- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.761
aaa cok uzuldum bak sım dı anam bu dunyada guzel olmak ta suc be:76::76::76::76::78::78::78::78:
öyle bi durum olduğunda hemen kötü içerik butonuna basın editörlerimiz sağolsun hemen uçuruveriyorlar hiç uğraşmayın
Ecrinciğim sen hangi aşamadasın
bencede kızlar bir iki film izleyinde görün hatunları bizim neyimiz eksik yaw aynı şey aynı delik :)) hatta bizimki taze ehu ehuuuu :))))) kadınların aldatma oranı erkeklerden daha fazla sizce neden acısa zevk olmazsa manyakmı bu kadınlar yawwww
öyle bi durum olduğunda hemen kötü içerik butonuna basın editörlerimiz sağolsun hemen uçuruveriyorlar hiç uğraşmayın
beynine kabullendirme asamasi desem
gercekten de oyle ama canim cunku o kadar cok psikolojim bozuktu ki inanamiyordum yazilanlara.beynimde vajiyle ilgili o kadar sacma bir sekil cizmiisim ki ama artik hepsi uctu gitti.sira simdi bende egzersizleri deneme vakti geldi canim.
simdi sira vakit kaybetmeden öcüüüü gibi gorunen su vajiyle arkadas olmaya geldi....
merhaba vajinusmus olupta bu hastalığı yeneler varsa bilgilendirirmisiniz?
Ecrinciğim sen hangi aşamadasın
canım sana özelden mesaj yazamadım bi türlü mesaj kutun dolu sanırım :44:
merhaba vajinusmus olupta bu hastalığı yeneler varsa bilgilendirirmisiniz?
merhaba kad_der bende 3 ay bu sorunla uğraştım ve yeneli 2ay oluyor bende bu siteyle tanıştıktan sonra vajinamusu yendim hemde3 güne sana bu konuda yardımcı olabilirim yeterki sen azimli ol bu konuda çok kolay aşabilirsin
a.s.
iki ay olucak evleneli eşimle ilişkiye giremiyorum
iki ay olucak evleneli eşimle ilişkiye giremiyorum
Herkese selamlar takip ediyorum ilerlemeler var maaşallahvenüsten nasılsın tatlım bahar artık girmiyor heralde umarım iyidir.benim bir sorum olacak kızlar 3 gündür sık sık idrara çıkıyorum ama anlatamam yoruldum artık neden böyle oldu acaba??? gidip geliyorum 1-2 dk. sonra yine geliyor. regl olmam lazımdı 2 gün geçti eğer sorunumuz olmasaydı umulanırdım kesin ama doktorlar aşılama bile olmaz dedikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?