- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #29.781
cok guzel ılerlıyosun bence cok yakın zmanada basarıcakısn ..yapman gereken duzenlı egzersız madem eslı egzersızde dah arahatsın bu skeıdle ıelrle ..2 parmak calısmaya devam et..sonra mumu dene mumu kalınlastırarark egzersız yap ...
yawru kuşum nerelerdesin sen ? hadiiiii ne zaman müjdeyi vereceksinbak geliyoruz oklavayla ona göre bu ne naz bu ne niyaz
canım keşke oklavayı yesemde olsa...canım benım regl ım yenı bıttı dun başladım aparat tam p..s kalınlıgında bundan oncekı aparat çevresı 11 cm boyu 15 cm ıdı yapıyodum bunu bıtırıp p...s denemesı yapmısdım ama sadece p..s bası oldu ama ben hıc rahat degıldım esımde ck rahat olana kadar deneme yapmıycaz dedı haklıda cunku onunda benımde motıvasyonumuz bozuldu sımdı cevresı 14cm boyu 15 cm lık aparatla calısıyorum ve 4 cm gırdı tam anlamıyla alıp gıt gel yapmadan deneme yapmıycam olcakmı olmıycakmı dıye tedırgınlık yasamak ıstemıyorum..
slm arkadaslar kaynatmayı bırakında :) banada yardım edin bende 3 yıllık evliyim kendim 2 parmak eşli tek parmak tıkandım kaldım ne yapayım ...
bende okdar çok sıkıldımki bu hastalıktan yıllardır üstüne düşmedim eşimde sen istemeden olmaz dedi çok anlayışlı davrandı ondanda bende çok sallamadım açıkcası zaten ertleme ve kacınma hastalığı bu taki bebek hasreti içimizi yakana kadar tüm arkadaslarım birer birer hamile kalınca tak etti bende bazı şeyler gerçi bebekten çok sağlıklı bir evlilik için cinsellik şart eşime üzülüyorum nereye kadar sürecek bu o yüzden bu sfeer kesin kararlıyım mayıs ayında psikologa gittim parmak egzersizlerinde çok rahat ilerledim sonra araya ev tasıma girdi falan öle kaldı yapmayınca olmuyor üstüne düşmem lazım ve biran önce yapacağım inşallah sizlerinde yardımıyla kafayı koydum şuan regliyim bitsin hemen deneyeceğim. kremle deneyeceğim belki bikere olunca gerisi gelir. eğer olmazsa süleyman eserdaga gideceğim.
güzelim hiç merak etme olacak yeterki kendini strese sokma artık son aşamadasın biliyorsun o anda kendini rahat bırakman çok önemli nefes egzersizi yap bol bol ve aparatı p...si hangi pozisyonda alacaksan o şekilde yap üstte deneyeceksen yatağın üzerinde bacaklarını aç altta p...s yerleştiriyormuşsun gibi yerleştir biraz zor pozisyon ama inan bana çok yararı var çünkü biz kalıp gibi duruyoruz yatakta ilk zamanlar pozisyon değiştirmek bile dünyanın en zor işi gibi geliyor aparatı aldığın pozisyonla p...s denemesi pozisyonu farklı olursa zorlanabilrsin o açıdan yazıyorum bebişim....
cok guzel ılerlıyosun bence cok yakın zmanada basarıcakısn ..yapman gereken duzenlı egzersız madem eslı egzersızde dah arahatsın bu skeıdle ıelrle ..2 parmak calısmaya devam et..sonra mumu dene mumu kalınlastırarark egzersız yap ...
cevap bekliorum yardım ederseniz çok sevinirim beni yalnız bırakmayın..
ne güzel birçoğu parmak olayını yapıyor rahatlıkla.bense bir boğumda kaldım ondan ötesi kabus.ne yapsam olmuyor.bütün gözyaşımı bu dert için biriktirmişim meğer.neden böyle oluyor Allahım yardım et.kaybolup yokolup gitmek istiyorum.nedir bu kabus bitsin artık tükenmek üzereyim.
ne güzel birçoğu parmak olayını yapıyor rahatlıkla.bense bir boğumda kaldım ondan ötesi kabus.ne yapsam olmuyor.bütün gözyaşımı bu dert için biriktirmişim meğer.neden böyle oluyor Allahım yardım et.kaybolup yokolup gitmek istiyorum.nedir bu kabus bitsin artık tükenmek üzereyim.
şu 10 dk yüzünden hızlı cvp veremiyorum özelden kızlar....uffff şunu bi düzeltseler yawww...
benım yuzumden demı canım 10 dk beklıyosun
canım oyle deme ınan surda parmak egzersizi yapanların senden hıc farkı yok oyle koyu vaka felanda ınanmıyorum bende kendımı aylarca oyle kandırdım yok olmıycak yok soyle vakayım hırs yapdım bırde merak ettım cuk dıye bır parmak gırdı gerısıde geldı en zor kısmı bence ılk parmak ı sokmak olcak canım hıc canını sıkma
canım bak tv karşısında dene müzik dinlerken dene kafanı başka bi şeyle meşgul et inan bana hiçte sandığın gibi imkansız bi şey değil bu olay.... bir kere tamamını alsan anlayacaksın ne demek istediğimi...bak geçmiş sayfaları oku istersen şu anda burada olan/olmayan vajiyi yenmiş arkadaşlarında aynı senin gibi olduklarını ve aştıklarını göreceksin...biz kendi kendimize kafamızda büyütüyoruz bu olayı parmak vajiye girince dünyanın sonu gelecek sanıyoruz ama hiç öyle bir şey değil...hırs yap inat et dene lütfen...istersen egzersizi emla ile yap buradaki bazı arkadaşlar ancak o şekilde egzersiz yapabilmişlerdi ama sonunda yendiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?