Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok büyük bişey değil ama bende bu tür şeyler hiç olmadığı için şaşırdım ergenlik sivilcem bile çıkmadı bu nerden çıktı anlamadım 1-2 gün bekleyeyim bakalım ne olacak saol bebişim

alerjı olabılır mı acaba cıban buyuk bır sıvılce gıbı agrılı oluyo ama benek benek kırmızılık demıssın buda alerjı oluyo valla cözemedım canım gecmıs olsun

normalde böyle yeni oluşmaya çalışan iltihap toplayan sivilce olurya onun gibi ama onun biraz daha büyüğü kırmızı gözüküyor ama ben onunla oynayıp sıkmaya çalışırsam benek benek kırmızı oluyor 10 dk sonra geçiyor ama benekliği....sağol canımcım

parmak egzersizlerinde en korktuğum en kolayı oldu.iki parmak çok daha rahat oluyor.inşallah bunu p...içinde söylerim.birkaçkez tekrar edince acaip açılıyor.geçiş kolaylığı oluyor.ah p... senide bir geçirebilsem.haydi halaya diyecem.durun bakalım bellki bu gece bir gelişme olur ha ne dersiniz ?inşallaaahhhh.

aynen öle oluoo bak ben hiç bu egzersizleri yapmadım hep pen....le küçük küçük denedik.şimdi bile ilk dakika zor snra çok kolaylaşıo...

Arkadaslar iyi akşamlar,,,
başaranları tebrik ediorum :) darısı digerlerineee...
Bende dr gittim bebegimin kalp atıslarını duyduk :)

biliosunuz ki süleyman eserdağ ile aşanlardanım bu sorunu .. Ve hocamızın verdiği boy boy olan dilatörleri satıyorum almak isteyen olursa mesaj göndersin..

Kızlar p...s varya iki parmaktan daha kolay ...ama eşinizin ii parmağıyla üç boğum muhakkak yapın olay bitiyorrr
Merhaba;
5 aylık evliyim. şu anda parmak egzersizine devam etmekteyim.ilk denememde yanma ve acı oldu şimdilerde artık o yok ama parmak içeride iken bazen kasıyorum, sıktığımı hisediyorum,
gevşemeyi öğrendim.
şimdiki korkum penisi içeri aldığımda kızlık zarı bozulma esnasında acıma oluyormu?
içeride acı ve yanma olacak korkusuyla penisi almaya cesaret edemiyorum kasıyorum yine fikirlerinizi bekliyorum kızlar....

canımcım parmak egzersizleri ile zaten sen vajinanı esnetiyorsun ve oradaki dokular buna alışıyor en önemlisi bilinç altın anlıyor acımadığını...sen p...sin girdiğini anlamayacaksın bile sadece baskı ve çişin varmış gibi bi his olacak yawru kuşum bak kastığın anda kendini gevşetmeyi öğrenmişsin p...dede aynısını yapacaksın ve nefes egzersizi ile ilerleyeceksin lütfen bunları düşünme önce parmak aşamalarını geç yavaş yavaş sende anlayacaksın gerçekten acımadığını ve hırs yapacaksın....

bana inanmıyorsan forma bak dünkü ürkek parmak egzersizi yapamayan dokunamayan arkadaşlar bu gün halay çeke çeke egzersiz yapıyorlar kendileri bile bu duruma şaşırmış haldeler sence acı olsa kim zıplaya zıplaya oynaya oynaya egzersiz yapar hadi halaya gir bakimmmmm

kızlar yaklaşık yarım saat önce bende kurtuldum vajiden herkes aynı şeyi söylüyo belki ama gerçekten çook kolaymış acı yok,ağrı sızı yok,,,gerçi henüz haz da yok ama olsun ilerleyen zamanlarda olacaktır eminim,darısı tüm vajili arkadaşlara, 3-4 aydır sürekli burayı takip ediyorum manevi olarak çok büyük destek burdaki yazılardan,aldım iyiki varsınız :)

canım tebrikler çok şükür başardın artık zevkide zamanla alacaksın merak etme tekrar tebrikler...

canım benimde bir aydır böyle bir problemim var şişiyo intihap var başı yok sivilce gibi bazısında iz kalmıyo bir tanesi şiş kaldı benimde moralim bozuldu gittim cildiyeye almamız lazım patolojiye yollucaz dedi inmeyince bende aldırmadım bakalım nolcak sanada geçmiş olsun canımcıım.

tebrik ederim canım gözün aydın darısı başımıza

Tebrik ederim canım, Allah bir daha yaşatmasın...
Hep diyoruz burada, bu cesaret işi...
Sonrasında ne acı var ne sızı...
Darısı diğer arkadaşların başına inşallah...

t.ederim cnmm

tebrık edıyorum ...ALLAH bı daha yasatmasın ıhsalhhhhh

deneyimini paylaştığın için çok tşk hayatım. 5 aydır bıktım bu vajiden ya, normal kadın olmak istiyorum. bir de benm eşim iç çamaşırda asla fantezi sevmiyor, kırmızı sevmiyor,onlardan haz almıyor. beyaz olacak cicili bicili, çiçekli, çizgi film kahramanlı seviyor. donlarımı görseniz hepsi pamuklu beyaz yada çizgi film kahramanlı. babannemin donu gibi:) ben iç çamaşırına bakmam içindeki önemli felsefesyle hareket ediyor. gerçi işemekten başka bişeye yaramıyor die dalga geçiyor :) vajinsmstan kurtulduğm zamn çocuk sevindireceğim die ahtım var. çok bunaldım
parmaktan sonra görüşürüz tatlım :))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…