- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.901
bi de anestol alıp denesem iyi olucak sanırım
çok fazla sürme...bi de çok içeri gitmeden......sonra zaten yayılacak...inşallah işinize yarar
merhaba arkadaslar 1.5 yıldır evlıyım ve ılıskıye gıremedık hala ılk zamanlar doktora gıttım kızlık zarı kalın yarın gel hafıf narkoz ıle alalım dedıler sasırdım ve gıtmedım . aradan bır kac ay gectı denemeler sonucsuz kaldı baska bır doktora gıttım oda bıras kalın kızlık zarın dene olmassa gel alalım dedı. artık ıyice inanmıstım kızlık zarımın kalın olduguna ve normal yolla olmayacagına amelıyattan kortugum ıcın gıdemedım derken baska bır doktora gıttım ve nıhayet doktor bana kalın felan degıl gayet normalsın sadece vajinismus oldugumu soyledı . ve ondan sonra ınandımkı ben normal bır kadınım sadece yenmem geekn korkularım var hemen eve geldım ve parmak egzersızlerne basladım 3 gun ıcınde 2 parmagımı sokabıldım esımde aynı sekılde orayı bayabır genıslettık. bır hafta sonunda denedık ılk bası bıraz gırıyor ama canım acıdıgı ıcın bırakıyorum. ne yapıcam bılmıyorum . deneyımlerınız ıle yardımcı olursanız sevınırım.
sayfanın gülleri hepinize günaydın.ya kızlar biz haftasonu deneme yaptık ama yine ilerletemedik.emlayı 2 kat fazla sürdüm bu sefer ama yine uyuşmadı ya.emlanın niye uyuşturmamış olabilceğine dair fikri olan var mı acaba?2 nohut büyüklüğünde sürdüm,yeni tüp açtım,1 saate yakın bekledim tabi arada hep kontrol ettim uyuşmuşmu diye ama nerdeee.herkes emla beton gibi yapıyo hiçbişey anlaşılmıyo diyolar ama beni niye etkilemiyo bu krem yaa:84:
günaydın kızlarrrrrrrr
burası bagımlılık yapıyo yadaha gözümü acmadan kendımı burada buldum tusları bıle goremıyorum cok uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr herkese gunaydın kızlar ben tekrar yatmaya gıdıyorum kocıs ıse ben yataga:
çok umutsuzum bugün
günaydın kızlar...bi kaç tane yorum okudum da hafta sonu denemelerini gördüm....bende pazartesi hep bü ruh haliyle işe gelirdim.yine denemişiz olmamış.....ben işe gelmişim gayet mutsuz....ama şimdi bişey dicem....gördüğüm kadarıyla herkes emla denio...ben anestol sayesinde başardım....hem uyuşturduğu hem de çoookkkkk fazla eriyip kayganlaştığı için....inşallah çoğunuza yarar
Ya valla kendimi bitmiş hissediyorum bazen
elisaist canım evet ben de ağda yapmak için kullananların orayı streçleyip kapatarak veya bişeyle sararak kapattıklarını duymuştum ama vaji içine sürenlerden hiç öyle bişey duymamıştım o yüzden öyle bi uygulama yapmadım.bi de bende çok fazla yanma yapmadı yani öyle çok rahatsızlık vericek boyutta bi yanma bile olmadı.sen de de uyuşma olmamış ilginç geldi bana ya herkesi uyuşturuyo.anestolu da bi deneyelim ya da dediğin gibi hava almıycak şekilde de deniycez artık napalım sonu güzel olsun da
Ya valla kendimi bitmiş hissediyorum bazen
sayfanın gülleri hepinize günaydın.ya kızlar biz haftasonu deneme yaptık ama yine ilerletemedik.emlayı 2 kat fazla sürdüm bu sefer ama yine uyuşmadı ya.emlanın niye uyuşturmamış olabilceğine dair fikri olan var mı acaba?2 nohut büyüklüğünde sürdüm,yeni tüp açtım,1 saate yakın bekledim tabi arada hep kontrol ettim uyuşmuşmu diye ama nerdeee.herkes emla beton gibi yapıyo hiçbişey anlaşılmıyo diyolar ama beni niye etkilemiyo bu krem yaa:84:
günaydın kızlar...bi kaç tane yorum okudum da hafta sonu denemelerini gördüm....bende pazartesi hep bü ruh haliyle işe gelirdim.yine denemişiz olmamış.....ben işe gelmişim gayet mutsuz....ama şimdi bişey dicem....gördüğüm kadarıyla herkes emla denio...ben anestol sayesinde başardım....hem uyuşturduğu hem de çoookkkkk fazla eriyip kayganlaştığı için....inşallah çoğunuza yarar
canım emlayı sürdüğünde yanma oldumu ??? vücudunun başka bir yerine sürüp dene istersen bakalım uyucacakmı ? anestol var birde bildiğim onuda deneyebilrsin ama normal şartlarda uyuşması lazımdı
biz ilk zamanlar emla ile denedik bana herhangi bir etkisi olmadı hiç uyuşturmadı dakikalarca beklememize rağmen fakat eşimde uyuşukluk yarattı ,olumsuz yönde etkiledi denemeler sırasında ona bulaştığı için sanırım her vücuda aynı etkiyi yaratmıyo bu krem :26:
ben anestol ü bi gün sürdüm içeri bulaşınca yandı bu da mı yaa dedim...yapamadım.....sonraki günler yine hep anestol le denedim yakmadı sonra sonra.......emlayla karıştırmayın......kendinize sürün biraz eşinize sürmeyin onlarda ters etkisi var....
ben anestol ü bi gün sürdüm içeri bulaşınca yandı bu da mı yaa dedim...yapamadım.....sonraki günler yine hep anestol le denedim yakmadı sonra sonra.......emlayla karıştırmayın......kendinize sürün biraz eşinize sürmeyin onlarda ters etkisi var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?