Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya valla kendimi bitmiş hissediyorum bazen

takma kafana canım gecen gun aynı durumdaydım buradakı arkadaslar sayesınde kendıme geldım dedım hop ne oluyo kendıne gelen arkadaslardan 8 sene bu hastalık ta olan ve hala burayı keşf etmeyıp ne yapacagını bılemeyen bınlerce ınsan var barı bız derdımızı anlatacak halımızı bılen sıkıntımızı paylasan meleklerle sohbet edıyoruz buda bır nımet tır bıze dusen se bu nımete sukr edıp azım gostermemız yılmadan pes etmeden sonuca ulasmak tır unutmayın kı cennete gıden yollar dıken lı dır onemlı olan dıkenlere carpmadan gıdebılmek bızde bunun sonunda kocamızı mutlu edıp kucagımıza alacagımız yavrumuzu dusunerektum sıkıntılara gögüs gelmelıyız anlastık mı:93::93:

su bazlı olan bütün jelleri denedim olmadığı zamanlarda......doktorun verdiğinden tutun da en iyi markasına kadar......ama anestol beni uyuşturduğu için çok fazla hissedemedim acıyo mu acımıo mu uyuştuğuna inandım öle başarabildim

canım anestolu ben de alcam inşallah iyi haberlerle döneriz ben çok inanıyorum burda olumsuz olan herkes yenecek bu durumu 1-2 aya kalmaz bebişlerimizi konuşuyor olcaz tabiki bebek isteyenler için sölüyorum....

bennn geldiiimmmmm

arkadaslar aranizda en kotu durumda olan benim heralde.cunku herkes bir sekilde olsun parmak deniyebiliyor.ben dokunmayi birakin bakamiyordum bile.vajiyi gorucem diye ödüm patliyordu.ama dun gece cok rahat bir sekilde inceledim,dokundum ve hic korkmadan urkmeden.hatta o kadar rahatladim ki inanamadim.uzerimden buyuk bir yuk kalkti.ve artik orayi dusundugumde tiksinmiyorum.
hala inanamiyorum dokundum orayaaa icine parmagimi sokmaya calistim ama yapamadim.zaten kac saatin sonunda dokunabildim kan ter icinde kalmistim.arkadaslar nefes hareketi gercekten cok onemliymis ne kadar cok aciliyor o zaman.
belki yazdigim size gulunc gelecek cunku sizler parmak hareketlerindesiniz ama bu benim icin o kadar cok onemliydiki
simdi daha iyi hissediyorum kendimi insallah da daha iyi oluruz hepimiz.
bu durumu gelebilmem once allahin sonrada sizin sayenizde hepinizi cook seviyorum

bende arkaya doğru bir boşluk olduğunu kulak çöpüyle idrak etmiştim.ama ben hiç parmak yapamadım..yanı parmak egzerszı yapmayı denedıgımde orası tamamen kapanıo gıbı gelıodu ve moralım alt ust oluyordu..o yuzden ben egzersızı bıraktım yanı parmak yapmadan dırek penıse gectım.kulak çöpu oranın bosluk oldugunu bana gosterdıkten snr eşimle denemelere basladım tabı cok sfer denedım..basarısız oldu hep..ama bırgun (daha once yazmıstım) bı anda oluverdı..egzersız yapmadan başardım. bunu egzersızde parmagı deneyıp yapamayıp moralı bozulanlar ıcın yazıyorum..ılla egzersızle olacak dıye bısıde yok canınızı hıc sıkmayın..hatta cok rahatsız oluyosanız kı ben oyle olmustum parmak penısten daha ıtıcı gelıyordu yapmayın ..eşinizle deneyın rahat olarak..tabı herkeste farklı cogu kısıde egzersızle yenıyor..onemlı olan sızın rahat olmanız..herkese kolay gelsın..

canım cok sevındım basarılarının devamını dılerım ben parmak egzersızı yapamıyorum esım ızın vermıyo bende anlamadım valla :

geçtiğimiz haftasonu yenen oldu mu ???
bu hafta kim var sırada?
nörüyonuzz :))
benim son 3 sınavım kızlar........
bir tane sınavımın saatini yanlış biliyormuşum kaçırmışım ama diğerleri müthiş geçtii :))
umarım bugünkü de öyle olur ama bunu çalışmadım (

Merhaba arkadaşlar.. ben daha öncede yazmıştım ama cevap veren olmadı.Bayadırda girmiyorum buraya.Kısaca anlatayım ben 1,5 yıllık evliyim ilişkiye giremiyordum son 1 aydır p....in yarısına yakın alıyorum ama çok zorlanıyorum ve daha fazla ilerletemiyor sanki yanma gibi acı oluyor.egzersiz hiç yapamadım parmağımı dokunduramıyordum bile .Alışana kadar böyle olması normalmi birde yarısından sonra olmuyo ne yapmamı önerirsiniz.

merhaba canım, 16450 ve ben de sonuç itibariyle seninle aynı durumdayız.. yarıya kadar ilişki oluyor ama devamında acı hissediyoruz... benim reglimin son günleri bittiğinde artık bu işi sonlandırmak için devam etcez.. bi gelişme olursa yazarım buraya.. aynı şekilde sen bizden önce başarırsan mutlaka yaz merakla beklicem ve inşallah bi an önce başarırsın...

canım hepimizn sorunu bu yani sende bizimle yanı sorunu yaşıyorsun.bence parmak egzersizi yapmalısın.bu işin kesin çözümü.bende senin gibi evliliğimin ilk aylarında p...yarsına kadar oluyordu ondan ötesi olmuyordu.şimdi parmak egzersizleri yapıyorum ve p...le yapamdığımı parmakla yapıyorum .tabi bende sen gibi vajiye dokunamıyordum kesinlikle.bence parmak egzersizi yapıp vaji yapısını anlamalı ve oranın açıldığını hissetmelisin.yoksa sanırım hep o yarıda kalacaksın.çünkü ben hep o yarıda kaldığım için yaptım parmak egzersizlerni.yaşadığım kadarıyla yardımcı olmak istedim.başaran arkadaşlar daha yardımcı olacaktır sana.

saol canım inşallah hepimiz başarırız.Gerçekten zor bi durum yaşıyoruz.Bazen ümitsizliğe düşüyorum ama üstesinden geleceğiz inş.Herhangi bi kayganlaştırıcı veya krem kullanıyomusun?

Keşke yapabilsem ama çok denedim yapamadım nasılsa parmak daha itici geliyor dokunduğum an kasılıyorum.Zaten p...e nasıl cesaret edip yaptım şaşkınım biraz üstesine gitmek gerekiyo sanırım.önerin için teşekkr ederm cesaretimi toplayıp parmak egzersizinide denemeyi düşünüyorum..

canım bende başlarda hayatta olmaz p... le daha rahat oluyor onla yapacam diyordum ama sonunu birtürlü getiremiyordum.başlarda emin ol banada öyle çok zor gelmiştiki az ağlamadım burda arkadaşlara yapamıyorum diye.ama gördüm ki p... ancak biryere kadar ve ondan sonrası hep aynı.bana parmak egzersizi çok iyi geldiği için tavsiye ediyorum canım çünkü bende aynı senin yaşadığını yaşıyordum.egzersizlerde acı hissetmediğin ve vaji içindeki boşluğu hissedince çok rahatlıyorsun o yüzden egzersizleri kesinlikle tavsiye ediyorum.ben anestol kremle başardım diyebilirim parmak egzersilerini çünkü hem uyuştıuruyor hemde kayganlık veriyor.denemeni tavsiye ederim canım.

ecrinnnnn maşallahbak yapamam edemem diyordun bi adım daha atmış oldun gerisi gelir yavaş yavaş.istersen kulak çöpünü streçleyip onu dene sonra parmağa geçersin gerisi gelicektir zaten sen farkında olmadan.başaramadığımız sürece hepimiz aynı konumdayız gülünç durumda olduğunu düşünme sakın.er yada geç hepimiz başaracağız

canım hoşgeldin elisaist arkadaşımızın dediği gibi aynı durumdayız.ben de 1,5 yıllık evliyim ayrıca.ben 2 parmak egsersizinden sonra pe..s denemesine geçmiştim.benim de yarısından sonrası olmuyor bitürlü sanırım parmak egsersizlerine geri dönüş yapıcam.ben dokunmayı bırak bakmamıştım bile hiç oraya şimdiye kadar ama bi baktım 2 parmağa geçmişim.aslında gerisi çorap söküğü gibi geliyor bence sen yine de parmağı yapmaya çalış derim tabi karar senin

saol canım inşallah hepimiz başarırız.Gerçekten zor bi durum yaşıyoruz.Bazen ümitsizliğe düşüyorum ama üstesinden geleceğiz inş.Herhangi bi kayganlaştırıcı veya krem kullanıyomusun?

Canım passiflora şurup içiyorum sakinleştirici etkisi varmış.. gerçekte var mı yok mu bilmiyorum ama ben psikolojik sanırım içiyorum yine de... bunun yanında emla krem sürdüm 2 kez, ve her ilişkide mutlaka su bazlı kayganlaştırıcı kullandım eşimde kullandı bu jelden... ama bu sefer anestol almayı düşünüyorum bakalım bi faydası olcak mı... çarşambadan önce herhangi bi gelişmez olmaz ben de... o gün de bi aksilik olmazsa tabi.. bu arada çarşamba gnü yakın bi evli çift arkadaşımız var beraber sinemaya gitcez eyvah eyvah a.. gülmek kasılmayı azaltır rahatlatır insanı bu da bi tavsiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…