Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hadi bakalım hep birlikte gayret edelim en geç 14 şubata kadar hedef koydum kendime şuan reglliyim bitsin sıkı çalışmalar başlıooooo bende ismimin kocaman harflarle yazılmasını ve hep birlikte halay çekmek istioooooooooooommmmm

Hiçbirşeyin canımızı sıkmasına izin vermeyelim inadına mutlu olalım beynimize hükmedelim kontrol bizdeeeee yencez seni vajiiiiii herkes zevk için yapıyo bunu biz neden bu zevkten mahrum olalımkiiiiiii

kızlar bişey sorucam kkda aradım ama bulamadım 3 gündür boynumda hafif bi ağrı vardı ve bi noktada kızarıklık oluşmaya başladı şimdi ise baya bi şişlik oluştu içinde iltihap var gibi ama biraz kurcalamaya çalışınca kırmızı kan oturur gibi olurya benek benek kırmızı böyle bir şey oluyor normalde bende hiç sivilce çıkmaz ergenlikte bile çıkmadı...bu çiban olabilirmi çünkü dokundukça acımaya başladı napıcamı bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı aranızda yada çiban nasıl oluşur onuda bilmiyorum

olabilir canım böyle şeyler ihmale gelmez hemen bi cilt dktoruna görün. endişeni anlıyorum benimde boynumda içi iltihap dolu kist gibi bişi çıkmıştı ama dokununca acımıyordu dr stresten olmuş zararsız deyince rahatlamıştım. şimdi gittikçe küçülüyor. sende zaman kaybetmemeye çalış canım erkenden ilaç krem ne gerekiyorsa kullanırsın ilerlemez en azından.şimdiden çok geçmiş olsun

alerjı olabılır mı acaba cıban buyuk bır sıvılce gıbı agrılı oluyo ama benek benek kırmızılık demıssın buda alerjı oluyo valla cözemedım canım gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…