- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.481
evet bilgileri alabilirsem memnun olurum..ancak ne kadar süre de gerçekleşti bu tedavi onu ayrıca merak ediyorum.birde sitedeki arkadaşlar bu parmak egzersizinden memnun görünüyolar dr a danışmadan kendim yapmaya çabalamalımıyım ne dersiniz kızlar??
CANIM BİLGİLERİ Nİ İNTERNETTEN LİNA KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM MERKEZİ YAZARSAN TEL VE ADRES GELİR AYRICA DOKTOR SEÇME HAKKIN VAR...BÜTÜN BİLGİLER MEVCUT BU ARADA CANIM SÜRE SENİN KENDİNLE İLGİLİ 3 GÜN DE OLABİLİR 10 GÜNDE SÜREBİLİR ..BU NU DR.KARAR VERİYOSUN CANIM
BU ARADA DEMİŞSİN YA FORUMMU DR.BU SANA KALMIŞ CANI ÖNERDİĞİM DR.DA FORUM DA SÜPER ..
oyyyy oyyyy dünyanın en güzel anneside gelmiş
ıyıyım canım sagol sen nasılsın
cimbom cum sen ne yapyorsun ne durumdasın sımdı
ayy ayy şımardımmmmm valla..
sınavımız var bu gece teyzesii...bebişim şimdiden mürekkep yalıyor :)
veledimle dün de sınava girdik.. şans getirdi bana korktugum sınav en keki oldu..
aman olmasın cok sevındım bu hastalık cok can yakıcı bırsey be canım
tam pes dıyorum tekrar kalkıyorum ayaga kendıne gel dıyorum herkes yaptı ıse sende yaparsın dıyorum offffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffff sızde olmasanız
ya canım bak pes etme .
yapacaksın rahat ol . inan buna .
bende bunu eşime çok demiştim.merak etme kafayı yemiosun çok az kalmış=)sımdı esıme mesaj attım bak görürsün bu hastalıktan kurtulacagım yazdım ya kafayı yıyorum yada gercekten pskolojık olarak ıyılesıyorum
ya canım bak pes etme .
yapacaksın rahat ol . inan buna .
bende bunu eşime çok demiştim.merak etme kafayı yemiosun çok az kalmış=)
dogru pes etmek yok sız benım canlarım sınız kım bılır sayenız dekac tane aıle yı destegınızden dolayı bır arada tutup mutlu olmasını sagladınız sız var ya sız cennetlıksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?