Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim tatlım. nasıl bi duygu içinde hisetmek. 5 aylık evliyim, kızlık zarı yırtılma aşamasında acır die korku yapıyorum parmak egzersizi ile uğraşıyorum, bende yapabildiğim günü göreek miyim acaba:95:

hepinize tşkkr ederim kızlar darısı tüm vajili arkadaşlara, beynim o kadar rahatladı üzerimden o kadar ağır bi yük kalktıki hepiniz bunu yaşarsınız inşallaahhhh...

brc34 ben dr la çözdüm bu sorunu,süleyman eserdağ... onun beynime kazıdığı ilk şey kızlık zarı yırtılmaz,patlamaz, çatlamaz vs. sadece sağa yada sola esner esnek bişeydir o... bunu düşün sende yırtılan bişey oldugunu düşününce daha çok kasıyoruz kendimizi... bu kadar uğraşıpda içinde hissetmek çook güzel :) gerçi henüz haz alamadım çok fazla ama yinede güzeldi

unuturmuyuz serencim sen merak etme hepsini yazıcaz tatlım...az kaldıııı:92::92::92::92:

oyyyyy oyyyyyy tebrikler bebişimmmmmm allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin eşin ve bebişlerinleeeee......taze gelinimiz sensin artıkkkkk :92:biz demiştik dimi acı sızı yok diye dicemmmm demeden geçemeyeceğimmm

hepinize tşkkr ederim kızlar darısı tüm vajili arkadaşlara, beynim o kadar rahatladı üzerimden o kadar ağır bi yük kalktıki hepiniz bunu yaşarsınız inşallaahhhh...

dün siteye girememiştim okadar çok sevindimki anlatamam Allah baska sıkıntı yasatmasın cnm :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

allah allah yeni bir virüsmü ne bu anacım benim boğazımda çıktı 1 tane sanki bu gün biraz daha inmiş gibi şişi ama içinde iltihap var hala sende birden fazlamı çıktı ? çok geçmiş olsun bebişim insallah kendiliğinden yok olurlar....

gözün aydın tatlım darısı basımıza Allahım hayırlısıyla bebişini kucagına almayı nasip etsin...

cnmcm emla krem kullanmanı öneririm krem azcık yanma oluyor sürünce ama hemen geçiyor bir nohut kadar sür. yırtılma diye bişey yok zaten azcık esniyor okadar . zaten parmak egz. yapan cogu ark. olmadı sen bunu kafana takma ben ilk denememi emla ile yaptım ve hiç birşey hissetmedim. sende ilk denemende kullanabilirsin. dün dr. gittim kullanabilirsin bi zararı yok dedi.

anacım bu erkeklerin hepsi bi tuhaf zaten benimkide çok fazla özenir tamam bende biraz aşırı danteldir ipektir öyle çamaşırları severim ama işe gidip geliyorum dantelle donuyo bi taraflarım rahat olmuyor ben kendim pamukluyu tercih ediyorum sağlık açıcından ve üşümek açısından ama eve gelince hemencecik değişiyorum adam eşofmanla dolaşmamı bile istemiyor illa deli danalar gibi yarı çıplak dolaşcam ortada ama çokta üşüyom hırka giyiyom üstüne oda iiiirenççç oluyo neyse üşütüp hasta oldumda artık sesi kısıldı tipik terazi adam görsellik hastası ev hep toplu olacak hatun hep bakımlı olacak offff offfff nedir bizim çilemiz bekarken 3 karış yatar 5 karış kalkardım yataktan

:)) tşklr cnm hakkaten sizin surda dediğiniz yöntemlerin aynısını yaptırdı doktor,sadece sistemli yapsaymışım ek başımada halledebilirmişim aslında,günde 2 saat çalışmak şart... ben 10 dk yapıp sıkılıyodum keşke dinleseydim sizi ama olsuun süleyman bey sayesinde diğer korkularımıda yendim

kelebek tşklr cnmm

Hiçbirşeyin canımızı sıkmasına izin vermeyelim inadına mutlu olalım beynimize hükmedelim kontrol bizdeeeee yencez seni vajiiiiii herkes zevk için yapıyo bunu biz neden bu zevkten mahrum olalımkiiiiiii

kesinlikle öle cnmcm katılıyorum yaneeee neden mahrum kalalım dimi amaaaa :))):92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

geçmiş olsun cnccm şimdi okudum yazıları bencede bir dr. gitmende fayda var kaşıma...

mualla oktay ...

Canım çok çok tebrik ederim... Allah başka sıkıntı yaşatmasın,mutluluğunuz daim olsun.... Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallah..

Canım çok çok tebrik ederim... Allah başka sıkıntı yaşatmasın,mutluluğunuz daim olsun.... Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallah..

ay şükür bugün de çok kurtulan arkadaşımız var.....sıra diğerlerinde hadi arkadaşlar biraz daha gayret=) arkadaşa katılıorum zar yırtılcak die düşününce insan dehşete düşüo....esneyecek die düşünün=)

tebrıkleeeeeeeeeeer canım tebrıkler allah bır daha yasatmasın ınsaallah mutlulugunuz daim olsun eeee hanı halay grubu haydeeeee

cuma da bıttı ama ortada kımse yok kııııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaar hadı ama gelın sız sın gun cekılmıyo valla:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…