Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

en kolayı bence bu şekilde çok rahat oldu ben mumu bile alamıyordum hiç acı yada ağrı falan olmadı ben bu konuda tam bir ödleğim

sanırım artık bitsin bu sorun istiyosam katlanıcam,malesefki başka tedavi şekli yok ! kaç saat sürüyo 1 seans peki? bu c.tesi gidicem bende kesin,p.teside başlarım diye düşünüyorum bakalım elektriği alırsam :)

sğl cnm verdiğin bilgiler için,inş. bende ısınırım da hemen başlarız,aklıma takılan konularda sana özelden dönebilirim dimi? grş

canım doktordan edindiğiniz bilgileri bizimlede paylaşırmısınız forumda?

aslında burda paylaşılanların aynısı tek fark doktorun kendisi dilatörü önce yerleştiriyor daha sonra sen,in yapmanı istiyor ve nefes egzersizleri henüz 1 kere gittim o yüzden şimdilik bu kadar

slm dr ulusoy hakkında bılgım var gıdenelr hep kesın sonuc alıyor ama suda varkı cok uc noktada ucret ıstıyor..ben gorusmsutum 2 yıl oluyo 4 bın 500 ıstemıstı ...eger gucun varsa gıt ..ama burdada basraan lar cok bılıyosun bıraz mucadele edersen ınan bana basarabılrısın

bilgilendirdigin icin tesekkur ederim.
bende gorusrum fiyatini biliyorum.bana sadece 1,5 gunde falan bitmesi gercek gibi gelmiyor.inanasi gelmiyor insanin.o yuzden gidenler varsa diye sordum.tabiki mucadele ediyorum ama bir yerde tikaniyor insan....

KIZLAAAAAR BEN GELDİİİM :)))) DÜN GECE DÖNDÜM YURT DISINDAN....2011 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2010 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..
20 gün boyunca yoktum biliyorsunuz ..dikkat çekmemk içinde gitigim yerde forma gıremedim..Hepinizi çok merak ediyorum neler yaptınız nasıl geçti başaranlar varmı geriye dönük bir sayfaları inceliycem şimdi ....Biliyorsunuz ben 20 gün önce emla ile basardım..ve daha bır kere ilişki yaşadım...BUGUN çok heyecanlıyım 2 cı kez gece deneme yapıcaz ama aradan 20 gün gecti biraz korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum gene biraz emla sürmek istiyorum umarım başarılı olurum yoksa eşim senin beynin asla değişmez dicek ve bidaha yaklasmaz yanıma...Dua edin kızlar basarayım 2 denememizdede 8 senelik kabustan artık kurtulduguma iyice emin olayım

hosgeldım canım. bende senın yenı yılını kutluyorum. umarım yenı yılla beraber butun guzellıkler senınle olur canım.

yapamıyorum.3 aylık evliyiz.aslında evliliğimizin ilk 2 gün yaptım daha sonra bende yırtık oluşmuş acıyordu doktora gittim dikiş attı.o acıyı size tarif edemem ve ardında 3 hafta cinsel ilişki yasaktı.neyse 3 hafta gecti ve denedik olmadı ben kendimi kastım.tekrradan kadın doğuma gidip anlattım ve doktor sadece kayganlaştırıcı verdi onlada denedik ama kasmam ve itmme yüzünden yapamadık((( sonra anestol aldım ve tekrar denedik olmadı. ve bi baktık 3 ay olmuş.artık bi uzmana gitme vakti geldi die düşünüyorum.ama şu bahsedilen parmak egzersizini ölsem yapamam...bir de yükseklisansyapan bir hemşireyim yani düşünün.insanın kendine faydası olmuyormuş...:44:

ya bu emla dedıgın sey ne oluyo kı lutfen bılgılendırır mısın:26:

canım cok üzüldüm ama ınan hepımız aynı kaderı paylasıyoruz bende 7 aylık evlı yım ve sadece 1 kere yaptık üzüntüden kahr oluyorum ama doktora gıtmede korkuyorum dılerım bır gun hepımız amacımıza ulasırız allahtan tek ıstegım bu esım de bana destek olmasay dı herhalde kahrım dan olurdum

ya eşim destek aslında ama artık ufak şeyler yüzünden kavga etmeye başladık ve ben bunun nedeninin cinsel ilişkiye giremediğimiz için olduğunu düşünüyorum.bunu eşimede belirtiyorum ama o asla öle birşey olmadığını sölüyor.sen alınıyosun diyor.evet alınıyorum herşeyi buna bağlamaya başladımşuan bir yandanda yükseklisans öğrencisiyim ders calışıyorum finallerim var bir yandan bunla uğraşıyorum cok yoruldum.sanki bin yıldır evliyim...

aglayacam sımdı yaa sen anlatıyorsun ben duygulanıyorum bende bıktım bu ılletteeeeeeeen :84::84::84::84::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…