- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.461
Merhaba bende yeni üyelerdenim ...benim 5.yllık bir evliliğim var ve inan buyıl başardım,denemedeğim ve gitmediğim dr.kalmadı.istanbulda değil ama imkanın varsa Ankara da Lİna kadın ve doğum merkezi var ...Gerçekten seni anlayabilen ve sadece para kazanmak için yapmıyorlar..İnan bana benim tedavim yeni bitti önebileceğim en iyi yer...Çünki 5 yılda kaç yere gittim bir bilsen ama en kısa zamanda en uygun fiatla insanlara yardımcı oluyorlar...Ve ben kronik birhastaydım muayene dahi olamazken çok az bir sürede başardım Sen yeni evlisin rastgele yerlere gidip kendini kronikleştirme İmkanlarını biraz zorla ve Ankaraya gelmeye çalış eğer düşünürsen sana telefon numaralarını dr ait bilgileri verebilirim...ben Hamiyet hanım ve şükran hanıma minnettarım büyük bir orundan kurtuldum :))
evet bilgileri alabilirsem memnun olurum..ancak ne kadar süre de gerçekleşti bu tedavi onu ayrıca merak ediyorum.birde sitedeki arkadaşlar bu parmak egzersizinden memnun görünüyolar dr a danışmadan kendim yapmaya çabalamalımıyım ne dersiniz kızlar??
şekerlerim günaydın kisme yokmu :?*???
Günaydın kızlar
denemelere başladım kendi çapımda.üstüne gittikçe cesaretleniyor insan bunu farkettim. birazda okuduklarımızın verdiği moralle bu işi çözümleyebiliriz kanımca
günaydın canım. ben burdayım ama bugun nüfus az :)
günaydın kızlar ,
egzersizler nasıl gidiyor umarım herşey yolundadırBen henüz yeni bir ilişki yaşayamadım kocişle 3 cü bir ilişki yaşayalım dedik çok canım yandı yarıda kaldı sonrada adet oldum..Sanırım adet gerginliği olabilir..İşallah adet sonrası normale döner herşey daha 2 kere ilişki yaşayabildik oda emla kremle çok endişeleniyorum normal her kadın gibi rahat ilişkiye girebileceğim günler gelicek mi acaba
slm cnm sızı unuturmuyum hıc mısafırlerım vardı yogun bır haftaydı pc gırmeye pek fırsat bulamadım hersey yolunda usteyken rahat bısekılde devammm :) gıtgellerde oluyo ebıs ıstıos adetım yenı bıttı dua edın kızlarrr usteyken bebıs olma ıhtımalı azmıs hehehe bızde once ole sonrada takla atmayı dusunuoz bılmem annlatabıldımmı
slm kızlar kımse yok bugun nerdesınız hemen unuttunuz benı regl dönemim bıtsın bende basaracagım ınsaallah benı heveslendırıyorsunuz valla hele adımın altın harflerle yazılmasını da okadar ıstıyorum kı burada bulunan destek olan tum arkadaslara tesekkur edıyorum sızlerı sevıyoruuuuuuuuum
slm kızlar kımse yok bugun nerdesınız hemen unuttunuz benı regl dönemim bıtsın bende basaracagım ınsaallah benı heveslendırıyorsunuz valla hele adımın altın harflerle yazılmasını da okadar ıstıyorum kı burada bulunan destek olan tum arkadaslara tesekkur edıyorum sızlerı sevıyoruuuuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?