- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.781
kızlar canım cok sııkkın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iki ay olucak evleneli eşimle ilişkiye giremiyorum
neyin var canım hayırdır? niye sıkkın canın...
esım le tartıstım cok bunaldım herseyden olmek ıstıyoruuuuuuuuuuuuuuuuum
iyiyim bebişim bildiğin gibi yanioyyyyy oyyyy bebişim hamile olmayasın anacım allahın takdiri bu işler akıl sır ermez reglde olmadığına göre ama hamiş kalınca sık sık idarara çıkılıyomu bilmiyorumki :78: ayyyyy inşallah bebiştendir dualarım seninle kuzummmm
neyin var canım hayırdır? niye sıkkın canın...
Canım yarın öbürgün olurum regl diye düşünüyorum ama siz dualarınızı eksik etmeyin Rabbim ol derse olur.:97: sık idrara çıkma hakkında bilginiz olursa yazın lütfen
üzülme canım inşallah en kısa zamanda düzelir herşey inşallah ya bazen hiç atlatıymacakmışım bzen atlatıcakmışım gibi geliyor şeytan bazen diyorki koyver ucunu gitsin ne olucaksa olsun diyor neden ya neden
aynen oyle ben kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum cok yoruldum tam heveslendım karar verdım regl oldum yasamak ıstemıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84:
Ya gerçekten bende moralmen çökmüş vaziyetteyim ne çalıştığımdan ne gezdiğimden br şey anlıyorum polayanna gibi takılmaktan bıktım gerçekten bıktım allah'a dua ediyorum ama nasıl olucak bilmiyorum nereye kadar nasıl dışı gülüp içi ağlamak ne zormuş
bu durumu nu aılesıne bahs eden va mıııııı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?