Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet bilgileri alabilirsem memnun olurum..ancak ne kadar süre de gerçekleşti bu tedavi onu ayrıca merak ediyorum.birde sitedeki arkadaşlar bu parmak egzersizinden memnun görünüyolar dr a danışmadan kendim yapmaya çabalamalımıyım ne dersiniz kızlar??

canımcım ben hem dr hemde kk sayesinde yendim bana dr verdiği egzersizler burada yazılanlarla aynıydı zaten bir fark yokki....şimdi hangi psikoloğa gidersen git mutlaka egzersiz verecek bunu ya parmakla yada dilatörle yapacaksın bazılarının dr muayene edip orada dilatörü kendi vajiye sokuyormuş sonrada senin denemeni istiyormuş yani karar sana kalmış canımcım ister hiç para vermeden burada egzersizleri yap istersen dr git ama ne olursa olsun bunu erteleme....ben azimliyim sıkı çalışırım dersen burada yardımcı oluruz ama pes ederim devam edemem dersende hiç vakit kaybetmeden dr git canım karar senin

Günaydın kızlar
denemelere başladım kendi çapımda.üstüne gittikçe cesaretleniyor insan bunu farkettim. birazda okuduklarımızın verdiği moralle bu işi çözümleyebiliriz kanımca

Günaydın kızlar
denemelere başladım kendi çapımda.üstüne gittikçe cesaretleniyor insan bunu farkettim. birazda okuduklarımızın verdiği moralle bu işi çözümleyebiliriz kanımca

gunaydın canım. denemelere baslamana cok sevindim. ama sakın hemen pes etme bak. gelısmelerı goreceksın zmanla kendınde. bızlerde yardımcı olacagız sana moralını yüksek tut.

kızlar daha msjları okuyamadan msj kutusu dolmuştu yanlışlıkla hepsini sildim ( cevap veremeyeceğim tekrar yazarsanız sevinirim

günaydın kızlar ,

egzersizler nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır Ben henüz yeni bir ilişki yaşayamadım kocişle 3 cü bir ilişki yaşayalım dedik çok canım yandı yarıda kaldı sonrada adet oldum..Sanırım adet gerginliği olabilir..İşallah adet sonrası normale döner herşey daha 2 kere ilişki yaşayabildik oda emla kremle çok endişeleniyorum normal her kadın gibi rahat ilişkiye girebileceğim günler gelicek mi acaba

Ben mesela bana engel olan şeyleri biliyorum. birisi vücudumla barışık olmamam ikincisi ise hamile kalmaktan endişe duymam. çünkü resmen evli olsakta düğünümüz bikaç ay sonra olabilecek bazı nedenlerden dolayı. bu gibi şeylerde etkili olabiliyor galiba

günaydın canım. ben burdayım ama bugun nüfus az :)

slm cnm sızı unuturmuyum hıc mısafırlerım vardı yogun bır haftaydı pc gırmeye pek fırsat bulamadım hersey yolunda usteyken rahat bısekılde devammm :) gıtgellerde oluyo ebıs ıstıos adetım yenı bıttı dua edın kızlarrr usteyken bebıs olma ıhtımalı azmıs hehehe bızde once ole sonrada takla atmayı dusunuoz bılmem annlatabıldımmı

gelecek merak etme uste olmayı denedınmı hıc tavsıye ederım oyle hıc kasmıosun kendını

ayy canım ıyı olmana cok sevındım hersey güzel :)
ustte rahatsan alısana kadar devam et ıyıce. yavas yavas dıger poz. gecersın. taklada atarsın insallah.

slm kızlar kımse yok bugun nerdesınız hemen unuttunuz benı regl dönemim bıtsın bende basaracagım ınsaallah benı heveslendırıyorsunuz valla hele adımın altın harflerle yazılmasını da okadar ıstıyorum kı burada bulunan destek olan tum arkadaslara tesekkur edıyorum sızlerı sevıyoruuuuuuuuum

Son düzenleme:

Güzel haberler bekliyoruz senden de

evet bilgileri alabilirsem memnun olurum..ancak ne kadar süre de gerçekleşti bu tedavi onu ayrıca merak ediyorum.birde sitedeki arkadaşlar bu parmak egzersizinden memnun görünüyolar dr a danışmadan kendim yapmaya çabalamalımıyım ne dersiniz kızlar??

CANIM BİLGİLERİ Nİ İNTERNETTEN LİNA KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM MERKEZİ YAZARSAN TEL VE ADRES GELİR AYRICA DOKTOR SEÇME HAKKIN VAR...BÜTÜN BİLGİLER MEVCUT BU ARADA CANIM SÜRE SENİN KENDİNLE İLGİLİ 3 GÜN DE OLABİLİR 10 GÜNDE SÜREBİLİR ..BU NU DR.KARAR VERİYOSUN CANIM
BU ARADA DEMİŞSİN YA FORUMMU DR.BU SANA KALMIŞ CANI ÖNERDİĞİM DR.DA FORUM DA SÜPER ..

burdayım canım. nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…