- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.861
Tabiki gelişme çünkü hiçbir aparat o kadar ileriye gitmemiş değil mi?Hiç canını sıkma,büyük ihtimalle o moral bozukluğundan kaynaklıdır..Yarın kendini rahat hissettiğin bir anda tekrar dene olacaktır,canım..Daha dur ileride nelere inanamayacaksın..Ben p.. aldığımda bile inanamamıştım..Eşim aynayla gösterdide ancak öyle inandım..Buarada sana özel mesajda attım,canım..
evet aldımm canımm çokk teşkrler ya bilgiler için. inanın çok ihtiyacımm vardıı. ne yapmam gerekiyor diye sordum durdum kendime. dediğiniz gibi heralde arada böyle psikolojiden dolayı olabilior.
Oluyor canım...Başaran herkesin olmuştur ama bu geçici bir durum,hiç üzerinde durup canını sıkma..Sanki o anı hiç yaşamamışsın gibi devam et egzersizlerine..
alooooooooooooooooo benım tembel arkadeslerım orda mıııı aa bugun pazar demı yatın annem yatın ben ev hanımıyem bu yuzden ayaktayım malum heyecan var bugun kocısım le ıkızz bebek yapacagız da ınsaallah yanı bugun olacak gıbı hıssdıyorum :
günaydın arkadaşlar... kimse yok yine
biz de kocişimle bebiş istiyoruz serenceylan, cipskolam şubatta müjdeli haberi sırayla veririz inşallah..
Rabbim dileyen herkese nasip etsin... Bu ay bitmek bilmedi reglim, bir de kanamam çok oldu..
Kan pıhtılaşınca parça gibi düşer ya o şekilde de hiç olmadığı kadar çok oldu..
Zaten verdiği sancıdan anlıyorum yine pıhtı geliyo diye.. Bu ay niye böyle oldum anlamadım...
tatlım adetin 7 günden uzun sürdüyse ve kan pıhtısı çok olduysa mutlaka dr gitmelisin yumurtalıklarına baktırmalısın önemli
hu hu yıne ben
güzelim emla sür öyle yap ağda çok kolaylık olur senin için belirli bi süre sonra azalıyor zatenevde etek/elbise giydiğin zaman hiç iç çamaşırı giyme şiddetle tavsiye edilir hatta altına topuklu ayakkabı giy öyle dolan evin içinde bana drun kendimi kadın hissetmem için önerdiği yöntem çok faydasını gördüm biz vajililer genelde aynı mantıkta mesela ben kolay kolay etek/elbise giymem ya jean yada kumaş pantalon bacaklarım hep kapalı otururdum sanki bişey kaçacak artık evde bacaklarımı yayarak oturuyorum ve çamaşırsız dolanıyorum genelde yazları yada evin sıcak olduğu akşamlar enteresan bi deneyim oluyor alttan hava alıyo sanki vajiyede yazık yıllarca üvey organ muamelesi yaptık ona azcık havalansın dimi :92: aslında kadınlık süper bişeyde biz yavaş yavaş anlıyoruz ve yaşıyoruz
slm canım nbr nasılsın. uzun zamnadır gıremıyom nete vaktim yoktu . ne var ne yok . ben yokken bı gelısme veya basaran varmı. sayfaları sole bı okuyayım ben
sagol canım ıyıym bugun kımse yok burada hayırdır ne oldu herkese yaw:93::93::93:
iyi akşamlar.. cidden kimse yok demek ki müjdeli haberler alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?