Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bizim 4.günümüzde kızlığım bozuldu çığlıklarım duyulmasın diye yüzüme yastık bastırdığımı hatırlıyorum eşime de demiştim ne kadar bağırırsam bağırayım sakın bırakma diye çünkü ertelersem daha berbat durumda olabilirim diye düşündüm...dediğin de doğru ayrıca bu acı hissi sanırım fizyolojik bi durum vucut yapısına ve kızlık zarı yapısına göre değişiklik gösteriyo...kızlığım bu kadar zor bozulduğu için sanırım ben kısa bir süreliğine vajinismus oldum...yine aynı acıyı hissedeceğim korkusuyla 1 ay boyunca hep kastım kendimi...halbuki o acı bir kez hissediliyormuş parmak egzersizinden önce ince pipet çubukla deneme yapmıştım..kondoma geçirip kayganlaştırıcı sürmüştüm...eşim evde yokken televizyon karşısında denedim gördüm ki çok kolay giriyor ve orda oldukça geniş ve uzun bir boşluk var cesaretlendim o gün bu gündür durmak yok yola devam

offf offf bukadar aşamaya gelmişken tamda aklımın takıldığı yerde nasıl ağrıdı kızlık zarı bozulurken diye yazılarınız hiç iyi gelmedi.bide buna takılırsam yandım ya.hiç acı hissetmeyen yokmu ya.onlarda yazsın.:18:

kızlar özür dılerım korkutmak ıstemedım sızı ınanın bana kac kısıden duydum hıc acı yok sıvrısınek ısırıgı gıbı hatta kımı de dıyo kı zevk ten hıc bır sey hıssetmıyorsunuz gercekten bak sımdı bunları dusunmeyın lutfeen

Ya gerçekten başa döndüm ben iki kere denedim çok acı oldu kastığım için dir dedim
demekki acıyor

ya arkadasım vıcdan azabı cektırmeyın lutfen acı macı yok unutun bunu yaaaaaaaa boyle dusunursenız psıkolojık men de olsa acır örnegın karnınız agrımıyo ama dusunuyorsunuz dusune dusune o karın agramaz mı yapmayın lutfen ya nerden arkadas a yorum yaptım ya dılımı esek arıları soksun yaaaaaaaa

Ya gerçekten başa döndüm ben iki kere denedim çok acı oldu kastığım için dir dedim
demekki acıyor

canım ya bende aynısını yapıyorum acımıyor.emin ol kastığın için.acının zerresini hissetmiyorum ben.gevşe nefes al ver.rahatla tekrar dene bak acı olmadığını göreceksin.atalım artık kafamızdan bu ağrıyı acıyı ya.yazık bize bukadr eziyet etmeyelim artık ya.valla üzülüyorum

tamam canım sen hangi aşamadasın

bu nasıl bir msj arkadaşım buradakiler zaten bu tür hurafeler yüzünden bu haldeler nasıl böyle bişey yazarsın bende yaşadım acı falan yok seninki zor olmuş geçmiş olsun ama neden bunu burada yazıyorsunki görmüyormusun arkadaşların hallerini günlerdir yazıyorsun bu sayfaya psikolojilerini anlamış olman gerekirdi!!!!!!! Ben bile gerildim yaaaa olmaz böyle bişeyyyy pes diyorum sana.....

Ya arkadaşlar biz acıdan korkuyoruz siz unutamıyorum şöyle böyle iyice korkutuyorsunuz

demekki acıyor

moral bozmak yok, acı hissi kişiye göre değişir mesela ben acıya dayanıklıyımdır ama

konu özel bölge olunca dayanamıyorum ağda bile yaptırmadım dayanamam diye....

ben çok az hissedenlerdenim üstelik sadece su bazlı kayganlaştırıcı jel sürmüştüm

emla , anestol vs. hiç bilgim bile yoktu onlardan..

kırmızı geldi bi miktar ben şok oldum bu muydu diye yani öyle abartılacak bi ağrı değildi

şöyle diyeyim elinize aniden iğne battı ve irkildiniz kaç saniye sürer ki bu...

acı var ama dayanılmayacak kadar değil şiddeti kişiye göre değişir...

ben yerimden kalkamam sanıyordum, kırmızıyı görünce wc ye gittim ve rahatladım bumuymuş diye...

Arkadaşlar sizden ricam lütfen bu sayfada kan ve acıdan bahsetmeyin kırmızı deyin...etkileniyorlar çünkü herkes aynı şeylerden dolayı vajili oldu...benim sebebi kırmızı gelecek diyeydi ölüyodum korkudan arkadaşlar egzersiz aşamasında zaten korkuları var ve vajili birine 100 defa olumlu bi şey söyle etkilenmez 1 defa olumsuz bi şey söyle onu aylarca çıkaramaz aklından benimkide öyle olacak diye kurar kafasında bi daha ne yazarsan yaz o orada takılır kalır....

ben de bi ara böleydim...hiç tamamını alamiiicam zannetmiştim...

ya bi yemeğe gittik geldik neler olmuş yaaa......arkadaşlar yazdıklarınıza dikkat edin....biz burda destek vermeye çalışıoruz korkutmaya deil.....ayrıca bizimkilere sölüorum siz de her duyduğunuza kapılmayın...bizim dediklerimizi duymuyor musunuz peki.yapmayın yaww.....moral bozmak yok...unutmayın kişi ne kadar iyi düşünür kafayı rahatlatırsa OKADAR RAHAT GEÇİRİOOOOO.....kasıp kasıp durmayın nolur yaaa

arkadaşlar sayfanın başlarına göz atmıştım ilişkide yarıya kadar geldim ilerleyemedim diye

gerçi hemen regl oldum zaman da olmadı ama yine de bi sebep aradım.

baş sayfalarda şunu özellikle belirtmişler parmak egzersizi yapanlar için de geçerli bu...

bi noktaya kadar gelip ilerleyemeyenler yönümüzü yanlış alıyormuşuz

biraz girince popo yönüne doğru ittirmemiz gerekiyomuş...

ilişkiyi tam yaşayanlar özellikle ayrıntılı yazarlarsa bizler için daha verimli olur...

kesinlikle katılıyorum venüscüm.bizim bu sitede olmamaızın sebei zaten beynimizi rahatlatmak.bizimle aynı sorunu yaşayann arkadaşların moral verici yenme hikayelerinden güç alıp ilerliyoruz.can sıkıcı şeylerede gerçekten tahammülümüz yok.çünkü hiçbirimiz için kolay olmuyor birşeyleri aşmak.bunu tepetaklak etmek bence büyük bir vebale girmek olur.lütfen arkadaşlar cesaretimizi kıracak şeyler yazmayın.

lutfen bu kadar karamsar olmayın psıkolojık men de acıcak dersen acır onemlı olan tadını cıkararak yapmak o zaman hıc acı olur mu kımseden duymadım acıdıgını ınsanın karnı agramasa da agrıdıgını dusunse o karın agrır lutfen tum olumsuzlukları kafanızdan atın bebıslerı dusunun

Arkadaşım amacın burdaki insanları daha da korkutmak mı senin?
Bu sorunu yaşayanların psikolojisini az çok bildiğini düşünüyorum!
Yazmayın bu tür mesajlar...
Hep böyle yorumlar yüzünden kadınlarımız bu halde değil mi?
Kınıyorum bu tür yorumları!!!

canımcım yarıya kadar geldiğinde orada bekle hiç kıpırdama eşine söyle seni o yönlendirsin ve sana nefes egsersizini hatırlatsın çünkü aklımıza gelmiyor...üstte ve ters oturduğun pozisyonu öneriyorum çünkü ben o şekilde yendim o yüzden öneriyorum popon eşine dönük iken yarıya kadar gel ve bekle sonra eşin seni kalçandan tutarak yönlendirsin ama sakın itiraz etmeyin çünkü ben ondan daha iyi bildiğimi sanıp ittiğimi sanıyodum ama boşa kürek çekiyomuşum kontrol yine sizde olsun ama eşin seni yönlendirsin takıldığın yerde eşin ilerlesin deneme esnasında p...se bakma etkileniyorsun yani ben etkileniyordum açıkcası....eşin çok yavaş hareket etsin baktınki tedirginlik başladı yine sende dursun derin nefes al öylece kal 2 sn. bekle bi bakmışınki oluvermiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…