Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herşey iyi giderken tersine dönebiliyor kızlar :)) bende tartıştım şimdi kocişle telde 10 dakkadır kavaga ediyoruz...Bana yüksek sesle konustugu zaman ben çok kırılıyorum ve surat asıyorum.telefonda gene bagırarak konuştu bende kapatıyorum deyip kapattım.. sonra tekrar aradı senin derdin ne diyor...ben hiç ses çıkarmıyorumki o niye bagırıyo anlamadım sonra bana soruyor...Kıskançlık kirzlerine girmeye başladı anlamadım gitti bunu yapmıcan şunu yapmıcan bende sende benim rahatsız olduklarımı yapmıcan ozaman dedim karşılıklı böle atıştık durduk ne bu şimdi yaaa

canım erkekler tuhaf işte ya onları çözmek imkansız en iyisi kaile almamak lazım tabi bunu başaramıyoruz ama onları anlamaya kalkarsak çıkamayız işin içinden

cnm zaten sorun sende yani kasılmanda beyinden gelen hormonlar vajinayı kasıyo

ya aslında korkmuyorum artık ama nedense istemsiz bi biçimde kasılıyorum gerçi ben daha bi defa deneyebildim pe..sle onda da heyecandan nefes almayı bile unuttum belki o yüzden de kastım kendimi.diğer denemelerimde daha iyi olucaktır umarım

bak kendin söylüyorsun korkmuyorum diye istemsiz olmanda canının acıycandan korkuyosun halbuki varya 1 dk bile değil az sabırlı olsan çok rahatlıycaksın cnm

ne kadarlık evlisin cnm sen?

bi de şu kasılmayı çözebilsem kasmadığımı düşünüyorum ama olmadığına göre kasıyorumdur mutlaka

tv karşısında komik şeler izle gülüncede gevşiyor orası:))) ben yahşi cazibe izleyerek egzersiz yapmıştım hiç takılmamıştım ...insanın keyfi yerinde olunca gülümsediği sürece gerçekten kolay oluyor gevşiyor bütün bedenin..Birde denizde kendinizi nasıl suyun ütüne salıyorsunuz su üstünde yatmak için öle yaptıgınızı düşünün bir derin nefes alın veee salın kendinizi gevşeyin egzersiz yaparken gel git sırasında elinizi hatta butun kolunuz o sırada kasılıyor sıkmadıgınıza emin olun ,eger serbest bırakarak çalışırsanız gevşediginizi farkedeceksiniz...

özellikle beraber olma esnasında güzel romantik bir müzikte dinlerseniz o an tamamen kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…