- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.541
kızlar yaklaşık yarım saat önce bende kurtuldum vajidenherkes aynı şeyi söylüyo belki ama gerçekten çook kolaymış acı yok,ağrı sızı yok,,,gerçi henüz haz da yok ama olsun ilerleyen zamanlarda olacaktır eminim,darısı tüm vajili arkadaşlara, 3-4 aydır sürekli burayı takip ediyorum manevi olarak çok büyük destek burdaki yazılardan,aldım iyiki varsınız :)
tebrik ederim tatlım.nasıl bi duygu içinde hisetmek. 5 aylık evliyim, kızlık zarı yırtılma aşamasında acır die korku yapıyorum parmak egzersizi ile uğraşıyorum, bende yapabildiğim günü göreek miyim acaba:95:
slm kızlar kımse yok bugun nerdesınız hemen unuttunuz benı regl dönemim bıtsın bende basaracagım ınsaallah benı heveslendırıyorsunuz valla hele adımın altın harflerle yazılmasını da okadar ıstıyorum kı burada bulunan destek olan tum arkadaslara tesekkur edıyorum sızlerı sevıyoruuuuuuuuum
kızlar yaklaşık yarım saat önce bende kurtuldum vajidenherkes aynı şeyi söylüyo belki ama gerçekten çook kolaymış acı yok,ağrı sızı yok,,,gerçi henüz haz da yok ama olsun ilerleyen zamanlarda olacaktır eminim,darısı tüm vajili arkadaşlara, 3-4 aydır sürekli burayı takip ediyorum manevi olarak çok büyük destek burdaki yazılardan,aldım iyiki varsınız :)
hepinize tşkkr ederim kızlardarısı tüm vajili arkadaşlara, beynim o kadar rahatladı üzerimden o kadar ağır bi yük kalktıki hepiniz bunu yaşarsınız inşallaahhhh...
canım benimde bir aydır böyle bir problemim var şişiyo intihap var başı yok sivilce gibi bazısında iz kalmıyo bir tanesi şiş kaldı benimde moralim bozuldu gittim cildiyeye almamız lazım patolojiye yollucaz dedi inmeyince bende aldırmadım bakalım nolcak sanada geçmiş olsun canımcıım.
Arkadaslar iyi akşamlar,,,
başaranları tebrik ediorum :) darısı digerlerineee...
Bende dr gittim bebegimin kalp atıslarını duyduk :)
biliosunuz ki süleyman eserdağ ile aşanlardanım bu sorunu .. Ve hocamızın verdiği boy boy olan dilatörleri satıyorum almak isteyen olursa mesaj göndersin..
Merhaba;
5 aylık evliyim. şu anda parmak egzersizine devam etmekteyim.ilk denememde yanma ve acı oldu şimdilerde artık o yok ama parmak içeride iken bazen kasıyorum, sıktığımı hisediyorum,
gevşemeyi öğrendim.
şimdiki korkum penisi içeri aldığımda kızlık zarı bozulma esnasında acıma oluyormu?
içeride acı ve yanma olacak korkusuyla penisi almaya cesaret edemiyorum kasıyorum yinefikirlerinizi bekliyorum kızlar....
deneyimini paylaştığın için çok tşk hayatım. 5 aydır bıktım bu vajiden ya, normal kadın olmak istiyorum. bir de benm eşim iç çamaşırda asla fantezi sevmiyor, kırmızı sevmiyor,onlardan haz almıyor. beyaz olacak cicili bicili, çiçekli, çizgi film kahramanlı seviyor. donlarımı görseniz hepsi pamuklu beyaz yada çizgi film kahramanlı. babannemin donu gibi:) ben iç çamaşırına bakmam içindeki önemli felsefesyle hareket ediyor. gerçi işemekten başka bişeye yaramıyor die dalga geçiyor :) vajinsmstan kurtulduğm zamn çocuk sevindireceğim die ahtım var. çok bunaldım
parmaktan sonra görüşürüz tatlım :))))))
tebrik ederim tatlım.nasıl bi duygu içinde hisetmek. 5 aylık evliyim, kızlık zarı yırtılma aşamasında acır die korku yapıyorum parmak egzersizi ile uğraşıyorum, bende yapabildiğim günü göreek miyim acaba:95:
:)) tşklr cnm hakkaten sizin surda dediğiniz yöntemlerin aynısını yaptırdı doktor,sadece sistemli yapsaymışım ek başımada halledebilirmişim aslında,günde 2 saat çalışmak şart... ben 10 dk yapıp sıkılıyodum
oyyyyy oyyyyyy tebrikler bebişimmmmmm allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin eşin ve bebişlerinleeeee......taze gelinimiz sensin artıkkkkk :92: biz demiştik dimi acı sızı yok diye dicemmmm demeden geçemeyeceğimmm
Hiçbirşeyin canımızı sıkmasına izin vermeyelim inadına mutlu olalım beynimize hükmedelim kontrol bizdeeeee yencez seni vajiiiiii herkes zevk için yapıyo bunu biz neden bu zevkten mahrum olalımkiiiiiii
normalde böyle yeni oluşmaya çalışan iltihap toplayan sivilce olurya onun gibi ama onun biraz daha büyüğü kırmızı gözüküyor ama ben onunla oynayıp sıkmaya çalışırsam benek benek kırmızı oluyor 10 dk sonra geçiyor ama benekliği....sağol canımcım
Şımaracaksın tabi balımmmmm şimdi seni şımartalım sonra senin pabucu kampüse atıp bebişi şımartacağızanasının uğuru oldu demekki şimdiden fasulyecik anacım sen hangi dr gitmiştin ? öbür tarafta anket yaptımya kim daha iyi onu anlamaya çalışıyorumki arkadaşları ona göre yönlendirelim
Canım çok çok tebrik ederim...Allah başka sıkıntı yaşatmasın,mutluluğunuz daim olsun.... Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?