Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok haklısın canım ailemdeki kişiler hep motive ediyo beni hiç bişey yok zor birşey olsa bu kadar insan yapabilirmiydi diye ama bi türlü olumsuzlukları atamıyorum kafamdan ya olmazsa diye...

çok haklısın canım ailemdeki kişiler hep motive ediyo beni hiç bişey yok zor birşey olsa bu kadar insan yapabilirmiydi diye ama bi türlü olumsuzlukları atamıyorum kafamdan ya olmazsa diye...

olmazsa çözümü var cnm ya sen şimdiden boşuna kendini strese sokuyorsun kızıyorum bak aaamaaa valla bişey yok yaaa
arkadaşlar yendi master bile yapıyor bu konuda sen ne düşünüyorsun. zaten bu salakça fikirleri aklımıza sokup bizi boşuna bu hale sokan insanları Allah bildiği gibi yapsın başkada bişey demiyorum...

Son düzenleme:
inşallah canım herşey yolunda gider,çünkü bizim 10 senelik bi beraberliğimiz var en kısa sürede bebeğimiz olsun istiyoruz benim yüzümden hayallerimiz mahvolur diye çok korkuyorum...

yawru kuşum sen bu konuya takılma çünkü bilinç altına yerleşecek kendi kendine kurup duracaksın....bak şimdiden tedirginlik yapmaya başlamışsın ya bende yapamazsam diye sakın böyle bir şey düşünme aşık olduğum adamın kollarında olucam herşey çok güzel olacak diye düşün....senin iyiliğin için söylüyorum çünkü farketmeden etkileneceksin bebişim...

inşallah canım herşey yolunda gider,çünkü bizim 10 senelik bi beraberliğimiz var en kısa sürede bebeğimiz olsun istiyoruz benim yüzümden hayallerimiz mahvolur diye çok korkuyorum...

bencede korkmayın eşiniizi seviosanız herşeyi oluruna bırakın gerisi gelir inş.
aslında korkulacak hiçbişey yok biz zamanında yanlış bilgilendrilme yüzünden bu hale düştük

arkadaşlar bende idrar yolu intihabı varmış ama bu durum evlenmeden öncede mevcuttu acaba denemelerimde çok acı hissetmem idrar yolu intihabından mı bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar

bende şuanda 1 aylık evliyim ve vajınusmus problemi ile karşı karşıyayım.biz 10.günde ağrılı bi ilişki yaşadık ve kanama oldu ertesi günü adet gördüm bir hafta ara verdik.bitince herşey artık güzel olucak sanıyodum ki bu sefer hiç açamadım istemsiz olarak kasılıyorum.doktora gittim kızlık zarın bozulmuş gene yapamazsan pskiyatriye görünün dedi.aşabilen arkadaşlarım bana ne tavsiye edersiniz istanbul anadolu yakasında görünebilceğim bayan doktor varmı?lütfen yardım edin...:18:

Teşekkürler kızlar gerçekten harikasınız bende bu egzersizlere en müsait zamanda başlarım artık. sonra halayınıza katılırımmm bende

Merhaba bende yeni üyelerdenim ...benim 5.yllık bir evliliğim var ve inan buyıl başardım,denemedeğim ve gitmediğim dr.kalmadı.istanbulda değil ama imkanın varsa Ankara da Lİna kadın ve doğum merkezi var ...Gerçekten seni anlayabilen ve sadece para kazanmak için yapmıyorlar..İnan bana benim tedavim yeni bitti önebileceğim en iyi yer...Çünki 5 yılda kaç yere gittim bir bilsen ama en kısa zamanda en uygun fiatla insanlara yardımcı oluyorlar...Ve ben kronik birhastaydım muayene dahi olamazken çok az bir sürede başardım Sen yeni evlisin rastgele yerlere gidip kendini kronikleştirme İmkanlarını biraz zorla ve Ankaraya gelmeye çalış eğer düşünürsen sana telefon numaralarını dr ait bilgileri verebilirim...ben Hamiyet hanım ve şükran hanıma minnettarım büyük bir orundan kurtuldum :))

ben 6 aylık evliyim ve inanın 5,ayın sonuna doğru yarım yamalak oldu....ama eşim o kadar destek oldu ki bana......tamamen ve tamamen psikolojik....şimdi aramızda bu sorunla uğraşan arkadaşlarımız bizim yazılara üzülerek bakıo....ben de hastayken burayı okuordum sürekli öle üzülüordum ki yapanlara bak diee.....neyse kısacası sabır ve inanç çok önemli sakın takıntı yapmayın çünkü ne yaparsanız yapın bu olay kendiliğinden çözülüo......sakin olun ve unutmayın bizim aklımıza geldiği gibi hiç bi zaman bitmeyecek bi olay deil bu.......hepinize acil şifalar....yalnız deilsiniz başaracaksınız korkmayın=)

3.5 aylık evliyim.egzersizdeyiz.2 parmaktayız.önerileriniz varsa beklerim arkadaşlar teşekkürler..

Sana kkesinlikle katılıyorum kendinize daha çok stres yapmayın arkadaşlar bu rahatsızlık moralle paralel ....VE ÖZELLİTLE DİYORUMKİ YENİ EVLİ ARKADAŞLAR Yolun başındayken muhakkak işin ucunu bırakmayın sizlerin kaygıları atmanız biraz daha kolay psi.dr .aynen böyle diyor...Uzun süre uğraşan arkadaşlarda ben gibi yeter artık diyerek bu işi başarıyor SAKINA KENDİNİZİ ÜZMEYİN....HUZURLU OLMAK MUTLU OLMAK TEDAVİMİZİ KISALTIR BUNU UNUTMAYALIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…