- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.501
hak ettıgınızı söylüyorum bak sımdıden anlasalım bı basarım uzun bır halay grubu ısterım ona göre
sen yen dın mı bu vaji yı canım
şükür canım şükür...tam tedirginliğim gitmedi ama yapmama engel olmuo artık....sen yen dın mı bu vaji yı canım
şükür canım şükür.....şimdi de tedirginliğim tamamen geçmedi ama yapmama engel olmuo artık
eh simdi sizi bekletmek ayıp olur en yakın zaman da regl ım den kurtulup calısmalara baslamalıyım malum halay grubu fazla bekletılmez
canlarım benim harikasınız ya kendimi daha güçlü hisseiyorum
bende katıldım halaya 64:[/
Hiçbirşeyin canımızı sıkmasına izin vermeyelim inadına mutlu olalım beynimize hükmedelim kontrol bizdeeeee yencez seni vajiiiiii herkes zevk için yapıyo bunu biz neden bu zevkten mahrum olalımkiiiiiii
kızlar bişey sorucam kkda aradım ama bulamadım 3 gündür boynumda hafif bi ağrı vardı ve bi noktada kızarıklık oluşmaya başladı şimdi ise baya bi şişlik oluştu içinde iltihap var gibi ama biraz kurcalamaya çalışınca kırmızı kan oturur gibi olurya benek benek kırmızı böyle bir şey oluyor normalde bende hiç sivilce çıkmaz ergenlikte bile çıkmadı...bu çiban olabilirmi çünkü dokundukça acımaya başladınapıcamı bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı aranızda yada çiban nasıl oluşur onuda bilmiyorum
kızlar bişey sorucam kkda aradım ama bulamadım 3 gündür boynumda hafif bi ağrı vardı ve bi noktada kızarıklık oluşmaya başladı şimdi ise baya bi şişlik oluştu içinde iltihap var gibi ama biraz kurcalamaya çalışınca kırmızı kan oturur gibi olurya benek benek kırmızı böyle bir şey oluyor normalde bende hiç sivilce çıkmaz ergenlikte bile çıkmadı...bu çiban olabilirmi çünkü dokundukça acımaya başladınapıcamı bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı aranızda yada çiban nasıl oluşur onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?