- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.741
Günaydınnnnn.... Haftasonlarını çok seviyorumm, mutlu haberlerle dolu güzel bir gün olur inşallah...
aynen öyle güzelim ben de o şartlanmayı kafamdan atmak istiyorum.. akşamı taa sabahtan
düşünüyorum yanlış yapıyoruz aslında düşüneceğimiz o iş olmamalı....
ama olacak ben çokkk inanıyorum... bir de şu deneme sözcüğü beni soğutuyor deneme gözüyle
baktıkça zevki nasıl düşünebiliriz... Mutlu sona az kaldı kocişlerimizi seviyoruz onlar bizi seviyor
sağlığımız sıhhatimiz yerinde hava güzel daha ne olsun şükür rabbime...
canım parmağı yaptıktan sonra gerisi geliyor zamanla oturacak herşey yerli yerine hiç vaji sorunu yaşamamış arkadaşlarım bile 6 ayda ancak alıştılar ilişkiye yani bizde bi tuhaflık yok çok normal bunlar...canımcım git geli hızlandıramadığımız sürece ereksiyon kaybı yaşatıyoruz eşlerimize o yüzden tavsiyem ilişki esnasında bırakın eşiniz sizi yönlendirsin açısını ayarlasın sizin hareketlerinizi kontrol etsin
kızlar az önce bişey duydum isim vermicem onlar kendilerini bilir bazı arkadaslara msj atıp acıyor bilmemne diyerek arkadasların psikolojilerini bozuyormuş salakmısın kızım sen derdin ne heeee bence sen daha bi halt yenememişsin sana söliyim yaptıgın cok ayıp kendini biliyor bu yazdıgım kişi lütfen arkadaslar böyle salakça şeylere inanmayın zaten bu saçmasapan kulakdan dogma şeylerle bu hale geldik. eger o kadarda acıma olmuşsa ya mantar enfeskiyon vardır yada kendini kasmıştır okey bunu lütfen kafanıza sokun... inanın çok sinirlendim.
saol cnm eşim diyoki hatun 1 haftadır çok yordum seniPP :))
sakın canım ne oldu yaa boyle
esın baya espırılı galıba gecen gun de vajı lı kadınların kocaları kulubu acacam demıs ya ona da cok guldum ya yorulacak san boyle yorul canım acısını cıkar darısı basımıza
merhaba arkadaslarrrrr
arkadaslar yilmak yok tamam mi.hadi bakin benim bile aklim aldiysa bu acimayacak olayini herkesin alir.hee henuz bir halt yiyemedim amaolsun biliyorum herkesin cozme suresi farkli bence burada cozemeyen arkadas kalmayacak.cunku bu isi bitiren arkadaslarimiz o kadar iyiler ki hic bizi yanliz birakmiyorlar.sanki parami aliyorlar buradan(yoookkk)babalarinin hayrina mi(yooookkk)sadece onlarda bizim yasadiklarimizi yasadilar bizi anliyorlar.bence burada yazismamiz bile basarmaya adilan ilk adim.ben o kadar cok yanlis sey biliyordum ki buradaki arkadaslarin sayesinde cok sey ogrendim.iyiki varsiniz arkadaslarim cok seviyorum hepinizi.
bu arada sacma sapan msj atan kisiyede yaziklar olsun.herkes burda derdine care ariyor.boyle yapip da hicbirimizin cesaretini kirmaya kimsenin hakki yok.ayiptir ya.hic bunun acisindan ölen oldumu yahuuu.o kadar acisa millet zevk alirmi yasarken.tövbe yarabbimmm tövbeeee....
aaaaa kimmiş o çok merak ettim
eşek çok esprilidir öldürüyo beni bazen bende öleyimdir yaw deli dolu çılgın bir kızım şu vaji beni biraz gergin stresli yaptı beni ama beni tanıyan herkes bayılır. yaw evliyim kimse inanmıyor ogullarına begeniyorlar :))) delimi ne :)))
Kelebekcim kaçırdıklarına yansınlar
aman da aman kızımız cok ta guzel mıs esın cıldırır sımdı baskası ısteyın ce aman allah muhabbetınızı artırsın canım kıskananlar catlasın hayata ınat gulumse sende bosveeeer vajiiiiiiiiiiiiiyi esını mutlu etmeye bak sen
bende öle diyorum. abicim bana nazar değdi zaten 180 boy sarısın yeşil gözlü olunca hatun herkes elli kollu maşallah hamarat sopa gibi cocuklarınız olur dediler balayına giderken dinlenme tesisinde düştüm 4 kaburgam kırıldı bi halt yapamadan geri geldik ölede gitti işte 3.5 yıl daha yeni kendime geldim ayollllll
hatırlamıyorumki tesadüf nette gezerken bulduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?