- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.801
kızlar amma karamsarsınız ya zaten parmak egsersizi yapıyorsunuz şu an.egsersizler sizde hiç değişiklik sağlamadı mı?içerisinin geniş olduğunu anladınız içeriye yabancı bi cismin girebilceğini anladınız ee daha ne o zaman acele etmeyin olucaktır mutlaka.herkes biran önce başarmak ister ama olmayınca da pes edilmez ki hemen.hep birlikte başarıcaz eminim ben buna ama zamanı var herşeyin.stres yapmayın bu kadar relax olun biraz.ben bu foruma geldiğimde o kadar kötüydüm ki ama şimdi o psikolojiden tamamen çıktım.hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz yalnız değilsiniz anlıycağınız.biraz silkelenin birbirimize destek olarak aşıcaz bu sorunu çözümü olmayan bişeymiş gibi davranmayın Allah beterinden korusun çaresiz dert vermesin[/QUO
AMİN CANIM İNSAN BAZEN DOLUYOR İŞTE
selam kızlarr,, dr bana bi jel söylemişti adı S'Xtiva orayı aşırı kayganlaştırıyo gleid glen den çok daha iyi, hem isteği artırıyo hem kayganlaştırıyo hemde etkisi baya uzun sürüyo, aklıma gelmişken önermek istedim
bu durumu nu aılesıne bahs eden va mıııııı:44:
[ne olur allah'ım bizede çektir bu halaydan
selam kızlarr,, dr bana bi jel söylemişti adı S'Xtiva orayı aşırı kayganlaştırıyo gleid glen den çok daha iyi, hem isteği artırıyo hem kayganlaştırıyo hemde etkisi baya uzun sürüyo, aklıma gelmişken önermek istedim
esım le tartıstım cok bunaldım herseyden olmek ıstıyoruuuuuuuuuuuuuuuuum
aaa bu bende de var bi doktorda bana yazmıştı bu kayganlaştırıcıyı. isteği arttırıyor gerçekten :78:. bu sefer egzersizi bununla bir deneyeceğim bende
egzersizlerde bephantene krem kullanmıştık biz ama bolca sürüyosun,, p...s denemsinde bu jeli kullanman daha etkili olacaktır cnm
cok krem kullanmayın vajina için hamilelik için rezerveleri kalitesiz yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?