Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşbulduk canım aslında baya oldu foruma üye olalı ama ilerleme kaydedemediğimden pek fazla yazamadım.son 1 aydır bana göre büyük bir gelişme göstererek p...in yaklaşık yarısını almayı başardım iş bundan sonraymış asıl.ilerleyemiyorum parmak egzersizini öneriyo herkes cesaretimi toplayıp yine demelere başlıycam inş.

canım benim sen sonuna gelmişsin inşallah hemen kurtulursun

inşallah canım.sende sakın cesaretini kırma devam et.inan çok korkan bir vajili arkadaşın olarak söylüyoum sana psikolojini hazırladığın sürece hiçbir acı olmuyor.bu aşamaya gelmem herkes gibi hiç kolay olmadı ama oluyormuş işte.egzersizlerini nefesle yap canım çok faydası olur.ben birde anestol kullanıyorum doktor vermişti faydası oluyor.hem psikolojik olarakta faydası var belki uyşmuyor bile benimki çünkü sürer sürmez deniyorum beklemiyorum yani uyuşmasını.şimdi iki parmak okadar kolay yapıyorum ki.hadi inşallah en kısa zamanda kurtuluruz canım.

aynen bende böle yaptım yani tam deil ama...demek istediğim pen....den uzak durmadım hiç hep eşimle yavaş dedik 1 dk dedik.....duradura nefes aldım ilerledik bi dk dedim HEP KENDİMİ SAKİNLEŞTİRDİM...çünkü biliordum eğer bi korkarsam bidaha asla yapamam....o yüzden yavaş yavaş.....

arkadaşlar bu konu üzerine bence fazla gitmeyelim, yazan arkadaşların da art niyeti yoktur amaçları öncesinde yardımcı olmaktı açıklama doğrultusunda buna da yer vermişler ama eminim çok üzülmüşlerdir...
ben çok olumluyum eşim de farketmiş son 10 gündür çok olumluymuşum ve bu çevreme işime evime arkadaşlarıma herkese yansıyor... bundaki en büyük pay eşim dışında sizlersiniz, olumsuzlukları hiçç görmüyorum bile çünkü her şey istediğimiz yönde gelişecek..

Emla yı bende denedim ama bende bi etkisi olmadı.zaten emlasız bu kadar ilerledim ona gerek duymuyorum ama kayganlaştırıcı kullanmayı düşünüyorum bende ilk başta herşey normal ama kasıldığım an hemen kuruyorum..Söylediğin iyi oldu bende denemeden önce bi komedi filmi takıp biraz gevşetiyim kaslarımı:)

öncelikle yaşadıklarım hurafe değil bunu bilmenizi istiyorum...kendimi kastığım için acıdığını dile getiriyorum ki birçok arkadaşımız acıyacak düşüncesi ile ilişki yaşayamıyorlar...sizin canınız acımadı diye ben size hurafe ediyorsunuz diyormuyum?? bende hiç acımayacak diye kendimi teselli ederken bu tür mesajlar okurken bu şekilde kendimi motive etmişken ve ilişkiye hazırlamışken acı olduğunu farkettiğimde büyük bi hayal kırıklığı yaşadım ve bir ay boyunca eşimi yanıma yaklaştıramadım...buna ne diyeceksiniz peki??? aa olmaz senin canın acımış tü kaka sen buraya yazma aman sus konuşma mı diyorsunuz yani hani acımıyordu bende mi bi tuhaflık vardı ozaman yoksa canınız yanmadı diye sizdemi??? ben acıyor demeyeceksem sizde acımıyor demeyin...çünkü size göre benim dediğim doğru değilse bana göre de sizin dediğiniz doğru değil...

bu illetle uğraşan arkadaşlara tekrardan geçmiş olsun gerçekten amacım sizi korkutmak,incitmek değildi sadece başımdan geçenleri açıkça dile getirdim yanlış ettim buraya yalnızca olumlu yorumlar yapılacakmış afedersiniz...

kızlar benım durumum da ayrı bır vahım esım parmak egzersızı yaptırmıyo enfeksıyon kaparmısım ne dedım se yok dıyo soz aldı benden ne yapacagım:78:

arkadaslar lütfennn artik aci,kan ve kirmizi,yirtildi,patladi kelimeleri duymayalim lütfennn.
bu zamana kadar bu kelimelerin yuzunden cinselligi yasayamadik zaten.kendimi iyi hissetmeye baslamisken daha da kotu olmak istemiyorum
artik hepimiz bunu biliyoruz kendini kasmadigin surece ACI YOK,AGRI YOK,YIRTILMIYOR PATLAMIYOR..............

arkadaşım anlamıyorsun galiba korkuyoruz korkuyoruz sen bence acıdı ben başardım diye yiğitlik yapıyorsun acıdı unutamadım

canım benim en büyük cesaret verenlerden biri de sensin zaten çokkk teşekkür ederim...:109:

biz hep klasik pozisyonda birlikte olduk, başka bi yöntem denemedim ama baktım olmuyor bu yöntemi kullancam.. ama işte ben öyle üzerine oturamam diye korkuyorum onun girmesi nedense daha kolay geliyor. ama mecbur kalırsam bunu da denicem tabiki..taktiklerin hepsi aklımda sabırsızlanıyorum bakalım inşallah sayenizde ve Allah ın izniyle olacak...
halay çekesim geldi

güzelim sen daha şanslısın bişey kullanmamışsın ne güzel bence kısa zamanda başaracaksın inan öylesine yazmıyorum bunları ben kalben inanıyorum

arkadasım burası yerı degıl bız doktor degılız her dogru da her yerde soylen mez az once yorum yaptım evet ama zaafıma geldı 40 tane ozur dıledım burası ınsanı rahatlatıyo ınınanın temızlık yapıyorum bı odayı sılıyorum oturuyorum bılgısayarın basına tekrar gıdıyorum neden ben delımıyım sadece sızın yanınızda rahatlıyorum o kadar psıkolojım duzelıyo lutfen kendını savunucu sozler soylemek yerıne sus bence tekrar soyluyorum her dogru her yerde soylenmez tabı kı olumlu seyler soyle3yecegız allah allah yaaaaaaaaaaaaaaa

yasadigin seyi hepimiz anliyoruz.bizde bu durumda olmasak burda yazismazdik zaten.ama biz yillardir zaten boyle olaylari duyupta etkilendigimiz icin artik beynimiz pozitif dusunceye kapali gibi bise.az da bise olsun negatif sey duyalim basa donuyoruz.cesaretimiz kiriliyor.

canım cım kafam karıstı valla benım de anlamadım kı nasıl yapsam sastım kaldım

ya sonucta pe..isede pr....vatif kullaniliyor.parmagina da onu tak bence esini bir sekilde ikna et.ben o kadar cok arastirdim ki bu konuyu doktorada gitsen bu cozme yontemi bu baska sekilde olmuyor.bence canim sen esinle iyice bir konus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…