Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın canım, benzer sorunu ben de yaşadım ilk ay ilişki olmadı 2 doktora gittik hymen kalın dedi

ben operasyon geçirdim, hiç anlamıyosun zaten genel anestezi uygulandı ertesi gün işe bile gittim.. 15

gün ilişki yasaktı sonrasındaki ilk denemede kızlığım bozuldu o zamandan şimdiye 3 ay geçti nerdeyse

sadece yarıya kadar ilişki olabiliyor.. ama operasyon olmasaydı bu bile zordu benim için canım çok

acıyodu.. yalnız operasyonda kızlığım bozulmadı sadece etrafındaçizik atıldı ve küçük delikler açıldı, .

maksat eşe yardımcı olmak zorlanmadan kızlığım bozuldu zaten... ben egzersiz yapmadım hiç, senin

yapabilmen bile büyük bi gelişme moralini bozma...

canım bu sitede özellikle seni takip ediyorum, durumumuz aynı sonuçta...

emlayı ağda için kullananlar bişeye dikkat göstermiş onu yazayım çnkü bende de uyuşma olmamıştı..

emlayı sürünce hava almaması lazımmış özellikle 2 kat giyiniyolarmış...

ben ise sürünce bi de yaktı diye hava aldırdım iyice uyuşma olmadı sonuçta...

bidahaki denememde hava almamasına dikkat etcem...

günaydın kızlarrrrrrrr

günaydın canım

günaydın iyi uykular:85:

çok umutsuzum bugün

umutsuzluk yok, moral bozmak yok ben de aksine bi heyecanlıyım sormayın gitsin inşallah sonu iyi olur...

canım günaydın anestolu duydum ben de emla ile olmazsa anestol denemyi düşünüyorum

hepimiz hiç bizaman sonunun gelmeyeceğini düşünüorduk.....moral bozmayın nolur....en kötü olan şey kafayı rahat tutamamamk.....bakın ben pozitif olmadığım için hala zorlanıorum.....millet ilk dk dan nasıl yapıo siz de yaparsınız hırs yapın azcık...hadi kızlar.....bugün olmazsa yarın OLACAK....OLACAKKKK

elisaist canım evet ben de ağda yapmak için kullananların orayı streçleyip kapatarak veya bişeyle sararak kapattıklarını duymuştum ama vaji içine sürenlerden hiç öyle bişey duymamıştım o yüzden öyle bi uygulama yapmadım.bi de bende çok fazla yanma yapmadı yani öyle çok rahatsızlık vericek boyutta bi yanma bile olmadı.sen de de uyuşma olmamış ilginç geldi bana ya herkesi uyuşturuyo.anestolu da bi deneyelim ya da dediğin gibi hava almıycak şekilde de deniycez artık napalım sonu güzel olsun da

Ya valla kendimi bitmiş hissediyorum bazen

esracım döktüğüm gözyaşlarını bir ben bir Allah bilir..

Eşimi de çok mutsuz ettim her şeyi bıraktı bana üzülüyordu..

ama ağlayıp sızlamakla olmuyo yerimizde sayıyoruz... ben hırslandım valla..

burdaki yorumları okuyunca çevremde ark.larım var yeni evli onlarla konuşunca çok rahatlıyorum

olacak hissediyorum rabbim yardım eder biz yeter ki buna inanalım..

buraya müjdeli haberi yazdığın gün de gelecek eminim inşallah o gün yakın olur...

canım bende de öyle dayanılmayacak bi yanma olmadı,

ama işte çok hava aldı ondan uyuşmadı ben artık öyle düşünüyorum...

ben çarşambaya kadar anestolu da alcam evde bulunsun

çarşamba bitmiş olur reglim...

canım emlayı sürdüğünde yanma oldumu ??? vücudunun başka bir yerine sürüp dene istersen bakalım uyucacakmı ? anestol var birde bildiğim onuda deneyebilrsin ama normal şartlarda uyuşması lazımdı

biz ilk zamanlar emla ile denedik bana herhangi bir etkisi olmadı hiç uyuşturmadı dakikalarca beklememize rağmen fakat eşimde uyuşukluk yarattı ,olumsuz yönde etkiledi denemeler sırasında ona bulaştığı için sanırım her vücuda aynı etkiyi yaratmıyo bu krem :26:

canım emlayı sürdüğünde yanma oldumu ??? vücudunun başka bir yerine sürüp dene istersen bakalım uyucacakmı ? anestol var birde bildiğim onuda deneyebilrsin ama normal şartlarda uyuşması lazımdı

canım yanma oldu ama şöyle diyeyim beni çok rahatsız edicek boyutta değildi ama daha sonra tekrar denediğimizde de o yanma yüzünden hiç rahat edemedim.yani sürmesem daha iyiydi.faydası olmadı zararı oldu daha çok.aslında dediğin gibi başka biyerimde deniyeyim bakalım aynı sonucu mu vericek.olmadı anestol alırım.

evet ben de çok beklememe rağmen hiçbi etkisi olmadı hatta acaba uyuştu da ben mi anlamadım diye hep kontrol ettim ama olmadı işte.sen hiçbişey kullanmadan mı başardın canım?

oooooo su morallere bak herkes pes etmıs bıle aferın sıze ne cabuk pes ettınız hemen bı sılkelenın kendınıze gelın etrafa gulucuk atın allahın sevgılı kullarısınız allah seevdıgı kullarını ımtıhan eder bıraz sabır bıraz gayret bıraz azım oldu sana çecuk

ben anestol ü bi gün sürdüm içeri bulaşınca yandı bu da mı yaa dedim...yapamadım.....sonraki günler yine hep anestol le denedim yakmadı sonra sonra.......emlayla karıştırmayın......kendinize sürün biraz eşinize sürmeyin onlarda ters etkisi var....

canım zaten emla ve anestol erkeği olumsuz etkiliyo sertleşme olmaz aksine uyuşur aman ha

su bazlı kayganlaştırıcı jeli eşimde sürüyor ben de onu mutlaka kullanıyorum...

canım zaten emla ve anestol erkeği olumsuz etkiliyo sertleşme olmaz aksine uyuşur aman ha

su bazlı kayganlaştırıcı jeli eşimde sürüyor ben de onu mutlaka kullanıyorum...

kızlar ayrıca emla için en az 1-2 saat beklemeliymişiz prospektüsünde öyle yazıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…