- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.881
çok sıkıldımmm
iyi yanından bakalım sıkı can iyidir tez çıkmaz derler ya
merhaba arkadaslar 1.5 yıldır evlıyım ve ılıskıye gıremedık hala ılk zamanlar doktora gıttım kızlık zarı kalın yarın gel hafıf narkoz ıle alalım dedıler sasırdım ve gıtmedım . aradan bır kac ay gectı denemeler sonucsuz kaldı baska bır doktora gıttım oda bıras kalın kızlık zarın dene olmassa gel alalım dedı. artık ıyice inanmıstım kızlık zarımın kalın olduguna ve normal yolla olmayacagına amelıyattan kortugum ıcın gıdemedım derken baska bır doktora gıttım ve nıhayet doktor bana kalın felan degıl gayet normalsın sadece vajinismus oldugumu soyledı . ve ondan sonra ınandımkı ben normal bır kadınım sadece yenmem geekn korkularım var hemen eve geldım ve parmak egzersızlerne basladım 3 gun ıcınde 2 parmagımı sokabıldım esımde aynı sekılde orayı bayabır genıslettık. bır hafta sonunda denedık ılk bası bıraz gırıyor ama canım acıdıgı ıcın bırakıyorum. ne yapıcam bılmıyorum . deneyımlerınız ıle yardımcı olursanız sevınırım.
merhaba arkadaslar 1.5 yıldır evlıyım ve ılıskıye gıremedık hala ılk zamanlar doktora gıttım kızlık zarı kalın yarın gel hafıf narkoz ıle alalım dedıler sasırdım ve gıtmedım . aradan bır kac ay gectı denemeler sonucsuz kaldı baska bır doktora gıttım oda bıras kalın kızlık zarın dene olmassa gel alalım dedı. artık ıyice inanmıstım kızlık zarımın kalın olduguna ve normal yolla olmayacagına amelıyattan kortugum ıcın gıdemedım derken baska bır doktora gıttım ve nıhayet doktor bana kalın felan degıl gayet normalsın sadece vajinismus oldugumu soyledı . ve ondan sonra ınandımkı ben normal bır kadınım sadece yenmem geekn korkularım var hemen eve geldım ve parmak egzersızlerne basladım 3 gun ıcınde 2 parmagımı sokabıldım esımde aynı sekılde orayı bayabır genıslettık. bır hafta sonunda denedık ılk bası bıraz gırıyor ama canım acıdıgı ıcın bırakıyorum. ne yapıcam bılmıyorum . deneyımlerınız ıle yardımcı olursanız sevınırım.
günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın canım nasılsın?
iyiyim canım biraz uykusuzum sadece.
sen nasılsın???
off sorma benim de çok uykum var bugün nasıl geçicek onun hesabını yapıyorum şimdiden.epey geç yattım dün gece şu işle uğraşmaktan
çok umutsuzum bugün
aynı canım bende senın gıbıyım. zaten pazartesı gunlerını hiç sevmiyorum birde bu eklenınce hıc cekılmıyor.
ya emlayı acaba fazla surdugun ıcınmı bı etkı yapmadı. yada uzun sure kullanınca bı etkı gostermıyormu?
ben de anlayamadım canım ya aynı sorunla karşılaşan birileri çıkar inşallah da yardımcı olurlar.geçen hafta sürdüğümde az sürmüştüm yine uyuşturmadı bu sefer 2 kat fazla süreyim dedim sonuç yine aynı.şaşırdım valla ne yapıcağımı bilemedim.egsersizlerde falan da hiç kullanmamıştım 2.kez kullanıyorum.egsersizlerde kullanıyo olsaydım belki artık alıştı orası etkisini göstermiyo derdim de öyle bişey de yok.neyse bakalım inşallah benim gibi olan biri vardır yoksa kendimden şüphe etmeye başlıycam:26:
günaydın kızlar...bi kaç tane yorum okudum da hafta sonu denemelerini gördüm....bende pazartesi hep bü ruh haliyle işe gelirdim.yine denemişiz olmamış.....ben işe gelmişim gayet mutsuz....ama şimdi bişey dicem....gördüğüm kadarıyla herkes emla denio...ben anestol sayesinde başardım....hem uyuşturduğu hem de çoookkkkk fazla eriyip kayganlaştığı için....inşallah çoğunuza yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?