- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.421
tatlım beyin olumsuz düşünceleri çabuk kapmak konuunda usta:)) onedenle herşeyi olumlu düşünki olumlu olsun ne güzel sevdiğin insanla evleniyorsun harika birşey emin ol herşey çok rahat olacak kendini strese sokma rahat ol sevgilinin kollarına bırak kendini. çok tedirgin olursan ilk gece emla kullan nohut kadar sonra gerisi gelir. kafanda senaryolar yazma herşeyi akışına bırak....
kızlar benim halay kaynadı arada aaaaaaaaaaaaaaa kızıyorum bak
hadi kızlar bu zmaana kadarki başarılarımızın şerefine sizi halaya davet ediyorummmmm aramıza yeni katılan arkadaşlara moral olsunnnn... :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
dimi ama. valla bende bu forum sayesınde baya arkadas kazandım :) allah yokluklarını arattırmasın
herkesın derdıne bı care cıkıyor burda ne güzel
çok haklısın canım ailemdeki kişiler hep motive ediyo beni hiç bişey yok zor birşey olsa bu kadar insan yapabilirmiydi diye ama bi türlü olumsuzlukları atamıyorum kafamdan ya olmazsa diye...
inşallah canım herşey yolunda gider,çünkü bizim 10 senelik bi beraberliğimiz var en kısa sürede bebeğimiz olsun istiyoruz benim yüzümden hayallerimiz mahvolur diye çok korkuyorum...
inşallah canım herşey yolunda gider,çünkü bizim 10 senelik bi beraberliğimiz var en kısa sürede bebeğimiz olsun istiyoruz benim yüzümden hayallerimiz mahvolur diye çok korkuyorum...
Teşekkürler kızlargerçekten harikasınız bende bu egzersizlere en müsait zamanda başlarım artık. sonra halayınıza katılırımmm bende
gel annem sende gel hepiniz gelinnnn daha bebişlerimizde kucagımıza alınca da çekcez inşallahhhhhh:92::92::92::92::92::92:
bende şuanda 1 aylık evliyim ve vajınusmus problemi ile karşı karşıyayım.biz 10.günde ağrılı bi ilişki yaşadık ve kanama oldu ertesi günü adet gördüm bir hafta ara verdik.bitince herşey artık güzel olucak sanıyodum ki bu sefer hiç açamadım istemsiz olarak kasılıyorum.doktora gittim kızlık zarın bozulmuş gene yapamazsan pskiyatriye görünün dedi.aşabilen arkadaşlarım bana ne tavsiye edersiniz istanbul anadolu yakasında görünebilceğim bayan doktor varmı?lütfen yardım edin...:18:
ben 6 aylık evliyim ve inanın 5,ayın sonuna doğru yarım yamalak oldu....ama eşim o kadar destek oldu ki bana......tamamen ve tamamen psikolojik....şimdi aramızda bu sorunla uğraşan arkadaşlarımız bizim yazılara üzülerek bakıo....ben de hastayken burayı okuordum sürekli öle üzülüordum ki yapanlara bak diee.....neyse kısacası sabır ve inanç çok önemli sakın takıntı yapmayın çünkü ne yaparsanız yapın bu olay kendiliğinden çözülüo......sakin olun ve unutmayın bizim aklımıza geldiği gibi hiç bi zaman bitmeyecek bi olay deil bu.......hepinize acil şifalar....yalnız deilsiniz başaracaksınız korkmayın=)
3.5 aylık evliyim.egzersizdeyiz.2 parmaktayız.önerileriniz varsa beklerim arkadaşlar teşekkürler..
ben 6 aylık evliyim ve inanın 5,ayın sonuna doğru yarım yamalak oldu....ama eşim o kadar destek oldu ki bana......tamamen ve tamamen psikolojik....şimdi aramızda bu sorunla uğraşan arkadaşlarımız bizim yazılara üzülerek bakıo....ben de hastayken burayı okuordum sürekli öle üzülüordum ki yapanlara bak diee.....neyse kısacası sabır ve inanç çok önemli sakın takıntı yapmayın çünkü ne yaparsanız yapın bu olay kendiliğinden çözülüo......sakin olun ve unutmayın bizim aklımıza geldiği gibi hiç bi zaman bitmeyecek bi olay deil bu.......hepinize acil şifalar....yalnız deilsiniz başaracaksınız korkmayın=)
o zaman senin çok kısa bi süren var....süpersin arkadaşım devam et.....ve sakın bu kadar da egzersiz olur mu yeter artık die moralini bozma.
küçük küçük deneme yapıor musunuz fazla zorlamadan???peki daha kaç gün devam edeyim her gün düzenli olarak yapıyoruz eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?