Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar merhaba :) görüyorum ki gün gectikce vajjili arkadas sayısı artıyor... Ben Süleyman ESERDAG hocamızın kliniğinde Aştım bu sorunu :) aklınıza gelen sorulara destek olabilirim ve DİLATÖRLERİMİ de satıyorum isteyen varsa

canım vajine bakmak zorunda deilsin hemen bi anda yıllarca bakmadığımız unuttuğumuz bi şeyi kabullenemiyoruz ben hiç uzun uzadıya incelemedim egzersiz öncesinde egzersiz sırasında tanıdım vajiyi mesela bazı arkadaşlar ayna ile bakarak egzersiz yaptılar ben öyle yapamadım mesela herkesin farklıdır...
canım önemli olan vajiye bişey gireceğini ve canın acımayacağını bilinç altına kabul ettirmek eşinle prmak egzersizi yapabilrsin çok ilerleme kaydetmeni sağlar

saol canim fikirlerin icin bir ilerleme oldugunda hemen yazacagim.surekli burdayim zaten.biri bisey yazinca hemen hmmm diyorum bak bunu da unutma denersin falan diye kendi kendime konusuyorum.insallah cozeriz hepimizi kisa zamanda........

arkadaşlar yine ben hala başaramadm.bana kızmayın ama çok boşluorum hem istiyorum hemde düşünmek bile istemedgm zamanlar oluyor.şimdi yazılanları okudum yne ben neden böle yapıorum die düşünüyorum.ne yapayım bilemiorum aynı yermde sayıyorum

canımmm hoşgeldin.1.yi yaptın ya 2.yi hayli hayli yaparsın.arkadaşlar 2.nin daha kolay olduğunu söylüyorlardı.sen de başa dönmek istemezsin zaten.

kızlar biz bugün yine eş parmağı yaptık... artık alıştım iyice.. regl olmadan önceki gün hatırlarsanız p....s i yarıya kadar almıştım.. yarın denicez bakalım p...s hayırlısı artıkk.. bu yıl bizim yılımız kızlaaaarrrrr

insalah olur canım hadı guzel haberlerını beklıyoruz canım. yüreğimiz senınle

Offff nasıl güldüm yaaa. Biz ne biçim yaratıklarız yaa hepi topu en fazla 15 cm lik bişeyden korkuyoruz resmen

Allaaam sen bizi vajinismustan koru, penisler içimize içimize girsin

selam kızlar regl ım yenı bıttı eegzersıze basladım en buyuk aparatı 4 cm aldım rahatım bu sefer acele etmıycem saglam ve emın adımlarla gelıyorum başarcammmmmmmmmmmmmmmm

MERHABA KIZLAR ben bu sıteyı ıkı haftadır takıp edıyordum ve dun kaydoldum benımde aynı konuda sıkıntım vaardı korku ve ılıskıye gırememe.hemsıreyım ve kadın dogum konusunda ıyı oldugumu dusunuyorum ama bu konuda kendıme hıc faydam yoktu 5 ay oldu vlenelı ama yapamıyordum takı dun geceye kadr bır arkadasın yazısını okudum emla kremını denemıs sonra jel cok yaptını soyledı emla kremın kullanımı cok oynaylamıyordum ama en azından deneyım dedım ve oldu okadar rahat oldukı en ufak acı bıle hıssetmedım hıc bısı hısetmedım gleıt gelen jelı de cok yardımcı oldu tavsıye edrım okadr mutluyımkı ınsallah bu sorunu yasayan arkadslda kısa zamanda halleder hepınıze kocaman opucukler

canımmm hoşgeldin.1.yi yaptın ya 2.yi hayli hayli yaparsın.arkadaşlar 2.nin daha kolay olduğunu söylüyorlardı.sen de başa dönmek istemezsin zaten.

teşekkür ederim canım..Daha denemedık işallah bu akşam deniycez.İnanılmaz heyecanlıyım..Ve çok mutluyuum korkuyorum bozulcak diye mutlulugum..Tıpkı sizlerin dediği gibi çok değişti eşim daha bir sefer yaptık ama inanılmaz değişti harekeleri..Otururken beni kucagına cekmeler öpmeler sarılmalar...yatarken sarılmalar öpmeler ben bile inanamıyorum :))) Biliyorsunuz iki yabancı gibiydik dokundurtmuyordu bile kendine sürekli terslerdi beni onların hepsi geride kaldı işallah birdaha asla yaşamam.....Şİmdide bu mutlu tablo bozulcak endişesi taşıyorum ..Ne zaman bu takıntılarım sona ericek bilmem...:)))

hosgeldinnnnnn......sefa geldinnnn ülkene basarılı olacaksın merak etme senın gıbı yenı yenmıs bırı olarak sana tavsıyem sen uste ol oyle cok rahat oluyoooo haydıı hayırlısı

Teşekkür ederim zerdaam :))) Deneme yapıcam bakalım bu akşam nasıl geçicek ...heyecandan gebericeem...Neden ilk yapıcakmış gibi oluyor insan anlamadım....

Seracım aynen dediğin gibi çıktı herşey, giderken taşıdıgım o endişeler yersizmiş meger açıklamasını yaptı ve inandırdı beni...Duaların için çoook teşekkürleeer herşey çok güzel gidiyor şuan yeni evli gibiyiz sanki arkadaşlar derdi de inanmazdım :))) gerçekten insan taze gelin gibi hisediyor kendini:))))

ayy masallah canım size . allah bi yastıkta kocatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…