Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen katılıyorum bebişim şu gün bu gün demeyin çünkü o gün herşey ters gidiyor kendi kendinize baskı uygulamayın ben yok tanışma yıldönümümüzde olsun yok c. tesi olsun yok böyle olsun diye diye kendimi paraladım o gün ya çok kötü geçti yada beklenmedik bi şey oldu en beklemediğiniz anda olacak birde benim en zevk aldığım zamanlar paldır küldür yaptığımız zamanlardır hiç bişey anlamıyosun çünkü popondan yeni bi senaryo yazacak zamanın olmuyo sen kurana kadar oluveriyor hatta bu aralar şunu farkettim hani deyip duruyoruz ya uzun tutun ön sevişmeyi diye kendimi düşünüyorum nasıldım diye ayyyyy ben kurmaktan bişey hissedemiyodumki ön sevişme köprüden önce son çıkış gibi geliyodu bana ilişkiye başlayıncada tedirgindim çünkü kafamda neler neler kurmuştum ön sevişmesiz yaptıklarım daha başarılıydı sizdede aynısı olurmu bilmiyorum tabi :92:

evet tatlım haklısın dün bi film izledik hatun varya evire çevire p... her açıdan okadar rahatki diyeceksin onlar profesyonel ama sonucta anatomik yapımız buna müsait tavsiyem eğitici olanlar izleyin özellikle yakın çekim olanları bakın görün ne kadar kolay ben izleyince daha çok rahatladım ama dediğim gibi iğrenç olanları deil eğitici olanları seçin :))) bugun eşime bırakcam kendimi :))) al yavrum dicem 29 yıldır benimdi artık senin istediğin gibi tepe tepe kullan :)))

aaaaa kimmiş o çok merak ettim

merhaba arkadaslarrrrr
arkadaslar yilmak yok tamam mi.hadi bakin benim bile aklim aldiysa bu acimayacak olayini herkesin alir.hee henuz bir halt yiyemedim ama olsun biliyorum herkesin cozme suresi farkli bence burada cozemeyen arkadas kalmayacak.cunku bu isi bitiren arkadaslarimiz o kadar iyiler ki hic bizi yanliz birakmiyorlar.sanki parami aliyorlar buradan(yoookkk)babalarinin hayrina mi(yooookkk)sadece onlarda bizim yasadiklarimizi yasadilar bizi anliyorlar.bence burada yazismamiz bile basarmaya adilan ilk adim.ben o kadar cok yanlis sey biliyordum ki buradaki arkadaslarin sayesinde cok sey ogrendim.iyiki varsiniz arkadaslarim cok seviyorum hepinizi.
bu arada sacma sapan msj atan kisiyede yaziklar olsun.herkes burda derdine care ariyor.boyle yapip da hicbirimizin cesaretini kirmaya kimsenin hakki yok.ayiptir ya.hic bunun acisindan ölen oldumu yahuuu.o kadar acisa millet zevk alirmi yasarken.tövbe yarabbimmm tövbeeee....

esın baya espırılı galıba gecen gun de vajı lı kadınların kocaları kulubu acacam demıs ya ona da cok guldum ya yorulacak san boyle yorul canım acısını cıkar darısı basımıza

eşek çok esprilidir öldürüyo beni bazen bende öleyimdir yaw deli dolu çılgın bir kızım şu vaji beni biraz gergin stresli yaptı beni ama beni tanıyan herkes bayılır. yaw evliyim kimse inanmıyor ogullarına begeniyorlar :))) delimi ne :)))

bencede kızlar bir iki film izleyinde görün hatunları bizim neyimiz eksik yaw aynı şey aynı delik :)) hatta bizimki taze ehu ehuuuu :))))) kadınların aldatma oranı erkeklerden daha fazla sizce neden acısa zevk olmazsa manyakmı bu kadınlar yawwww

aman da aman kızımız cok ta guzel mıs esın cıldırır sımdı baskası ısteyın ce aman allah muhabbetınızı artırsın canım kıskananlar catlasın hayata ınat gulumse sende bosveeeer vajiiiiiiiiiiiiiyi esını mutlu etmeye bak sen

Kelebekcim kaçırdıklarına yansınlar

bende öle diyorum. abicim bana nazar değdi zaten 180 boy sarısın yeşil gözlü olunca hatun herkes elli kollu maşallah hamarat sopa gibi cocuklarınız olur dediler balayına giderken dinlenme tesisinde düştüm 4 kaburgam kırıldı bi halt yapamadan geri geldik ölede gitti işte 3.5 yıl daha yeni kendime geldim ayollllll

gülüp geçiyor tapu ondaya :))))) kızlar bugun erken çıkıyoruz işten olalala çarşı işlerimizi halledip eve gelcez. hepinize boll se.... haftasonları öptüm arada girerim muckkkkk

aaa cok uzuldum bak sım dı anam bu dunyada guzel olmak ta suc be:76::76::76::76::78::78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…