Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben dr ile tedavi oldum..tabi dr un hakkını yiyemem.. fakat velakin ben zaten başarmayı istemiştim,denemelerimiz olmamıştı bizim ilişkisiz orgazmlar yaşıyorduk.. o yüzden deneme diye bir çabamız olmadı..dr a gittiğimde hazırdım.. o yüzden psikolojik bir şey kazandırmadı bana belki hazırlıksız olanlar bu tarz dr telkini alırlarsa daha rahat ederler..
ben pişmanım dr a gittiğimden ama emeğine bi lafım yokk.. burası bana daha çok yardımcı oldu..
dr bana ne hissediyorsun da olmuyor diye soruyor.. sorunumu arayıp bulmaya çalışıyor ama burada benim sorunumu yakından yaşayan arkadaşlar daha doyurucu cevaplar veriyordu..
bi bakımdan iyi oldu disipline oldum... ödevler zamanında yapıldı.. kendisi ramazanda 1 ay tatil yaptı (aksadı)
yani avantajlı yanları da var dezavantajlı yanlarıda...
diğer bir avantajı eşin daha ciddi bakıyor olaya.. o da ortak oluyor davayaa ...

ayy ayy şımardımmmmm valla..
sınavımız var bu gece teyzesii...bebişim şimdiden mürekkep yalıyor :)
veledimle dün de sınava girdik.. şans getirdi bana korktugum sınav en keki oldu..

Şımaracaksın tabi balımmmmm şimdi seni şımartalım sonra senin pabucu kampüse atıp bebişi şımartacağız anasının uğuru oldu demekki şimdiden fasulyecik anacım sen hangi dr gitmiştin ? öbür tarafta anket yaptımya kim daha iyi onu anlamaya çalışıyorumki arkadaşları ona göre yönlendirelim

tam pes dıyorum tekrar kalkıyorum ayaga kendıne gel dıyorum herkes yaptı ıse sende yaparsın dıyorum offffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffff sızde olmasanız

derdı veren allah dermanı da verır mıs her sıkıntının ardından mutlaka guzellıkler gelırmıs umarım bızım sıkıntımız da saglıklı bır bebıs ıle sevınce donusur hepımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…