- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.761
selam kızlar regl ım yenı bıttı eegzersıze basladım en buyuk aparatı 4 cm aldım rahatım bu sefer acele etmıycem saglam ve emın adımlarla gelıyorum başarcammmmmmmmmmmmmmmm
Selam kızlar...
işte bu :) en kısa zamanda başarırsın inş canm . ..yapacağına inanmak çok önemli gerçektenn
arkadaşlar mrb bendede aynı sorun var kendi kendime yenmeyi çok denedim ama olmadı. şuan ankarada özel bi klinikte tedavi görüyorum. doktorum süleyman eserdağ. 2seans bitirdik. 2.seansta parmağı içime alabildim. hala kasılmalarım var tabii. çok rahat değilim ama işe yarıyor ve başardığımı görünce bi sonraki seansi iple çekiyorum :) bunun ne kdr zor bi problem olduğunu biliyorum yaşamayan bilemez. sorularınız varsa cevaplamak ve yardımcı olmak isterim. insallah başardığım gün de buraya yazıcam.. ben inanıyorum hepimiz başarıcaz:)
Seracım aynen dediğin gibi çıktı herşey, giderken taşıdıgım o endişeler yersizmiş meger açıklamasını yaptı ve inandırdı beni...Duaların için çoook teşekkürleeer herşey çok güzel gidiyor şuan yeni evli gibiyiz sanki arkadaşlar derdi de inanmazdım :))) gerçekten insan taze gelin gibi hisediyor kendini:))))
MERHABA KIZLAR ben bu sıteyı ıkı haftadır takıp edıyordum ve dun kaydoldum benımde aynı konuda sıkıntım vaardı korku ve ılıskıye gırememe.hemsıreyım ve kadın dogum konusunda ıyı oldugumu dusunuyorum ama bu konuda kendıme hıc faydam yoktu 5 ay oldu vlenelı ama yapamıyordum takı dun geceye kadr bır arkadasın yazısını okudum emla kremını denemıs sonra jel cok yaptını soyledı emla kremın kullanımı cok oynaylamıyordum ama en azından deneyım dedım ve oldu okadar rahat oldukı en ufak acı bıle hıssetmedım hıc bısı hısetmedım gleıt gelen jelı de cok yardımcı oldu tavsıye edrım okadr mutluyımkı ınsallah bu sorunu yasayan arkadslda kısa zamanda halleder hepınıze kocaman opucukler
...selam canım...
Merhaba tatlım naber?
merhaba bende parmak egzersizlerini 2 parmak yaptım eşli tek parmak sonrası yok emla krem bende denedim ama 1 saat bekledim uyussun diye fazla bekledim sanırım . nekadar beklemem lazım ve de ne kadar sürmeliyim. eğer emla kremlede olmazsa süleyman eserdaga gitmeyi düşünüyorum çok para ama 3 yıllık evliyim artık çocuk istiyoruz. lütfen yardım edin banada...
selam kızlar nasılsınız benim bir ricam var yenen arkadaşalr 2. ci ve 3. denemelerinde sorun yaşıyor mu jelle ne kadar devam ettiler biraz detay verebilirler mi benimde eşim yok ve geldiğinde 10 gün denememiş olucaz ben şimdi aparatla çalışamıyorum yaptık oldu ben üstteydim ama tekrar tam anlamıyla sorun yaşar mıyım .( kuzey yıldızı sende bu akşam detay belirtirmisin hoşgeldin bu arada... arkadaşlar korkuyırumm 1 kez oldu ama gel git yapmadan alışmadan ara verdik .(
inş canım azkaldı bende taze gelinler içine giricem inş
canım emla kremle cok rahat yapabılırsın normalde etkısı zaten 1 saat falan ama ben okdar beklemedım bıle emlayı nohut buyuklugunde aldım vajenın gırısıne hafıf ıcerı dogru surdum sonra 5 10 dkk bekledım sonrada glıtgelen jenı hem vajınamın gırısıne hemde esım surdu emın ol bak hıc en ufak acı bıle hıssetmedım ne oldugunu anlamadım bıle bıraz gırdı ben kendımı kamısım sonra baktım hıc acı yok rahat bıraktım kendımı okadar rahat oldukı bu muydu dedım o kadar zaman ugrastık agladım bumuymus yanı dıye emın ol bak
cok guzel ılerlıyosun bence cok yakın zmanada basarıcakısn ..yapman gereken duzenlı egzersız madem eslı egzersızde dah arahatsın bu skeıdle ıelrle ..2 parmak calısmaya devam et..sonra mumu dene mumu kalınlastırarark egzersız yap ...ben 3.5 aylık evliyim bende de aynı sorun var vajinusmusla uğraşıorum.hala ilişkiye giremedik.önceleri sadece baş kısmı giriodu.hatta o kadar girmeyle öyle bi acıodu ki hiç yapamadık.hep bi stresli oluodu.2ay sonra doktora gittik.doktor muayene etti kızlık zarımın orda et parçası olduğunu söyledi.bu şekilde imkansız olamaz dedi.vajinamı uyuşturup et parçasını aldı.oraya uyuşturup aldı ama ben çok kötü oldum.doktor kızlık zarımıda baktı.normal görünüo bi sorun yok dedi artık ilişkiye girme vardıı.arkadaşlar yine yapamadım.aşırı derece korkuorum ve kasılmalarım oluo.emla kremiyle bile orayı süremiodum.sadece parmağımla az bi şekilde giriodum.taki eşim parmağıyla girene kadar.yoksa ben asla giremezdim.çok kötü oluodum.bi gün ilişkiye girdik olmadı eşim ben haberim yokken vajinama dokundu.ben pek bişey anlayamadan eşim girmiş.sonradan farkettim ki eşim girmiş o zamn çok kötü oldum.ama çok şükür parmak egzersizleri yapıoruz.bir ay olmadı daha tek parmakla denedik.dün akşam ilk defa 2 parmakla girdik.hem de 2 kere girdik.kendimi daha iyi hissediorum.ama girerken yine korkuorum.bundan sonra napmam gerekio.yardımcı olurmusunuz parmak egzersizlerine devam mı cevaplarınız bekliorum arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?