- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.921
Ya valla kendimi bitmiş hissediyorum bazen
canım zaten emla ve anestol erkeği olumsuz etkiliyo sertleşme olmaz aksine uyuşur aman ha
su bazlı kayganlaştırıcı jeli eşimde sürüyor ben de onu mutlaka kullanıyorum...
kızlar ayrıca emla için en az 1-2 saat beklemeliymişiz prospektüsünde öyle yazıyodu
su bazlı olan bütün jelleri denedim olmadığı zamanlarda......doktorun verdiğinden tutun da en iyi markasına kadar......ama anestol beni uyuşturduğu için çok fazla hissedemedim acıyo mu acımıo mu uyuştuğuna inandım öle başarabildim
selam kızlar ; bana bi bakın nooluur
reglim bitti bugün egzersiz denedim
ilgincime giden bişey oldu .
ben bir parmağımın işaret parmağımın bir boğumunu ancak alabiliyordum. bugün hiç alamadım çok az zorla girdi. çok morelim bozulduu ağladım sızladım.
sonra gittim banyoya kulak pamuğu varya hani onu streç film ile sardım. eğildim bacaklarımı açarak oturur vaziyette. denedim bir baktımki içine alıyor o heyecanla eşime gittim söledim. oda şaşırdı. sora tekrar denedim hepsini aldı daha uzun olsa gidicekti öyle rahat bir şekilde gitti ben şook oldumm biranda. parmağımı denedim bir boğumunu zor aldım. sonra heyecanımı eşimle paylaşim derken tekrar gidip denediğimde yapamadım. ben şimdik napıcamm :26: parmağım olmadı o çok ince ya oldu ama ileride bi yerler varmış resmen onu anladımm . benim için büyük gelişme ama bundan sonra nasıl devam edicem ben şimdi . bana bi akıl verin nolurr
bennn geldiiimmmmm
arkadaslar aranizda en kotu durumda olan benim heralde.cunku herkes bir sekilde olsun parmak deniyebiliyor.ben dokunmayi birakin bakamiyordum bile.vajiyi gorucem diye ödüm patliyordu.ama dun gece cok rahat bir sekilde inceledim,dokundum ve hic korkmadan urkmeden.hatta o kadar rahatladim ki inanamadim.uzerimden buyuk bir yuk kalkti.ve artik orayi dusundugumde tiksinmiyorum.
hala inanamiyorum dokundum orayaaa icine parmagimi sokmaya calistim ama yapamadim.zaten kac saatin sonunda dokunabildim kan ter icinde kalmistim.arkadaslar nefes hareketi gercekten cok onemliymis ne kadar cok aciliyor o zaman.
belki yazdigim size gulunc gelecek cunku sizler parmak hareketlerindesiniz ama bu benim icin o kadar cok onemliydiki
simdi daha iyi hissediyorum kendimi insallah da daha iyi oluruz hepimiz.
bu durumu gelebilmem once allahin sonrada sizin sayenizde hepinizi cook seviyorum
canım cok sevındım basarılarının devamını dılerım ben parmak egzersızı yapamıyorum esım ızın vermıyo bende anlamadım valla :
Merhaba arkadaşlar.. ben daha öncede yazmıştım ama cevap veren olmadı.Bayadırda girmiyorum buraya.Kısaca anlatayım ben 1,5 yıllık evliyim ilişkiye giremiyordum son 1 aydır p....in yarısına yakın alıyorum ama çok zorlanıyorum ve daha fazla ilerletemiyor sanki yanma gibi acı oluyor.egzersiz hiç yapamadım parmağımı dokunduramıyordum bile .Alışana kadar böyle olması normalmi birde yarısından sonra olmuyo ne yapmamı önerirsiniz.
Merhaba arkadaşlar.. ben daha öncede yazmıştım ama cevap veren olmadı.Bayadırda girmiyorum buraya.Kısaca anlatayım ben 1,5 yıllık evliyim ilişkiye giremiyordum son 1 aydır p....in yarısına yakın alıyorum ama çok zorlanıyorum ve daha fazla ilerletemiyor sanki yanma gibi acı oluyor.egzersiz hiç yapamadım parmağımı dokunduramıyordum bile .Alışana kadar böyle olması normalmi birde yarısından sonra olmuyo ne yapmamı önerirsiniz.
merhaba canım, 16450 ve ben de sonuç itibariyle seninle aynı durumdayız.. yarıya kadar ilişki oluyor ama devamında acı hissediyoruz... benim reglimin son günleri bittiğinde artık bu işi sonlandırmak için devam etcez.. bi gelişme olursa yazarım buraya.. aynı şekilde sen bizden önce başarırsan mutlaka yaz merakla beklicem ve inşallah bi an önce başarırsın...
canım hepimizn sorunu bu yani sende bizimle yanı sorunu yaşıyorsun.bence parmak egzersizi yapmalısın.bu işin kesin çözümü.bende senin gibi evliliğimin ilk aylarında p...yarsına kadar oluyordu ondan ötesi olmuyordu.şimdi parmak egzersizleri yapıyorum ve p...le yapamdığımı parmakla yapıyorum .tabi bende sen gibi vajiye dokunamıyordum kesinlikle.bence parmak egzersizi yapıp vaji yapısını anlamalı ve oranın açıldığını hissetmelisin.yoksa sanırım hep o yarıda kalacaksın.çünkü ben hep o yarıda kaldığım için yaptım parmak egzersizlerni.yaşadığım kadarıyla yardımcı olmak istedim.başaran arkadaşlar daha yardımcı olacaktır sana.
Keşke yapabilsem ama çok denedim yapamadım nasılsa parmak daha itici geliyor dokunduğum an kasılıyorum.Zaten p...e nasıl cesaret edip yaptım şaşkınım biraz üstesine gitmek gerekiyo sanırım.önerin için teşekkr ederm cesaretimi toplayıp parmak egzersizinide denemeyi düşünüyorum..
bennn geldiiimmmmm
arkadaslar aranizda en kotu durumda olan benim heralde.cunku herkes bir sekilde olsun parmak deniyebiliyor.ben dokunmayi birakin bakamiyordum bile.vajiyi gorucem diye ödüm patliyordu.ama dun gece cok rahat bir sekilde inceledim,dokundum ve hic korkmadan urkmeden.hatta o kadar rahatladim ki inanamadim.uzerimden buyuk bir yuk kalkti.ve artik orayi dusundugumde tiksinmiyorum.
hala inanamiyorum dokundum orayaaa icine parmagimi sokmaya calistim ama yapamadim.zaten kac saatin sonunda dokunabildim kan ter icinde kalmistim.arkadaslar nefes hareketi gercekten cok onemliymis ne kadar cok aciliyor o zaman.
belki yazdigim size gulunc gelecek cunku sizler parmak hareketlerindesiniz ama bu benim icin o kadar cok onemliydiki
simdi daha iyi hissediyorum kendimi insallah da daha iyi oluruz hepimiz.
bu durumu gelebilmem once allahin sonrada sizin sayenizde hepinizi cook seviyorum
saol canım inşallah hepimiz başarırız.Gerçekten zor bi durum yaşıyoruz.Bazen ümitsizliğe düşüyorum ama üstesinden geleceğiz inş.Herhangi bi kayganlaştırıcı veya krem kullanıyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?