Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet aldımm canımm çokk teşkrler ya bilgiler için. inanın çok ihtiyacımm vardıı. ne yapmam gerekiyor diye sordum durdum kendime. dediğiniz gibi heralde arada böyle psikolojiden dolayı olabilior.

evet aldımm canımm çokk teşkrler ya bilgiler için. inanın çok ihtiyacımm vardıı. ne yapmam gerekiyor diye sordum durdum kendime. dediğiniz gibi heralde arada böyle psikolojiden dolayı olabilior.

Oluyor canım...Başaran herkesin olmuştur ama bu geçici bir durum,hiç üzerinde durup canını sıkma..Sanki o anı hiç yaşamamışsın gibi devam et egzersizlerine..

bugun ılk uyanan benımherkese gunaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınlar efendım

alooooooooooooooooo benım tembel arkadeslerım orda mıııı aa bugun pazar demı yatın annem yatın ben ev hanımıyem bu yuzden ayaktayım malum heyecan var bugun kocısım le ıkızz bebek yapacagız daınsaallah yanı bugun olacak gıbı hıssdıyorum :

Son düzenleme:

inşallah cnm bende bebek istiyordum ama bu ay adet olaadım

günaydın arkadaşlar... kimse yok yine

biz de kocişimle bebiş istiyoruz serenceylan, cipskolam şubatta müjdeli haberi sırayla veririz inşallah..

Rabbim dileyen herkese nasip etsin... Bu ay bitmek bilmedi reglim, bir de kanamam çok oldu..

Kan pıhtılaşınca parça gibi düşer ya o şekilde de hiç olmadığı kadar çok oldu..

Zaten verdiği sancıdan anlıyorum yine pıhtı geliyo diye.. Bu ay niye böyle oldum anlamadım...

tatlım adetin 7 günden uzun sürdüyse ve kan pıhtısı çok olduysa mutlaka dr gitmelisin yumurtalıklarına baktırmalısın önemli

tatlım adetin 7 günden uzun sürdüyse ve kan pıhtısı çok olduysa mutlaka dr gitmelisin yumurtalıklarına baktırmalısın önemli

canım 12 ocakta adet oldum, benim 7 gün dahi sürmez 5 gün olmadı 6. gün biter...

kan pıhtısı ise ilk kez böyle çok oluyor. açıkça yazmak gerekirse son ilişkimizde iki kez yarıya kadar

yapabilmiştik ve eşim içime tamamen boşalmıştı hiç akmamıştı.. bunun bi etkisi olabilir mi??

ayy cokk cesur ve kıskırtıcı buldum seni canım ya :))
valla bole dolanırsam artık evde aksamları sabahı zor ederım D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…