- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.701
sğl cnm verdiğin bilgiler için,inş. bende ısınırım da hemen başlarız,aklıma takılan konularda sana özelden dönebilirim dimi? grş
elbette her zaman
canım doktordan edindiğiniz bilgileri bizimlede paylaşırmısınız forumda?
aslında burda paylaşılanların aynısı tek fark doktorun kendisi dilatörü önce yerleştiriyor daha sonra sen,in yapmanı istiyor ve nefes egzersizleri henüz 1 kere gittim o yüzden şimdilik bu kadar
slm dr ulusoy hakkında bılgım var gıdenelr hep kesın sonuc alıyor ama suda varkı cok uc noktada ucret ıstıyor..ben gorusmsutum 2 yıl oluyo 4 bın 500 ıstemıstı ...eger gucun varsa gıt ..ama burdada basraan lar cok bılıyosun bıraz mucadele edersen ınan bana basarabılrısın
KIZLAAAAAR BEN GELDİİİM :)))) DÜN GECE DÖNDÜM YURT DISINDAN....2011 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2010 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..
20 gün boyunca yoktum biliyorsunuz ..dikkat çekmemk içinde gitigim yerde forma gıremedim..Hepinizi çok merak ediyorum neler yaptınız nasıl geçti başaranlar varmı geriye dönük bir sayfaları inceliycem şimdi ....Biliyorsunuz ben 20 gün önce emla ile basardım..ve daha bır kere ilişki yaşadım...BUGUN çok heyecanlıyım 2 cı kez gece deneme yapıcaz ama aradan 20 gün gecti biraz korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum gene biraz emla sürmek istiyorum umarım başarılı olurum yoksa eşim senin beynin asla değişmez dicek ve bidaha yaklasmaz yanıma...Dua edin kızlar basarayım 2 denememizdede 8 senelik kabustan artık kurtulduguma iyice emin olayım
KIZLAAAAAR BEN GELDİİİM :)))) DÜN GECE DÖNDÜM YURT DISINDAN....2011 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2010 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..
20 gün boyunca yoktum biliyorsunuz ..dikkat çekmemk içinde gitigim yerde forma gıremedim..Hepinizi çok merak ediyorum neler yaptınız nasıl geçti başaranlar varmı geriye dönük bir sayfaları inceliycem şimdi ....Biliyorsunuz ben 20 gün önce emla ile basardım..ve daha bır kere ilişki yaşadım...BUGUN çok heyecanlıyım 2 cı kez gece deneme yapıcaz ama aradan 20 gün gecti biraz korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum gene biraz emla sürmek istiyorum umarım başarılı olurum yoksa eşim senin beynin asla değişmez dicek ve bidaha yaklasmaz yanıma...Dua edin kızlar basarayım 2 denememizdede 8 senelik kabustan artık kurtulduguma iyice emin olayım
yapamıyorum.3 aylık evliyiz.aslında evliliğimizin ilk 2 gün yaptım daha sonra bende yırtık oluşmuş acıyordu doktora gittim dikiş attı.o acıyı size tarif edemem ve ardında 3 hafta cinsel ilişki yasaktı.neyse 3 hafta gecti ve denedik olmadı ben kendimi kastım.tekrradan kadın doğuma gidip anlattım ve doktor sadece kayganlaştırıcı verdi onlada denedik ama kasmam ve itmme yüzünden yapamadık((( sonra anestol aldım ve tekrar denedik olmadı. ve bi baktık 3 ay olmuş.artık bi uzmana gitme vakti geldi die düşünüyorum.ama şu bahsedilen parmak egzersizini ölsem yapamam...bir de yükseklisansyapan bir hemşireyim yani düşünün.insanın kendine faydası olmuyormuş...:44:
canım cok üzüldüm ama ınan hepımız aynı kaderı paylasıyoruz bende 7 aylık evlı yım ve sadece 1 kere yaptık üzüntüden kahr oluyorum ama doktora gıtmede korkuyorum dılerım bır gun hepımız amacımıza ulasırız allahtan tek ıstegım bu esım de bana destek olmasay dı herhalde kahrım dan olurdum
aglayacam sımdı yaa sen anlatıyorsun ben duygulanıyorum bende bıktım bu ılletteeeeeeeen :84::84::84::84:en koyu vajinsms benim heralde nefret ediyorum kendimdenolmadı yapamadım .sadece pe....ns in başı girdi ilerleyemedim .yapıcağımı zannettim.çok mutsuzum eşim benden nefret ediyo .sitem sitem....birsürü laf
haklı 15 ay biticek bebek istiyo bilmiyoki ben ondan daha çok istiyorum allah kimseye yaşatmasın bu illeti . içim acıyo:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?