Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar regl ım yenı bıttı eegzersıze basladım en buyuk aparatı 4 cm aldım rahatım bu sefer acele etmıycem saglam ve emın adımlarla gelıyorum başarcammmmmmmmmmmmmmmm

insallah canım. inanmak basarmanın yarısıdır derler. bizlerde inanıyoruz basaracağına.
:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

selam kızlar nasılsınız benim bir ricam var yenen arkadaşalr 2. ci ve 3. denemelerinde sorun yaşıyor mu jelle ne kadar devam ettiler biraz detay verebilirler mi benimde eşim yok ve geldiğinde 10 gün denememiş olucaz ben şimdi aparatla çalışamıyorum yaptık oldu ben üstteydim ama tekrar tam anlamıyla sorun yaşar mıyım .( kuzey yıldızı sende bu akşam detay belirtirmisin hoşgeldin bu arada... arkadaşlar korkuyırumm 1 kez oldu ama gel git yapmadan alışmadan ara verdik .(

merhaba nasılsınız bende 3 yıllık evliyim ve süleyman beye gitmeyi düşünüyorum ben parmak egzersizlerini kasılma olmadadn 2 parmağa kadar yaptım. ve eşlide 1 parmak gerisi yok süleyman beyi tavsiye edermisiniz.

canım inan bu vajinismus insanı paranoyak yapıyor bende aynı şeyleri hissediyorum zaman zaman yani bu eksiklik sanki kocamın bana olan sevgisini götürcekmiş gibi hissediyorum ama Allah şkür böyle bir his geldiğinde diyorum sevmese neden bana desdek olsun neden benimle bu sıkıntıyı çeksin inş bu rahatsızlıkdan kurtulup tam anlamıyla kadın olunca bu yersiz şüphelerdende kurtulcaz herşeyin tadını çıkarcaz canım inan senin adına çok sevindim ben bu foruma girdikden sonra kendimde başaramadığım halde senin başarmana çok fazla sevindim darısı bizim başımıza inş

Selam,

Ben de zaman zaman özellikle son bir yilda siklikla bu problemi yasiyordum.Ama akupunkturla yendim.Akupunktura basladigimdan beri hiiic problem yasamadim.ve yaptigim idrar testine gore hamileyim:)yalniz yarin bebisi gormek icin dr a gitcez,vajinal ultrasondan korkuyorum,insallah akupunkturla bu sorunu da halledebilmisimdir..

siz de eger akupunktur imkaniniz varsa,lutfeeen bir de bunu deneyin..eger isinin ehliyse dr unuz,sonuclarina cok sasiracaksiniz.mucizevi birsey..

ben 3.5 aylık evliyim bende de aynı sorun var vajinusmusla uğraşıorum.hala ilişkiye giremedik.önceleri sadece baş kısmı giriodu.hatta o kadar girmeyle öyle bi acıodu ki hiç yapamadık.hep bi stresli oluodu.2ay sonra doktora gittik.doktor muayene etti kızlık zarımın orda et parçası olduğunu söyledi.bu şekilde imkansız olamaz dedi.vajinamı uyuşturup et parçasını aldı.oraya uyuşturup aldı ama ben çok kötü oldum.doktor kızlık zarımıda baktı.normal görünüo bi sorun yok dedi artık ilişkiye girme vardıı.arkadaşlar yine yapamadım.aşırı derece korkuorum ve kasılmalarım oluo.emla kremiyle bile orayı süremiodum.sadece parmağımla az bi şekilde giriodum.taki eşim parmağıyla girene kadar.yoksa ben asla giremezdim.çok kötü oluodum.bi gün ilişkiye girdik olmadı eşim ben haberim yokken vajinama dokundu.ben pek bişey anlayamadan eşim girmiş.sonradan farkettim ki eşim girmiş o zamn çok kötü oldum.ama çok şükür parmak egzersizleri yapıoruz.bir ay olmadı daha tek parmakla denedik.dün akşam ilk defa 2 parmakla girdik.hem de 2 kere girdik.kendimi daha iyi hissediorum.ama girerken yine korkuorum.bundan sonra napmam gerekio.yardımcı olurmusunuz parmak egzersizlerine devam mı cevaplarınız bekliorum arkadaşlar..

merhaba bende parmak egzersizlerini 2 parmak yaptım eşli tek parmak sonrası yok emla krem bende denedim ama 1 saat bekledim uyussun diye fazla bekledim sanırım . nekadar beklemem lazım ve de ne kadar sürmeliyim. eğer emla kremlede olmazsa süleyman eserdaga gitmeyi düşünüyorum çok para ama 3 yıllık evliyim artık çocuk istiyoruz. lütfen yardım edin banada...

bak canım ıste aynen kendınde soyluyosun psıkolojjık tamamen o an acıcak dıye dusunme bılıyorum elde degıl ama kasma kendını bole hafıf ıkınıyomus gıbı yap hatta parmagının daha rahat ılerledını gorıceksın cogu gıtmıs azı kalmıs az daha sabret bence ve ınan hıc acımıyor tabı kasmazsan kendını

canım emla kremle cok rahat yapabılırsın normalde etkısı zaten 1 saat falan ama ben okdar beklemedım bıle emlayı nohut buyuklugunde aldım vajenın gırısıne hafıf ıcerı dogru surdum sonra 5 10 dkk bekledım sonrada glıtgelen jenı hem vajınamın gırısıne hemde esım surdu emın ol bak hıc en ufak acı bıle hıssetmedım ne oldugunu anlamadım bıle bıraz gırdı ben kendımı kamısım sonra baktım hıc acı yok rahat bıraktım kendımı okadar rahat oldukı bu muydu dedım o kadar zaman ugrastık agladım bumuymus yanı dıye emın ol bak

oooooo canım senin verdiğin arada bişeymi ben ilkinden sonra 15 gün mantar/enfeksiyon arası verdim...sonra daha doğru düzgün yapamadan kaza geçirdim 3 ay da öyle ara verdim bir kere girince gerisi geliyor merk etme...tabiki bazen zorlandığın zamanlar olacak bunu hepimiz yaşadık/ yaşıyoruz ama hiç biri aşılamayacak değil...canım herşey sana bağlı jelle yapmak yada normal akışına bırakmak... ilk zamanlar biz başlıyoduk ben dur jel alayım süreyim yok egzersiz yapayım derken bi bakıyodumki oooo çoktan başlamışız kaynatmaya o yüzden hiç bişey düşünme adamın birinin dediği gibi hanım suyu kaynat olursa olur olmazsa çay demleriz siz bi başlayın olursa olur olmazsa jellersiniz bebişim aaaa yeter artık illa takacak bişey aramayın salın kendinizi gitsin çok fazla düşünmek iyi bi şey deildir özellikle biz vajililer için

bende okdar çok sıkıldımki bu hastalıktan yıllardır üstüne düşmedim eşimde sen istemeden olmaz dedi çok anlayışlı davrandı ondanda bende çok sallamadım açıkcası zaten ertleme ve kacınma hastalığı bu taki bebek hasreti içimizi yakana kadar tüm arkadaslarım birer birer hamile kalınca tak etti bende bazı şeyler gerçi bebekten çok sağlıklı bir evlilik için cinsellik şart eşime üzülüyorum nereye kadar sürecek bu o yüzden bu sfeer kesin kararlıyım mayıs ayında psikologa gittim parmak egzersizlerinde çok rahat ilerledim sonra araya ev tasıma girdi falan öle kaldı yapmayınca olmuyor üstüne düşmem lazım ve biran önce yapacağım inşallah sizlerinde yardımıyla kafayı koydum şuan regliyim bitsin hemen deneyeceğim. kremle deneyeceğim belki bikere olunca gerisi gelir. eğer olmazsa süleyman eserdaga gideceğim.

cok guzel ılerlıyosun bence cok yakın zmanada basarıcakısn ..yapman gereken duzenlı egzersız madem eslı egzersızde dah arahatsın bu skeıdle ıelrle ..2 parmak calısmaya devam et..sonra mumu dene mumu kalınlastırarark egzersız yap ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…