- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.441
Merhaba ,,,kızlarr ben parmak egzersizlerini 1 sene önce çok denedim yapamadım pes ettım burayı bulunca gaza geldım tekrar basladım ama bi kısmı oluyr sonra bi yerde elime bi şey takılıyr ve ilerleyemıyrm bi de sadece orta parmagımla yapabiliyorum :) bugun aklıma bısey geldı 4 tane kulak çöpünü bantladım üzerine pamuk sardım streçledim üzerine prezervatif taktım ve kayganlastırıcı sürdüm ve denemel yaprım bi saat kadar ugrastım tamamını alamadım ama parmak daha iyi ilerleyebildim bundan sonra böyle deniycem eger bi gelişme olursa yazarım hepimize acil bu illetten kurtulma nasip olsun inşallah...
Merhaba ,,,
Arkadaşım oooo takıldığım yer kendini farkında olmadan kastdığın yer...yada bir boğumun bulunduğu yer derinnn bir nefes al 1.2 saniye tutt ve yavaşca ver nazikce parmağını it,yine takılırsa lütfen kegel egzersizi ni mümtazam bir şekilde yap bak olacak... bu arada kaç yıllık evlisin canım ??
BEN o dediğin yeri takılmasına 4 yıl uğraştım ama oluyorrrrrrr...Biz kendimizi rahat bırakmıyoruz ondan...Bak ben şimdi başardım...Denemelir lütfen parmak la yap ve uzun zamandır evliysen lütfen yardım alll arkadaşım
Arkadaşlar desteklerinizle egzersizlere yeniden başladım ve iki prmağın nereeyse tamamını almayı başardın inanamıyorum acı yok bir şey yok hiç bir şey yok oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teşekkür ederim
Kızlar serçe parmağımı sokmakta biraz uğraşmıştım ama onu soktuktan sonra işaret ve orta parmağımı bir kaç gün içinde çok kolay soktum sıra iki parmağa geçmekteydi, bu biraz zor geliyordu(tabi bunları emla ve kayganlaştırıcı ile yapıyorum)az önce eşimin yanında egzersiz yaparken sen sok parmağını ama ben yöneteyim dedim.eşim yapamayabilirsin tam hazır olduğunda yapalım dedi. deneyelim dedim ben işaret parmağını tuttum ıkınarak, derin nefes alıp vererek sanki kendi parmağımı sokuyorum gibi soktum, eşim de hafifçe itekledi artık içimdeydi ama inanamadım, bir çok kez gidip geldi daireler çizdi... ben bunu başardığıma inanamıyorum... kızlar penise ne zaman geçmeliyim .... iyi ki burdayım hepinizi çok seviyorum
şu gün bugün die kendini şartlandırıp olayı çok ciddi hale getirme bence....hep o açık olsun.yani ufak ufak pen.... le deneyin bence en iyisi....çünkü bölelikle olduğu gün anlamadan olmuş oluo=)
küçük küçük deneme yapıor musunuz fazla zorlamadan???
Kızlar bu saate kadar zor dayandım, gece 2de giricektim kocam sabah yazarsın dedi:BİTTİ BU İŞ :)))
Herkes "hiç sandığım gibi zor değilmiş" dedikçe ben de hepsi de aynı şeyi söylüyor o zaman neden biz yapamıyoruz diyordum ama herşey kendini serbest bırakmakla ilgiliymiş gerçekten. Hem de üstüste 2 kere yaptık desem. Çok süper bir hismiş, hadi beni de mavi listeye alın:)) EN ÇOKKKK ZERR olmak üzere, venüsten, helpless, derin ve adını hatırlayamadığım herkes, beni doktor yüzü görmeden bu illetten kurtardığınız için çokkk teşekkür ederim. Allah sizin de karşınıza sizin gibi yardımsever insanlar çıkarsın inşallah.
slm kızlar ne zamandır giremedim foruma bayag bir değişiklik olmus ya biraz zorlandım.dogum yaptım ben oglum 1,5aylık oldu çok seker çok güzel masallah bahar,venüsten.zerr aklıma gelemeyen herkes hepinizi özledim vallahi bebekten pek giremiyorum nete
o zaman senin çok kısa bi süren var....süpersin arkadaşım devam et.....ve sakın bu kadar da egzersiz olur mu yeter artık die moralini bozma.
Kızlar serçe parmağımı sokmakta biraz uğraşmıştım ama onu soktuktan sonra işaret ve orta parmağımı bir kaç gün içinde çok kolay soktum sıra iki parmağa geçmekteydi, bu biraz zor geliyordu(tabi bunları emla ve kayganlaştırıcı ile yapıyorum)az önce eşimin yanında egzersiz yaparken sen sok parmağını ama ben yöneteyim dedim.eşim yapamayabilirsin tam hazır olduğunda yapalım dedi. deneyelim dedim ben işaret parmağını tuttum ıkınarak, derin nefes alıp vererek sanki kendi parmağımı sokuyorum gibi soktum, eşim de hafifçe itekledi artık içimdeydi ama inanamadım, bir çok kez gidip geldi daireler çizdi... ben bunu başardığıma inanamıyorum... kızlar penise ne zaman geçmeliyim .... iyi ki burdayım hepinizi çok seviyorum
ya canım 1 ay olucak egzersiz ama ben yinede çok korkuyorum.nasıl yapacağımı bilmiorum parmakta bile çok korkuyorum.ilişki nasıl olcak onuda bilmiorum.
parmak egzersizi yapıcam derken mantar olmuşumKızlar serçe parmağımı sokmakta biraz uğraşmıştım ama onu soktuktan sonra işaret ve orta parmağımı bir kaç gün içinde çok kolay soktum sıra iki parmağa geçmekteydi, bu biraz zor geliyordu(tabi bunları emla ve kayganlaştırıcı ile yapıyorum)az önce eşimin yanında egzersiz yaparken sen sok parmağını ama ben yöneteyim dedim.eşim yapamayabilirsin tam hazır olduğunda yapalım dedi. deneyelim dedim ben işaret parmağını tuttum ıkınarak, derin nefes alıp vererek sanki kendi parmağımı sokuyorum gibi soktum, eşim de hafifçe itekledi artık içimdeydi ama inanamadım, bir çok kez gidip geldi daireler çizdi... ben bunu başardığıma inanamıyorum... kızlar penise ne zaman geçmeliyim .... iyi ki burdayım hepinizi çok seviyorum
tebrijkler canım sen baya ilerlemişsin ben eşim parmağını soktuktan sonra cesaretlendim ve hemen p...se geçtim ve başardım ama acele etme ne zaman hazır olursan o zaman yap hiç hayal kırıklığına uğrama sakın .çok yaklaştın artık biraz cesaret biraz hırs sen bu işi kıvırcan canım darısı tüm bu hastalıkla uğraşanların başına ..inşallah en kısa sürede başarırsında senin içinde halay çekeriz canım....
parmak egzersizi yapıcam derken mantar olmuşumdikkat edin kızlar elimize kullandığımız sıvı sabunlar bile mantarı çoğaltıyomuş... bi dertten kurtulmaya çalışırken diğeriyle ugraşmayın sizde benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?