- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #30.961
canım benim sen sonuna gelmişsin inşallah hemen kurtulursun
canım hoşgeldin elisaist arkadaşımızın dediği gibi aynı durumdayız.ben de 1,5 yıllık evliyim ayrıca.ben 2 parmak egsersizinden sonra pe..s denemesine geçmiştim.benim de yarısından sonrası olmuyor bitürlü sanırım parmak egsersizlerine geri dönüş yapıcam.ben dokunmayı bırak bakmamıştım bile hiç oraya şimdiye kadar ama bi baktım 2 parmağa geçmişim.aslında gerisi çorap söküğü gibi geliyor bence sen yine de parmağı yapmaya çalış derim tabi karar senin
canım benim sen sonuna gelmişsin inşallah hemen kurtulursun
canımcım yarıya kadar geldiğinde orada bekle hiç kıpırdama eşine söyle seni o yönlendirsin ve sana nefes egsersizini hatırlatsın çünkü aklımıza gelmiyor...üstte ve ters oturduğun pozisyonu öneriyorum çünkü ben o şekilde yendim o yüzden öneriyorum popon eşine dönük iken yarıya kadar gel ve bekle sonra eşin seni kalçandan tutarak yönlendirsin ama sakın itiraz etmeyin çünkü ben ondan daha iyi bildiğimi sanıp ittiğimi sanıyodum ama boşa kürek çekiyomuşum kontrol yine sizde olsun ama eşin seni yönlendirsin takıldığın yerde eşin ilerlesin deneme esnasında p...se bakma etkileniyorsun yani ben etkileniyordum açıkcası....eşin çok yavaş hareket etsin baktınki tedirginlik başladı yine sende dursun derin nefes al öylece kal 2 sn. bekle bi bakmışınki oluvermiş....
Canım passiflora şurup içiyorum sakinleştirici etkisi varmış.. gerçekte var mı yok mu bilmiyorum ama ben psikolojik sanırım içiyorum yine de... bunun yanında emla krem sürdüm 2 kez, ve her ilişkide mutlaka su bazlı kayganlaştırıcı kullandım eşimde kullandı bu jelden... ama bu sefer anestol almayı düşünüyorum bakalım bi faydası olcak mı... çarşambadan önce herhangi bi gelişmez olmaz ben de... o gün de bi aksilik olmazsa tabi.. bu arada çarşamba gnü yakın bi evli çift arkadaşımız var beraber sinemaya gitcez eyvah eyvah a.. gülmek kasılmayı azaltır rahatlatır insanı bu da bi tavsiye...
bu nasıl bir msj arkadaşım buradakiler zaten bu tür hurafeler yüzünden bu haldeler nasıl böyle bişey yazarsın bende yaşadım acı falan yokseninki zor olmuş geçmiş olsun ama neden bunu burada yazıyorsunki görmüyormusun arkadaşların hallerini günlerdir yazıyorsun bu sayfaya psikolojilerini anlamış olman gerekirdi!!!!!!! Ben bile gerildim yaaaa olmaz böyle bişeyyyy pes diyorum sana.....
öncelikle yaşadıklarım hurafe değil bunu bilmenizi istiyorum...kendimi kastığım için acıdığını dile getiriyorum ki birçok arkadaşımız acıyacak düşüncesi ile ilişki yaşayamıyorlar...sizin canınız acımadı diye ben size hurafe ediyorsunuz diyormuyum?? Bende hiç acımayacak diye kendimi teselli ederken bu tür mesajlar okurken bu şekilde kendimi motive etmişken ve ilişkiye hazırlamışken acı olduğunu farkettiğimde büyük bi hayal kırıklığı yaşadım ve bir ay boyunca eşimi yanıma yaklaştıramadım...buna ne diyeceksiniz peki??? Aa olmaz senin canın acımış tü kaka sen buraya yazma aman sus konuşma mı diyorsunuz yani hani acımıyordu bende mi bi tuhaflık vardı ozaman yoksa canınız yanmadı diye sizdemi??? Ben acıyor demeyeceksem sizde acımıyor demeyin...çünkü size göre benim dediğim doğru değilse bana göre de sizin dediğiniz doğru değil...
bu illetle uğraşan arkadaşlara tekrardan geçmiş olsun gerçekten amacım sizi korkutmak,incitmek değildi sadece başımdan geçenleri açıkça dile getirdim yanlış ettim buraya yalnızca olumlu yorumlar yapılacakmış afedersiniz...
arkadaslar lütfennn artik aci,kan ve kirmizi,yirtildi,patladi kelimeleri duymayalim lütfennn.
bu zamana kadar bu kelimelerin yuzunden cinselligi yasayamadik zaten.kendimi iyi hissetmeye baslamisken daha da kotu olmak istemiyorum
artik hepimiz bunu biliyoruz kendini kasmadigin surece ACI YOK,AGRI YOK,YIRTILMIYOR PATLAMIYOR..............
kızlar benım durumum da ayrı bır vahım esım parmak egzersızı yaptırmıyo enfeksıyon kaparmısım ne dedım se yok dıyo soz aldı benden ne yapacagım:78:
canımcım yarıya kadar geldiğinde orada bekle hiç kıpırdama eşine söyle seni o yönlendirsin ve sana nefes egsersizini hatırlatsın çünkü aklımıza gelmiyor...üstte ve ters oturduğun pozisyonu öneriyorum çünkü ben o şekilde yendim o yüzden öneriyorum popon eşine dönük iken yarıya kadar gel ve bekle sonra eşin seni kalçandan tutarak yönlendirsin ama sakın itiraz etmeyin çünkü ben ondan daha iyi bildiğimi sanıp ittiğimi sanıyodum ama boşa kürek çekiyomuşum kontrol yine sizde olsun ama eşin seni yönlendirsin takıldığın yerde eşin ilerlesin deneme esnasında p...se bakma etkileniyorsun yani ben etkileniyordum açıkcası....eşin çok yavaş hareket etsin baktınki tedirginlik başladı yine sende dursun derin nefes al öylece kal 2 sn. bekle bi bakmışınki oluvermiş....
Emla yı bende denedim ama bende bi etkisi olmadı.zaten emlasız bu kadar ilerledim ona gerek duymuyorum ama kayganlaştırıcı kullanmayı düşünüyorum bende ilk başta herşey normal ama kasıldığım an hemen kuruyorum..Söylediğin iyi oldu bende denemeden önce bi komedi filmi takıp biraz gevşetiyim kaslarımı:)
öncelikle yaşadıklarım hurafe değil bunu bilmenizi istiyorum...kendimi kastığım için acıdığını dile getiriyorum ki birçok arkadaşımız acıyacak düşüncesi ile ilişki yaşayamıyorlar...sizin canınız acımadı diye ben size hurafe ediyorsunuz diyormuyum?? bende hiç acımayacak diye kendimi teselli ederken bu tür mesajlar okurken bu şekilde kendimi motive etmişken ve ilişkiye hazırlamışken acı olduğunu farkettiğimde büyük bi hayal kırıklığı yaşadım ve bir ay boyunca eşimi yanıma yaklaştıramadım...buna ne diyeceksiniz peki??? aa olmaz senin canın acımış tü kaka sen buraya yazma aman sus konuşma mı diyorsunuz yani hani acımıyordu bende mi bi tuhaflık vardı ozaman yoksa canınız yanmadı diye sizdemi??? ben acıyor demeyeceksem sizde acımıyor demeyin...çünkü size göre benim dediğim doğru değilse bana göre de sizin dediğiniz doğru değil...
bu illetle uğraşan arkadaşlara tekrardan geçmiş olsun gerçekten amacım sizi korkutmak,incitmek değildi sadece başımdan geçenleri açıkça dile getirdim yanlış ettim buraya yalnızca olumlu yorumlar yapılacakmış afedersiniz...
öncelikle yaşadıklarım hurafe değil bunu bilmenizi istiyorum...kendimi kastığım için acıdığını dile getiriyorum ki birçok arkadaşımız acıyacak düşüncesi ile ilişki yaşayamıyorlar...sizin canınız acımadı diye ben size hurafe ediyorsunuz diyormuyum?? bende hiç acımayacak diye kendimi teselli ederken bu tür mesajlar okurken bu şekilde kendimi motive etmişken ve ilişkiye hazırlamışken acı olduğunu farkettiğimde büyük bi hayal kırıklığı yaşadım ve bir ay boyunca eşimi yanıma yaklaştıramadım...buna ne diyeceksiniz peki??? aa olmaz senin canın acımış tü kaka sen buraya yazma aman sus konuşma mı diyorsunuz yani hani acımıyordu bende mi bi tuhaflık vardı ozaman yoksa canınız yanmadı diye sizdemi??? ben acıyor demeyeceksem sizde acımıyor demeyin...çünkü size göre benim dediğim doğru değilse bana göre de sizin dediğiniz doğru değil...
canım senin durumda ilginçmiş.peki dşündüğü başka egzersiz yöntemimi varmış?sonuçta enfeksiyon olayı p... ten de kapılabilir .
canım cım kafam karıstı valla benım de anlamadım kı nasıl yapsam sastım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?