Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sagol canım sız olmasanız zaten halım ne olur du hersey ıcın sagolun

bencebi engelin yoksa erteleme rteledikce yaşta geçtikce yumurta rezervi ve kalitesi düşüyor

kızlar yardımınıza ıhtıyacım var sımdı cıktım emla aldım geldım ama ben önce epılasyon ıcın kullanmak ıstıyorum olur mu acaba

yok cnm daha çook erken biraz yaşamak lazım daha ben evliliğe yeni alıştım yazık o bebeciğe bakamamki:)

serenceylan benim kusenim kullanıyodu,avucuna biraz sıkıp dagıtıyodu sonrada ağda yapıyodu hiç acı yok tabi...

bugun herhalde tartısma gunu takma kafana canım bosver ben de tartıstım ne guzel oooooooohhhhhh canıma degsın sınır ettım onu hak ettı valla canım bugun senı ben tesellı edemem galıba cunku aynı dertten muzdaribim

Son düzenleme:
kızlar su bazlı jeli eczanelerde bulamadık ılcedeyız. bebek yagını kullanmak ıstemıyorum mantar yapıyomus. ınternetten sıparıs etmeyı dusunuyorum guvenılır adres var mı bıldıgınız?

selam kızlar bende 3 aylık evliyim...evlenmeden önce başıma bunların geleceğini söyleselerdi inanın ki gülüp geçerdim ama malesef ki bende kısa bir süre de olsa bu hastalığı yaşadım.Hattaki ilk birleşmemiz düğünümüzden 1 hafta sonra gerçekleşebildi eşimi yanıma bile yaklaştıramıyordum ilişkiye hazır olmama rağmen...1 ayda atlattım bu illeti tabi eşim sayesinde onun payı oldukça büyük bana karşı çok sabırlı ve şevkatli davrandı...ilişki öncesinde herşey çok güzelken o anda ne oluyorsa içime sanki bıçak saplayacaklarmış gibi gelirdi ve korkardım...aslında yüce rabbim kadin ve erkeği okadar uyumu yaratmış ki vücutlarımız puzzle gibi ama tabi ben bunun farkında değildim...vucudunuza alacağınız şey sizin eksiğinizmiş,yabancı bir cisim değilmiş gibi düşünürseniz bunu atlatacağınızı sanıyorum düşünün ki oradan evlat sahibi oluyoruz...kafanıza takılan şeyler olursa seve seve cevaplandırırm...hepimize bedenen ve ruhen sağlıklı günler diliyorum Sevgiler...

bende 5 aylık evliyim ve başlarda çok kötü idim. eşimi yanıma almıyordum. şimdi eşimin parmağı ile egzersiz aşamasındayım. bide penisi alsam içime rahatlayacağım.
kızlık bozulurken acı olur die kasmaya başladım bu aralar. parmağın hepsini alamıyorum bozulacak die. penisle olsun istiyorum ama acı dan korkuyorum

bak yaaaa kızlar tam sopalıksınız heeeee 2 dk boş bıraktık hemen yok kendimi atacam yok öleyim daha iyi yok kıl yok tüy :84: şimdi gelecek oklava anacım bu dünyada sizden daha değerli bi şey yok bunu anlamadınızmı siz varsanız etrafınızdakiler var Allahın verdiği canı sizmi alacaksınız hemde vaji yüzünden daha bebiş yapacaksınız nereye gidiyosunuz ???? bu sayfadan vajiyi yenmeden çıkmak yok demedikmi ???bak hala o kadar çok büyütüyorsunuz kiiii sanki imkansızzzzz:89: bi daha karamsar olanı furururummmmm leynnn tutmayın beniiii anacımmmm yok böyle bişey bu ne umutsuzluk tek değilsinizki burada yenen 100lerce arkadaş var egzersiz yapanda bi dünya kişi...pes etmekle hayata küsmekle oluyormu ilerleyebiliyormusunuz hayırrrr.... parmağımda tüy bitti anacım anlata anlata acı yokkkkk sızı yokkkkk var diyeni tutup getirin furucammmm heeee GİDİN NORMAL CİNSEL HAYATI OLAN 3 ÇOCUK ANNESİ 10 YILLIK Bİ HATUNA SORUN VAJİNE PARMAĞINI SOKABİLRMİSİN DİYEEE CEVABI HAYIR İMKANSIZ DİYECEKTİR HALBUKİ 3 TANE VELET ÇIKTI VAJİDEN SİZE VE BAŞKA KADINLARA NE KADAR İMKANSIZ GELEN BİŞEYİ BAŞARDIĞINIZIN FARKINDAMISINIZ ???? BU ARADA JEL KONUŞULMUŞ ANACIM HATİCE ÖNEMLİ DEĞİL NETİCE ÖNEMLİ BURADA ZEYTİNYAĞI İLE EGZERSİZ YAPIP YENEN ARKADAŞ OLDU DİLATÖR YERİNE SALATALIK KULLANAN ARKADAŞ OLDU AYIP MI DEĞİL!!!! SONUNDA VAJİDEN KURTULDU ÖNEMLİ OLAN BU DÜŞÜNÜN NE KADAR ÇARESİZ HALDELER VE NASIL ÇIKIŞ YOLLARI BULDULAR ANACIM ZEKİ HATUNLARSINIZ AĞLAYIP SIZLAMAK YERİNE ÇALIŞTIRIN AZCIK KAFALARI VAJİ SİZDEN KORKSUN NE KURTULUR ELİNİZDENNNNNN SİZ İSTEDİKTEN SONRAAAAAA

heee yaaa soyle iste beeeyok aci macii bende artik surekli bunu soyluyorum kendi kendime.biz dusundukce kendi kendimizi karamsarliga sokuyoruz.aciii yooook boyle diyin arkadaslar kendi kendinize iyi geliyor gercekten.anam acisada yani narkozsuz ameliyat gibi bisey degildir sonucta.bazen dusunuyorum da benim ablamin cani cok kiymetlidir.ama bildiginiz gibi degil yani.o bile yapti yaaa bizde yapacaz allahin izniyle.karamsarlik yapmayin bizde etkileniyoruz.hadi bakalim guzel dusunelim guzel olsun insallah

selam canım geçmiş olsun ben de 4 aylık evliyim.parmak egzersizleri yapıoruz.banada eşim yapıo.korkma canım bişey olmaz.sonuna kadar yapıouz.parmakla bişey olmaz canım korkma.asıl böle alışmalısın.oraya bişeyin girdiğini farketmelisin esnek arası esnemeli canım.sana tavsiyem permek egzersizini tam yapman gerekio.ayrıca kanamam gelir die korkma.parmakla gitgel yapıoruz bişey olmuo canım emin ol..

selam kızlar ; bana bi bakın nooluur
reglim bitti bugün egzersiz denedim
ilgincime giden bişey oldu .
ben bir parmağımın işaret parmağımın bir boğumunu ancak alabiliyordum. bugün hiç alamadım çok az zorla girdi. çok morelim bozulduu ağladım sızladım.
sonra gittim banyoya kulak pamuğu varya hani onu streç film ile sardım. eğildim bacaklarımı açarak oturur vaziyette. denedim bir baktımki içine alıyor o heyecanla eşime gittim söledim. oda şaşırdı. sora tekrar denedim hepsini aldı daha uzun olsa gidicekti öyle rahat bir şekilde gitti ben şook oldumm biranda . parmağımı denedim bir boğumunu zor aldım. sonra heyecanımı eşimle paylaşim derken tekrar gidip denediğimde yapamadım. ben şimdik napıcamm :26: parmağım olmadı o çok ince ya oldu ama ileride bi yerler varmış resmen onu anladımm . benim için büyük gelişme ama bundan sonra nasıl devam edicem ben şimdi . bana bi akıl verin nolurr

Canım sakın moralini bozma...Hepimizin bazen takıldığı yerler oldu,benimde herzaman rahatlıkla yaptığım egzersizleri yapamadığım zamanlar oldu..Bu o günki psikolojinle alakalı olabilir. moralin birşeye bozulmuşsa yada küçücük bir şeye kafana taktıysan bundan kaynaklı olabilir..Onun için hiç canını sıkma,bende böyle tıkanmıştım bir kere ama başardım..Yani burda takıldım ne olacak diye düşünme,başarabilecek miyim acaba?diye tereddüt etme..Mutlaka başaracaksın..Kendini rahat hissettiğinde tekrar kaldığın yerden devam et egzersizlerine canım..

evet canm bugün psikolojim bozuktu bi ara . sonra kendimi hazırlamaya çalıştım yapmak için egzersizi ama olmayınca öyle bir morelm bozulduki. sonra kulak pamuğu çubuğunu içime rahatlıkla alınca rahatladım dedim heralde parmağımlada yaparım diye ama şimdilik tıkandım. yarın gene deneyeceğim. inşallah oluur . şimdi bu kulak çubuğunu nasıl aldım onu anlamadım çünkü kapalı gibi parmağımı çok zorladı. oda bi gelişme olabilirmi çünkü öncesinde onu bile alamıyordum. ileriye ilk defa bişey gitti .

Tabiki gelişme çünkü hiçbir aparat o kadar ileriye gitmemiş değil mi?Hiç canını sıkma,büyük ihtimalle o moral bozukluğundan kaynaklıdır..Yarın kendini rahat hissettiğin bir anda tekrar dene olacaktır,canım..Daha dur ileride nelere inanamayacaksın..Ben p.. aldığımda bile inanamamıştım..Eşim aynayla gösterdide ancak öyle inandım..Buarada sana özel mesajda attım,canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…