Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. iki parmağa daha yeni geçtik. mumla nasıl yapacağım. mum yapmadan olmaz mı. parmak egzersizlerine ne kadar devam edeyim.

yawru kuşum nerelerdesin sen ? hadiiiii ne zaman müjdeyi vereceksin bak geliyoruz oklavayla ona göre bu ne naz bu ne niyaz

canım keşke oklavayı yesemde olsa...canım benım regl ım yenı bıttı dun başladım aparat tam p..s kalınlıgında bundan oncekı aparat çevresı 11 cm boyu 15 cm ıdı yapıyodum bunu bıtırıp p...s denemesı yapmısdım ama sadece p..s bası oldu ama ben hıc rahat degıldım esımde ck rahat olana kadar deneme yapmıycaz dedı haklıda cunku onunda benımde motıvasyonumuz bozuldu sımdı cevresı 14cm boyu 15 cm lık aparatla calısıyorum ve 4 cm gırdı tam anlamıyla alıp gıt gel yapmadan deneme yapmıycam olcakmı olmıycakmı dıye tedırgınlık yasamak ıstemıyorum..

güzelim hiç merak etme olacak yeterki kendini strese sokma artık son aşamadasın biliyorsun o anda kendini rahat bırakman çok önemli nefes egzersizi yap bol bol ve aparatı p...si hangi pozisyonda alacaksan o şekilde yap üstte deneyeceksen yatağın üzerinde bacaklarını aç altta p...s yerleştiriyormuşsun gibi yerleştir biraz zor pozisyon ama inan bana çok yararı var çünkü biz kalıp gibi duruyoruz yatakta ilk zamanlar pozisyon değiştirmek bile dünyanın en zor işi gibi geliyor aparatı aldığın pozisyonla p...s denemesi pozisyonu farklı olursa zorlanabilrsin o açıdan yazıyorum bebişim....

slm arkadaslar kaynatmayı bırakında :) banada yardım edin bende 3 yıllık evliyim kendim 2 parmak eşli tek parmak tıkandım kaldım ne yapayım ...

canım eşli 2 parmağa geçebilirsin yada kendi 2 parmağını çiş yapıyormuş gibi durup o şekilde içine alıp git gel yapabilirsin rahatsan hiç vakit kaybetmeden p...s geç bence....

ben daha ıkıncı denememı yapmadım yarın gece denıcem ama yıne krmle az surcem ama bu sefer alısıncaya kadr az az sorcem sonra bırakcam tabı yapabılırssem:):):) bızde oyle araya bır suru zaman gırdı cokta ustune dusmedık yaparız nasıl olsa dıye ben dewamlı erteklıyodum yarın yarın dıye yok sonu gelmıyo bıran once olsun dedım ben yaptıysam herkes yapar hıc supem yok ama gercekten bu krem cok ıyımıs bu kadar etkıleyecegını dusunmemıstım yıne acır falan dedım ama yok dıyorum ya en ufak bır acı hıssetmedım bıde ben yatar pozısyondayken yapamadım esım oturdu ben yavas yavas aldım ona hıc kımıldama dedım bak boyle dene gercı herkesınkı farklıdır ama daha rahat oluyo acırsa bırakırım demıstım hıc acı hıssetmedım hatta ınanamadım nasıl oldumu bakıyım falan demeye basladım bıde bunu hallaetıkta sonran 1 2 saat hafıf bı yanmam oldu cok hafıf va kanamamda olmadı zaten acı duymayınca kendınıde kasmıyosun kasma yanı sende rahat ol acımadıgı ıcın bebek ısı zatan cok kolay merak etme

evet canım cok haklısın zaten o dedıgın taktık aklımda oncelıkle aparatı tam anlamıyla alıyım sonra degısık pz larda denıycem sana ozelden meaj attım canım bakarmısın

cevap bekliorum yardım ederseniz çok sevinirim beni yalnız bırakmayın..

merhaba herkese. evleneli iki ay oluyor tam üç defa jinekoloğa gittim ve gayet rahat muayene oldum. eşimle parmak egzersizleri yaptık iki parmağı aldım,canım çok yandı ve zar yırtıldı.sonra denemelere devam ettik mum kalınlığında bir aparatı da 4-5 cm aldım araya mantar ve regl girdi.kendi parmağımla deniyorum olmuyor, dokunamıyorum bile.p..s ile hiç denemeye bile kalkışmıyoruz. eşim büyük oranda aştığımı söylüyor ama ben neden dokunamıyorum, neden rahat olamıyorum?yazdıklarınızı okumaya çalıştım evet aslında çoğunu yapmışım bile ama bu kadar sanki daha fazlası olmayacak gibi.

ne güzel birçoğu parmak olayını yapıyor rahatlıkla.bense bir boğumda kaldım ondan ötesi kabus.ne yapsam olmuyor.bütün gözyaşımı bu dert için biriktirmişim meğer.neden böyle oluyor Allahım yardım et.kaybolup yokolup gitmek istiyorum.nedir bu kabus bitsin artık tükenmek üzereyim.

canım bak tv karşısında dene müzik dinlerken dene kafanı başka bi şeyle meşgul et inan bana hiçte sandığın gibi imkansız bi şey değil bu olay.... bir kere tamamını alsan anlayacaksın ne demek istediğimi...bak geçmiş sayfaları oku istersen şu anda burada olan/olmayan vajiyi yenmiş arkadaşlarında aynı senin gibi olduklarını ve aştıklarını göreceksin...biz kendi kendimize kafamızda büyütüyoruz bu olayı parmak vajiye girince dünyanın sonu gelecek sanıyoruz ama hiç öyle bir şey değil...hırs yap inat et dene lütfen...istersen egzersizi emla ile yap buradaki bazı arkadaşlar ancak o şekilde egzersiz yapabilmişlerdi ama sonunda yendiler....

canım oyle deme ınan surda parmak egzersizi yapanların senden hıc farkı yok oyle koyu vaka felanda ınanmıyorum bende kendımı aylarca oyle kandırdım yok olmıycak yok soyle vakayım hırs yapdım bırde merak ettım cuk dıye bır parmak gırdı gerısıde geldı en zor kısmı bence ılk parmak ı sokmak olcak canım hıc canını sıkma

teşekkür ederim arkadaslar inşallah haftasonu deneyeceğim emla krem ve kayganlaştırıcyla. şu an reglyim çünkü bitsin diye sabırsızlanıyorum. bir an önce kurtulmak istiyorum.

canım evet tamamnnı yapabilsem anlayacam nasıl bişe olduğunu ama olmuyor işte.biryerden sonra dar bir alan ve ben onunla başedemiyorum.herseferimnde kendimi kandırdığımı düşünüyp üzülüyorum.sonra oturup ağla ağla sanki çözümmüş gibi off offf((neyse denerim yine .olmadı yine artık ya parmak geçer yada ben kafayı yerim hayırlısı.Allah yardımcımız olsun başka dert vermesin .:2::2::2::2:

tamam canım söylediklerini uygulayacağım.biraz sakinleşmem gerekiyor.olmayınca çok kötü oluyorum işte.saolun bura olmasa inan şu an bırakırdım bu işi olmayacak diye ama insana gerçekten güç ve moral veriyorsunuz.herkese ve sana tşk ederim.umarım bidahaki denememde ağlayarak gelmem siteye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…