- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.721
ya eşim destek aslında ama artık ufak şeyler yüzünden kavga etmeye başladık ve ben bunun nedeninin cinsel ilişkiye giremediğimiz için olduğunu düşünüyorum.bunu eşimede belirtiyorum ama o asla öle birşey olmadığını sölüyor.sen alınıyosun diyor.evet alınıyorum herşeyi buna bağlamaya başladımşuan bir yandanda yükseklisans öğrencisiyim ders calışıyorum finallerim var bir yandan bunla uğraşıyorum cok yoruldum.sanki bin yıldır evliyim...
Serenceylancıgım emla uyusturan anestezık bir krem.. Ben epey egzersız yaptıktan sonra p..s denemesınde kulandım sadece...Elımde aletler vardı boy boy dilatöre benzeyen 3 parmak genişliğinde ki ile çalıstım epey.sonra p..s denemesi yaptık ama olmadı ..Sonra burdakı arkadaşlarımızın tavsiyesi ile emla aldım ..emla yı önce dilatöre sürdüm be gel gitler yaptım ...sonra p..s denemesine geçtim oldugunu bile anlamadım devalarca baktım içinde mi diye ...ve şekilden şekile geçtik eşimle hepsinde oldu...daha bir sefer yaptık ..araya 20 gün ayrılık girdi yurt dısına gıtmıstım...Şimdi çok heyecanlıyım 2 ci kez nasıl olcak dıye gene biraz emla kremden sürerim yavaş yavaş azaltıcam kremi arkadaşlar öyle tarif etti umarım kremsız de başarılı olurum....
canım cok sagol da bır sey daha soracagım nerede satılıyo bu krem ayyy cok heyecanlandımbır de sanırım kremı ben kullanacagım demı
merhaba arkadaslar baya bir arkadas katılmıs aramıza yenenler var sanırım
gülcellllllllllllllllllllllllllll
tebrik ederim bak :)
sadece rahat olmaktan geciyor bu olay kızlar bende yasadım 4 ay..ve ne kadar rahatlık o kadar kolay oluyor kızlar.emla ile yenenlerdenim ben..
ama emla da psikolojik rahatlatıyor alışana kadar iyi oluyor..baslarda yakması cok normaldir.
Kendinize devamlı telkinler verin,ben öyle yaptım,buradaki cogu arkadas yardımcı oluyor zaten saolsunlar..her adımınızı paylaşın ertelemeyin erteledikçe uzuyor,ben 2 haftada yendim.inanın acı yok,orada duvar yok..
hadi basarılarınızı duymak istiyorum..
aglayacam sımdı yaa sen anlatıyorsun ben duygulanıyorum bende bıktım bu ılletteeeeeeeen :84::84::84::84::
eczanelerden bulabılırsın canım . evet sen kullanacaksın.
cok tesekkur ederım fıkrınız ıcın cooooooooooook umarım olur yaaa hepımız kazanırız
canım ümitsizliğe kapılma hiçte koyu vajınusmus değilsin öyle düşünme..ben 8,5 senelık evlıyım ve daha 20 gün önce başarabildim ..Neler yaşadıgımı anlatmaya kalksam kaç senemi alır:))))her pes etiğimde vazgeçtiğimde yeniden cesaretlendim yeniden egzersiz egzersiz çok kere başa döndüm..Ama en son artık eşim ayrılmak istediğini söyledi aileye de açıkladı 8 sene sonra vaji oldugumu ailede örendi bu kabusların üstüne son bir hamle ile deli gibi egzersiz yaptım kızlar iyi biliyor burda.Tam pes edecekken gene ayaklandırdılar beni son ana kadar destek oldular ve en sonunda dünya gözü ile oraya girdiğini gördüm ya ölsemde gam yemem artık dedim:)))) Hala uyusturucu krem desteği olmadan ilişki yaşamadıgım için tam başarmış gibi göremiyorum kendimi ama o gunlerde gelicek eminim...Asla vazgeçmeyin ben sürekli vazgeçtim canım çok tatlıydı bu durumlara geldim kaç seneyi geride bıraktık geçen zaman geri gelmiyor ...o yuzden henüz erkenken sıkı bir egzersiz programı ile kesinlikle başarırsıın...
bende esıme dıyorum bızım cocugumuz olmayacak mı dıye hele hele etraftan gelen laflar yok mu neden cocuk yapmıyorsunuz duye bogazım dugumlenıyo dıyecek laf ta bulamıyorum sıkısıp kaldım hadı bakalım cocuk mujdesını ılk kım verecek rabbım herkesın ne ıstegı varsa hayırlı bır sekılde versın ınsaallaah
güzel doğum günü dilekleriniz için çoooooook teşekkürler arkidişlerhastayım gribim buralardayım ama çok fazla müdahale edemedim msj lara hepinizi çok seviyorum oklava hala elimde hadi hızlanın bakiiiim hastayım diye sizi rahat bırakcam sanmayın peşinizdeyim şu 2010da taze gelin olması gereken hatunlar hadi nerdesin aaaaaa olmazki böyleeee :92:
KIZLAAAAAR BEN GELDİİİM :)))) DÜN GECE DÖNDÜM YURT DISINDAN....2011 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2010 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..
20 gün boyunca yoktum biliyorsunuz ..dikkat çekmemk içinde gitigim yerde forma gıremedim..Hepinizi çok merak ediyorum neler yaptınız nasıl geçti başaranlar varmı geriye dönük bir sayfaları inceliycem şimdi ....Biliyorsunuz ben 20 gün önce emla ile basardım..ve daha bır kere ilişki yaşadım...BUGUN çok heyecanlıyım 2 cı kez gece deneme yapıcaz ama aradan 20 gün gecti biraz korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum gene biraz emla sürmek istiyorum umarım başarılı olurum yoksa eşim senin beynin asla değişmez dicek ve bidaha yaklasmaz yanıma...Dua edin kızlar basarayım 2 denememizdede 8 senelik kabustan artık kurtulduguma iyice emin olayım
bende esıme dıyorum bızım cocugumuz olmayacak mı dıye hele hele etraftan gelen laflar yok mu neden cocuk yapmıyorsunuz duye bogazım dugumlenıyo dıyecek laf ta bulamıyorum sıkısıp kaldım hadı bakalım cocuk mujdesını ılk kım verecek rabbım herkesın ne ıstegı varsa hayırlı bır sekılde versın ınsaallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?