadar olumsuz etkiliyorki..ben de yaklaşık 2 yıldır bu sorunla uğraşıyorum.. parmak egzerszleri sorunu atlatmamda çok etkili oldu..ancak su an sadece eşimini üstünde olduğum pozisyond arahat oluoyorum ve diğer pozisyonlarda nadir oluyor rahat olmam.. umarım herkes kolay bir şekilde atlatır sorunu.. ben bebek sahibi olmak istiyorum ancak bu soruna o şekilde eğilebiliyorum. bunun dışında cinsel ilişkiden kaçınma söz konusu..benim için de dua edin ve bana şans dileyin kızlar.

merhaba honzik
insallah sende burda guzel sonuclar alirsin.allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah.burayi surekli takip et.fikir fikirden ustundur.cunku burada herkes ayni seyi yasiyor.herkes birbirini cok iyi anliyor bu yuzden.sen daha cabuk cozersin bence.sonucta bir sekilde yapabiliyorsun.biraz daha cesaretle bitirirsin bu isi insallah.

Canım önce böyle derin derin nefes al sonra biraz kegel egzersizi yap
biraz işte sulandıktan sonra yani derin nefes al ver ve parmağı dene eşinin parmağı daha kolay giri,yor.

evet keğel egzersizi de yaptım ama bi türlü ileriye gidemedim

bide benim ora ıslanmıyor çok arada bir yani acaba ondan mı zorlanıyorum. bu ara regl günümde geldi ağrılarım başladı . ben regl ağrısı çok çekiyorum bir hafta önceden başlıo.

ıslaklıktan bahsetmişsin. herhangi bir etkilenme olmadan hemen egzersize başladığım için ıslaklık olmuyor. ben emla ve kayganlaştırıcı jel olmadan yapamam zaten.. 1 boğum girişi en zorlandığım yer sonra o yolunu buluyor, dün içimde git gel yaptığımda hiç zorlanmadım çok keyifliydi bu başarı. parmağımı çıkardıktan sonra tekrar denediğimde zorlandım bir parmak boğumu sokumunda başarınca gerisi yine kolay geldi.belkide kolay olması dünkü hazırlık aşamamdan kas gevşetici yutmamdandır bilmiyorum. işten yeni geldim bugün yine deneyeceğim 2. denememde umarım başarırım. sen de dene başarı haberini ver canım

selam canım bak ilk öyle oluyo bende ucunu soktum ve asla girmez çok çok dar dedim ama inan ban ilk boğumu almışsın ıkın ve popoya doğru ittir cesaretini kırma ama parmağını inan tamamen alıyo zaten ıkınınca sanki orda birşey çekiyor parmağı ama yön önemli popoya doğru unutma..inan ben 3 4 kere tek parmak yaptım ve başardım.. parmağını içinde sağa sola oynat bak nasıl açıldığını göreceksin...hiçççç umutsuzluğa kapılma gayret inşallah en kısa sürede halledersin canım sormak istedikleri sorabilirsin...

canım ben dr falan hep umudum kırılmıştı artık bırakmıştık denemeyi bile çünki ben sadece ben böyleyim sanıyordum taki burayı bulana kadar burayı bulunca en kısa sürede başardım...dedim doğurursam açılır yaparım ama beyinle alakalıymış ..burdaki arkadaşlar olmasa asla yapamazdım canım sende bizlere güven ve dinle inşallah sende en kısa sürede yaparsın sormak istediklerinizi sorunki yardımcı olalım paylaşalım...

çok tşk ederim canım mailime yanıt verdiğin için bakalım neler olacak...

bende deneyeyim o zaman kas gevşetici falan hiç onları denemedim . çok sağoll canımm :) bende de bi jel var onlada denemedim daha bi kere sıktım içime yakmıştı. yağ sürüom ama içi kuru tabi ondan belkide.

regl dönemimde geldi yarın falan olcam hemen denemek istiom ama ağrılarım var bittikten sonra bide öyle deneyeyim gerçektenn inşallah ilerlerimm .
İnşallah sende hemen başarırsın canımm. hepinize içten dualar ediyorumm .

selamm çok teşk ederm cevap verdiğinz içinn. evet popoya doğru yapmaya çalışıom ama yanlışmı yapıom bilemedim :44: ama bir boğum şimdi rahat girio çok şükür.
inşallah başarırım iyiki varsınız yaa . yoksa kafayı yerdimm

hayır canım popoya doğru yapıyorsan doğrudur ..bir boğum diye şartlanma tamamen almaya çalış önemli olan ilk giriş sonrası girer bir nefeste ittir bak nasıl gircek sonra sana cocuk oyuncağı gibi gelecek bunumu yapamamışım diyeceksin canım...

slm kızlar, bi süredir parmak egzersizleri deniyoduk ama artık zamana bırakmayıp tedavi olmaya karar verdik,çünkü kendi başıma yapamıyacaımı farkettim ankarada hera kadın sağlığı merkezine gitmeyi düşünüyorum ama fiyat konusunda bi bilgim yok, bu konuda bilgisi olan varmı?? acilen yardım lütfen...

ne büyük tesadüf bende seninle aynı durumdaydım hiçbir şey işe yaramadı ne parmak egzersizi nede başka bir şey bugün ilk seansa gittim ve çok memnun ayrıldım ilk seans olmasına rağmen
vajinin şiddetine göre ücret değişiyor 2500 ile 4000 arasında değişiyor sormak istediklerin varsa cevaplayabilirim

hangi dr a gidiyosun sen peki cnm? tahmini 4-5 günde tedavi bitiyomu? ilk görüşmede hemen başladınızmı? ben daha önce bi dr la görüşmüştüm ama kadından hiç pozitif elektrik alamadım biraz daha düşüneyim diye o gün başlamadım tedaviye acaba burdada öyle bi imkanım olurmu? ya bana hemen başlayalım derlerse:S düşüncesi bile korkutuyo beni bıktım şu vajiden

süleyman eserdağa gidiyorum zaten adam o kadar pşozitif ki anlatamam evet ilk seanstan başladık dilatörle çalıştık ve çok rahattı sorunsuz bir şekilde ben ilk boyun tamamını alabildim zaten doktor ilk önce konuşurken dilatörü kendi yerleştiriyor hiç anlamıyorsun bile

hımm,aslında benim en çok çekindiğim şeyde bu,ben dilatörü alabiliyorum zaten ama dr un bunu kendisinin yapması çok itici geliyo jinekolojik muayenede kadın dr dan bile çok utanmıştım keşke daha farklı yöntemler olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…