Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaa cok uzuldum bak sım dı anam bu dunyada guzel olmak ta suc be:76::76::76::76::78::78::78::78:

bosver ruh güzelliği önemli cnmcm buarada o salagı varya cok fena benzetcem ben ya milletin aklına cıyor diye sokmus ben dayak atcam sımdı ona acı nasıl bişeymiş görcek salakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beyinsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz aptallllllllllllllllllll

Ecrinciğim sen hangi aşamadasın

beynine kabullendirme asamasi desem
gercekten de oyle ama canim cunku o kadar cok psikolojim bozuktu ki inanamiyordum yazilanlara.beynimde vajiyle ilgili o kadar sacma bir sekil cizmiisim ki ama artik hepsi uctu gitti.sira simdi bende egzersizleri deneme vakti geldi canim.
simdi sira vakit kaybetmeden öcüüüü gibi gorunen su vajiyle arkadas olmaya geldi....

canim yaa sen varya zaten süpersin.bu kadar kisa vakitte bu performans.
oyle cok moral veriyorsunuz ki hepiniz gelde cozme su vajiyi
allah hepinizin gonlunde olani hakkinizda en hayirli sekilde versin insallah.

canım sana özelden mesaj yazamadım bi türlü mesaj kutun dolu sanırım :44:

merhaba vajinusmus olupta bu hastalığı yeneler varsa bilgilendirirmisiniz?

arkadasım burda yenen ve yenmek üzere olan ark. var bende tam cıkıyordum bizim köpek kayıp onu arıyorlarda bekliyoruz. ne aşamadasın kendinden bahset yardımcı olalım. listelerimiz var yenen ve egz. aşamasında olan onlara bak forumda yazılanları oku nasıl insanlar var neler yapmıslar nasıl yenmişler tavsiye ederim bizde burda yendik.

selam kızlaar,
Nasıl gidiyor egzersizler yapılıyormu bakalım...Ben regli dönemindeyim..bu aralar ilişki felan yok..Ama kociş hazırolda bekliyo biter bitmez üstüme atlıycak Ben napıcam bununla bilmem geçen gün görümcem neden gelmiyosunuz oturmaya demiş ,benim kociş kalk sen ona abla 8 senin acısını çıkartıyoruz anlasana yaa demiş meşgulüüz Çok utandım nasıl bakıcam ben şimdi yüzüne kızın:))
rabbim işallah biran önce bebekte verir çok istediğim için korkuyorum ya olmazsa diyeÖncelikle ilişkimiz bir düzene girsin sıra bebişe gelicek allah hayırlısını nasip etsin hepimize....

canım taaaaa nisan 2010da bunu yazmışsın ?????

Herkese selamlar takip ediyorum ilerlemeler var maaşallah venüsten nasılsın tatlım bahar artık girmiyor heralde umarım iyidir.benim bir sorum olacak kızlar 3 gündür sık sık idrara çıkıyorum ama anlatamam yoruldum artık neden böyle oldu acaba??? gidip geliyorum 1-2 dk. sonra yine geliyor. regl olmam lazımdı 2 gün geçti eğer sorunumuz olmasaydı umulanırdım kesin ama doktorlar aşılama bile olmaz dedikten sonra

iyiyim bebişim bildiğin gibi yani oyyyyy oyyyy bebişim hamile olmayasın anacım allahın takdiri bu işler akıl sır ermez reglde olmadığına göre ama hamiş kalınca sık sık idarara çıkılıyomu bilmiyorumki :78: ayyyyy inşallah bebiştendir dualarım seninle kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…