- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.741
selam venustencim
bende hala bir degisme yok.o gun vajiye bakmaya kalkismistim ya cok kotu olmustum.ondan sonra deneyemedim parmak hareketini.ama esimle farkli seyler yasadim.rahattim yani.jel kullandim.
sanki daha cesaretliydim.jelde ise yaradi sanirim.
calisiyorum ya eve cok gec gidiyorum deneyemiyorum ama aklim hep bu olayda(
canım vajine bakmak zorunda deilsin hemen bi anda yıllarca bakmadığımız unuttuğumuz bi şeyi kabullenemiyoruz ben hiç uzun uzadıya incelemedim egzersiz öncesinde egzersiz sırasında tanıdım vajiyi mesela bazı arkadaşlar ayna ile bakarak egzersiz yaptılar ben öyle yapamadım mesela herkesin farklıdır...
canım önemli olan vajiye bişey gireceğini ve canın acımayacağını bilinç altına kabul ettirmek eşinle prmak egzersizi yapabilrsin çok ilerleme kaydetmeni sağlar
saol canim fikirlerin icin bir ilerleme oldugunda hemen yazacagim.surekli burdayim zaten.biri bisey yazinca hemen hmmm diyorum bak bunu da unutma denersin falan diye kendi kendime konusuyorum.insallah cozeriz hepimizi kisa zamanda........
Selam canım özelden msj atamadım. sanırım mesj hafızan dolu :44:
KIZLAAAAAR BEN GELDİİİM :)))) DÜN GECE DÖNDÜM YURT DISINDAN....2011 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2010 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..
20 gün boyunca yoktum biliyorsunuz ..dikkat çekmemk içinde gitigim yerde forma gıremedim..Hepinizi çok merak ediyorum neler yaptınız nasıl geçti başaranlar varmı geriye dönük bir sayfaları inceliycem şimdi ....Biliyorsunuz ben 20 gün önce emla ile basardım..ve daha bır kere ilişki yaşadım...BUGUN çok heyecanlıyım 2 cı kez gece deneme yapıcaz ama aradan 20 gün gecti biraz korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum gene biraz emla sürmek istiyorum umarım başarılı olurum yoksa eşim senin beynin asla değişmez dicek ve bidaha yaklasmaz yanıma...Dua edin kızlar basarayım 2 denememizdede 8 senelik kabustan artık kurtulduguma iyice emin olayım
kızlar biz bugün yine eş parmağı yaptık... artık alıştım iyice.. regl olmadan önceki gün hatırlarsanız p....s i yarıya kadar almıştım.. yarın denicez bakalım p...s hayırlısı artıkk.. bu yıl bizim yılımız kızlaaaarrrrr
selam kızlar regl ım yenı bıttı eegzersıze basladım en buyuk aparatı 4 cm aldım rahatım bu sefer acele etmıycem saglam ve emın adımlarla gelıyorum başarcammmmmmmmmmmmmmmm
canımmm hoşgeldin.1.yi yaptın ya 2.yi hayli hayli yaparsın.arkadaşlar 2.nin daha kolay olduğunu söylüyorlardı.sen de başa dönmek istemezsin zaten.
hosgeldinnnnnn......sefa geldinnnnülkene basarılı olacaksın merak etme senın gıbı yenı yenmıs bırı olarak sana tavsıyem sen uste ol oyle cok rahat oluyoooo haydıı hayırlısı
canım sen şuan böyle şeyler düşünme bence başardın ve devamını getir.ama inan kuşkularla yaşanmıyor bu hastalık bizleri paranoyak yapıyor gereksiz kıskanclıklar oluyor.canım bence kocan seni cok sevıyo sevmesse 8 yıl sabırla beklemezdı esazdan her babayiğidin harcı değil bence böyle şeyler kondurma eşine benim eşim yapmazde o beni seviyo de benim hastalıgımda yanımda oldu de... bence o havale olayını hıc sorma onun dısında olması muhtemel cok sey var netten ( sahibinden.com hepsiburada.com vs vs ) gibi sitelerden birsey almıs olabilir yanı benım eşimde alır böyle ve havale yapar yanı bence sıkıntı yapacak bırsey yok Allah a sığın ve dua et bence güven eşine.... hayırlı yolculuklar Allah kazasız belasız dönmeyi nasip etsin inanıyorum hersey cok guzel olucak dualarım senınle...
slm kızlar gunaydın ...
Seracım aynen dediğin gibi çıktı herşey, giderken taşıdıgım o endişeler yersizmiş meger açıklamasını yaptı ve inandırdı beni...Duaların için çoook teşekkürleeer herşey çok güzel gidiyor şuan yeni evli gibiyiz sanki arkadaşlar derdi de inanmazdım :))) gerçekten insan taze gelin gibi hisediyor kendini:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?