- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.681
bende bişey sorabilirmym ; ben bir boğum ancak alabiliodum önceleri sıkıntı oluodu şimdi daha rahat çok azda ileri gtti . Ikinci boğuma nasıl gelcem
Ilerisi sıkışık gibi. O hani nefes egzersizlerini de parmak egzersizi sırasındamı yapmam lazım :44:
Banada yardımcı olurmusunuz
merhaba arkadaşalr, bu sorun insanın psikolojisini o kadar olumsuz etkiliyorki..ben de yaklaşık 2 yıldır bu sorunla uğraşıyorum.. parmak egzerszleri sorunu atlatmamda çok etkili oldu..ancak su an sadece eşimini üstünde olduğum pozisyond arahat oluoyorum ve diğer pozisyonlarda nadir oluyor rahat olmam.. umarım herkes kolay bir şekilde atlatır sorunu.. ben bebek sahibi olmak istiyorum ancak bu soruna o şekilde eğilebiliyorum. bunun dışında cinsel ilişkiden kaçınma söz konusu..benim için de dua edin ve bana şans dileyin kızlar.
yasmincim
parmağın hepsini alınca a ne kolay diyorsun bak görürsün inşallah penitede öle olur
Canım önce böyle derin derin nefes al sonra biraz kegel egzersizi yap
biraz işte sulandıktan sonra yani derin nefes al ver ve parmağı dene eşinin parmağı daha kolay giri,yor.
Bende bişey sorabilirmym ; ben bir boğum ancak alabiliodum önceleri sıkıntı oluodu şimdi daha rahat çok azda ileri gtti . ikinci boğuma nasıl gelcem
ilerisi sıkışık gibi. o hani nefes egzersizlerini de parmak egzersizi sırasındamı yapmam lazım :44:
Banada yardımcı olurmusunuz
canım benım cevapladıgın ıcın cok sagol senın hıkayenı okumustum gercekten en cok etkılendıgım kısı sendın kac sene sonunda basarabılmıssın bıde 3 cocuk sahıbı olmana ragmen yapamamıssın okudugumda cok sasırmıstım bravo gercekten azımle sonunda basardın sanırım bu baslık sayesınde olmustu. artık devam etmesını bende ıstemıyorum esımle bırbırımızı cok sevıyoruz olmasını cok ıstıyorum onun yuzundekı o mutlulugu gormek emınım herseye bedeldır...cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz esımde sorun var zaten ısımız zor su meseleyı halletsek...
ıslaklıktan bahsetmişsin. herhangi bir etkilenme olmadan hemen egzersize başladığım için ıslaklık olmuyor. ben emla ve kayganlaştırıcı jel olmadan yapamam zaten.. 1 boğum girişi en zorlandığım yer sonra o yolunu buluyor, dün içimde git gel yaptığımda hiç zorlanmadım çok keyifliydi bu başarı. parmağımı çıkardıktan sonra tekrar denediğimde zorlandım bir parmak boğumu sokumunda başarınca gerisi yine kolay geldi.belkide kolay olması dünkü hazırlık aşamamdan kas gevşetici yutmamdandır bilmiyorum. işten yeni geldim bugün yine deneyeceğim 2. denememde umarım başarırım. sen de dene başarı haberini ver canım
çok tşk ederim canım mailime yanıt verdiğin için bakalım neler olacak...
ıslaklıktan bahsetmişsin. herhangi bir etkilenme olmadan hemen egzersize başladığım için ıslaklık olmuyor. ben emla ve kayganlaştırıcı jel olmadan yapamam zaten.. 1 boğum girişi en zorlandığım yer sonra o yolunu buluyor, dün içimde git gel yaptığımda hiç zorlanmadım çok keyifliydi bu başarı. parmağımı çıkardıktan sonra tekrar denediğimde zorlandım bir parmak boğumu sokumunda başarınca gerisi yine kolay geldi.belkide kolay olması dünkü hazırlık aşamamdan kas gevşetici yutmamdandır bilmiyorum. işten yeni geldim bugün yine deneyeceğim 2. denememde umarım başarırım. sen de dene başarı haberini ver canım
selam canım bak ilk öyle oluyo bende ucunu soktum ve asla girmez çok çok dar dedim ama inan ban ilk boğumu almışsın ıkın ve popoya doğru ittir cesaretini kırma ama parmağını inan tamamen alıyo zaten ıkınınca sanki orda birşey çekiyor parmağı ama yön önemli popoya doğru unutma..inan ben 3 4 kere tek parmak yaptım ve başardım.. parmağını içinde sağa sola oynat bak nasıl açıldığını göreceksin...hiçççç umutsuzluğa kapılma gayret inşallah en kısa sürede halledersin canım sormak istedikleri sorabilirsin...
selamm çok teşk ederm cevap verdiğinz içinn. evet popoya doğru yapmaya çalışıom ama yanlışmı yapıom bilemedim :44: ama bir boğum şimdi rahat girio çok şükür.
inşallah başarırım iyiki varsınız yaa . yoksa kafayı yerdimm
slm kızlar, bi süredir parmak egzersizleri deniyoduk ama artık zamana bırakmayıp tedavi olmaya karar verdik,çünkü kendi başıma yapamıyacaımı farkettimankarada hera kadın sağlığı merkezine gitmeyi düşünüyorum ama fiyat konusunda bi bilgim yok, bu konuda bilgisi olan varmı?? acilen yardım lütfen...
hangi dr a gidiyosun sen peki cnm? tahmini 4-5 günde tedavi bitiyomu? ilk görüşmede hemen başladınızmı? ben daha önce bi dr la görüşmüştüm ama kadından hiç pozitif elektrik alamadım biraz daha düşüneyim diye o gün başlamadım tedaviye acaba burdada öyle bi imkanım olurmu? ya bana hemen başlayalım derlerse:S düşüncesi bile korkutuyo beni bıktım şu vajiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?