Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar daha öncede yazmıştım mayısta düğünüm olacak ama benim korkularım var inş. çok güzel atlatacam o geceyi düşünmemeye çalışıyorum ama yapamıyorum bana destek verin nolur aşkımı hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum(çalıştığım için fazla nete giremiyorum

cnm yaş 29 3.5 yıl oldu evleneli çok bebiş istiyoruz ama alışınca tabi bide ne var ne yok baktırmak lazım dimi ama :))) eşimde çok bebiş istiyor inş. olur darısı isteyen herkesin başınaaaa...

masallh canım sen benden büyüksün bende daha 26 . benım 13 ay oldu evlılık. cok sukur bı sıkıntımız yok suan için ama bebek olsunmu olmasınmı kararsızım. bende herseyı akısına bıraktım. kısmet olursa olur bakalım :))

hiç bişey yok kafanda büyütme taktikleri oku yeetr :)))inanki biz yıllarca saçma sapan şeylerle kulaktan dolma evliliğimizin en güzel günlerini zehrettik. inanki okadar basitki :)))

Allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallah...benim bu sorunum olmasaydı 2. bile yapmıstım şimdiye :)))

selamlar herkese, şu forum ne iyi geliyo bana zamanında az gökyaşı dökmedim şimdilerde en azından hem cesaretim hem kendine güvenim var inancım sağlam olacak olaaaacakkkk....

ayyyyyyy hayırlıısıı ya inşallah çok güzel sağlıklı bir bebeğiniz oluur

inşallah cnm benim kız bebiş cok istiyoruz tabi Allah saglıklısını versin tabi bazende düşünüyorum kız olmasın diyorum biz neler yaşadık gerçi ben kızıma herşeyi anlatacagım :)))) asla yanlış şeyler öğrenmesine izin vermem.

hadi kızlar bu zmaana kadarki başarılarımızın şerefine sizi halaya davet ediyorummmmm aramıza yeni katılan arkadaşlara moral olsunnnn... :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

hiç bişey yok kafanda büyütme taktikleri oku yeetr :)))inanki biz yıllarca saçma sapan şeylerle kulaktan dolma evliliğimizin en güzel günlerini zehrettik. inanki okadar basitki :)))

inşallah canım herşey yolunda gider,çünkü bizim 10 senelik bi beraberliğimiz var en kısa sürede bebeğimiz olsun istiyoruz benim yüzümden hayallerimiz mahvolur diye çok korkuyorum...

inşallah canım herşey yolunda gider,çünkü bizim 10 senelik bi beraberliğimiz var en kısa sürede bebeğimiz olsun istiyoruz benim yüzümden hayallerimiz mahvolur diye çok korkuyorum...

tatlım beyin olumsuz düşünceleri çabuk kapmak konuunda usta:)) onedenle herşeyi olumlu düşünki olumlu olsun ne güzel sevdiğin insanla evleniyorsun harika birşey emin ol herşey çok rahat olacak kendini strese sokma rahat ol sevgilinin kollarına bırak kendini. çok tedirgin olursan ilk gece emla kullan nohut kadar sonra gerisi gelir. kafanda senaryolar yazma herşeyi akışına bırak....

Son düzenleme:
selamlar herkese, şu forum ne iyi geliyo bana zamanında az gökyaşı dökmedim şimdilerde en azından hem cesaretim hem kendine güvenim var inancım sağlam olacak olaaaacakkkk....

dimi ama. valla bende bu forum sayesınde baya arkadas kazandım :) allah yokluklarını arattırmasın
herkesın derdıne bı care cıkıyor burda ne güzel

kesinlikle :)) etraftan yalan yanlış şeyler öğrenemden aslında en doğrusunu anlatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…