Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar amma karamsarsınız ya zaten parmak egsersizi yapıyorsunuz şu an.egsersizler sizde hiç değişiklik sağlamadı mı?içerisinin geniş olduğunu anladınız içeriye yabancı bi cismin girebilceğini anladınız ee daha ne o zaman acele etmeyin olucaktır mutlaka.herkes biran önce başarmak ister ama olmayınca da pes edilmez ki hemen.hep birlikte başarıcaz eminim ben buna ama zamanı var herşeyin.stres yapmayın bu kadar relax olun biraz.ben bu foruma geldiğimde o kadar kötüydüm ki ama şimdi o psikolojiden tamamen çıktım.hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz yalnız değilsiniz anlıycağınız.biraz silkelenin birbirimize destek olarak aşıcaz bu sorunu çözümü olmayan bişeymiş gibi davranmayın Allah beterinden korusun çaresiz dert vermesin

selam kızlarr,, dr bana bi jel söylemişti adı S'Xtiva orayı aşırı kayganlaştırıyo gleid glen den çok daha iyi, hem isteği artırıyo hem kayganlaştırıyo hemde etkisi baya uzun sürüyo, aklıma gelmişken önermek istedim

AMİN CANIM İNSAN BAZEN DOLUYOR İŞTE[/QUOTE]

canım dolmakta çok haklısınız çok zor bi durum ben de aynı sorunu yaşıyorum sonuçta ama bağırsak da çağırsak da çare değil ki ileride yaşıycağınız güzel günleri düşünün,bebişlerinizi düşünün.sabrın sonu selamettir hep böyle kalmıycaz ya bizim başaranlardan bi eksiğimiz yokki.bunalıma sokmayalım kendimizi.ben de çok intiharı düşünmüştüm zamanında ama o da çare değil.güzel günler bizi bekliyor böyle düşünmeye çalışın hem Allah sevdiği kullarını sınarmış ben öyle avutuyorum kendimi napayım

sen hatırlatmışken ben de söyleme gereği duydum.eczanede gleit gelen bulamayınca vajiday markalı bi kayganlaştırıcı aldım ben de.gleıt geleni hiç kullanmadım okeyin kayganlaştırıcısını kullanıyordum ama vajiday kesinlikle çok daha iyi okeye göre.bi de senin dediğini alayım bu bitince.

bu durumu nu aılesıne bahs eden va mıııııı:44:

ben anneme anlattım bir ay öncesinde oda biranda oldu çok dolmuştum ama sağolsun annem üstüme gelmedi çok üzüldü ama şimdi yardımcı olmaya çalışıyor bana. sürekli bana inandırmaya çalışıyor sağolsun. ben üstüme gelecek sandım ama çok şükür öyle olmadı. ilk dediği eşim için boşanmak istemedimi senden dedi kadın hiç böyle bir hastalık duymamışki ..

bu arada siz niye bu kadar dertlendiniz ( kızlarr lütfen karamsar olmayın. çok şükür aşılmaycak bir sorunumuz yok. çözümsüz bir hastalığımız yok. bunları atlatacaz inşallah.

Kızlar inanın hepimiz aynı durumdaydık ve başardık çok şükür...Sizlerde başaracaksınız,inşallah...Çözümü olmayan bir sorun değil bu,Allah dermansız dert vermesin..Bende anneme ve bir iki arkadaşıma söyledim...Yaşamayan anlamadığı için herkes aaa o neymiş öyle deyip duruyor,bende hallettik deyip kapattım konuyu...Eşimle sorunlarımız oldu elbette ama ben bunlara takılmadan,hiç duymamışım gibi azimle devam ettim egzersizlere başaracağım dedim kendi kendime ve başardım...Zaten bu iş olduktan sonra ne siz nede eşleriniz hatırlamayacaksınız bu günleri,unutulup gidiliyor hayal gibi..Eşim şimdi çok değişti,o zamanlardan eser yok...Bebek soranlarada çok takılıyordum ama başaracağım diye azmedin önce,başardıktan sonra bebişinizde olacaktır Allahın izniyle..

aaa bu bende de var bi doktorda bana yazmıştı bu kayganlaştırıcıyı. isteği arttırıyor gerçekten :78:. bu sefer egzersizi bununla bir deneyeceğim bende

esım le tartıstım cok bunaldım herseyden olmek ıstıyoruuuuuuuuuuuuuuuuum

aaa saçmalama tartışma hep olur herzaman güllük gülüstanlık olcak diye bişey yok...zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunalımlar ben ne bunalımlar atlattım sen bilsen genede ölmeyi düşünmedim..önemli olan bunları atlatmak zorun sıkıntıların üstesinden gelmek ,tamam belki biz kadınlar yıpranıyoruz ama erkeklerin de doğası böyle işte istediğimiz gibi olamıyorlar...Regli ol ne güzel ben hep regli den sonra egzersiz yapmayı isterdim çünkü daha kolay oluyordu , heveslenmişsin anlıyorum ama belki böylesi daha iyi olur hiç moralini bozma adet gerginiliğinde var sanırım herşey düzelir..İyi şeyler düşün hayal kur başarınca yaşayacaklarının hayalini kur ben en sonki egzersizlerimde çok yaptım bunu hayal kurdum kendimi gülümsettim ve gevşedim..

aaa bu bende de var bi doktorda bana yazmıştı bu kayganlaştırıcıyı. isteği arttırıyor gerçekten :78:. bu sefer egzersizi bununla bir deneyeceğim bende

egzersizlerde bephantene krem kullanmıştık biz ama bolca sürüyosun,, p...s denemsinde bu jeli kullanman daha etkili olacaktır cnm

evet cnm aynen öyle orayı çok nemli tutmaya yarıyo bana da ilginç gelmişti ama dilatörlere hep ondan sürmüştük... işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…