Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iki ay olucak evleneli eşimle ilişkiye giremiyorum

22-04-2010 14:55 Konu Sahibi : pinarsayin #14483 ayumut
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

Papatya Giriş tarihi:Mar 2010
rabbim vajinumuslu olan herkese yardımcı olsun dualarım sizlerle inş bu sorundan kurtulursunuz ben bunu yendim ama yaşadıklarımdan dolayı sizleri çok iyi anlıyorum inşlah sizde kurtulacaksınız sadece buna inanın allah yar ve yardımcınız olsun

bunu yazan sensin arkadasim neden bana soruyorsun peki??????

esım le tartıstım cok bunaldım herseyden olmek ıstıyoruuuuuuuuuuuuuuuuum

arada olur öyle şeyler tatlım sıkma canını biz bide böyle bi sorun yaşayınca fazla hassas oluyoruz galiba.ben de herşeye alınıyorum kızıyorum.erkekler bi tuhaf zaten onlarla olmuyor onlarsız hiç olmuyor üzme sen tatlı canını

üzülme canım inşallah en kısa zamanda düzelir herşey inşallah ya bazen hiç atlatıymacakmışım bzen atlatıcakmışım gibi geliyor şeytan bazen diyorki koyver ucunu gitsin ne olucaksa olsun diyor neden ya neden

Canım yarın öbürgün olurum regl diye düşünüyorum ama siz dualarınızı eksik etmeyin Rabbim ol derse olur.:97: sık idrara çıkma hakkında bilginiz olursa yazın lütfen

Canım yarın öbürgün olurum regl diye düşünüyorum ama siz dualarınızı eksik etmeyin Rabbim ol derse olur.:97: sık idrara çıkma hakkında bilginiz olursa yazın lütfen

dualarımız seninle canım Allah isterse herşey olur.bazen doktorların olmaz dediği kişiler bile çocuk sahibi oluyor tıp da bi yere kadar.sık idrara çıkma için de tek bildiğim Allah korusun ama şeker hastalarında çok oluyor diye biliyorum.ya da belki de üşütmüşsündür kötüye yorma ama devam ederse de bi doktora görün bence ihmale gelmez

aynen oyle ben kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum cok yoruldum tam heveslendım karar verdım regl oldum yasamak ıstemıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84:

Ya gerçekten bende moralmen çökmüş vaziyetteyim ne çalıştığımdan ne gezdiğimden br şey anlıyorum polayanna gibi takılmaktan bıktım gerçekten bıktım allah'a dua ediyorum ama nasıl olucak bilmiyorum nereye kadar nasıl dışı gülüp içi ağlamak ne zormuş

aynen oyle ben kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum cok yoruldum tam heveslendım karar verdım regl oldum yasamak ıstemıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84:

piissttt aaaa oluyormu hic bakalim yapma boyle kendine gel toparlan.sen ne kadar cesaretlenmistin o gunlerini hatirla.esini de takma kafana onunda vardir kendine gore sorunlari.o konuyla bu konuyu ayni keseye koyma canim benim.simdi boyle dusunuyorsun ama toparla kafani bak gene cesaretleneceksin.senin reglin bitmedimi yahuuu hadi bitsinde basla yavas yavas.pes etme yok sakin bak.basaran arkadaslar bosuna mi bekliyorlar bizi.ayip etmeyelim onlara.

Benim ailem biliyordu ama sonra sıkıştırmya başladılar ve daha çok bunalıma girdim ve bir gün olduğunu söyledim ya kan ağlıyor içim ya kaç zamandır içten gülmedim hiç bir şeye aklımda beynimde herşeyim bu illet var gece rüyalarımda

demi demi aynen valla ıcım kan aglıyo hele cocuk neden yapmıyorsunuz dıyenlere ıcım kan aglayarak su an dusunmuyoruz demek var ya cok koyuyo ya seytan dıyo at kendını cam dan vajıy mıs majıy mıs kurtul herseyden

ben hiç bahsetmedim.anneme bile söyleyemedim.sadece güvendiğim bi arkadaşımı açtım derdimi.meğerse aynı sorunu oda yaşamış.3.5 ay yalnız olmadığımı anladım.aslında anneme çok söylemek istiorum.sorduğunda üstü kapalı söylemişdim.hatta bened et parçası varmış onu aldırdım.onu bile söylemek istedim ama olmadı.

bu durumu nu aılesıne bahs eden va mıııııı:44:

ben hiç bahsetmedim.anneme bile söyleyemedim.sadece güvendiğim bi arkadaşımı açtım derdimi.meğerse aynı sorunu oda yaşamış.3.5 ay yalnız olmadığımı anladım.aslında anneme çok söylemek istiorum.sorduğunda üstü kapalı söylemişdim.hatta bened et parçası varmış onu aldırdım.onu bile söylemek istedim ama olmadı.

ben hıc kımseye soylemedım eltım le cok ıyı anlasıyoruz arkadas gıbıyız gecen gun tam soyleyecektım vaz gectım ole bır sey kı bu ınsanı boguyo nefes alamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…